Italialaiset sisäovet: huippumuotia kotiisi ja 60+ virheetöntä muotoiluratkaisua

Italialaiset ovet harmailla sävyillä, koristeltu himmeällä lasimaalauksella

Italialaiset ovet harmailla sävyillä, koristeltu himmeällä lasimaalauksella

Italialaiset sisäovet ovat valinta niille, joille muotoilu ja laatu ovat yhtä tärkeitä. Italialaisten tehtaiden tuotteille on vuosikymmenien ajan ollut kysyntää markkinoilla korkeasta hinnoittelupolitiikasta huolimatta, koska kaikki haluavat hänen talonsa olevan kaunis ja kestävä ja sisätilojen tyylikäs ja näyttävä..

Italialaiset sisäovet ovat ottaneet kaiken parhaan mukaan: hienostunut tyyli, kirkas, mieleenpainuva muotoilu, hienot muodot, korkealaatuiset materiaalit ja moitteeton ammattitaito. Klassiset siluetit tai modernit aiheet, alkuperäiset varusteet, upea sisustus – kaikki tämä takaa menestyksen italialaisissa ovissa, joiden valikoimasta on helppo valita jokaiseen makuun sopiva muotoilu.!

neljätoista

Italialaisten sisäovien edut

Italialaisten ovien hintoja ei voida tuskin kutsua demokraattisiksi, mutta tuotteilla on edelleen suuri kysyntä ja ne johtavat luottavaisesti jopa halvempien vastineiden taustaa vasten. Mikä on syy? Loppujen lopuksi monet eurooppalaiset ja jopa kotimaiset valmistajat tarjoavat laajan valikoiman sisäovia, mikä helpottaa hinnan ja suunnittelun kannalta sopivan vaihtoehdon valitsemista..

Italialaisten sisäovien tärkeimpiä etuja ovat:

 1. Laadukkaimmat valmiit tuotteet.
 2. Kaikissa ovituotannon ja kokoamisen vaiheissa noudatetaan erittäin tiukkoja vaatimustenmukaisuusvaatimuksia, ja itse prosessia seurataan tarkasti..
 1. Vain huolellisesti valittuja materiaaleja käytetään raaka -aineina tuotteiden valmistuksessa. Jopa lajittelun aikana havaitut pienet viat eivät ole hyväksyttäviä.

Viktoriaanisen tyylin ovet kullalla

Viktoriaanisen tyylin ovet kullalla

Mallitiedot Hinta
TUULI Ovet alumiiniprofiililla, Stopsol-valoa läpäisevä lasi ja peilivaikutus alkaen 48 580₽ Ostaa
VOGUE Alumiinirunko. Kuvioitu viilu 3D -tehosteella. Mukautetut koot alkaen 52 381₽ Ostaa
TOSCANA Käsimaalausta harjalla. Tekniikan käyttö "Veneziano patinato" alkaen 48 861₽ Ostaa
SOLO Korkealaatuinen emali. Fanlight -malleja. Maalaus millä tahansa värillä 29 052 ruplaa Ostaa
LEONARDO Paneeliovet, joissa käytetään korkealaatuista emalia. Fanlight -malleja alkaen 39 461₽ Ostaa
DECO Ainutlaatuinen viimeistely. Kokoelma esitetään 6 värissä alkaen 80 000 ruplaa Ostaa
NUORI Erottuva piirre on ovisarjan muotoilu ja epätavallinen yhdistelmä moderneja materiaaleja – alumiinirunko, luonnonpuu ja kuvioitu viilu. alkaen 22 000 ruplaa Ostaa
APRIORI GLOSS Ovet on täytetty korkealaatuisilla maalattuilla paneeleilla, jotka on päällystetty lakatulla emalilla käyttäen modernia uf-tekniikkaa. Ovien pinta on kiiltävä. Oven lakkapinnoitteella on sekä suojaava että koristeellinen tehtävä.. alkaen 36 130 ₽ Ostaa
APRIORI WOOD Rakenteen perusta on huomaamaton alumiiniprofiili, joka kehystää kankaat, jotka on täytetty korkealaatuisella italialaisella viilulla klassisissa väreissä. alkaen 45 601₽ Ostaa
APRIORI Kaksinkertaiset sisäovet; korkealaatuisten piilotettujen 3-D-saranoiden käyttö; parempi äänieristys alkaen 36 130 ₽ Ostaa

