Loft-tyylinen olohuone: 70 valokuvaideaa

Loft-tyylinen olohuone: 70 valokuvaideaa

Loft on yksi suosituimmista sisustustyyleistä. Sen juuret ovat Yhdysvalloissa, missä 40-luvun puolivälissä se on jo saavuttanut nopeasti poikkeuksellista menestystä. Useimmiten loft-tyylisen olohuoneen suunnittelu nähtiin boheemin luovien edustajien: runoilijoiden, muusikoiden, taiteilijoiden keskuudessa. Korkeat katot, avoimet putket ja runsaasti valoa antoivat huoneelle erityisen viehätyksen. Vanhat tehdasrakennukset muutettiin tyylikkäiksi ja huippuluokan asunnoiksi.

Loft -tyylin ominaisuudet

Parven tärkein kohokohta on loistava mahdollisuus harmoniseen yhdistelmään erilaisista arkkitehtonisista vaihtoehdoista. Nuhruinen lattia tai antiikkinen tiiliseinä näyttävät hyvältä yhdistettynä moderniin valaistukseen ja huonekaluihin. On myös syytä huomata joitakin tärkeimpiä suunnittelun ominaisuuksia, jotka luonnehtivat sitä täydellisesti:

1. Suurimmat korkeat katot. Niiden esteettömyys ja yhdistelmä paljaiden teräsputkien kanssa ovat ihanteellisia tämän tyyppiseen suunnitteluun..

2. Puiset tai metalliset portaat. Ne näyttävät hyvältä sekä kaksikerroksisessa rakennuksessa että kaksitasoisessa huoneistossa..

3. Vapaa tila. Suuri alue ja sisäisten väliseinien puuttuminen tekevät ilmapiiristä entistä mukavamman.

4. Tekstiilien vaaleat sävyt ja suuret ikkunat – tämä on tärkeä hetki, joka auttaa ylläpitämään oikean valon ja ilman runsauden..

5. Modernin ja klassisen yhdistelmä. Erinomainen esimerkki tästä ovat design -puukalusteet ja ikääntyneet peilit..

6. Huono viimeistely. Tämä voi olla naarmuuntunut lattia, paljaat rakenteet, tiiliseinä.

7. Minimaalinen sisustuksen käyttö. Parempi valita maalaukset ja valokuvakehykset.

8. Uunit ja takat. Niitä pidetään perinteisesti yhtenä tärkeimmistä kriteereistä loft-tyylin suunnittelun perusteellisen ylläpidon kannalta..

Loft -tyylinen olohuone - Ominaisuudet

Olohuoneen värit

Perussääntö, kun valitaan parvi-tyylisen olohuoneen värimaailma, on vaaleiden sävyjen noudattaminen ja yksityiskohtien puuttuminen, jotka voivat absorboida valoa ja loukata tilan vapautta..

Valkoinen parvi -olohuone

Tämä on perinteinen ja moitteeton valinta. Lumivalkoinen väri tekee huoneesta tilavamman ja vapaamman. Jos haluat antaa sille pienen kontrastin, voit ripustaa liukuvat ohuet verhot (luonnonmateriaaleista: pellavasta, silkistä, puuvillasta) ja käyttää sisustukseen retro -aikakauden mustavalkoisia maalauksia tai vanhoja valokuvakehyksiä.

Valkoinen parvi -olohuone - Sisustussuunnittelu Valkoinen parvi -olohuone - Sisustussuunnittelu

Beige parvi-tyylinen olohuone

Tämä vaihtoehto on vielä herkempi ja hienostuneempi. Tämä väri sopii täydellisesti turkoosin, keltaisen, persikan ja ruskean kanssa. Kahvihuonekalut sulautuvat helposti beigeihin seiniin. Värikkäät tyynyt, käsintehdyt matkamuistot ja kasvit alkuperäisissä ruukuissa voivat toimia kirkkaina aksentteina..

Beige Loft -tyylinen olohuone - Sisustussuunnittelu Beige Loft -tyylinen olohuone - Sisustussuunnittelu

Ruskea olohuone loft -tyylillä

Kahvin väri yhdistetään uskollisesti kirkkaisiin väreihin. Varsinkin valkoisen, oranssin ja sinisen kanssa. Hän näyttää myös varsin jaloilta yksinään. Kodikkuuden ystävät tietävät, että tämä kaunis sävy näyttää hyvältä puun sisustuksen, huonekalujen ja smaragdinväristen maalausten kanssa. Näin voit yhdistää loft- ja eko -tyylin..

