Pasta-maalauksia: luovia ideoita ja tee-se-itse-mestarikursseja

Taiteilijan ja kulinaarisen asiantuntijan Linda Miller Nicholsonin työ

Taiteilijan ja kulinaarisen asiantuntijan Linda Miller Nicholsonin työ

Käsityöt viljasta ovat aina olleet erittäin suosittuja sekä aikuisten että nuorten keksijöiden keskuudessa. Ja tämä ei ole yllättävää, koska tällaisten luomusten kysyntä on valtava. Se johtuu siitä, että viljat ovat edullisia materiaaleja, eikä prosessi vie paljon aikaa ja kehittyy täydellisesti kaikkiin suuntiin. Puhutaan kuinka se tehdään ja valmistellaan yhdessä alkuperäisiä pastamaalauksia.!

Pasta ei ole vain herkullinen lisuke, vaan myös erinomainen materiaali käsitöiden luomiseen

Pasta ei ole vain herkullinen lisuke, vaan myös erinomainen materiaali käsitöiden luomiseen

Pastamaalaukset ja niiden sovellukset

Tuloksena olevat kuvat ovat enemmän kuin vain muutaman minuutin ilo. Niitä voidaan helposti käyttää koriste -elementteinä keittiössä, käytävällä ja jopa olohuoneessa. Tai voit jopa koristella koko pastamaalausten kulman ja tehdä siitä ylpeyden. Näillä herkullisilla leivonnaisilla tehdyillä kuvilla on useita merkittäviä etuja..

Erilaiset muodot mahdollistavat fantasian pelaamisen

Erilaiset muodot mahdollistavat fantasian pelaamisen

 1. Valmistuksen helppous. Kun olet näyttänyt vauvallesi, miten se toimii, hän pystyy selviytymään tehtävästä yksin..
 2. Suuri määrä ainutlaatuisia ideoita. Kukat, eläimet, hyönteiset, maisemat ja jopa abstraktio – kaikki tämä voi muuttua ainutlaatuiseksi pastan kuvaksi.
 3. Saatavuus. Pasta on halpaa ja sitä on monenlaisia. Ja monipuolistaaksesi käsitöitä entisestään, voit maalata taikinan eri väreillä..
 4. Ainutlaatuisuus. Hyvin tehty ja koristeltu pastakuva on ylpeytesi.

15

Jos haluat todellisen mestariteoksen yksinkertaisesta ideasta, sinun on harkittava tällaisten maalausten luomisen perussääntöjä.

Luomisen yleinen periaate: askel askeleelta mestarikurssi

Jotta voit saada kodillesi arvokkaan sisustuksen ja alkuperäisen lahjan useiden tuntien työn tuloksena, sinun on valmistettava seuraavat työkalut ja materiaalit:

 1. värillinen tai tavallinen pahvi;
 2. arkki A4 -paperia;
 3. vesiväri tai guassi;
 4. valikoitu pasta;
 5. PVA -liima.

Yksi helpoista tavoista luoda paneeli

Yksi helpoista tavoista luoda paneeli

Lopputuotteen koristaminen ruokajyvillä osoittautuu vieläkin mielenkiintoisemmaksi.

Ruokaviljoilla koristeltu tuote osoittautuu vieläkin mielenkiintoisemmaksi.

jaksotus:
 1. Liimaa pahvi ja paperiarkki yhteen. Tämä on välttämätöntä, jotta kuvan pohja on tiheämpi eikä se taipu, repeydy tai vaurioidu pastan painon alla. Maalauksen pohjaa voidaan pitää valmiina.
 2. Sen jälkeen pohjaan piirretään luonnos. Se voi olla mitä tahansa: asetelma, maisema, abstraktio, yksittäiset esineet. Näiden kuvioiden piirtäminen on välttämätöntä lopullisen kuvan yksityiskohtien tekemiseksi ja selkeyttämiseksi..
 3. Seuraavaksi sinun on kiinnitettävä pasta PVA -liimalla tietyssä järjestyksessä. Tätä tarkoitusta varten käytetään erilaisia ​​pastaa – höyheniä, sarvia, spiraaleja, spagettia, putkia, nuudeleita ja niin edelleen..
 4. Kun perusta lisätoimille on valmis, sinun on aloitettava pastan väritys, jos mestariluokka niin määrää. Tämän seurauksena saat realistisen kauniin kuvan..

