Olohuoneen huonekalut modernilla tyylillä (90 kuvaa)

Olohuoneen huonekalut modernilla tyylillä (90 kuvaa)

Moderni tyyli on monipuolinen ja monipuolinen. Se pystyy tyydyttämään sekä mukavuuden tuntijoiden että aktiivisten ihmisten mieltymykset dynaamisella elämänrytmillä. Lisäksi suurin osa nykyaikaisista suunnittelutrendeistä on täysin päällekkäisiä keskenään, ja siksi olohuoneen suunnittelu sopii orgaanisesti asunnon kokonaiskonseptiin. Alla kerromme sinulle, kuinka valita oikeat huonekalut tällaiseen huoneeseen..

Ominaisuudet modernin olohuoneen sisustamiseen

Sisustussuunnittelun nykyaikaista suuntausta on helpoin kuvata klassisen tyylin suorana vastakohtana. Monimutkaisten kuvioiden, raskaiden, tilaa vievien kankaiden ja puhekuvioiden, lisävarusteiden ja kiharoiden sijaan suositaan suoria viivoja, minimalistista sisustusta ja esineiden määrää.

Valitse malleja, joilla on selkeä geometrinen muoto, ergonomiset ratkaisut ja yksinkertainen mutta tyylikäs muotoilu. Paras huonekalu on se, joka sisältää tarvittavat vähimmäisvarusteet..

Jos kyseessä on pehmeä sohva tai nojatuoli, pysähdy malleihin, joissa on pieni selkä, käsinojat, jälkimmäisistä voidaan luopua kokonaan. Tuolin tilalle tulee usein kova pussi..

Valmistajat jättävät toisinaan tilavuudeltaan suuret vaatekaapit, lipastot ja kaapit ilman kahvoja ja varustavat ne sen sijaan kosketusavausjärjestelmillä, mikä on erittäin tärkeää meidän tapauksessamme. Jos aiot lisätä sohvapöydän huoneen sisustukseen, katso tarkemmin vaihtoehtoja, jotka näyttävät kevyiltä, ​​esimerkiksi lasipinnoilla ja metallijaloilla..

Jos et voi vapauttaa olohuoneen vaatekaapista, yritä valita yksinkertaisin muotoilu kirkkailla väreillä ja suorilla, selkeillä viivoilla. On toivottavaa, että ovien pinta on lasia tai peiliä. Kun asunnon tila velvoittaa salin suorittamaan ruokasalin tehtävän, katso taitettava tuoli ja pöytävaihtoehdot, jotka eivät rasita tilaa..

Nykyaikaiset olohuoneen huonekalut - ominaisuudet Nykyaikaiset olohuoneen huonekalut - ominaisuudet

Muotoilu

Jotta olohuone löytää tyylinsä, sinun on vietettävä hieman enemmän aikaa kokonaisuutena. Joten, miten sisustaa tila, joka on sisustettu tietyllä tyylillä?

Olohuoneen huonekalut minimalismin tyyliin

Virralla on hyvin itsestään selvä nimi. Suurikokoiset seinät korvataan ylisuurilla moduuleilla – hyllyillä, hyllyillä tai jalustilla. Käytä julkisivujen kiiltävää pintaa.

Paras ratkaisu pehmustetuille huonekaluille on selkeät geometriset viivat ja kovempi rakenne. Anna etusija viileille sävyille – musta, valkoinen, kylmäbeige tai harmaa.

Nykyaikaiset olohuoneen huonekalut - minimalismi Nykyaikaiset olohuoneen huonekalut - minimalismi

Loft -tyyliset olohuoneen kalusteet

Tälle tyylille on ominaista kontrastit. Lisää hieman karkea kipsi, tiili seinät, lisää sopiva sisustus ja pehmennä huonekalun kokonaisvaikutelma. Käytä esimerkiksi lämpimiä verhoilusävyjä (ruskea, sinappi, syvän sininen, viini) tai pehmeää ja miellyttävää mokkanahkaa..

Voit ottaa rohkeamman polun ja rajoittua materiaalien vaikuttavaan karheuteen. Tee se itse tai osta mustasta metallista ja puusta valmistettuja huonekaluja, kuormalavoja, ruuvikappaleita sohvalle tai sohvapöydälle.

