Yhdistetty keittiö-olohuone, jossa on baaritiski: valikoima asetteluja, tyylejä ja yli 70 ideaa inspiraatioon

Keittiö yhdistettynä olohuoneeseen on paras ratkaisu asuntoon ja maalaistaloon

Keittiö yhdistettynä olohuoneeseen on paras ratkaisu asuntoon ja maalaistaloon

Keittiön suunnittelu yhdistettynä olohuoneeseen, jossa on baaritiski, on win-win-vaihtoehto asunnoille ja taloille, joissa on tilaa. Avoimet pohjaratkaisut luovat mukavat elinolot tilavissa keittiöissä ja olohuoneissa. Siksi luultavasti juuri keittiön alkuperäinen ja edullinen muotoilu yhdistettynä olohuoneeseen nauttii suurta suosiota Euroopassa: valokuva, jossa on alkuperäisen muotoinen baaritiski ja epätavalliset asunnot, herättää monien “avoin tila”.

Mustavalkoinen moderni keittiön sisustus

Mustavalkoinen moderni keittiön sisustus

Hyödyt yhdistetystä keittiö-olohuoneesta

Keittiö yhdessä olohuoneen kanssa on kätevä käyttää, koska voit liikkua vapaasti täällä, yhdistää lepo aterioihin, pitää pienet lapset näköpiirissä ja tehdä erilaisia ​​kotitöitä. Avoin ulkoasu on tärkeä pienikokoisten Hruštšovin huoneistojen ja talojen asukkaille, joilla ei ole riittävästi huoneita ergonomisen ruokasalin, keittohuoneen ja viihtyisän tilavan eteisen järjestämiseen.

Kompakti keittiö, jonka erottaa baaritiski

Kompakti keittiö, jonka erottaa baaritiski

Keittiön ja olohuoneen yhdistäminen luo mukavimman tilan, joka on yksilöllinen jokaiselle talon vuokralaiselle. Suurella alueella voit toteuttaa kaikenlaisia ​​ideoita:

 1. Järjestä mukava baarialue, jota käytetään kotijuhliin, romanttisiin illallisiin tai ylimääräiseen ruokailutilaan.
 2. Asenna saartyyppinen keittiösarja, jonka avulla voit valmistaa aamiaisen tai lounaan mukavassa ympäristössä, koska kaikki tarvittavat keittiövälineet ja kulinaariset työkalut sijaitsevat käden ulottuvilla olevissa moduuleissa.
 3. Suunnittele ruokailutila yksilöllisten vaatimusten ja toiveiden mukaan – järjestä massiivinen ruokailuryhmä klassikoiden hengessä tai viimeisimmän sisustusmuodin mukaan luotu designkaluste.
 4. Varusta olohuoneen yksityinen alue kalusteilla, laitteilla ja kalusteilla, jotka edistävät maksimaalista rentoutumista ja lepoa.
 5. Järjestää halliin näyttävä edustusalue, joka edistää jännittävää vapaa -aikaa ja rentoutumista vieraiden kanssa.
Nimi Ominaisuudet Hinta Valokuva
Baaritiski Baariyksikkö Bramante Ostaa Materiaali: Puu / MDF; Musta väri; valmistettu mustasta puusta vanhenemisvaikutuksella; Sisällä on hyllyt; Mitat (K x L x L): 101 x 190 x 50 cm. 199 360 hieroa.
Baaritiski Eichholtz Grimaldi Ostaa Valmistaja: EICHHOLTZ (Alankomaat); Musta väri; Materiaali: MDF; Koko: 104,0 x 120,0 x 48,0 cm. 108 588 hieroa.
Baaritiski MT 1638 Ostaa Valmistaja: MT; Materiaali: musta MDF; Metallinen tuki, halkaisija 50 mm; Koko: 120 x 40 x 104 cm; Tuotanto – Taiwan (Kiina); Paino: 26,9 kg. 13175 ruplaa.
Baaritiski TT Andrea Ostaa Valmistaja: TT; Materiaali: rottinki; Väri: Antiikki pähkinä; Mitat (K x L x L): 100 x 146 x 51 cm 32690 ruplaa.
Baaripaketti Arthunter Ostaa Tavaramerkki: Arthunter; Materiaali: puu, metalli; Jalustan koko: 170 x 80 x 45 cm. 41.000 ruplaa.

