Puutarhapolut omin käsin edulliseen hintaan: Kuinka kaunis järjestää? 180+ valokuvaa eri materiaaleista (laatat, muovi, kumi) valmistetuista kesämökeistä

Kuinka järjestää kauniisti puutarhapolut omin käsin edullisesti-

Jos sinulla ei ole ylimääräistä rahaa, on täysin mahdollista varustaa puutarhan polkuja maassa edulliseen hintaan. Ota selvää, miten voit tehdä tämän. Kaikki artikkelimme edut ja lajikkeet.

Tämän artikkelin sisältö:

Valinnan ominaisuudet

Maassa ei ole missään ilman puutarhapolkuja, ja asukkaat tallaavat ennemmin tai myöhemmin kapeita polkuja wc: hen, puutarhaan ja grillille. Vain näiden polkujen laatu on paljon huonompi kuin minkä tahansa käsintehtyjen.. Ne:

 • kasvaa nopeasti nurmikolla – palaa pitkän talven poissaolon jälkeen maalaistalolle, ja huomaat, että polkuja ei enää löydy vihreistä tiheistä;
 • sateiden huuhtelema – jos sää huononee ja polkujen sijasta sinulla on vedellä täytettyjä uria, joita pitkin on mahdotonta kävellä.

DIY puutarhapolut

DIY puutarhapolut

Jopa pienellä budjetilla on tarpeen tehdä mukavia polkuja. Tähän on monia tapoja..

Se on mielenkiintoista sinulle: YLEISKATSAUS: Yksityisen talon pihan moderni maisemointi (160+ kuvaa). Kuinka kauniisti varustaa ja koristella omilla käsilläsi

Täytetyt polut

Kuten nimestä voi päätellä, tämä ryhmä sisältää kappaleita materiaaleista, jotka kaadetaan maahan. Tällaisia ​​materiaaleja on kaksi, jokaisella on omat hyvät ja huonot puolensa..

Sora

Se on halpaa, voit löytää sen ilmaiseksi. Sillä on seuraavat edut:

 • Viemäröinnin puute. Sora läpäisee veden täydellisesti, ei tarvitse pelätä, että polut muuttuvat puroiksi, jos sataa.
 • Hoidon puute. Sora on luotettava ja kestävä. Sitä ei tarvitse käsitellä, se ei pelkää vettä, lämpötilan muutoksia, tuholaisia. Sade voi pestä sen, ja jos jotain roiskuu sen päälle, sinun tarvitsee vain sekoittaa sitä.
 • Helppo korjata. Jos sorareitille tapahtuu jotain – esimerkiksi se laskeutuu – lisää vain uutta soraa, jotta se näyttää yhtä hyvältä kuin silloin, kun se asetettiin.
 • Helppo asentaa. Kaikki laattojen näköiset materiaalit on asetettava niin, että ne näyttävät kauniilta. Se riittää vain kaatamaan soraa.
 • Muotojen epätavallisuus. Soran avulla voit tehdä minkä tahansa muodon radan.
 • Karheus. Vaikka sataa, on vaikea luistella soratiellä.

Soran avulla voit tehdä minkä tahansa muodon raidan

Soran avulla voit tehdä minkä tahansa muodon radan

Mutta niihin liittyy tietysti haittoja:
 • Yksitoikkoisuus. Sora on enimmäkseen harmaa, mikä on melko tylsä ​​väri. Meidän on keksittävä jotain, jotta se näyttäisi mielenkiintoisemmalta.
 • Kävelystä aiheutuva haitta. Sora on terävä. Jos astut sen päälle paljain jaloin, tuntemukset eivät ole miellyttäviä – ja kevyissä kesätossuissa se voi myös olla epämukavaa.
 • Käsittelyvaikeudet. Sora on vapaasti valuva materiaali. Jos et viljele sen alla olevaa maata siemenistä, keväällä ruoho itää sen läpi. Joskus se voi olla osa suunnittelua, mutta useimmiten se on ärsyttävää ja näyttää epäsopivalta..

