Kuinka aloittaa korjaus uudessa rakennuksessa? Vaiheittainen toteutus ja hyödyllisiä vinkkejä ammattilaisilta

Nykyaikaisia ​​uusia rakennuksia vuokrataan usein ilman lopullista korjausta.

Nykyaikaisia ​​uusia rakennuksia vuokrataan usein ilman lopullista korjausta.

Remontin aloittaminen uudessa rakennuksessa on yleensä aika pelottavaa. Jokainen, joka on koskaan kohdannut samanlaisen ilmiön, sanoo, että matkan varrella on suuria sudenkuoppia. Ja jos tätä ei oteta huomioon, saat lyhyessä ajassa laajamittaisen ongelman, nimittäin tarpeen muuttaa sisätiloja nopeasti, mikä aiheuttaa huomattavia taloudellisia kuluja.

Musta väri keittiön sisätiloissa näyttää erittäin mielenkiintoiselta

Musta väri keittiön sisätiloissa näyttää erittäin mielenkiintoiselta

Eklektinen tyyli keittiön sisätiloissa

Eklektinen tyyli keittiön sisätiloissa

Viihtyisä olohuone, joka on sisustettu nykyaikaiseen tyyliin

Viihtyisä olohuone, joka on sisustettu nykyaikaiseen tyyliin

Tärkeimmät ongelmat

Uusien rakennusten peruskorjaukseen liittyvät pääasialliset ongelmat:

 1. Rakennuksen kutistuminen.
 2. Liiallinen kosteus.
 3. Laaja työtehtävä.
 4. Konseptin puute.

Asunnossa uudessa rakennuksessa on haittoja

Asunnossa uudessa rakennuksessa on haittoja

Kaikki uudet rakennukset muutaman ensimmäisen vuoden aikana voivat

Kaikki uudet rakennukset voivat uppoutua ensimmäisten vuosien aikana

Kaksi ensimmäistä ongelmaa liittyvät rakentamisen erityispiirteisiin, jotka on sietettävä. Useimmat rakennusorganisaatiot varoittavat käyttöönoton yhteydessä rakennuksen kutistumisesta riippumatta siitä, onko rakenne monoliittinen vai paneelinen. Ja tärkeintä on, että tämä prosessi voi kestää vuosia mukana olevista tekijöistä riippuen. Tämän vuoksi tilojen muutoksiin liittyy lisärajoituksia..

Tärkeä! Rakennuksen kutistuminen johtaa siihen, että etenkin talon seinät, katot, lattiat ja siinä sijaitseva asunto saavat tietyn siirtymän tai vääristymän. Aluksi se on näkymätön, mutta viimeistelyn läsnä ollessa ja sen luonnollisen vahingoittumisen vuoksi samasta kutistumisesta siirtymä tulee havaittavaksi.

Halkeamia voi esiintyä muutaman vuoden sisällä

Halkeamia voi esiintyä muutaman vuoden sisällä

Rakennusaikana seinien vastaanottamalla ylimääräisellä kosteudella on samanlainen vaikutus. Se vapautuu vähitellen huoneisiin luonnollisten prosessien vuoksi ja voi ajan myötä johtaa samojen viimeistelymateriaalien huononemiseen..

Erilaiset ilmankuivaimet auttavat torjumaan liiallista kosteutta

Erilaiset ilmankuivaimet auttavat torjumaan liiallista kosteutta

Toinen suuri ongelma on liiketapahtumien liiallinen määrä. Syynä tähän on olosuhteiden puute, jotka ovat välttämättömiä mukavalle elämälle sisätiloissa. Nämä sisältävät:

 • Seinälaatat.
 • Lattianpäällyste.
 • Seinien ja kattojen koristelu.
 • Huonekalut.
 • Sisäänrakennetut laitteet.
 • Viestintä.

neljätoista

Jälkimmäisen tulisi sisältää:

 • Vesihuolto.
 • Viemäröinti.
 • Sähköjohdotus.
 • Yhteyskanavat.

Kaikki tämä on varmistettava, koska tällaisten olosuhteiden puuttuminen tekee mahdottomaksi pysyä huoneessa. Viimeisenä listalla on käsitteen puute. On välttämätöntä, että asuintila on paitsi toimiva myös houkutteleva. Tätä varten suunnitellaan suunnitteluprojekti..

Design

Mielenkiintoisin osa suunnittelussa tulokkaalle on ideoiden valinta uudelle talolle ja asunnolle. Ja tässä vaiheessa on parempi olla testaamatta omaa voimaa, vaan kääntyä asiantuntijoiden puoleen. Ne eivät vain vyöhykkele tilaa oikein ja täyttävät sen uusilla laitteilla, vaan voivat myös sijoittaa ammattimaisesti vesijohtolaitteita, sisäänrakennettuja kodinkoneita ja kehittää erityisesti tätä varten viestintäjärjestelmien optimointia.

