Sisäänkäyntiovet (60 kuvaa): tuotetyypit ja valintasäännöt

Animalistiset aiheet, veistokselliset kahvat ovat aina olleet suosittuja ja niitä käytetään nykyaikana.

Animalistiset aiheet, veistokselliset kahvat ovat aina olleet suosittuja ja niitä käytetään nykyaikana.

Sisäänkäyntiovien ovenkahvat ovat yksityiskohtia, jotka eivät näytä kovin tärkeiltä monille, mutta itse asiassa niillä on yksi ratkaiseva rooli oven normaalissa käytössä. Laaja valikoima, erilaisia ​​malleja ja värejä – kaiken tämän avulla voit valita ihanteellisen vaihtoehdon minkä tahansa tyyliseen ulko -oveen, jolloin kahva on osa huoneen yleistä koostumusta.

Sisäänkäyntiovien ovenkahvat. Etuoven kahva korostustarvikkeena käytävällä

Etuoven kahva korostustarvikkeena käytävällä

Sisäänkäyntiovien ovenkahvat. Ylellinen jugend -kynä

Ylellinen jugend -kynä

Sisäänkäyntiovien ovenkahvat. Oviaukon mitat ja oven kokoonpano määräävät myös kahvan valinnan. Yleensä niitä ohjataan täällä vipuvaikutuksen periaatteen mukaisesti.

Oviaukon mitat ja oven kokoonpano määräävät myös kahvan valinnan. Yleensä niitä ohjataan täällä vipuvaikutuksen periaatteen mukaisesti.

Kahva olennaisena osana täydellistä ovea

Tavalliset ihmiset ostavat useimmiten mieluummin kahvan lukon sisäänkäyntiovelle samanaikaisesti kiinnittämättä asianmukaista huomiota tietyn olosuhteisiin sopivan mallin valintaan. Tämä lähestymistapa voidaan perustella vain ilman arvokasta valintaa tai tilanteessa, jossa oven vaikutelma ei ole tärkeä tilojen omistajille. Kuitenkin sisäänkäynnin aukosta alkaa tutustuminen huoneeseen, se on ovi, joka asettaa sävyn koko asunnolle tai talolle..

Oven koristeena mustat teräskahvat ja nahkahihnat

Oven koristeena mustat teräskahvat ja nahkahihnat

Sisäänkäyntiovien ovenkahvat. Vetokahva sopii täydellisesti

Klipsikahva sopii täydellisesti raakiin, luonnollisiin ja karkeisiin viimeistelyaiheisiin

Sisäänkäyntiovien ovenkahvat. Sveitsiläisen arkkitehdin Peter Zumthorin basaltin ovenkahva Kölnin hiippakuntamuseossa, uudelleenrakennettu moderni rakennus myöhään romaanisen Pyhän Pietarin kirkon raunioille. Columbus

Sveitsiläisen arkkitehdin Peter Zumthorin basaltin ovenkahva Kölnin hiippakunnan museossa, uudelleenrakennettu moderni rakennus myöhäisen romaanisen Pyhän Pietarin kirkon raunioille Columbus

Halu sisustaa kotisi ja luoda siihen yhtenäinen ja harmoninen ilmapiiri herättää erityistä kiinnostusta oviaukkoja kohtaan. Nykyään lakoniset ja tiukat mallit ovat yhtä kysyttyjä kuin kirkkaat, monimutkaiset ja mielikuvitukselliset mallit. Laaja valikoima myymälöissä antaa sinun valita täydellisen mallin mihin tahansa oveen ja mihin tahansa asuntoon tai taloon.

Tärkeä! Kaunis kynä ei saa olla vain näyttävä, vaan myös luotettava, vahva ja kestävä. Kaikkien näiden ominaisuuksien yhdistävän mallin löytäminen on avain optimaalisen etuoviratkaisun määrittämiseen..

Sisäänkäyntiovien ovenkahvat. Arkkitehtuurin, huonekalujen ja tuotesuunnittelun suunnannäyttäjiä. Jopa pienet lisävarusteet, kuten ovenkahvat, kantavat jokaisen suunnittelutoimiston tunnistettavan tyylin ja antavat käsityksen niiden käsialasta.