Nykyaikaiset olohuoneen kalusteet - Loft Nykyaikaiset olohuoneen kalusteet - Loft

Ekologiset olohuoneen kalusteet

Jos haluat, että olohuone tuo luontaisen harmonian ja lämpimän, luonnollisen tunteen, tämä tyyli on sinua varten. Samanlainen harmonia saavutetaan luonnonmateriaalien ansiosta. Varusta huone puukalusteilla, jopa pajuelementteillä. Upea työtaso voidaan rakentaa sahaleikkauksesta tai kokonaisesta kannosta.

Yksinkertaiset kokoonpanot, keveys ja helppo havaitseminen – ekologista suuntaa arvostetaan tästä. Käytä materiaalina maalaamatonta puuta, luonnonpuuvillaa ja pellavaa.

Olohuoneen huonekalut moderniin tyyliin - ekotyylinen Olohuoneen huonekalut moderniin tyyliin - ekotyylinen

Art Deco -olohuoneen kalusteet

Tämä on “Great Gatsby” -kauden tyyli, sille on ominaista hienot ja siro huonekalut, joskus hieman teeskentelevät. Vaikuttavan vaikutuksen saavuttamiseksi on välttämätöntä yhdistää epätavallisia mutta kauniita materiaaleja, kuten jalopuita, terästä, aitoa nahkaa, samettia, veluuria, mokkaa. Levitä kiiltävät, peilatut pinnat.

Art deco -jazz -tyyliseen olohuoneeseen sopivat afrikkalaiset, kuubalaiset motiivit. Tuotteiden muoto viittaa moderniin tai moderniin klassikkoon. Oikealla lähestymistavalla tällainen muotoilu korostaa hienostunutta makuasi..

Nykyaikaiset olohuoneen kalusteet - Art Deco Nykyaikaiset olohuoneen kalusteet - Art Deco

Olohuoneen huonekalut moderniin tyyliin

Jugend -liike edellyttää huonekaluja, jotka ovat kestäviä ja toimivia ja liikkuvia. Kokoonpanot ovat sileitä, joskus pyöristettyjä. Valitse päämateriaaliksi lasi, puu, metalli ja niiden yhdistelmät..

Tekstuuri voi sisältää koristeita, joissa on kukka -elementtejä tai abstrakteja kuvioita. Kalusteiden keskeinen elementti on sohva, jossa on kauniit kiharat jalat, jotka menevät käsinojiin tai selkänojaan. Asenna haluttaessa myös sohvapöytä, matalat tuolit tai ottomaanit.

Olohuoneen huonekalut moderniin tyyliin - Moderni Olohuoneen huonekalut moderniin tyyliin - Moderni

Techno -tyyliset olohuoneen kalusteet

Todennäköisesti kaikista nykyaikaisista tyyleistä tarkin. Sen keskeinen ja päämateriaali on myös metallia, muovia ja lasia. Jalkakivi tai vaatekaappi voi näyttää enemmän tallelokerolta tai toimistokontilta. Tuolit, jakkarat on rakennettu tyypillisistä kaarevista putkista sekä rei’itetyistä metallilevyistä.

Joistakin jäykkyydestä huolimatta pehmustetut huonekalut ovat edelleen läsnä. Siinä on pieni korkeus, melko syvät istuimet, ja kansissa on synteettinen rakenne ja pussimainen ulkonäkö. Koostumuksen keskipiste voi olla pyörillä varustettu lasipöytä..

Olohuoneen huonekalut moderniin tyyliin - Techno Olohuoneen huonekalut moderniin tyyliin - Techno

Fuusio olohuoneen kalusteet

Fuusio on yhdistelmä käsittämätöntä. Huonekalujen tulee olla erilaisia, kokeilla materiaaleja ja tekstuureja. Laimenna luonnolliset pinnat lämpimissä sävyissä muovilla, metallilla ja kivellä.

Värien tulee olla kirkkaita ja kirkkaita, ja yhdistelmien on oltava epätavallisen kontrastisia. Suunta mahdollistaa epätavallisimmat värivaihtoehdot. Olohuoneesi keskelle on parasta asentaa pehmeä ja mukava sohva ja sisustaa huone jo siitä alkaen.