Ruskea loft -tyylinen olohuone - sisustus Ruskea loft -tyylinen olohuone - sisustus

Keltainen olohuone loft -tyylillä

Jos aiemmin oli melko vaikea kuvitella parveketta aurinkoisissa väreissä, niin nykyaikana se on normi. Erityisesti luovuuden ja kirkkauden ystäville. Voit suunnitella vain yhden seinän tällä alueella tai voit havaita sen tekstiileissä, sisustuksessa, huonekaluissa ja sisustuksessa. Esimerkiksi keltainen sohva, vaaleat sitruunaverhot ja oranssi begonia -kukka.

Keltainen loft -tyylinen olohuone - sisustus Keltainen loft -tyylinen olohuone - sisustus

Oliivinen parvi -olohuone

Luonnon vihreää sävyä tulee käyttää hyvissä valaistusolosuhteissa. Sitten hän voi helposti leikkiä kaikilla väreillään. Samaan aikaan se näyttää kodikkaalta eikä tylsältä yhdessä keltaisen ja beigen kanssa. Pehmeät oliivikalusteet ja lamput näyttävät erityisen tyylikkäiltä tässä varjossa..

Olive Loft Olohuone - Sisustussuunnittelu Olive Loft Olohuone - Sisustussuunnittelu

Viimeistelyt ja materiaalit

Lattia- ja seinäpäällysteiden valinta on erittäin tärkeä hetki, koska nämä kaksi komponenttia voivat luoda, korostaa ja muuttaa yleistä suunnittelua. Siksi kannattaa käyttää aikaa ja huomiota oikeiden korkealaatuisten materiaalien löytämiseen, jotka sopivat täydellisesti olohuoneen kokonaiskuvaan..

Lattia

Materiaalit, joita sinun on tarkasteltava loft-tyylisen sisustuksen luomisessa, ovat luonnollisia elementtejä sekä laminaattia. Ensimmäisessä tapauksessa tammi ja mänty ovat ihanteellisia, ja toisessa kaunis puun tai kiven jäljitelmä.

Loft -tyylinen olohuone - lattian viimeistely Loft -tyylinen olohuone - lattian viimeistely

Seinät

“Loft” -seinäkoriste on erittäin omaperäinen lähestymistapa, koska tavallisesta tiiliseinästä voi tulla huoneen tärkein kohokohta muutamassa sekunnissa. Jos sitä ei ole alun perin, niin muovipaneeli, joka jäljittelee tiilimuurausta, kirkkaat valokuvamuodot, jotka on valmistettu “antiikkisesta” vinyylistä tai puulevyjen muodossa, ovat erinomainen vaihtoehto..

Loft -tyylinen olohuoneen suunnittelu - seinäkoristeet Loft -tyylinen olohuoneen suunnittelu - seinäkoristeet

Katto

Ihannetapauksessa huoneen “luovan kaaoksen” korostamiseksi maksimaalisesti riittää vain katon pinnan puhdistaminen kipsistä ja jättäminen “alasti”. Täällä toimii sananlasku “Kaikki nerokas on yksinkertaista”. Moderneimpien vaihtoehtojen kannattajille puuleikkaus sopii..

Loft -tyylinen olohuone - Katon koristelu Loft -tyylinen olohuone - Katon koristelu

Huonekalut

Loft-tyylinen olohuone on täydellinen aika leikkiä tarpeettoman pöydän, vanhojen tuoleiden tai maalausten kanssa yhdistettynä uusiin erittäin moderneihin huonekaluihin. Sinun ei pitäisi rikkoa erityistä kaaosta sisäänrakennettujen elementtien avulla. Ne sopivat paremmin muihin sisätiloihin..

Sohvakirja tai harmonikasohva näyttävät upeilta pehmustetuista huonekaluista, klassiset ja suorakulmaiset kaapista. Saranoidut kukkahyllyt voivat täydentää huoneen kauneutta..

Loft -tyylinen olohuone - Kalusteet Loft -tyylinen olohuone - Kalusteet Loft -tyylinen olohuone - Kalusteet Loft -tyylinen olohuone - Kalusteet

Sisustus ja tekstiilit

Ei ihme, että he sanovat, että mikä tahansa tyyli on helppo nähdä pienissä yksityiskohdissa. Voit luoda ne sisustuksella ja tekstiileillä. Parvella tämä voi olla kivituotteita, käsintehtyjä matkamuistoja, puukaiverruksia.

Tekstiilien osalta sinun tulee suosia luonnonmateriaaleista valmistettuja kevyitä käsintehtyjä verhoja tai rullaverhoja, jotka voivat helposti jättää olohuoneen mahdollisimman kevyeksi koko päivän ajan ja samalla piiloutua uteliailta katseilta yöllä..