Arkkitehtuurin, huonekalujen ja tuotesuunnittelun suunnannäyttäjiä. Jopa pienet lisävarusteet, kuten ovenkahvat, kantavat jokaisen suunnittelutoimiston tunnistettavan tyylin ja antavat käsityksen niiden käsialasta.

Sisäänkäyntiovien ovenkahvat. Suurikokoisia kiinteitä kahvoja käytetään sekä klassisissa ylellisissä asuinovissa että liikerakennuksissa

Suurikokoisia kiinteitä kahvoja käytetään sekä klassisissa ylellisissä asuinovissa että liikerakennuksissa

Sisäänkäyntiovien ovenkahvat. Veistoksellinen ovenkahva eläimellisistä aiheista tai myyttisen olennon muodossa täydentää käytävän temaattista ulkoa tai sisustusta. Voit käyttää sitä myös modernissa suunnittelussa ainoana kirkkaana aksenttina.

Veistoksellinen ovenkahva eläimellisistä aiheista tai myyttisen olennon muodossa täydentää käytävän temaattista ulkoa tai sisustusta. Voit käyttää sitä myös modernissa suunnittelussa ainoana kirkkaana aksenttina.

Etuovien kahvatyypit

Asiantuntijat suosittelevat, että aloitat täydellisen ovenkahvan etsimisen sen ulkonäön tai hinnan perusteella, vaan määrittelemällä tuotteen tyyppi, joka sopii parhaiten tiettyihin olosuhteisiin, tiettyyn oveen ja käyttäjiin. Jotkut pitävät pyörivistä mekanismeista, kun taas toiset arvostavat kiinteiden kiinteiden kahvien yksinkertaisuutta ja lyhyyttä. Valinta on erittäin vaikea ja riippuu vain tilojen tulevista omistajista, koska kaikki suositukset on räätälöity..

  • Kiinteä:  yksinkertaisin ja luotettavin. Mekanismin ja liitännän puuttuminen lukkoon takaa tällaisen tuotteen pitkän käyttöiän ja luotettavuuden. Nykyaikaisissa sisätiloissa käytetään useimmiten kiinteitä malleja pallojen muodossa, koska ne erottuvat hienostuneesta lakonisesta suunnittelusta ja hienostuneesta tyylistä. Kiinteiden tuotteiden alatyyppiin pitäisi sisältyä myös sellainen vaihtoehto kuin oven ovenkahva: lähes klassinen malli, joka on tuttu lapsuudesta ja tuttu kaikille, voi olla paras vaihtoehto puuovelle.

Sisäänkäyntiovien ovenkahvat. Metalliset nupit ovat ajattomia klassikoita. Näyttää hyvältä pariovissa

Metalliset nupit ovat ajattomia klassikoita. Näyttää hyvältä pariovissa

Sisäänkäyntiovien ovenkahvat. Kupari, pronssi, keinotekoinen patina - kaikki tämä voidaan soveltaa käytävän tai talon ulkoasun moderniin muotoiluun.

Kupari, pronssi, keinotekoinen patina – kaikki tämä voidaan soveltaa käytävän tai talon ulkoasun moderniin muotoiluun.

Sisäänkäyntiovien ovenkahvat. Erittäin suurten ovenkahvien puolikuun muoto on suosittu valinta erityisesti julkisiin ja kaupallisiin tiloihin.

Erittäin suurten ovenkahvien puolikuun muoto on suosittu valinta erityisesti julkisiin ja kaupallisiin tiloihin.

  • Työntää: ovat mekanismi, joka koostuu kahdesta vivusta, jotka on yhdistetty luotettavalla tangolla. Optimaalisena mekanismina pidetään mekanismia, joka takaa avaamisen, kun vipua käännetään 20-30 astetta: mitä pienempi vaaditun pyörimisasteen, sitä toimivampi järjestelmä. Pääsääntöisesti lukko on varustettu juuri tällaisella mallilla, koska työntömekanismeja pidetään toiminnallisesti sopivimpina ja käytännöllisimpinä..