Ikean olohuoneprojekti

IKEA: n olohuoneprojekti

Neuvoja! Siinä tapauksessa, että objektiivisista syistä on mahdotonta ottaa yhteyttä ammattisuunnittelijoihin, voit käyttää tietokoneohjelmia, jos sinulla on atk -taitoja. Niitä on monia, ja jokainen sisältää monia apuohjelmia, joiden avulla voit suorittaa tietyn huoneen, esimerkiksi keittiön tai kylpyhuoneen, suunnitteluprojektin..

neljätoista

Jos atk-taidot eivät riitä, käsin tehdyt luonnokset paperille voivat olla edullinen vaihtoehto. Samaan aikaan ei ole välttämätöntä kuvata kaikkea yksityiskohtaisesti ja kauniisti. Yksinkertainen kaavio, joka kuvaa projektia riittävän yksityiskohtaisesti sen edelleen toteuttamiseksi omin käsin tai urakoitsijoiden avulla, on myös varsin hieno..

Tee-se-itse-luonnos tulevasta korjauksesta

Tee-se-itse-luonnos tulevasta korjauksesta

Virtuaalitodellisuuden huoneen sisustussovellus

Virtuaalitodellisuuden huoneen sisustussovellus

Suunnitteluvaiheessa kannattaa harkita paitsi työkalujen ja materiaalien tulevaa ulkonäköä ja kustannuksia, myös kaikkien toimintojen järjestystä. Ne suositellaan suoritettavaksi seuraavassa järjestyksessä:

 1. Viestinnän uudistus ja asennus.
 2. Karkea viimeistely.
 3. Väliaikainen sisustus.
 4. Hieno viimeistely.
 5. Viimeistely sisustus.

Ensinnäkin on tarpeen saattaa päätökseen viestinnän asennus

Ensinnäkin on tarpeen saattaa päätökseen viestinnän asennus

 • Luettelon ensimmäiset ovat viestinnän uudistaminen ja asennus. Ne on tehtävä alusta alkaen, koska muokkaamisen myöhemmässä vaiheessa läheiset esineet on tuhottava. Tämä lisää siihen liittyviä kustannuksia ja vaatii lisäponnisteluja kiinteistön puhdistamiseen..

Neuvoja! Viestinnän sijoittaminen ja niiden tärkeimmät solmut on harkittava etukäteen ja ilmoitettava asunnon suunnitteluprojektissa. On todennäköistä, että mukavuuden parantamiseksi niitä on siirrettävä tai joitain elementtejä on lisättävä. Tämä tulee tehdä vain asianomaisen viranomaisen luvalla.. 

Viestintä on sisällytettävä projektiin etukäteen

Viestintä on sisällytettävä projektiin etukäteen

 • Seuraava luettelossa on rouhinta, joka sisältää paljon likaista työtä, joka voi kilpailla purkamisen ja kunnostamisen kanssa rakennusjätteen määrän suhteen..
 • Tätä seuraa väliaikainen sisustus, jonka läsnäolo erottaa tämän uudisrakennuksen korjausvaiheen kaikista muista. Omistajat harkitsevat tätä sisustusta lähivuosina, kunnes rakennus saa vakiintuneen muodon ja eroon ylimääräisestä kosteudesta. Tämän sisustuksen kulutuskestävyys voidaan jättää huomiotta, koska useimmissa tapauksissa parin vuoden käytön jälkeen ne siirtyvät sen poistamiseen ja viimeistelyyn..

Mitä mitä takana: vaiheet

Koska suurin osa muutoksista on tehtävä välittömästi, erityisen tärkeitä prosesseja on korostettava. Yksi niistä on lämmitysjärjestelmä. Sen toteuttamisen laatua ei määritetä heti, mutta muutosten monimutkaisuus voi kilpailla työvoimavaltaisimpien toimintojen kanssa. Siksi on suositeltavaa säätää mahdollisuus sen kivuttomaan muuttamiseen lisäämällä tai poistamalla tiettyjä moduuleja, esimerkiksi jäähdyttimen osia..

Lämmityslaitteiden asennus

Lämmityslaitteiden asennus

Täällä kannattaa kiinnittää erityistä huomiota työhön ennen kohteen ostamista, nimittäin:

 1. Ovien ja ikkunoiden aukkojen tiiviys.
 2. Ilmanvaihdon laatu.
 3. Palo- ja murtohälyttimet.

Kiinnitä erityistä huomiota sähköverkkojen laatuun

Kiinnitä erityistä huomiota sähköverkkojen laatuun

Neuvoja! On myös aluksi tärkeää huolehtia sähköverkon laadusta ja sähkölaitteiden suojaamisesta esimerkiksi vikavirtasuojakytkimen avulla. Tämä on erityisen tärkeää, koska pienimmänkin rakennustyökalun teho voi olla riittävän suuri, mikä voi johtaa paitsi määräaikaisiin sähkökatkoihin myös sähköverkon loppuunsaattamiseen..