neljätoista

Baari-laskurilla varustetun keittiö-olohuoneen tyylikäs muotoilu säästää aikaa ja vaivaa, kun järjestetään tapaamisia ystävien tai sukulaisten kanssa, koska väliseinien puuttuminen tilavassa huoneessa ei estä vapaata liikkumista ruokapöydän kattauksessa, tarjoillessa ruokia ja cocktaileja.

Neuvoja! Jos haluat valita oikean vaihtoehdon keittiön asetteluun yhdistettynä olohuoneeseen, sinun on laadittava suunnitteluprojekti jokaisen vuokralaisen vaatimusten ja toiveiden perusteella. Avoimessa tilassa tulisi sijoittaa kalusteet, jotka vastaavat jokaisen perheenjäsenen esteettistä makua..

Keittiön studion asettelun valitseminen

Valokuvat keittiön suunnittelusta yhdistettynä olohuoneeseen inspiroivat asunnon laajamittaista uudistamista, joka on hankalaa väliseinien rajoittaman tilan ergonomian kannalta. Ennen kuin päätät purkaa kerrostalon huoneiden väliset seinät, sinun on ehdottomasti sovitettava yhteen asuntosi ja yhteisöpalvelujen kanssa, koska kantavien tukien tuhoutuminen voi johtaa rakennuksen tuhoutumiseen. Saatuaan päivitetyn asuntosuunnitelman, jossa muutokset näkyvät teknisessä passissa, voit aloittaa asunnon uudistamisen.

neljätoista

Sopivimman suunnitteluratkaisun etsimisen helpottamiseksi on määriteltävä selkeästi suuren keittiön ja olohuoneen toiminnalliset tehtävät:

 1. Niille, jotka haluavat tehdä kulinaarisia kokeita ja yllättää epätavallisilla ruokalajeilla, leijonaosa huoneesta on varattava keittoalueelle, jossa voidaan asentaa monitoiminen uuni, tilava liesituuletin, leveä liesi, ammattikeittiölaitteet ja suuret -muotoile työtasot.
 2. Perheen illallisten järjestämisen perinteiden ihailijat, joilla on pitkäkestoisia kokoontumisia ja keskusteluja menneestä päivästä, on tärkeää kiinnittää erityistä huomiota ruokapaikan järjestämiseen – valita mukavat huonekalut, joiden avulla voit muuttaa kehon asentoa.
 3. Kirjan tai elokuvien katselun ystäville on tärkeää varustaa olohuoneen pieni kotikirjasto hyvin valaistulla ja mukavalla lukualueella, elokuvan katsojille – järjestää elokuvateatteri, jossa on helppokäyttöinen monitoiminen multimediajärjestelmä.
 4. Niille, jotka haluavat järjestää kodin, pienen meriakvaarion tai kuntosalin, on tärkeää löytää optimaalinen paikka asentaa takka, akvaario, seinäpalkit tai simulaattori sisätiloihin..

Tyylikäs keittiö yhdistettynä viihtyisään olohuoneeseen

Tyylikäs keittiö yhdistettynä viihtyisään olohuoneeseen

Harmaiden keittiökalusteiden julkisivut korostavat nykyaikaista tyyliä

Harmaiden keittiökalusteiden etuosat korostavat tehokkaasti modernia tyyliä

Keittiöstudion, jossa on baaritiski ja viihtyisä olohuone, tulee täyttää jokaisen asukkaan henkilökohtaiset vaatimukset ja tarjota kaikille mukavuutta. Talon tai asunnon avoimen ulkoasun pitäisi tarjota kotitalouksille mahdollisuus jäädä eläkkeelle henkilökohtaisen mukavuuden alueella milloin tahansa. Siksi on erittäin tärkeää harkita pienikokoisten väliseinien asentamista, liukulasioviovia tai koristeiden käyttöä pyörillä..