Sisäänkäyntiovien ovenkahvat. Erittäin minimalistinen sisäänkäyntiovi, jossa valkoinen kallistettava ja vedettävä kahva

Erittäin minimalistinen sisäänkäyntiovi, jossa valkoinen kallistettava ja vedettävä kahva

Sisäänkäyntiovien ovenkahvat. Tekninen, vaikea asentaa kahva - osa projektia

Tekninen, vaikea asentaa kahva – osa “älykkään kodin” projektia – sammuttaa sähkön ja kaasun, kun lähdet

Sisäänkäyntiovien ovenkahvat. Moderni muotoilu on tyytyväinen materiaalien ja tekstuurien valinnan helppouteen, mutta linjojen ja yleisen tyylin yhdistäminen lisävarusteiden valinnassa on aina win-win

Moderni muotoilu on tyytyväinen materiaalien ja tekstuurien valinnan helppouteen, mutta linjojen ja yleisen tyylin yhtenäisyys lisävarusteiden valinnassa on aina win-win

  • Etuoven kääntömekanismit tai nobs, voidaan pitää eräänlaisina työntökahvoina, koska ne toimivat samalla periaatteella. Suurin ero on se, että vipu korvataan palloilla. Ulkoisen houkuttelevuuden ja tarkkuuden vuoksi tällaiset sisäänkäyntiovien mekanismit eivät näytä olevan kovin optimaalinen ratkaisu, koska ne eivät ole käteviä tietyissä elämäntilanteissa. Tällaisia ​​malleja käytetään kuitenkin usein joidenkin tyylien luomiseen..

Sisäänkäyntiovien ovenkahvat. Yhdistelmä klassista ulkonäköä ja modernia apuohjelmaa - tuttu nupin lukitusmekanismi ja lisäsuoja huoneen sisäänkäynnille yhdistelmälukolla

Yhdistelmä klassista ulkonäköä ja modernia apuohjelmaa – tuttu nupin lukitusmekanismi ja lisäsuoja huoneen sisäänkäynnille yhdistelmälukolla

Sisäänkäyntiovien ovenkahvat. Metallinen pyörivä kahva, jota voidaan käyttää kirjeenvaihtopidikkeenä

Metallinen pyörivä kahva, jota voidaan käyttää kirjeenvaihtopidikkeenä

Sisäänkäyntiovien ovenkahvat. Harjattu metalli ja puu - täydellinen yhdistelmä moderniin käytävään

Harjattu metalli ja puu – täydellinen yhdistelmä moderniin käytävään

Yksi kriteereistä kynien jakamisessa luokkiin on materiaali, josta ne on valmistettu. Nykyaikainen tekniikka mahdollistaa erilaisten materiaalien käytön – metallista lasiin, mutta etuoven kahvat on useimmiten valmistettu eri metalleista..

  • Terästuotteita pidetään luotettavimpina ja kestävimpinä materiaalin lujuuden vuoksi. Tuotteen houkuttelevuuden vuoksi teräs on usein sävytetty vastaamaan jotakin muuta materiaalia: esimerkiksi messinkiä tai pronssia..

Sisäänkäyntiovien ovenkahvat. Terävät ääriviivat, neliömäiset kulmat ja kuvioitu nikkelipinnoitettu ovenkahva

Terävät ääriviivat, neliömäiset kulmat ja kuvioitu nikkelipinnoitettu ovenkahva

  • Messinkimallit ovat myös suosittuja, ja huomiota tästä metallista valmistettuihin tuotteisiin tarjoavat paitsi houkutteleva ulkonäkö, myös messingin ainutlaatuiset tunto -ominaisuudet: tällainen malli on erittäin miellyttävä koskettaa.

Sisäänkäyntiovien ovenkahvat. Messinki on materiaali, joka ei koskaan menetä suosiotaan

Messinki on materiaali, joka ei koskaan menetä suosiotaan

  • Sisäänkäyntiovien alumiinikahvaa käytetään paljon harvemmin – niiden liian kevyyden ja epäluotettavuuden vuoksi. Tällaisia ​​malleja tulisi käyttää sisäovissa tai tiloissa, jotka eivät tarvitse suojaa: esimerkiksi varastotilaan.

Sisäänkäyntiovien ovenkahvat. Basaltti, epätavallinen ovenkahvan materiaalille. Koska sovellus on käytännöllinen tietyllä sisäänkäynnillä tiloihin, voit valita sen.

Basaltti, epätavallinen ovenkahvan materiaalille. Koska sovellus on käytännöllinen tietyllä sisäänkäynnillä tiloihin, voit valita sen.

Sisäänkäyntiovien ovenkahvat. Basaltti, kuten metalli tai puu, ei rajoita muotojen valintaa ja sopii hyvin niiden kanssa.

