Postavljanje umjetnički cool dnevnog boravka – dizajn i ideje

Ukrašen hladan dnevni boravak s drvenim podovima s rustikalnim akcentima

Postavite umjetnički hladan dnevni boravak

Umjetničkim djelima stvorite više osobnosti i zanimljiviji izgled u dnevnoj sobi. Pronađite komade koji odgovaraju vašem dizajnerskom stilu i osobnom ukusu. Zatim slijedite ove korisne savjete i praktične smjernice za slaganje i uspješno vješanje komada.

Kako odabrati trikove

Ukrašen cool dnevni boravak postaviti kauč smeđe slike prugasti zid

Ovo je vrlo osobna odluka. Kao varijanta za dnevni boravak, razmislite o svemu što vam zapeče za oko, dopadne vam se, odražava vašu osobnost i izgleda dobro u vašoj dnevnoj sobi.

Slike, otisci i izvorne slike mogu se lako uokviriti i prikazati. Dodatnu napetost možete dodati baveći se okvirima i matiranjem na zanimljiviji način.

Umjetnost je širok pojam: ne mora biti samo slikarstvo ili kiparstvo. U okvire možete staviti kutije ili tkanine u boji. Grafički mural možete prikazati i kao umjetničko djelo u svojoj dnevnoj sobi.

Okvir vam zapravo ne treba. Materijal možete omotati oko umjetničkog djela.

Ploče same po sebi mogu predstavljati predivno umjetničko djelo. Donose uzorke i dimenzije zidu. Posljednje, ali ne i najmanje važno, obiteljsko imanje se više cijeni na zidu nego bilo gdje u ladici.

Pretvorite svoju kolekciju tanjura u umjetnički okvir, oko vrata i prozora ili jednostavno na goli zid.

Sobu također možete prilagoditi svojim omiljenim odredištima putovanja slagalicom koju sastavite, gipsom iz škole ili kartom. Na kraju, ali ne i najmanje važno, ovi su komadi prekrasan način za početak razgovora.

Skinite jorgan s kreveta ili prekrasnog tepiha i objesite ga na zid. To bi dodalo više boja i grafičkog interesa.

 Započnite – Prije nego što počnete vješati, postoji nekoliko alata koje biste trebali koristiti

Okićen cool dnevni boravak postavio je poseban dizajn zida za kauč

Prvo biste trebali odrediti što ćete točno poklopiti, a zatim morate odabrati pravi alat. Evo nekoliko stvari koje morate imati na umu: postoje praktični alati za gotovo sve.

Pravi alati i držači osobito su važni pri vješanju velikih i teških umjetničkih djela.

Prije nego što napravite rupe u zidu, još jednom provjerite je li ovo najbolje sazviježđe umjetničkih djela. Možete prvo eksperimentirati s kartonskim kutijama i trakom pa tek onda primijeniti pravu umjetnost.

U slučaju portreta, možete i naslikati stupove na papiru kako biste vidjeli kako bi to izgledalo.

Možete kombinirati različite oblike za zanimljiviji izgled. Objesite okrugle tanjure na dijagonalnu sofu. I dalje možete miješati različite okvire ili objesiti tanke i dugačke predmete na okomiti zid.

Upotrijebite različite teme ili boje za stvaranje dosljednog izgleda

Ukrašeno cool dnevni boravak opremljen kožnom foteljom smeđom policom od lustera

Ne morate nužno uramiti komade na zidu. Umjesto toga, možete montirati ukrasne letvice za slike, a zatim postaviti okvire na njih. Ova će opcija unijeti mnogo raznolikosti u vaš aranžman. Tako možete jednostavno razmjenjivati ​​svoju umjetnost u različitim godišnjim dobima ili uvijek ažurirati obiteljske fotografije.

Dodajte dimenzije prikazu vaza, svijeća i drugog umjetničkog pribora. Kad vješate umjetnost, definitivno biste prvo trebali odrediti dimenzije vašeg zaslona. Može biti čisto vizualno između dva vrata ili okvira (poput okvira sofe).

Istaknuto pravilo je: postavite najistaknutiji komad u središte u visinu očiju, a ostatak postavite oko njega.

Uobičajena greška je objesiti podvig previsoko iznad sofe. Stavite komade u visinu očiju i 1,5 stopa od poda (što odgovara prosječnoj visini odrasle osobe). Još jedan savjet je da ostavite razmak od oko 15 cm između kraja sofe i slike. No to se opet mora uskladiti s visinom očiju.

Želite li umjetničkom djelu dati više suštine? Stavite ovo samo nekoliko centimetara od ormara ili sofe. Tako se vizualno percipiraju kao cjelina.

Dnevni boravak u prizemlju – bijela samostojeća pregrada

Ukrašen cool dnevni boravak postavljen naslonjač smeđe pregradne stijene zavojitim stepenicama

Tirkizni mural iznad sofe

Umjetni cool dnevni boravak postavio je kaučeve plave jastuke za sjedenje oko Sama

Maslački žuti zidovi u dnevnoj sobi nude toplinu i udobnost

  Umjetno cool dnevni boravak postavljen na kauč plavi jastuci za sjedenje okrugli baršun

Klasični naglasci i detalji u dnevnom boravku – zidna lampa za čitanje

Umjetno cool dnevni boravak postavlja kauč plavi jastuci za sjedenje okrugli baršun postavlja dnevni boravak moderan ukras zidni dizajn bijela

Orijentalni akcenti i boje

Umjetno cool dnevni boravak postavlja kauč plavi jastuci za sjedenje okrugli baršun postavlja dnevni boravak orijentalni detalji boje uključujući klupu

   Kromatska shema boja – prugasti zidoviUmjetno cool dnevni boravak postavljen na kauč plavi jastuci za sjedenje okrugli baršun  Crno -bijeli namještaj za dnevni boravak – crvena fotelja mu je u kontrastuUmjetno cool dnevni boravak namještajem sofe od bijele kože, crvena stolica za stolice  Minimalistički dnevni boravak – niski komadi namještajaOkićen hladan dnevni boravak namještajem kauča bijeli jastuk za slikanje zelen

Umjetnički dizajn dnevnog boravka u bijeloj boji – umjetničko slikarstvo predstavlja spiralu života na osebujan način

Ukrašen cool dnevni boravak postavljen bijeli crni namještaj viseće svjetiljke lopta