NeuvojaSoran sijaan voit käyttää murskattua kiveä, murskattua luonnonkiveä, jopa paloja tiiliä ja asfalttijätettä – mitä tahansa, joka voidaan kaataa polulle.

Soraa maisemasuunnittelussa

Soraa maisemasuunnittelussa

Haukkua

Materiaali on alkuperäinen ja luonnollinen. Jos hukut maassa polttopuilla, sen saamisessa ei pitäisi olla ongelmia.

Sillä on seuraavat edut:
 • Luonnollisuus. Vihreän puutarhan syvyydessä tällainen polku näyttää miellyttävältä..
 • Helppo asentaa ja korjata. Kuoren kaataminen maahan on helppoa, ja uuden lisääminen, jos jotain tapahtuu vanhalle, on vielä helpompaa.
 • Maaperää ei tarvitse valmistella. Kuori ei tarvitse salaojitusta, se päästää kosteuden läpi. Ja sen alla olevia rikkakasveja ei tarvitse poistaa – se estää täydellisesti niiden kasvun.
 • Maaperän rikastaminen. Puu hajoaa vähitellen, minkä seurauksena maaperä muuttuu hedelmällisemmäksi – ehkä parin vuoden kuluttua voit istuttaa koko polun kukkia, jotka koristavat puutarhaasi.

Halpa ja kaunis - kappaleet kuorelta

Halpa ja kaunis – kappaleet kuorelta

Mutta on myös haittoja:
 • Hauraus. Puu mätänee kosteudesta, tuholaiset syövät sen. Vuotta myöhemmin, kun talvi ohittaa ja lumi sulaa, kuoripolut on asetettava uudelleen.
 • Vaikea löytää oikea kuori. Sen ei pitäisi olla liian pieni, muuten se huononee nopeasti, ei liian paksu, muuten on epämukavaa kävellä. Hartsipuiden kuori ei toimi – se tarttuu jatkuvasti kenkiin.

NeuvojaOn järkevää käyttää kuorta puutarhan takana, jonne ihmiset harvoin menevät.

Valitse materiaalit näyttämään kauniilta

Valitse materiaalit näyttämään kauniilta

Se on mielenkiintoista sinulle: YLEISKATSAUS: Tee-se-itse-vaihtoehdot kauniille puutarhan huvimajoille (245+ kuvaa)-Kuinka muuttua todelliseksi sisustukseksi? (puu, metalli, polykarbonaatti)

Luonnolliset materiaalit

Jos rakastat luonnollisuutta, tulet varmasti rakastamaan yhtä näistä ratkaisuista..

Ruoho

Kummallista kyllä, se kuulostaa, mutta kukaan ei estä sinua istuttamasta ruohoa nurmikoille poluille.. Siinä on etunsa:

 • kaunotar. Jos pidät etnisistä tai ekologisista tyyleistä, rakastat myös reheviä vihreitä ruohoreittejä. Ne näyttävät mukavilta, epätavallisilta, silmiinpistäviltä.
 • Yksinkertaisuus. Ruohon alla ei tarvita vain vedenpoistoa – ei edes pohjaa. Riittää, kun kaivaa maan, kuten kaivaa sängyt, ja kylvää siemeniä siihen.
 • Viileys ja tunnelma. Ruoho ei kuumene kuten muut polut, eikä kesällä ole niin kuuma paikalla. Lisäksi se tuottaa lisää happea – vaikka tämä ei ole kovin havaittavaa ihmiselle, se vaikuttaa silti.

Kappaleiden valinta on hyvin monipuolinen

Kappaleiden valinta on hyvin monipuolinen

Miinukset ovat myös liitteenä:
 • Hoito -ongelmat. Jos voit yksinkertaisesti unohtaa useimmat puutarhapolut asettamalla ne alas, tämä ei toimi ruohon kanssa. Se on leikattava, jotta se ei kasva, sitä on kasteltava, jotta se ei kuihtu.
 • Hauraus. Ruoho on kylvettävä uudelleen joka vuosi, koska se on enimmäkseen vuoden vanha..