Loft -tyylinen olohuone - Sisustus ja tekstiilit Loft -tyylinen olohuone - Sisustus ja tekstiilit Loft -tyylinen olohuone - Sisustus ja tekstiilit Loft -tyylinen olohuone - Sisustus ja tekstiilit

Pieni olohuone loft -tyyliin

Monet ihmiset ajattelevat virheellisesti, että ylellinen olohuone tulee vain valtavasta huoneesta. Ja suunnittelijat päinvastoin uskovat, että pienet huoneet luovat enemmän mukavuutta ja harmoniaa omistajille ja vieraille..

Aluksi sinun on ehdottomasti kiinnitettävä huomiota väreihin, koska tummat sävyt eivät ole hyväksyttäviä täällä. Sama koskee sävyjen kylläisyyttä..

Pieni parvi-tyylinen olohuone ei saisi olla täynnä sisustusta. On parasta keskittyä yhteen asiaan. Se voi olla epätavallinen tarina lasimaalaus tai renessanssin aikakauden maalaus..

Huonekaluista voit jättää vain käytännöllisiä asioita vaaleissa sävyissä: sohvan, ripustettavat hyllyt, pöydän. Tärkeintä tässä on lakoninen toimivuus. Loput ovat tarpeettomia ja voivat absorboida valoa.

Tällaisen sisustuksen sisustamiseen on kaksi hyvää vaihtoehtoa: “antiikki” -efektin täysimääräinen noudattaminen sekä mielenkiintoinen sekoitus vanhoja viimeistelyjä ja moderneja huonekaluja, jotka ovat erittäin suosittuja ympäri maailmaa.

Verhojen on myös vastattava yleistä muotoilua, jotta ne eivät häiritse tai muuta huolellisesti muotoiltua tunnelmaa. Hyvä ratkaisu on luonnolliset kankaat ilman kuvioita ja koristeita. Ihannetapauksessa vaakasuoralla nauhalla, joka “laajentaa” visuaalisesti olohuonetta. Lakoninen ja hieno!

Koristeellisia yksityiskohtia käytetään parhaiten ikkunoiden lähellä, ja ripustettavat hyllyt on ripustettava huonekalujen päälle..

Toinen tärkeä asia on valaistus. On välttämätöntä suosia tärkeimpien valonlähteiden lisäksi myös koristeltuja kohdevaloja, jotka voidaan rakentaa huonekaluihin tai olla erillinen elementti..

Pieni loft -olohuone - Sisustussuunnittelu Pieni loft -olohuone - Sisustussuunnittelu Pieni loft -olohuone - Sisustussuunnittelu

Loft -tyylinen olohuone – valokuva

Olemme yrittäneet koota valikoiman ainutlaatuisia, mielenkiintoisia ja inspiroivia parvi -olohuoneen malleja, jotka voivat todella vaikuttaa sinuun. Hyvää katselua!

Loft -tyylinen olohuoneen sisustus - valokuva Loft -tyylinen olohuoneen sisustus - valokuva Loft -tyylinen olohuoneen sisustus - valokuva Loft -tyylinen olohuoneen sisustus - valokuva Loft -tyylinen olohuoneen sisustus - valokuva Loft -tyylinen olohuoneen sisustus - valokuva Loft -tyylinen olohuoneen sisustus - valokuva Loft -tyylinen olohuoneen sisustus - valokuva Loft -tyylinen olohuoneen sisustus - valokuva Loft -tyylinen olohuoneen sisustus - valokuva Loft -tyylinen olohuoneen sisustus - valokuva Loft -tyylinen olohuoneen sisustus - valokuva Loft -tyylinen olohuoneen sisustus - valokuva Loft -tyylinen olohuoneen sisustus - valokuva Loft -tyylinen olohuoneen sisustus - valokuva Loft -tyylinen olohuoneen sisustus - valokuva Loft -tyylinen olohuoneen sisustus - valokuva Loft -tyylinen olohuoneen sisustus - valokuva Loft -tyylinen olohuoneen sisustus - valokuva Loft -tyylinen olohuoneen sisustus - valokuva Loft -tyylinen olohuoneen sisustus - valokuva Loft -tyylinen olohuoneen sisustus - valokuva Loft -tyylinen olohuoneen sisustus - valokuva Loft -tyylinen olohuoneen sisustus - valokuva Loft -tyylinen olohuoneen sisustus - valokuva Loft -tyylinen olohuoneen sisustus - valokuva Loft -tyylinen olohuoneen sisustus - valokuva Loft -tyylinen olohuoneen sisustus - valokuva Loft -tyylinen olohuoneen sisustus - valokuva Loft -tyylinen olohuoneen sisustus - valokuva

Video: Loft -tyylinen olohuone – sisustusideoita