Nykyaikaiset olohuoneen kalusteet - Fusion Nykyaikaiset olohuoneen kalusteet - Fusion

Huipputekniset olohuoneen kalusteet

Tyylin päämotiiveja esittävät sohvapöytä, jossa on metallijalat, sekä muunneltava sohva, jossa on selkeät linjat. Verhoilumateriaali voi olla vaaleaa tai tummaa, mutta aina yksiväristä. Perussävyt ovat täydellisiä – lumivalkoinen, hiilimusta, metallinen, hopea, harmaa.

Pidä kangasta, nahkaa tai sen analogeja tärkeimpinä verhoilumateriaaleina. Muoviset tuolit ja tuolit ovat sallittuja, vielä parempi, jos ne ovat läpikuultavia. Epätavallisen ja alkuperäisen muotoiset tuolit voivat sisustaa huoneen ja herättää huomiota. Koostumuksen keskipiste on valtava taulu-tv, joka on kiinnitetty seinälle..

Nykyaikaiset olohuoneen kalusteet - Hi -tech Nykyaikaiset olohuoneen kalusteet - Hi -tech

Moderni tyyli trendejä

Jokainen yllä olevista tyyleistä on todella ainutlaatuinen ja omaperäinen, ja jokainen heijastaa modernin poikkeuksellista suuntausta. Huolimatta niiden epäjohdonmukaisuudesta on kuitenkin mahdollista tunnistaa joukko niille ominaisia ​​suuntauksia. He antavat heille modernin vaikutuksen..

Geometria. Lähes kaikki nykyaikaiset trendit perustuvat tiukkoihin ja selkeisiin linjoihin. Tällainen geometristen muotojen selkeyttäminen ei aina tarkoita epäilyttävää symmetriaa..

Tarpeettomien lisävarusteiden kieltäminen. Vaikka tällaista kieltäytymistä ei voida kutsua lopulliseksi, huonekaluvalmistajat yrittävät tehdä siitä mahdollisimman huomaamattoman. Esimerkki on varastointijärjestelmien varustaminen kosketusavausmekanismeilla. Tällaiset ratkaisut tekevät liittimistä piilotettuja ja huomaamattomia..

Käytännöllisyys ja toimivuus. Kun sisustat modernia sisustusta, mieluummin mukavuutta ja toimivuutta kuin tarpeettomia yksityiskohtia ja pieniä asioita. Se ei ole vain mahdollisimman käytännöllinen, vaan myös erittäin tyylikäs..

Lyhyys. Modernit kalusteet ovat yksinkertaisia ​​mutta tyylikkäitä. Jokaisen esineen tulisi seistä omalla paikallaan ja suorittaa tietty toiminto..

Huoneen täydellinen eheys. Tämä on ehkä modernin tyylin tärkein piirre. Sen idea on sujuva ja kalteva siirtyminen elementistä toiseen ilman selkeitä rajoja ja katkoja. Tällainen muotoilu nähdään yhtenä kuvana, johon syöksyt päätä vasten, vasta huoneeseen tulon jälkeen..

Nykyaikaiset olohuoneen huonekalut - nykyaikaisia ​​trendejä Nykyaikaiset olohuoneen huonekalut - nykyaikaisia ​​trendejä Nykyaikaiset olohuoneen huonekalut - nykyaikaisia ​​trendejä Nykyaikaiset olohuoneen huonekalut - nykyaikaisia ​​trendejä

Valikoima huonekaluja

Kalusteiden ei tarvitse olla satunnaisia. Siksi, ennen kuin menet kauppaan, sinun on harkittava huolellisesti, mitä haluat nähdä omassa olohuoneessasi. Näin suojaat itsesi epäonnistuneilta ostoksilta ja saat huonekaluja, jotka ovat valmiita palvelemaan sinua uskollisesti monta vuotta..

Sohvat

Jos aiot varustaa olohuoneen laiturilla, taitettavasta sohvasta tulee todellinen vaihtoehto sinulle. Mutta tämä edellyttää, että otat huomioon joitakin erityispiirteitä. Taitettava sohva vie melko paljon tilaa, joten kaikki ympäröivät sisustusesineet on siirrettävä tai piilotettava. Mutta jos tuotetta käytetään vain istumiseen, kaikki on paljon yksinkertaisempaa. Lisäksi tämän lähestymistavan avulla voit korvata yhden ylisuuren sohvan parilla pienellä.