Neuvoja! Mobiiliosioiden avulla voit siirtyä eläkkeelle ja eristää itsesi muista milloin tahansa. Taitettavat seulat eivät vie paljon tilaa huoneessa, ja voit järjestää nopeasti henkilökohtaisen mukavuusalueesi avokeittiö-olohuoneessa.

Pienet väliseinät keittoalueen erottamiseksi

Pienet väliseinät keittoalueen erottamiseksi

Tyyliä ja suunnitteluideoita keittiö-olohuoneeseen

Tyylikkäästi sisustettujen studio -pohjaisten huoneistojen suunnittelu ja valokuvat ovat muotoilultaan niin erilaisia, että tietyn vaihtoehdon valitseminen on erittäin vaikeaa. Kunnioitettavien suunnittelijoiden epätavalliset ideat auttavat sinua valitsemaan parhaan keittiön sisustuksen baaritiskillä:

Minimalismi

Tilassa, jossa on minimalistisia piirteitä, jokaisen sisustuksen yksityiskohdan tulisi suorittaa tietty tehtävä: olla vastuussa ruokailutilan järjestämisestä, kätevästä ruoanlaitto- ja lepopaikasta.

Neuvoja! Baaripöytä minimalistisen keittiö -olohuoneen sisustuksessa voi suorittaa samanaikaisesti useita kotitehtäviä – toimia astioiden ja ruokapöydän säilytyspaikkana. Tätä varten sinun on valittava malli, jossa on pohja, varustettu tilavilla jaloilla tai laatikoilla..

Sinun täytyy ympäröidä monitoiminen baari lakonisilla baarituoleilla, jotka on valmistettu läpinäkyvistä polymeereistä. Tällainen huonekalusetti säästää tilaa, koska ruokailutilaa ei tarvitse varustaa. Keittiöstä ja nykyaikaisista sisäänrakennetuista laitteista tulee orgaaninen lisä kompakteihin huonekaluihin..

Vierasalueen avoimessa tilassa suorat sohvat, joiden verhoilu muistuttaa kuulokkeiden julkisivujen rakennetta ja baaritiskin työtasoja, näyttävät orgaaniselta.

Lasiset huonekalujalat tekevät huoneesta paljon tilavamman.

Lasiset huonekalujalat tekevät huoneesta visuaalisesti tilavamman.

Keittiön sisustus ja minimalistinen baaritiski

Keittiön sisustus ja minimalistinen baaritiski

Parvi

Keittiö-olohuoneessa parven estetiikan mukaisesti kannustetaan ei-triviaalien sisustusesineiden ja panoraamalasien asentamista. Avoin suunnitelma houkuttelee eniten tätä vapautta rakastavaa suunnittelutrendiä. Teollinen urbanismi, jota edustaa tiilimuuraus tuuletusputkilla kehystetyillä seinillä, vastaa orgaanisesti käytettyjen mukavuuden symboleista – kaasutakka ja nahkaiset nojatuolit, jotka on asennettu olohuoneeseen.

Idea! Kierreportaat ja betonipylväät, joissa on karkea viimeistely, voivat toimia loft-tyylisen keittiön toiminnallisten alueiden jakajina..

Kun parvi on mieluummin, suurin osa huoneesta on käytettävä yksityisten ja vieraiden lepopaikkojen järjestämiseen, ja ne on esitettävä monipaikkaisten sohvien muodossa, joilla on oikea geometrinen muoto, epätavalliset penkit, joissa on korkea selkä, peitetty rottinkilla tai koristelangalla.

Moderni

Pieni keittiö yhdistettynä olohuoneeseen tarjoaa modernin hengen hengessä minkä tahansa luovan suunnitteluratkaisun, olipa kyse sitten valaistetun ripustetun keittiösarjan asennuksesta, baaritiskistä, jossa on akvaario ja joka on rakennettu runkoon. katosta ripustetun pallonpuoliskon muodossa. Modern suhtautuu myönteisesti ei-triviaalien huonekalutuotteiden, uuden tekniikan ja viimeistelymateriaalien käyttöön.