Laadukkaat italialaiset ovet ovat avain minkä tahansa sisustuksen menestykseen

Laadukkaat italialaiset ovet ovat avain minkä tahansa sisustuksen menestykseen

 • Valmiit ovet erottuvat lisääntyneestä lujuudesta ja kulutuskestävyydestä, minkä seurauksena tuotteet palvelevat pitkään ilman laadun heikkenemistä..
 • Suunnitteluominaisuudet takaavat oven, joka suojaa luotettavasti vieraalta melulta.
 • Vaikka ulkoisesti ovi näyttää massiiviselta, se on käytännössä painoton. Tämä on mahdollista, koska tuotannossa käytetään kevyitä runkorakenteita, jotka ovat korvanneet raskaita massiivipuutuotteita..
 • Tuotteet ovat erittäin yksinkertaisia ​​ja helppokäyttöisiä sekä täysin turvallisia ja ympäristöystävällisiä..
 • Italialaisten valmistajien sisäovien ulkonäkö on aina virheetön, mikä tekee tuotteista merkityksellisiä kaikissa olosuhteissa.

15

Italialaisten sisäovien ominaisuudet

Italiaa on aina pidetty sisätilojen muodin suunnannäyttäjänä. Tässä maassa huonekalujen ja ovirakenteiden tuotanto on jo pitkään vakiinnuttanut asemansa parhaaksi, ja valmistajat pysyvät uskollisina perinteille ja käyttävät menestyksekkäästi nykyaikaisia ​​materiaaleja ja tekniikoita. Suunnittelijoiden ja insinöörien työn tulos on uskomattomimmat mallit, joissa on lakoninen tai ylellinen muoto..

Koristeellinen oven kaavoitustila

Koristeellinen oven kaavoitustila

Neuvoja! Mallien joukosta voit valita sekä ylellisen kalliita tuotteita, joissa on ylellinen viimeistely, että edullisemman vaihtoehdon, kun taas näiden ovien laatu on sama.

Design

Jos aiemmin korkealaatuisen oven piti olla raskas, massiivinen ja luotettava suojaamaan huonetta vieraiden tunkeutumiselta, nykyään hyvin harvat ihmiset päättävät varustaa talonsa tai asuntonsa liian raa’alla raskaalla rakenteella..

Epätavallisen värinen sisäovi aaltoilevilla lasilevyillä

Sisäovi alkuperäisessä värissä aaltoilevilla lasilevyillä

Valo ei tarkoita epäluotettavaa – juuri tästä italialaiset valmistajat päättivät luodessaan innovatiivisen ovikehysrakenteen:

 1. Runko itse on valmistettu männystä, joka on kestävä ja kestävä, ei muodostu ajan myötä.
 2. Runkorakenteen aukot on täytetty hunajakennokartongilla, mikä parantaa äänieristysominaisuuksia. Tämä materiaali on kevyttä, mutta tekee valmiista rakenteesta luotettavamman..
 3. Verhous on valmistettu hienosta puuviilusta. Pienestä paksuudestaan ​​huolimatta materiaali on kestävää, mekaanisia vaurioita kestävää eikä menetä ulkonäköään ajan myötä.
 4. Oven runko on massiivimäntyä, kestävä, ei muodostu oven painon alla.

Kauniit kevyet ovet, joiden rakenne on rakennettu seinään ja peilatut insertit

Tyylikkäät kevyet ovet, joiden rakenne on rakennettu seinään ja peilikuvioiset

Ovet voivat olla joko yksi- tai kaksisaranallisia tai liukuvia. Toinen vaihtoehto on optimaalinen leveälle oviaukolle sekä silloin, kun on tarpeen vapauttaa tai rajata tilaa. Ovi liikkuu avoimia ohjaimia pitkin (seinää pitkin) tai piilossa (seinän sisällä).

Huomautuksella! Piilotettu rakenne maksaa enemmän, ja se on asennettava korjauksen alkuvaiheessa, vaikka se näyttää esteettisesti miellyttävämmältä..