Nykyaikaiset olohuoneen kalusteet - sohvat Nykyaikaiset olohuoneen kalusteet - sohvat

Nojatuolit

Valmistajat tarjoavat laajan valikoiman tällaisia ​​huonekaluja. Kaikki riippuu yksinomaan muista suunnittelun yksityiskohdista ja maustasi. On vain yksi neuvo – yritä valita ei liian suuria malleja, jotta jätät mahdollisimman paljon ilmaa..

Nykyaikaiset olohuoneen kalusteet - nojatuolit Nykyaikaiset olohuoneen kalusteet - nojatuolit

Tuolit

Nykyaikaiset tuolit ovat ehkä saavuttaneet nojatuoleihin verrattavan kauneuden ja mukavuuden tason. Ehkä lähitulevaisuudessa ne korvaavat ne kokonaan..

Nykyaikaiset olohuoneen huonekalut - Tuolit Nykyaikaiset olohuoneen huonekalut - Tuolit

Kahvipöytä

Jos et ole tarjonnut täysipainoista ruokailupaikkaa olohuoneessasi, tarvitset todennäköisesti sohvapöydän. Voit laittaa siihen kupin teetä tai kahvia, kirjan tai muita hyödyllisiä pieniä asioita. Lisäksi joissakin pöydissä on pieniä hyllyjä aikakauslehtien, sanomalehtien ja jopa ottomaanien säilyttämiseen..

Nykyaikaiset olohuoneen kalusteet - Sohvapöytä Nykyaikaiset olohuoneen kalusteet - Sohvapöytä

Huonekalut olohuoneeseen modernilla tyylillä – valokuva

Modernin tyylin suunnat ovat hyvin epätavallisia ja samalla kauniita. Laaja ja monipuolinen kuvagalleria auttaa sinua inspiroitumaan heidän ideastaan ​​ja löytämään jotain uutta. Arvosta nykyaikaisuuden upeita motiiveja, jotka antavat sinulle dynaamisuuden tunteen ja samalla kodin mukavuuden.

Huonekalut olohuoneeseen modernilla tyylillä - valokuva Huonekalut olohuoneeseen modernilla tyylillä - valokuva Huonekalut olohuoneeseen modernilla tyylillä - valokuva Huonekalut olohuoneeseen modernilla tyylillä - valokuva Huonekalut olohuoneeseen modernilla tyylillä - valokuva Huonekalut olohuoneeseen modernilla tyylillä - valokuva Huonekalut olohuoneeseen modernilla tyylillä - valokuva Huonekalut olohuoneeseen modernilla tyylillä - valokuva Huonekalut olohuoneeseen modernilla tyylillä - valokuva Huonekalut olohuoneeseen modernilla tyylillä - valokuva Huonekalut olohuoneeseen modernilla tyylillä - valokuva Huonekalut olohuoneeseen modernilla tyylillä - valokuva Huonekalut olohuoneeseen modernilla tyylillä - valokuva Huonekalut olohuoneeseen modernilla tyylillä - valokuva Huonekalut olohuoneeseen modernilla tyylillä - valokuva Huonekalut olohuoneeseen modernilla tyylillä - valokuva Huonekalut olohuoneeseen modernilla tyylillä - valokuva Huonekalut olohuoneeseen modernilla tyylillä - valokuva Huonekalut olohuoneeseen modernilla tyylillä - valokuva Huonekalut olohuoneeseen modernilla tyylillä - valokuva Huonekalut olohuoneeseen modernilla tyylillä - valokuva Huonekalut olohuoneeseen modernilla tyylillä - valokuva Huonekalut olohuoneeseen modernilla tyylillä - valokuva Huonekalut olohuoneeseen modernilla tyylillä - valokuva Huonekalut olohuoneeseen modernilla tyylillä - valokuva Huonekalut olohuoneeseen modernilla tyylillä - valokuva Huonekalut olohuoneeseen modernilla tyylillä - valokuva Huonekalut olohuoneeseen modernilla tyylillä - valokuva Huonekalut olohuoneeseen modernilla tyylillä - valokuva Huonekalut olohuoneeseen modernilla tyylillä - valokuva Huonekalut olohuoneeseen modernilla tyylillä - valokuva Huonekalut olohuoneeseen modernilla tyylillä - valokuva