NeuvojaVoit ostaa erikoissekoituksia nurmikoille tai ostaa ruoho-, taivutettuja, ruisheinän tai siniruohon siemeniä – ne ovat myös hienoja..

Harkitse valinnan ja tyylin hienouksia

Harkitse valinnan ja tyylin hienovaraisuuksia

Puu

Materiaali on kaunista, jaloa ja halpaa, jos et tarvitse kalliita lajikkeita tai jos tiedät mistä sen saa.

Sillä on seuraavat edut:
 • kaunotar. Jopa polut, jotka ovat ajoittain pimentyneet, pysyvät kauniina, puhumattakaan juuri asetetuista poluista.
 • Sopivuus. On mukava kävellä puulla, joko paljain jaloin tai kengissä.

On kuitenkin muutamia muita haittoja:

 • Käsittelyvaikeudet. Jotta puu voisi palvella pitkään, se on esikäsitelty yhdisteillä tuholaisista, kosteudesta ja lämpötilan muutoksista. Ja toista tämä menettely vuosittain.
 • Suhteellinen hauraus. Jopa säännöllisellä käsittelyllä puiset polut kestävät yli kymmenen vuotta – jatkuva kosketus maahan ei hyödytä niitä.
 • Vaikeudet lähteä. Jotta puu näyttäisi hyvältä, se on pestävä ajoittain..

Muista käyttää hiekkaa tyynynä

Muista käyttää hiekkaa tyynynä

Rikkakasveja ei tarvitse käsitellä puun alla, mutta sinun on harkittava vedenpoistoa ja jätettävä rakoja tai tehtävä erityinen veden virtaus.

Voit laittaa puun maahan eri tavoin – vaikutus vaihtelee..

Siellä on:
 • Leikkaukset. Ehkä kaikkein yksinkertaisin ratkaisu – jos käytät polttopuita tai jos oli korkea aika kaataa jotain sivustostasi, riittää vain leikata viiden sentin paksuiset pyöreät muotit rungosta. Sitten ne asetetaan hiekkatyynylle ja näyttävät pyöreiltä puulaatoilta – mielenkiintoisia omalla tavallaan, alkuperäisiä.
 • Kuolee. Suunnilleen sama, mutta sinun ei tarvitse leikata runkoa, vaan laudat, jotta saat samankokoisia suorakulmioita. Niitä voidaan käyttää laattojen sijaan asettamalla niistä geometrisia kuvioita. Se näyttää uteliaalta, koska kukaan kuolee ei toista toista – jokaisella on ainutlaatuinen väri, ainutlaatuiset suonet.
 • Lankut. Yksinkertainen ratkaisu, mutta samalla kaunis. Levyt asetetaan yksinkertaisesti radalle ja sen ainoa haittapuoli on se, että ne voivat olla joko suoria tai kaarevia tiukoissa geometrisissa kulmissa..

Voidaan tehdä helposti itse

Voidaan tehdä helposti itse

NeuvojaJos sinulla on halpaa puuta, nämä polut toimivat sinulle. Rahan käyttäminen heille ei kuitenkaan ole sen arvoista, heillä on enemmän miinuksia kuin plussia..

Kivi

Todellinen kivi, jota löytyy kaikkialta maailmasta valtavia määriä. Tietenkin sinulla ei ole kauniita laattoja siitä, mutta palaset voivat myös näyttää erittäin hyviltä..

Luonnolliset materiaalireitit

Luonnolliset materiaalireitit

Sillä on seuraavat edut:
 • Ehdoton luotettavuus. Kivi ei pelkää vettä, tuulta, hyönteisiä, jyrsijöitä, lämpötilan muutoksia, mekaanisia vaurioita – se ei yleensä pelkää mitään ja voi olla paikallaan vuosisatojen ajan.
 • kaunotar. Kivi on kaunis omalla tavallaan – karu, huomaamaton kauneus. Se sopii minimalismin, buddhalaisuuden filosofian ystäville ja ihmisille, jotka eivät harjoita tarttuvuutta..
 • Tilaa mielikuvitukselle. Vapaamuotoisia kivikappaleita voi olla vaikea järjestää hyvällä tavalla. Enemmän iloa, kun tulos saadaan..
 • Hoidon puute. Sade pesee kiven päälle ja aurinko kuivuu. Ja jos vuodatat hänelle jotain, voit aina käyttää jopa aggressiivista kemiaa..

