Naljepnice za pločice: ovako možete brzo i jeftino revitalizirati svoje stare pločice

Kupnja i ugradnja novih pločica mogu biti skupi i ponekad vam mogu slomiti proračun. Skupa obnova također nije opcija ako iznajmljujete stan ili privremeno živite negdje. Međutim, postoji način da izgleda potpuno nova instalacija pločica bez trošenja puno novca. Korištenje naljepnica za pločice može dodati vrijednost vašoj kuhinji i kupaonici.

Naljepnice za pločice – brzo i jeftino rješenje za vaše stare pločice

Naljepnice za pločice kuhinjske stražnje zidne pločice sivi uzorak

Naljepnice za pločice izgledaju kao prave pločice i jednostavne su za upotrebu jer su samoljepljive. Tako da sami možete zalijepiti naljepnice na zid popločan i uštedjeti novac jer ne morate plaćati profesionalcu. Za razliku od rada s pravim pločicama, ne trebate fugirnu masu, pilu za pločice ili majstorstvo. Sve što trebate je vrijeme! Osim toga, malo strpljenja, škare ili nož za tepih. To je dovoljno.

No, kupnja nekoliko dodatnih naljepnica za pločice pametna je ideja. To će vam trebati ako nešto pođe po zlu tijekom lijepljenja ili kasnije kao zamjena.

Svoju kuhinju možete začiniti u trenu 

Naljepnice za pločice kuhinja stražnji zid zidne pločice ukrasi

Naljepnice za pločice prikladne su za različite površine. Stoga je vrlo važno slijediti upute proizvođača. Ako odlučite koristiti samoljepljive naljepnice na površinama koje proizvođač ne preporučuje, upotrijebite i ljepilo u spreju.

Naljepnice za pločice ne samo da se lako nanose, već ih možete i vrlo precizno prilagoditi i primijeniti u kratkom vremenu. Na sreću, također ih nije teško ukloniti, što može biti jako važno ako iznajmljujete stan i trebali biste ga ostaviti u istom stanju u kojem ste ga zatekli.

No, kada nanesete naljepnice za pločice na obojeni zid, imajte na umu da će se uklanjanjem njih vjerojatno ukloniti i dio zidne boje.

S naljepnicama od folije svoju kupaonicu možete pretvoriti u posebno mjesto za opuštanje

Naljepnice za pločice kupaonske pločice zidni uzorak plave boje

Jedan od najjednostavnijih i najčešćih načina korištenja naljepnica za pločice je njihovo nanošenje izravno na pojedinačne ili više zidnih pločica. Sa samo nekoliko naljepnica možete stvoriti učinkovit naglašeni zid ili redizajnirati ili osvježiti cijeli zid.

Naljepnice za pločice mogu se koristiti za stvaranje zadivljujućih zidova ili jednostavno kao nadogradnja zida u gotovo svakoj prostoriji u kući, čak i u kupaonici.

Neke naljepnice čak su izrađene od materijala koji su antibakterijski i otporni na plijesan te se mogu koristiti i u vlažnim i u vrućim područjima. Iako su obično otporni na toplinu, ne smiju se koristiti na kaminima ili u područjima s prekomjernom toplinom.

Postavite kreativne naglaske u svoju omiljenu boju

Naljepnica pločica kupaonski umivaonik stražnji zid plavi uzorak

Naljepnice se obično koriste na zidovima, ali i na podovima. Međutim, izrađene su od različitih materijala i mogu imati različite debljine.

Međutim, nisu sve naljepnice prikladne za upotrebu na tlu. Zbog toga je važno provjeriti jesu li naljepnice koje razmatrate prikladne za uporabu na podu. Neki su zapravo namijenjeni i podovima i zidovima.

Bez obzira na vrstu površine koju želite nadograditi, naljepnice za pločice uvijek su dobra ideja koja vam također omogućuje da izrazite svoju kreativnost. Ako želite kupiti visokokvalitetne, a opet pristupačne naljepnice i slike za pločice na mreži, možete se osloniti foliesen.de. Naručite odgovarajuće naljepnice za svoj projekt i dajte svojim starim pločicama novi sjaj!

Staru komodu ili druge površine možete nadograditi naljepnicama za pločice

Naljepnice za pločice stari komoda nadograđuju uzorak pločica