Neuvoja! Keittiön tilan säästämiseksi kannattaa asentaa kaksitasoinen baaritiski, jossa on sisäänvedettävä pöytälevy, jolla on ruokapöytä.

Olohuoneeseen on suositeltavaa asentaa kompakti sohvaryhmä, jossa on sisäänrakennetut hyllyt, aikakauslehtihylly, kokoontaitettava pöytä, jotta voit helposti syödä television edessä tai sijoittaa gadgeteja.

neljätoista

Alkuperäisen suunnitteluratkaisun toteuttamiseksi sinun on arvioitava järkevästi huoneen tekniset ominaisuudet, koska tilavat huonekalut ja lamput näyttävät pimeiltä pienessä keittiö-olohuoneessa ja pienikokoiset laitteet eksyvät sisätilojen suurikokoiseen kuvaan suurikokoisesta huoneesta. Keittiön pinta -alan suhteellisuus olohuoneeseen on tärkeä huomioida suunnittelua suunniteltaessa.

Sisätilojen 3D-visualisointi, jonka voit luoda itse helposti hallittavissa sisustusohjelmissa-PRO100, Google Sketchup tai Sweet Home 3D, auttavat sinua arvioimaan järkevästi kotelon ulkonäön henkilökohtaisten ideoidesi mukaan. ja toiveet..

Neuvoja! Optimaalisen huonekaluvaihtoehdon, värivalikoiman, sisustuksen, verhojen ja keittiö-olohuoneen sisustuksen määrittämiseksi sinun on laadittava useita sisätilojen 3D-visualisointimalleja. Kun verrataan kodin parantamisen vaihteluita, voit tunnistaa puutteet ajoissa, tehdä muutoksia ja tunnistaa tietyn suunnitteluprojektin edut.

Säännöt keittiön ja olohuoneen tilan kaavoittamiseksi

Suuri ja pieni keittiö, jossa on baari, on mahdotonta ajatella jakamatta tilaa toiminnallisiksi vyöhykkeiksi. Huonekalut, sisustus ja tekstiilit, viimeistelymateriaalit ja valaistuslaitteet voivat toimia ruoanlaitto-, ateria-, olohuoneen edustavan ja yksityisen alueen rajoittajina..

Baarimittari tulee asentaa keittoalueen ja ruokailutilan väliseen linjaan. Sen yläpuolelle kannattaa asentaa useita valaistuslaitteita, joissa on pitkänomaiset sävyt. Kokin työpaikan tulee olla hyvin valaistu tehokkailla, kirkkailla lampuilla..

Baarimittari on yksi tapa kaavoittaa tilaa

Baarimittari on yksi keino kaavoittaa tilaa

Studiohuoneiston kaavoitus eri lattiakorkeuksilla

Studiohuoneiston kaavoitus eri lattiakorkeuksilla

Ruokailutila voidaan erottaa asettamalla se korotetulle lattiatasolle. Kaksitasoinen lattia on yleinen tekniikka tilavuustilan mallintamiseen. Eri lattiatasot on viimeistelty erivärisillä lattiapäällysteillä korostamaan visuaalisesti aterian tilaa.

Neuvoja! Voit erottaa ruokailutilan keittoalueesta käyttämällä kompaktia läpinäkyvää muoviosaa telineen muodossa. Mielenkiintoiset kokoelmat astiastoista tai tyylikkäistä sisustusesineistä näyttävät orgaanisesti hyllyiltä: maljakot, karkkikulhot tai kynttilänjalat.

Olohuone voidaan erottaa keittiöstä asentamalla monipuolinen valaistus. Keittoalueella voimakas ja kapeasti suunnattu valo on tervetullut, ja lepoalueilla – vaimennettu ja hajautettu. On tärkeää käyttää kaariasennusta tilanjakajana, joka vastaa valitun suunnittelukonseptin ominaisuuksia..