Kivi ei pelkää tuulta, sadetta tai aurinkoa

Kivi ei pelkää tuulta, sadetta tai aurinkoa

Kivillä ei ole liikaa haittoja:
 • Vakavuus. Jopa sirpaleiden alle sinun on asetettava kunnollinen kerros apumateriaalia, muuten raita yksinkertaisesti menee hyvin nopeasti maahan.
 • Rakenne. Jos valitset sileän kiven, se on liukas, kun sataa..
 • Yksitoikkoisuus. Kiven värit ovat mykistettyjä, eikä niitä ole kovin paljon. Jos pidät kirkkaista väreistä, niiden välillä voi olla vaikea löytää sopivaa..

NeuvojaKivipolut ovat hyviä siellä, missä on paljon kävelyä ja joskus jopa ajamista.

Kiven väri on enimmäkseen mykistetty

Kiven väri on enimmäkseen mykistetty

Luonnonmateriaalit näyttävät hyviltä kaikissa tyyleissä-vaikka esimerkiksi ultramodernin korkean teknologian kodin vieressä niillä ei ole mitään tekemistä.

Se on mielenkiintoista sinulle: YLEISKATSAUS: DIY Flower Gardens and Flowerbeds – 210+ (Kuva) Alkuperäiset ja kauniit mallit

Keinotekoiset materiaalit

Jos luonnonmateriaalit ovat hyviä, koska ne ovat luonnollisia ja ulkonäöltään, keinotekoisilla materiaaleilla on erilaisia ​​etuja..

Betoni

Hänellä on tämä:

 • Hinta. Halpoista materiaaleista se on melkein halvin..
 • Yksinkertaisuus. Betoni näyttää huomaamattomalta ja voi kadota kokonaan puutarhaan.
 • Luotettavuus. Ei pelkää kosteutta, äärilämpötiloja, hyönteisiä. Se ei halkeile, jos pudotat sen päälle jotain raskasta tai yrität ajaa ajoneuvoa sen yli.

Betoni näyttää huomaamattomalta ja yksinkertaiselta

Betoni näyttää huomaamattomalta ja yksinkertaiselta

Sen haitat liittyvät pääasiassa täyttöprosessiin:
 • Valmistuksen monimutkaisuus. Betonin polun kaataminen henkilölle, joka ei ole koskaan tehnyt tätä, on vaikeaa ensimmäisellä kerralla – sinun on valmisteltava pohja, tehtävä reuna, sekoitettava oikein …
 • Korjauksen monimutkaisuus. Jos betoni halkeilee, se on vaihdettava kokonaan..
 • Tylsä ilme. Betoni on enimmäkseen harmaa; se on mahdollista monipuolistaa vain, jos käytät lisämateriaaleja koristeluun.

NeuvojaOn järkevää täyttää polut betonilla tapauksissa, joissa estetiikka ei häiritse sinua, mutta onko mahdollista kantaa traktoria polkua pitkin, on erittäin.

Vaikea korjata betonia

Vaikea korjata betonia

Muovi

Muovilaattoja on valmistettu pitkään ja ne eivät maksa lähes mitään. Se on valmistettu polyvinyylikloridista, jolla on erilaiset muodot.

Sillä on seuraavat edut:
 • Monimuotoisuus. Muovilaatat ovat eri värejä ja tekstuureja. Voit valita loputtomasti siitä..
 • Helppo asentaa. Muovilaattojen kulkutien asettaminen on samanlainen kuin mosaiikin asettaminen. Yksi elementti asetetaan, toinen tarttuu siihen ja niin edelleen, kunnes koko polku on valmis.
 • Rakenne. Muovilaatat on valmistettu erityisesti siten, että jopa sateella on mahdotonta liukua sen päälle..
 • Viemäröinti. Laattaan tehdään pääsääntöisesti erityisiä reikiä veden tyhjentämiseksi..