Lasitetut liukuovet, joissa on jatko -osa

Lasitetut liukuovet, joissa on jatko -osa

Materiaalit ja yksityiskohdat

Sisäovien valmistuksessa käytetään erilaisia ​​materiaaleja:

 • Array – sitä käytetään pääasiassa kehyksen valmistukseen, vaikka joskus voit löytää monoliittisen tuotteen, esimerkiksi tammesta. Tällainen ovi on paljon raskaampi ja kalliimpi, vaikka se kestää niin kauan kuin mahdollista..
 • Viilu – kaikenlaiset puut tarjoavat kestävän pinnoitteen, jolla on korkeat koristeelliset ja käyttöominaisuudet. Suurin osa ovista valmistetaan tässä versiossa..
 • MDF – halvin vaihtoehto, joka ei kuitenkaan ole huonompi laadultaan kuin luonnonpuutuotteet. Tällaiset ovet näyttävät esteettisesti miellyttäviltä, ​​ne voidaan maalata millä tahansa värillä koristeellisilla vaikutuksilla..

Veistetty ovi syvällä grafiittivärillä

Veistetty ovi syvällä grafiittivärillä

Kevyt ja kestävä ovi kestää yli vuoden, mutta yksityiskohdat helpottavat käyttöä..

Tärkeä! Lähes kaikki italialaiset ovet on varustettu luotettavalla lukolla, joka tarjoaa hiljaisen lukituksen ja tasaisen avautumisen..

Saranat ja ohjaimet (liukurakenteille) on myös valmistettu luotettavista ja kestävistä materiaaleista – kaikenlaisista seoksista, jotka eivät menetä ominaisuuksiaan ajan mittaan, eivät muodostu eivätkä menetä houkuttelevaa ulkonäköään.

Puun ja himmeän lasin yhdistelmä

Puun ja himmeän lasin yhdistelmä

Italialaisilla oven saranoilla on useita ominaisuuksia:
 1. Ne eivät leikkaa ovilehteä, minkä vuoksi rako sen ja rungon välillä kasvaa 5 mm: iin.
 2. Oven avautumiskulma voi olla jopa 180 °.
 3. Saranat voidaan asentaa ovilehden kummallekin puolelle.
 4. Visuaalisesti ne ovat lähes näkymättömiä..

Korkeat harmaat ovet samaan tyyliin kuin makuuhuoneen sisustus

Korkeat harmaat ovet makuuhuoneen sisustuksen tyyliin

Design

Italialaiset sisäovet ovat laadultaan epäilemättä markkinajohtaja, vaikka monet eurooppalaiset valmistajat eivät jää tästä jälkeen. Mutta italialainen muotoilu on ainutlaatuinen. Ensinnäkin se on hienostunutta ylellisyyttä, eleganssia ja hienostunutta tyyliä..

Tyylikkäät kiiltävät ovet klassisessa olohuoneessa

Tyylikkäät kiiltävät ovet klassisessa olohuoneessa

Italialaisten sisäovien suunnittelijat reagoivat ajoissa kaikkiin muodin muutoksiin, mitä ei voida sanoa muiden maiden valmistajista. Alansa mestarit, he eivät ainoastaan ​​luo tuotteita, jotka täyttävät kaikki uusimmat trendit, vaan pystyvät myös tyydyttämään kaikki toiveet ja herättämään eloon vaativimpien asiakkaiden villeimmät fantasiat tekemällä ainutlaatuisen mittatilaustuotteen, joka on olennainen osa osa tiettyä sisustusta!

Suunnitteluideoita sisustettuina sisustuselementteinä

Suunnitteluideoita sisustusesineissä

Italialaisten sisäovien valmistajat kokeilevat rohkeasti materiaaleja ja muotoja. Viimeistelyssä käytetään perinteistä eri lajien puuta sekä ylellisempiä ja eksoottisempia materiaaleja.

Jälkimmäisiin kuuluvat matelijan iho, kristalli- ja Swarovski -kiteet, norsunluu, harvinaiset puulevyt, joilla on epätavallinen rakenne, väri, keinotekoisesti vanhentuneet jne..

Italialaisten sisäovien keinotekoinen vanheneminen

Italialaisten sisäovien keinotekoinen vanheneminen

Ovet voivat olla kiinteitä tai lasitettuja, maalattu mihin tahansa väriin – klassisesta avantgardeen. Lisäksi ovilehden molemmat puolet voidaan valmistaa eri sävyillä, joista jokainen sopii optimaalisesti viereisten huoneiden sisustukseen.

