Sami izradite male darove – 22 ideje kako donijeti radost svojim najmilijima

Sami napravite male darove – razumne i individualne ideje za darove

Dolazi li rođendan ili neka druga zabava na koju ste pozvani? Trebate li hitno ideju za poklon? Je li vam domaćin dobar prijatelj, rođak ili samo poznanik? Jer to igra ogromnu ulogu u takvim slučajevima. Kupnja darova uopće je složen zadatak. Tek kad želite odabrati savršen poklon. Budući da prepoznajemo veliki stupanj težine ovog zadatka, pokušavamo vam pomoći s nekoliko ideja. Savjetujemo vam da sami napravite poklon. Što mislite da bi vam bilo dobro s tim? Ne baš? Kako to? Ne brini! Napravili smo sljedeću seriju fotografija punu kreativnih zanatskih ideja kako bismo potaknuli vašu maštu i kreativnost. Uživajte u njima i skupljajte inspirativne ideje poput vas sami napravite male darove!

Napravite sami male darove i potaknite lijepe emocije

sami napravite male darove diy ideje budite kreativni

Sami napravite male darove – narukvicu od niti

izradite male darove sami ideje za narukvice

Tko ne voli dobivati ​​poklone? Velik ili mali, dar je lijepa gesta, izraz interesa i pažnje. Nekad biku udarite u oko, inače primatelj ostaje pomalo razočaran … No, darivanje ostaje tradicija koju se voli nastaviti njegovati. A jeste li zamišljali da pravljenje darova također može biti ugodno? Da, siguran sam da je uvijek zabavno kad nešto sami stvorite!

Kutija za nakit od tinkera

sami izrađujte poklone

Pokloni se prave samo za najmilije. Na taj način izražavate svoju duboku naklonost. Self-made ima veću vrijednost od onog što se kupi. I sentimentalno značenje. Sami napravite male darove iznenađenje je za primatelja i ujedno zabavna aktivnost za darovatelja. Pogledajte sve ideje u našoj galeriji slika i uvjerite se koliko je to ugodno i smiješno!

Sašite torbe u boji

sami napravite male darove vrećice sašite u svježim bojama

Darove možete napraviti od bilo kojeg predmeta. Prije svega, međutim, temeljno je imati određenu ideju o tome što želite stvoriti i jasnu ideju o tome kako točno želite da izgleda. Upcycling je moderan trend koji se odnosi i na darove. Možete napraviti darove od vrlo čudnih stvari.

Tkanina od platna s printom praktičan je dar

napravite male darove sami sašite vrećicu od tkanine

Sami napraviti male darove ne izgleda uvijek tako lako. Dobra stvar je to što ono što ste sami napravili može pronaći značajnu uporabu u uređenju interijera ili u svakodnevnom životu. Poklonu možete dati i dašak osobnosti ako ga želite učiniti još posebnim. Stoga je u nekim slučajevima puno praktičnije sami napraviti dar nego ga kupiti. Pogledajmo sada što se zapravo može riješiti.

Buket cvijeća od papira

Sve je napravljeno od papira. Također je vrlo lako od njega napraviti lijepo cvijeće. Ako ih povežete u prekrasan buket cvijeća, dobit ćete lijepu ideju poklona za voljenu ženu.

Cvijeće od papira zajedno čini prekrasan buket

Napravite darove sami buket cvijeća od papira

Napravite svoju narukvicu sami

Žene vole nakit. Ako tražite lijepe zanatske ideje za svoju djevojku ili ženu, naravno da biste se mogli osloniti na narukvicu. Ali nemojte ga kupiti, napravite ga sami. Ovo će impresionirati vašu damu i s vremenom će ostati u lijepom sjećanju na vašu lijepu gestu.

Napravite vlastitu elegantnu narukvicu s ukrasima

sami napravite male darove ideje za narukvice

Narukvica u boji definitivno će donijeti radost

sami napravite male darove u boji narukvice

Sašite darove sami

Znate li šivati? Ako je tako, možda bi samosatvane vrećice od tkanine ili rukavice sašivene samo od sebe bile dobar poklon za vašu majku ili najbolju prijateljicu? Ili možete pronaći torbice za mobitele i jastučnice koje sami sašite kako biste bili originalniji i korisniji?

Šarena maska ​​za mobitel trendi je dodatak

Napravite darove sami sašite masku za mobitel

Postoji niz praktičnih zanatskih ideja koje bi se mogle pretvoriti u cool ideje za darove. Na primjer, sami možete napraviti podmetač ili poslužavnik i nekome ga pokloniti. Za one koji imaju malo više iskustva s DIY -om, imamo još nekoliko DIY ideja: Zašto sami ne napravite kutiju za olovke ili viseću svjetiljku? Nije li to osobito originalna ideja za dar?

Napravite elegantne kutije za nakit

tinker darovi sami kutija za nakit čine bijelu elegantnom

Napravite kutiju za olovke od drveta

sami napravite darove olovke kutija diy ideje

Funkcionalne ladice izrađene su od starih predmeta

sami napravite darove okvir za slike

Šarene rukavice lijep su pribor u kuhinji

sami napravite darove cvijeće u boji

Uzorak za provjeru je svjež

tinker darovi sami karirani uzorak svježi

Tinker geometrijska viseća lampa

tinker daruje sebe geometrijskim privjeskom

Napravite originalan poklon

sami napravite darove pladanj DIY ideje okviri za slike

Dijeljenje praktičnih darova

sami napravite darove viseće svjetiljke diy ideje

Ukrasite abažur

sami napravite darove ukrasite abažur

Sašite omot skice

sami izradite darove sašite omot skicirke

Poklonite male vrećice

napravite male darove sami šijte male torbe

Sašite platnenu vrećicu

sami napravite male darove vrećica tkanina zeleni uzorak

Narukvica u boji za ljeto

sami napravite male darove ideje u boji narukvice