Muovilaatat polkuja varten

Muovilaatat polkuja varten

Muovi ei pelkää kosteutta, äärilämpötiloja eikä kärsi hyönteisistä. Ei ole erityisen tarpeellista huolehtia siitä, riittää, että se kastetaan vedellä letkusta.

Mutta sillä on myös haittoja:
 • Yksinkertaisuus. Muovilaatat katsovat niiden hintaa, eikä jokaiseen kesämökkiin, se voidaan sovittaa kokonaiskonseptiin.
 • Hauraus. Huolimatta siitä, että muovi ei pelkää mitään, se kuluu ajan myötä ja muuttuu käyttökelvottomaksi. Se tapahtuu viidessä vuodessa.
 • Värin menetys. Jos polku on auringossa, se haalistuu ajan mittaan ja haalistuu..

Puuta jäljittelevä muovi

Puuta jäljittelevä muovi

Se on mielenkiintoista sinulle: YLEISKATSAUS: Kesäasunnon kukkaluettelo (240 + valokuvia nimillä): Kaikki säännöt uskomattoman kauneuden luomiseksi

Materiaalit käsillä

Materiaalien lisäksi, jotka on ostettava, vaikkakin edullisesti tai hankittu ystävien kautta, on myös materiaaleja, joita sinulla todennäköisesti on jo tilalla..

Renkaat

Jos sinulla on auto, siinä pitäisi olla paljon kuluneita renkaita. Siksi niitä voidaan käyttää hyödyllisesti.

Tällaisen ratkaisun edut ovat seuraavat:
 • Tallentaa. On aina mukavaa antaa toinen elämä jo käytetylle esineelle..
 • Rakenne. Kumi on karkea kosketettaessa, se ei liuku edes sateessa.
 • Luotettavuus. Kumi kuluu pitkään – se ei pelkää kosteutta, lämpötilan laskuja, tuholaisia.
 • Yksinkertainen remontti. Jos osa radasta hajoaa, se voidaan vaihtaa helposti..

Polun päällystys puutarhassa

Polun päällystys puutarhassa

Tietysti hänellä on myös haittoja:
 • Vaikeuksia muotoilussa. Renkaiden asettamiseksi sinun on tehtävä pohja niiden alle, huolehdittava tyhjennyksestä, leikattava jokainen rengas manuaalisesti … Tämä vie aikaa.
 • Tylsä ilme. Kaikki renkaat ovat mustia, ei värillisiä. Siksi puutarhan polut ovat mustia, mikä ei ole erityisen mielenkiintoista tai kaunista..

Renkaiden jäljen tekeminen on erittäin helppoa – renkaat leikataan niin, että saadaan pitkät nauhat. Sitten laudat löydetään ja nauhat naulataan niihin – poikittaiselta levyltä toiselle. Kun koko rakenne on asetettu valmiille hiekkapohjalle.

NeuvojaRenkaiden jäljittäminen on järkevää vain, jos sinulla tai läheiselläsi on auto. Muuten saattaa ilmetä ongelmia uusien renkaiden saamiseksi vaihdettavaksi..

Puutarhapolut omin käsin edulliseen hintaan: Kuinka kaunis järjestää? 180+ valokuvaa eri materiaaleista (laatat, muovi, kumi) valmistetuista kesämökeistä Puutarhapolut omin käsin edulliseen hintaan: Kuinka kaunis järjestää? 180+ valokuvaa eri materiaaleista (laatat, muovi, kumi) valmistetuista kesämökeistä Puutarhapolut omin käsin edulliseen hintaan: Kuinka kaunis järjestää? 180+ valokuvaa eri materiaaleista (laatat, muovi, kumi) valmistetuista kesämökeistä