Karkean askeleen aikana et voi pettää lattian tasoittamista ja täydellisyyden saavuttamista, koska joissakin tapauksissa hän kärsii kahden ensimmäisen vuoden aikana. Siksi tasoitetta ei peitetä kestävällä pinnoitteella, kuten parketilla tai jopa laminaatilla..

Neuvoja! Ammattilaiset suosittelevat linoleumin käyttöä, joka kestää venytystä mihin tahansa suuntaan.

Kun käsittelet seiniä samassa vaiheessa, sinun ei pitäisi olla innokas kitillä, koska se voi pudota nopeasti ja samalla pinnan sisustus, kuten maali. Siksi kodeissa, etenkin tiilitaloissa, on parempi mieluummin tasoittaa kipsilevyllä ja myöhemmin tapetoida. Samoista syistä ei myöskään ole järkeä käyttää perinteisiä kattoviimeistelyjä. On parempi korvata se ripustetulla, jotta saat aina tasaisen ja houkuttelevan pinnan..

Kaavoitus keittiön ja olohuoneen värin kanssa

Kaavoitus keittiön ja olohuoneen värin kanssa

Matto sopii erinomaisesti uuden asunnon lattian viimeistelyyn.

Matto sopii erinomaisesti uuden asunnon lattian viimeistelyyn.

Neuvoja! On huomattava, että karkeiden korjausten kustannukset ovat melko pieniä verrattuna uudessa rakennuksessa tehtyjen korjaustöiden kokonaismäärään. Tämä johtuu edellä kuvatuista rajoituksista useille sallituille toiminnoille.. 

Tilapäiseen sisustukseen voit käyttää yksiväristä vesipohjaista maalia huoneen valaistusominaisuuksien määrittämiseen. Tätä ratkaisua voidaan kuitenkin käyttää vain tilapäisesti. Siksi vain tapettia voidaan pitää hyväksyttävämpänä vaihtoehtona..

Tapetti auttaa piilottamaan seinäviat

Tapetti auttaa piilottamaan seinäviat

Neuvoja! Luonnolliselle kutistumiselle varatun ajan kuluttua on silti suositeltavaa ottaa uudelleen yhteyttä ammattilaisiin, jotka voivat arvioida rakennuksen nykytilan, ennen kuin viimeistely suoritetaan. Vasta asiantuntija -arvioinnin jälkeen voidaan tehdä virallisia johtopäätöksiä mahdollisesta lopullisesta korjauksesta tai tarpeesta lykätä sitä tietyn ajan..

Rakenteen kunnon tarkastus

Rakenteen kunnon tarkastus

Suorat prosessit

Kirkkaasta nimestään huolimatta tämä aika voi osoittautua pimeimmäksi. Tämä johtuu siitä, että sen toteuttamisen aikana useimmiten on tarpeen poistaa puutteet, jotka voivat ilmetä ensimmäisen käytön aikana. Joten, saatat tarvita:

 • Kaada lattia ja asenna uusi päällyste.

Lattian viimeistely

Lattian viimeistely

 • Oviaukkojen, ikkunanpuitteiden ja ikkunalautojen vaihto.
 • Seinien tasoitus, laattojen asettaminen.
 • Putkiston ja putkiston vaihto.

Siksi tämäntyyppinen muutos ei ole ollenkaan kosmeettinen, vaan pääoma. Siksi leijonaosa talousarviosta olisi osoitettava tähän vaiheeseen..

Joskus sen takia

Joskus rakennuksen kutistumisen vuoksi on tarpeen vaihtaa ikkunat

Laattojen asettaminen

Laattojen asettaminen

Viimeistely seuraa viimeistelyvaihetta, ja tässä vaiheessa voit jo antaa vapauden mielikuvituksellesi ja toteuttaa kaikki mielenkiintoisimmat ideat, koska käytettyjen viimeistelymateriaalien laatua ei enää rajoiteta, ja valmistumisen jälkeen voit käytä mitä tahansa sisustusta ja huonekaluja. Syy tähän on yksinkertainen: nyt mitään ei tarvitse siirtää paikasta toiseen tai purkaa muutosten aikana. Joten tämän vaiheen jälkeen voit turvallisesti nostaa pianon ja tammikalusteen yläkertaan..

Viimeistely auttaa muuttamaan sisustasi

Viimeistely muuttaa sisätilosi

Studio -asunnon sisustus moderniin tyyliin

Studio -asunnon sisustus moderniin tyyliin

päätelmät

Kuten näette, uudisrakennuksen kunnostus ei ole prosessi heikkohermoisille. Sitä ei saa tehdä yksin, vaan ihmisten, mieluiten ammattilaisten, seurassa, joiden joukossa on oltava sähköasentaja, putkimies, suunnittelija ja joukko erikoistuneita asiantuntijoita, kuten laatoittajia, muuttajia ja asentajia.