Nykyaikaiseen keittiö-olohuoneeseen on tarkoituksenmukaista asentaa kipsilevykaari, jossa on sisäänrakennetut LED-lamput, ja huoneisiin, joissa on siirtomaa-, vintage- tai Provence-esteettinen-taotut rakenteet, jotka on kietoutunut kiipeilyä sisältäviin sisäkasveihin.

Keittiön ja olohuoneen katon erilaiset viimeistelyt auttavat erottamaan ne visuaalisesti toisistaan.

Keittiön ja olohuoneen katon erilaiset viimeistelyt auttavat erottamaan ne visuaalisesti toisistaan.

Neuvoja! Ergonomiset tai esteettiset toiminnot täyttävät ylisuuret sisustustuotteet sopivat täydellisesti tilan kaavoittamiseen. Mallityökaluna ei voi toimia pelkästään baaritiski tai lasiseinä, vaan myös kukkateline, kirjahylly ja jopa piano, jossa on penkki.

Baarikeittiön suunnittelu: sisustusasiantuntijan vinkit

Baaripöydän, keittiösarjan, sohvan ja ruokailuryhmän valinta on tärkeä vaihe keittiön ja olohuoneen yhdistelmässä. Mukavuuden tunne avoimessa huoneessa riippuu suoraan huonekaluista. Siksi on tärkeää ottaa huomioon huonekalutuotteiden ja viimeistelymateriaalien valinnan tärkeimmät kriteerit:

 1. Keittiösarjojen ovet ja laatikot on varustettava laadukkailla ovensulkimilla, joissa on rullaohjaimet, jotka vastaavat huonekalujen osien hiljaisesta toiminnasta. Äänieristys on erittäin tärkeä studiotyylisissä keittiöissä ja olohuoneissa..
 2. Liesituuletin on varustettava suuritehoisella moottorilla, koska huoneen ilman tila riippuu suoraan sen ilmankierrosta. Sen on erotettava täydellisesti haju, joka tulee eri ruokalajeista kypsennyksen aikana..
 3. Lattianpäällysteiden on oltava lujia ja kestäviä. Keittiöalueella lattia kannattaa laatoittaa laattoilla tai kosteutta kestävällä linoleumilla, ja osassa olohuonetta voit käyttää parketin, laminaatin tai maton päällysteitä.
 4. Huonekalujen verhoilu ei saisi imeä ympäristön hajuja ja vaatia hellävaraista hoitoa.
 5. Huonekalujen siirtämisen helpottamiseksi huoneen ympärillä, jossa ei ole seiniä, sinun tulisi suosia sohvapöytiä, nojatuoleja, sohvia ja jalkoja pyörillä, joissa on tulpat.

neljätoista

Suurin osa valokuvista, jotka esittävät ei-triviaalia suunnitteluratkaisuja avoimien huoneistojen järjestämiseen, näyttävät uudenlaisista keittiö-olohuoneista. Viihtyisät huoneet, jotka on sisustettu ergonomisilla huonekaluilla, koristeltu koristeellisella kipsillä, kipsiseinäpaneeleilla, joissa on epätavallinen sisustus ja muita moderneja viimeistelymateriaaleja – kaikki tämä tekee ihailevista katsojista vastustamattoman halun järjestää talon radikaali uudistus.

Avaruuden ystävät arvostavat vapauden tunnetta keittiön sisätiloissa yhdistettynä olohuoneeseen. Pienten asuntojen asukkaat unohtavat ikuisesti epämukavuuden, joka esiintyy huoneissa, joissa on vaatimaton koko. Avokeittiö-olohuone muuttaa täysin käsityksen ympäristöstä. Se on mukava tilaa ergonomian kannalta, täynnä luonnonvaloa ja raitista ilmaa mahdollisimman paljon..

Yhdistetty ruokailu- ja ruoanlaittoalue, jossa on kaksitasoinen pöytä pienessä keittiössä

Yhdistetty ruokailu- ja ruoanlaittoalue, jossa on kaksitasoinen pöytä pienessä keittiössä