Okićene rekordne mandale kao šareni zidni ukras

vinilne ploče mandala vinil diy idea art

Kreativni zapis Mandale Saze Roizen

Savršenstvo kruga, kao i duboki osjećaj nestalnosti i vječnog života – sve je to skriveno u mandali. To je postao mladi umjetnik Saza Roizen nadahnuo i stvorio prekrasne rekordne mandale. Oni su pak izvrstan primjer suvremene recikliranja.

Ne treba podcijeniti već dobro dokazani terapeutski učinak mandala. U gotovo svim psihoterapijskim tretmanima, poput radne terapije, uvijek se koristi bojanje mandala. Ova preokupacija osigurava da se pacijent može koncentrirati na nešto konkretno i dovršiti određeno vrijeme kako bi bio odvraćen od vlastitih misli.

Čarobno cvijeće ukrašava vinilnu površinu

vinilne ploče mandale plavo bijeli cvijet

 Umjetnica u svom radu koristi akrilne boje, šablone, gelove, olovke u boji, tintu i još mnogo toga. Predivni trikovi rađaju se pod prstima, očaravajući maštovitim idejama i majstorskom produkcijom. Sama Saza navodi kako joj nije važan krajnji rezultat, već stvarni radni proces. Na poslu zaboravlja sebe i najbližu okolinu te se svim srcem posvećuje umjetničkom djelu. Na ovaj način stvara se jedinstven svijet između umjetnika i materijala koji ima svoju logiku i pravila. Novi oblici i motivi stvaraju se jedan za drugim. Složene su impresivne kombinacije boja. Stare vinilne ploče dobijaju drugu priliku i probude se u novom životu. Možete ih objesiti na zidove kao umjetnički ukras ili ih postaviti negdje drugdje kao šareno umjetničko djelo.

Volite li elegantne etničke motive

vinilne ploče mandale etno motivi folklor

 Pogledajte divne kreacije Saze Roizen i pustite mašti na volju. Možda još uvijek postoje neki stari zapisi u podrumu ili na tavanu koje ste davno zaboravili. Svakako ga možete začiniti i oživjeti. Usudite se to učiniti i počnite! Želimo vam puno zabave!

 Stvaraju se jedinstveni, apstraktni svjetovi 

vinilne ploče mandale apstraktni motivi

Filigransko umjetničko djelo koje se treba diviti

vinilne ploče mandale apstraktna umjetnost vinil

Odaberite pravi motiv ovisno o vašem ukusu i postavci

vinilne ploče mandala diy art

Impresivno cvijeće i nježne pomorske nijanse

vinilne ploče mandale cvjetni motivi

Cijela godišnja doba pojavljuju se pred našim očima

vinilne ploče mandale vinil art art tree kristali snijega

Grafički dizajn i ekološka prihvatljivost u jednom

vinilne ploče mandale točkice linije motivi

Umjetnička mašta nema granica

vinilne ploče mandala vinil art diy