Puutarhapolut omin käsin edulliseen hintaan: Kuinka kaunis järjestää? 180+ valokuvaa eri materiaaleista (laatat, muovi, kumi) valmistetuista kesämökeistä Puutarhapolut omin käsin edulliseen hintaan: Kuinka kaunis järjestää? 180+ valokuvaa eri materiaaleista (laatat, muovi, kumi) valmistetuista kesämökeistä

Muovipulloja

Jos olet tottunut juomaan limonadia tai kivennäisvettä, pulloja ei voi heittää pois, vaan ne voidaan mukauttaa radan materiaaliksi. Edut ovat seuraavat:

 • Luotettavuus. Muovi, josta pullot valmistetaan, ei pelkää mitään. Se voi vain taipua hieman toimintavuosien aikana, mutta se ei varmasti mätäne..
 • Kestävyys. Muovipullon hajoaminen kestää useita vuosikymmeniä. Luonnolle tämä on haitallista, mutta henkilölle, joka päätti tehdä polkuja pulloista itselleen, se on hyödyllistä – ne palvelevat hyvin pitkään.
 • Hieronta vaikutus. Kävely pullon ulkonevalla pohjalla on hyödyllistä litteiden jalkojen ehkäisemiseksi.
 • Helppo korjaus ja huolto. Jos jokin pulloista rypistyy pahasti, se voidaan vaihtaa. Ja sinun ei tarvitse pestä niitä ollenkaan, ellet läikytä jotain likaista..

Hieman mielikuvitusta ja saa mielenkiintoisen vaihtoehdon

Hieman mielikuvitusta ja saa mielenkiintoisen vaihtoehdon

Ja vastaavasti haitat:
 • Muotoilun monimutkaisuus. Jokainen pullo on täytettävä hiekalla ja soralla, jokainen on haudattava käsin – se vie aikaa ja vaivaa.
 • Tylsä ilme. Pullot näyttävät hinnaltaan hyviltä – eli halvoilta. Jotta voit antaa heille kauniin ilmeen, sinun on yritettävä.

Pullokaistatekniikka on hyvin yksinkertainen..

Jokaiseen pulloon kaadetaan hiekkaa ja murskattua kiveä – painon vuoksi. Sitten pullot kaivetaan maahan, jossa on polku, pohjat ylös, lyhyen matkan päässä toisistaan. Ylhäältä tämä kaikki joko sirotellaan hiekalla tai kaadetaan betonilla, jotta saadaan suhteellisen tasainen pinta.

Miniraitoja - kauniita ja luovia

Miniraitoja – kauniita ja luovia

NeuvojaJotta pullot olisivat mielenkiintoisempia, voit täyttää ne värillisellä hiekalla..

Kolmas on pullon korkit. Niillä on seuraavat edut:

 • Luotettavuus. Kuten kaikki muovit, ne eivät kärsi vedestä, kuumuudesta, kylmyydestä ja tuholaisista..
 • Kestävyys. Muovipullojen tavoin hajoaminen kestää vuosikymmeniä.
 • Kirkkaus. Kansien avulla voit asettaa kuvia tai kuvioita, jotka näyttävät mielenkiintoisilta ja omaperäisiltä.

Vaihtoehto muovikansista

Vaihtoehto muovikansista

On myös haittoja:
 • Muotoilun monimutkaisuus. Sinun on pyrittävä asettamaan ainakin jotain kannet – tämä prosessi muistuttaa mosaiikin keräämistä ja voi kestää useita päiviä tai jopa viikkoja..
 • Valmistelun monimutkaisuus. On tarpeen paitsi valmistaa hiekkapohja, myös laittaa siihen betonia, johon kannet asetetaan. Lisäksi tämä on tehtävä peräkkäin, vähitellen, mutta kaada yli viisikymmentä senttimetriä kerrallaan, muuten betoni kuivuu ennen kuin sinulla on aikaa asettaa jotain.

Tämä levitysmenetelmä on melko hankala.

Tämä levitysmenetelmä on melko hankala.