Maitomaiset lasimaalaukset tumman puun sisäovien suunnittelussa

Maitomaiset lasimaalaukset tumman puun sisäovien suunnittelussa

Lasitetut ovet

Erityisen suosittuja ovat lasimaalauksiset ovet, joiden vaihtoehdot näkyvät kuvassa. Tällaiset tuotteet näyttävät tyylikkäiltä ja siroilta, niistä tulee sisustuksen “kohokohta”.

Neuvoja! Lasimaalausovet sopivat erityisen hyvin klassiseen ja uusklassiseen tyyliin, eklektisuuteen ja moderniin sisustukseen.

Pienen alueen alkuperäinen ovikoristelasi

Oven alkuperäinen sisustus on pienen osan lasitus

Lasitus voi olla mikä tahansa, pääkriteerit ovat:
 1. Lomake – yksinkertaisesta geometrisesta antiikkiin, kauniit siteet, kihara abstrakti tai futuristinen.
 2. Rakenne – sileä himmeä lasi, kuvioitu helpotuskuviolla tai peilillä.
 3. Väri – läpinäkyvä, valkoinen, lasi sävytetty kaikenlaisilla sävyillä. Erityisen mielenkiintoisia ovat klassiset moniväriset lasimaalaukset, joissa kuvio on useita sävyjä..
 4. Sisustus – lasilevyjä täydentävät erilaiset koristeet avoimena valu- tai taonta, kiteitä sekä kuivattuja kukkia, pitsiä, jotka on valettu yhdessä lasimaalauksen kanssa. Lähes mikä tahansa kuva voidaan tulostaa lasille – kuuluisien mestareiden maalauksista abstrakteihin kuvioihin tai valokuviin.

Nykyaikaiset lasimaalaukset italialaisissa muotiovissa

Lasimaalaus modernissa italialaisessa sisustuksessa

Neuvoja! Lisäkoriste-elementti lasimaalauksilla varustetuille oville voi olla taustavalo, mikä korostaa lasilevyn näyttävää ulkonäköä..

Väri

Italialaiset sisäovet esitetään monissa väreissä. Suosituimpia ovien viimeistelyvärejä ovat erilaiset luonnonpuun värit: vaaleasta tuhkasta ja valkaistusta tammesta rikkaaseen mahonkiin ja wengeen.

Neuvoja! Italialaisen (Milanon) pähkinän yleisväri sopii melkein mihin tahansa sisustukseen, joten sisäovet viimeistellään usein tämän sävyn viilulla..

Italialaiset ovet vaalean saksanpähkinän värisenä moderniin olohuoneen sisustukseen

Italialaiset ovet vaalean saksanpähkinän värisenä moderniin olohuoneen sisustukseen

Oven sävy on valittava lattiamateriaalin ja seinäkoristeiden mukaan:

 • Vaaleat sävyt – saarni, mänty, samppanjatammi, hiekka harmonisoivat tehokkaasti lattian kanssa tummemman sävyn ja täyteläisten tai tummien värien (suklaa, oliivi, koralli, sininen) seinät.
 • Kirkkaat sävyt – Italialainen pähkinä, omena, calvados, leppä, kirsikka.
 • Tummat sävyt – wenge, vanha puu, tirolipyökki, mahonki korostavat onnistuneesti vaaleita seiniä yhdessä tumman lattian kanssa.

Neuvoja! Italialaiset sisäovet on usein koristeltu taiteellisella maalauksella, joka piristää mitä tahansa sisustusta ja lisää siihen hienostuneisuutta.

3D -kuvio kontrastisella mustalla ovella

3D -kuvio kontrastivärisessä mustassa ovessa

Huomautuksella! Värilliset italialaiset ovet voidaan maalata mihin tahansa sävyyn, ja maali levitetään erityisellä tekniikalla pohjaan useissa kerroksissa, mikä luo kestävän koristepinnoitteen, jolla on erilaisia ​​vaikutuksia: sileä matta tai kiiltävä, metalloitu, kuvioitu.

Italialaiset valkoiset sisäovet ovat yhtä suosittuja. Tällaiset tuotteet sopivat mihin tahansa sisustuksen tyyliin ja väriin:

 1. Valkoinen ovi virkistää, laimentaa pimeän huoneen, jonka seinät on maalattu syvän siniseksi, violetiksi, viininpunaiseksi tai vihreäksi. Tämä kontrasti näyttää erittäin tyylikkäältä, varsinkin jos käytät koristeluun lisäksi leveitä valkoisia jalkalistoja..
 2. Yhdessä seinien pastellisävyjen (vaaleanpunainen, unohtumaton, minttu, vanilja) kanssa valkoinen ovi auttaa luomaan herkän, “ilmavan” sisustuksen, jota ei painota mikään.
 3. Graafisen kontrastin vuoksi valkoista ovea voidaan täydentää mustalla, tummanruskealla, kirkkaan punaisella tai keltaisella seinäverhouksella.