Basaltti, kuten metalli tai puu, ei rajoita muotojen valintaa ja sopii hyvin niiden kanssa.

Sisäänkäyntiovien ovenkahvat. Ylellinen puinen ovenkahva

Ylellinen puinen ovenkahva

Sisäänkäyntiovien ovenkahvat. Pronssikahvat ovat paras valinta vanhanaikaisen ulkoasun luomiseen (tai uusimiseen). Hankaus ja patina lisäävät vain kiiltoa tällaisiin veistoksellisiin esineisiin.

Pronssikahvat ovat paras valinta vanhanaikaisen ulkoasun luomiseen (tai uusimiseen). Hankaus ja patina lisäävät vain kiiltoa tällaisiin veistoksellisiin esineisiin.

Säännöt täydellisten varusteiden valitsemiseksi

Täydellisen kahvan mallin valitseminen sisäänkäyntiovelle on yksinkertainen, mutta vastuullinen prosessi, koska valittu vaihtoehto asettaa sävyn koko rakennuksen julkisivulle monien vuosien ajan. Tukevuus, lujuus ja luotettavuus ovat ihanteellisen tuotteen pääominaisuuksia. Sisäänkäyntiovet joutuvat pääsääntöisesti paljon vakavampiin kuormituksiin kuin sisätilat, joten ne tarvitsevat lujempaa kehystä.

Sisäänkäyntiovien ovenkahvat.

“Katoava” ovenkahva. Upotettu ulkopuolelta oven pintaan, kun lukitset talon tai huoneen sisältä

NEUVOJA! Asiantuntijat suosittelevat voimakkaasti, ettet osta oven ovenkahvaa metallioville erikseen, vaan valitset sarjat, jotka sisältävät kaikki tarvittavat elementit. Tätä vaihtoehtoa pidetään luotettavampana ja se takaa maksimaalisen suojan..

Sisäänkäyntiovien ovenkahvat. Sileä kaareva ovenkahva modernissa käytävässä

Sileä kaareva ovenkahva modernissa käytävässä

Asunnon kahvojen valinta ei yleensä rajoitu mihinkään materiaaliin, mutta talon osalta on parempi valita sopivien luettelosta: esimerkiksi puisia tai maalattuja ja lakattuja malleja ei tule käyttää ulkona, koska sääolosuhteet voi vaikuttaa negatiivisesti niiden ulkonäköön. Messinki, kiillotettu tai kromattu ruostumaton teräs ja anodisoitu alumiini ovat ihanteellisia ratkaisuja..

Sisäänkäyntiovien ovenkahvat. Hyödyllinen ilme ja puinen kotelo metallipohjalla. On parempi käyttää tällaista kahvaa sisäovessa, koska voimakkain hauraus kompensoi sen lämpöä ja miellyttävää karkeutta kosketukseen.

Hyödyllinen ilme ja puinen kotelo metallipohjalla. On parempi käyttää tällaista kahvaa sisäovessa, koska voimakkain hauraus kompensoi sen lämpöä ja miellyttävää karkeutta kosketukseen.

Sisäänkäyntiovien ovenkahvat. Ainutlaatuinen muotoilu velvoittaa valitsemaan sopivan kahvan. Kuvassa Välimeren ulkopuoli, jossa on painavat taotut kiinteät ovenkahvat.

Ainutlaatuinen muotoilu velvoittaa valitsemaan sopivan kahvan. Kuvassa Välimeren ulkopuoli, jossa on painavat taotut kiinteät ovenkahvat.

Sisäänkäyntiovien ovenkahvat. Harjattu alumiininen ovenkahva, joka seuraa muun kuistin suoria, suoria viivoja

Harjattu alumiininen ovenkahva, joka seuraa muun kuistin suoria, suoria viivoja

Sisäänkäyntiovien ovenkahvat. Talon sisäänkäynnin vintage -muotoilu mahdollistaa erilaisten kirkkaiden lisävarusteiden käytön, jotka kantavat antiikin henkeä, esimerkiksi veistettyjä ovien koputtimia (koputuksia)

Talon sisäänkäynnin vintage -muotoilu mahdollistaa erilaisten kirkkaiden lisävarusteiden käytön, jotka kantavat antiikin henkeä, esimerkiksi veistettyjä ovien koputtajia (koputuksia)