NeuvojaMuovisten kansien alla on hyvä erottaa yksi polku, jota pitkin harvat kävelevät ja jolla voit viettää aikaa. Sitten sen asettaminen on luova prosessi ja lepo, ei ollenkaan kuin kiire..

Se on mielenkiintoista sinulle: YLEISKATSAUS: Jalkakäytävälaatat maassa – Kauniin sisäpihan suunnittelu (120+ kuvaa)

Vivahteita

Materiaalien lisäksi kannattaa mainita myös säännöt, joiden mukaan polut yleensä asetetaan:

 • Sopivuus. Polun tulisi olla mukava kävellä, ja tämä on paljon tärkeämpää kuin miltä se näyttää sivulta. Siksi paras tapa määrittää, missä sen pitäisi olla, on antaa sivuston asukkaiden polkea polkuja sen päällä ja nukahtaa tai täyttää ne.
 • Kierteisyys. Polkujen ei pitäisi olla suoria – ellet tietenkään halua näyttää itseäsi englantilaiselta puistolta. Niiden tulisi taipua oudolla tavalla. Joten ne näyttävät paljon kauniilta..
 • Leveys. Sen ei pitäisi olla alle seitsemänkymmentä senttimetriä, muuten jopa kaksi ihmistä ei pysty hajaantumaan polulle, eikä tietenkään mikään kulje sitä pitkin.
 • Sijainti. Polut on sijoitettava vähintään puolitoista metriä lähimmistä puista – tai oksat on sidottava siististi niin, että niiden alle on helppo kulkea.
 • Reunakivet. Ei lainkaan välttämätöntä – ruohosta tai puusta valmistetut polut voivat pärjätä ilman niitä. Mutta irtotavaramateriaaleille niitä tarvitaan. Muussa tapauksessa kaikki sora tai kuori liukuvat nopeasti puutarhan läpi.
 • Muotoilu. On parempi asettaa radat syksyllä, vähän ennen sateiden alkua. Tämä outo ajoitus johtuu siitä, että talven aikana polku kutistuu ja sopii paremmin kävelylle. Tämä sääntö ei kuitenkaan koske kuorta ja ruohoa..
 • Rakenne. Jos sivustolla asuu vanhuksia, sinun on oltava erityisen varovainen kappaleiden tekstuurin suhteen. Niitä ei saisi liukua päälle.

DIY puutarhamosaiikki

DIY puutarhamosaiikki

Puutarhapolut omin käsin edulliseen hintaan: Kuinka kaunis järjestää? 180+ valokuvaa eri materiaaleista (laatat, muovi, kumi) valmistetuista kesämökeistä Puutarhapolut omin käsin edulliseen hintaan: Kuinka kaunis järjestää? 180+ valokuvaa eri materiaaleista (laatat, muovi, kumi) valmistetuista kesämökeistä Puutarhapolut omin käsin edulliseen hintaan: Kuinka kaunis järjestää? 180+ valokuvaa eri materiaaleista (laatat, muovi, kumi) valmistetuista kesämökeistä

Puutarhapolut omin käsin edulliseen hintaan: Kuinka kaunis järjestää? 180+ valokuvaa eri materiaaleista (laatat, muovi, kumi) valmistetuista kesämökeistä Puutarhapolut omin käsin edulliseen hintaan: Kuinka kaunis järjestää? 180+ valokuvaa eri materiaaleista (laatat, muovi, kumi) valmistetuista kesämökeistä

VIDEO: Kuinka tehdä puutarhapolku, samalla erittäin budjetti?

päätelmät

Kävelytiet voivat näyttää hyviltä edulliseen hintaan – tärkeintä on olla luova, miettiä suunnitelma hyvin ennen kuin ryhdyt liiketoimintaan, ja älä unohda tarkkuutta.

Älä työskentele sateella, älä unohda tärkeitä työvaiheita, älä hylkää kaikkea puolivälissä. Ja – nauttia prosessista. Tämä on ehkä tärkein asia.

KUVAGALLERIA (yli 180 kuvaa)