Sisustus kerman sävyillä, kontrastinen sisustus ja viimeistely

Sisustus kerman sävyillä, kontrastinen sisustus ja viimeistely

Neuvoja! Jotta täysin valkoinen sisustus ei näytä litteältä, ovea voidaan täydentää upealla sisustuksella – värillinen lasimaalaus, alkuperäinen kahva.

Lisätarvikkeet

Italialaiset sisäovien lisävarusteet ansaitsevat erityisen maininnan. Tosiasia on, että sisäovien kahvat valmistetaan erikseen, joille on olemassa kokonaisia ​​yrityksiä, jotka keksivät paitsi ainutlaatuisia malleja myös kehittävät uusimpia seoksia, jotka parantavat liittimien toiminnallisia ja koristeellisia ominaisuuksia.

Ylelliset tarvikkeet italialaisille oville jalokivillä

Ylelliset tarvikkeet italialaisille oville jalokivillä

Neuvoja! Titaanikullatut ovenkahvat kestävät vähintään 30 vuotta. Korkeat kustannukset maksavat erinomaiset koristeominaisuudet, jotka muuttavat minkä tahansa sisustuksen.

Kaunis yhdistelmä puuta ja metallikahvat jugendtyyliin

Kaunis yhdistelmä puuta ja metallikahvat jugendtyyliin

Itse kahvoilla voi olla mikä tahansa muoto ja muoto:

 1. Sisustuksen minimalismin kannattajat arvostavat valkoisesta metalliseoksesta ja yksinkertaisista geometrisista muodoista valmistettuja ovenkahvia – suoria tai hieman kaarevia, ilman rehevää sisustusta. Mutta jalon metallisen kiillon ja upeiden ääriviivojen ansiosta tällainen lisävaruste näyttää kelvolliselta..
 2. Kiteillä tai kristallilla upotetut sisäovien kahvat näyttävät ylellisiltä. Nämä voivat olla pitkänomaisia ​​kahvoja, joihin on piirretty tekojalokiviä tai kaiverruksia, sekä pyöreitä, jotka on koristeltu yhdellä suurella kristallilla. Itse kahva voidaan tehdä viistehiotun timantin muodossa, koristeltu koristeellisella narulla, tupsulla jne..
 3. Klassiseen sisustukseen metalliset pyöreät kullatut kahvat, joissa on veistettyjä tai filigraanisia puisia inserttejä, sekä pitkänomaiset, joissa on kaarevat ääriviivat, päällystetty nahalla tai tekstiileillä, pitsi.

Klassinen pyöreä kahva tyylikkäässä suunnittelussa

Klassinen pyöreä kahva tyylikkäässä suunnittelussa

Italialaiset sisäovet: hinta

Italialaiset sisäovet eivät tietenkään voi olla halpoja. Kaikki arvostetut valmistajat noudattavat tiukasti hinnoittelupolitiikkaa, ja se johtuu tuotteiden korkeasta laadusta ja yksinoikeudesta.

Mutta tämä ei tarkoita ollenkaan sitä, että tällaisilla sisäovilla olisi varaa vain erittäin korkean tulotason ihmisillä..

Neuvoja! Monet myyjät järjestävät säännöllisesti kaikenlaisia ​​kampanjoita, kun voit ostaa erinomaisia ​​vaihtoehtoja hyvällä alennuksella. Myynti perustuu useimmiten menneiden kausien kokoelmiin, mutta jotkut mallit eivät koskaan mene pois muodista.

Italialaiset sisäovet: epätavallinen värillinen ovi, joka on koristeltu kultaisilla listoilla

Epätavallisen värinen ovi koristeltu kultaisilla listoilla

Lisäksi monet tehtaat tuottavat useita sisäovien sarjoja kerralla, jotka eroavat suuresti hinnasta materiaalin tai viimeistelyn vuoksi, mutta laatu on täysin sama. Siksi on täysin mahdollista ostaa suhteellisen halpa tuote, jossa on yksinkertaiset varusteet tai lakoninen sisustus.!