15

Siten mestarikurssi kuvien luomisesta pastasta on melko yksinkertainen. Nyt on aika oppia käsityön perusideoita.!

Perusideoita pastamaalauksiin

Pastapohjaisia ​​kuvaideoita on paljon, ja sinun on valittava ne, jotka vastaavat henkilökohtaisia ​​toiveitasi ja taitotasoa. Harkitse useita valmiita luonnoksia, joiden avulla voit tehdä samanlaisia ​​töitä.

Epätavallista taidetta pastaa ja muroja

Epätavallista taidetta pastaa ja muroja

Pastan kukat

Kukat ovat yleisimpiä elementtejä tällaisissa maalauksissa. Voit tehdä pastasta alkuperäisiä pihlajan oksia lehtien ja pienten koristepallojen muodossa. Jotta kuva olisi täydellinen, on tarpeen valmistaa kehys rajaamalla lehti kehän ympärille toisen tyyppisen pastan kanssa. Meidän tapauksessamme nämä ovat kukkahahmoja..

Kotitekoinen kangas koristaa minkä tahansa sisustuksen

Kotitekoinen kangas koristaa minkä tahansa sisustuksen

Lisäksi voit tehdä epätavallisia piikkejä koiranputkea käyttämällä sellaisia ​​pastaa, kuten spiraaleja lehtien koristamiseen, sarvia terälehtien luomiseen, höyheniä korvan koristamiseen, spagettia varsiin.

Neuvoja! Voit jättää kuvan luonnollisella värillään tummalle taustalle, mutta on parempi maalata se guassi- tai vesiväreillä..

15

Toinen yleinen versio tällaisista käsityöistä on luonnonkukat. Nämä voivat olla tiettyjä kasveja tai kuvitteellisia, tuntemattomia kukkia. Koko kenttäilmapiirin ja kevät -kesän tunnelman välittämiseksi on suositeltavaa maalata kuva eri väreillä – keltainen, punainen, vihreä, sininen ja antaa sille alkuperäinen tausta. Kuva on yksi esimerkki..

DIY -kesämaisema

DIY -kesämaisema

Pastaeläimet kuvissa

Toinen yleinen käsityöryhmä ovat pastalieläimet maalauksissa. Esimerkiksi kissa, jolla on perhonen hännässä, näyttää tyylikkäältä ja poikkeukselliselta, mutta sen luominen vie paljon aikaa..

Neuvoja! Jos haluat tehdä jotain vähemmän monimutkaista, mutta yhtä kaunista, voit antaa etusijalle meriteeman tekemällä kultakalan ja taskurapun.

Paneelin luominen on helpompaa, jos piirrät ensin luonnoksen

Paneelin luominen on helpompaa, jos piirrät ensin luonnoksen.

Kissan teema ansaitsee erityistä huomiota. Siksi yksinkertaisten ja poikkeuksellisten kuvien joukosta voidaan erottaa seuraava esimerkki.

Esivärjätty spagettisovellus

Esivärjätty spagettisovellus

Muut sävellykset

Pastasta ei voi muodostaa vain yksittäisiä esineitä, vaan myös kokonaisia ​​koostumuksia. Tämä on vain pieni osa onnistuneista esimerkeistä siitä, miten tämän tuotteen eri hahmot voidaan yhdistää toisiinsa ja sommitella alkuperäisiksi kuviksi. Tällainen vene tuo kotiin enemmän lämpöä, mukavuutta ja antaa sinulle todellista iloa sen tekemisestä. Se tekee myös sisätilasta kirkkaamman ja poikkeuksellisemman.!

15