Izgledajte dobro: izvrsne, moderne stolice i naglasci Marca Sousa Santosa

moderne stolice akcenti dizajnersko rješenje ideja

Izgledajte dobro: izvrsne, moderne stolice i naglasci Marca Sousa Santosa

Postoji moderan dizajn koji ima organske oblike i lagan je za oko. Postoji moderan dizajn koji je zapaljiv i provokativan svojim progresivnim stavom, a postoji i moderan dizajn koji nekako vrijeđa oko jer nema nikakvu pravu svrhu.

Ako ste ljubitelj starog, a ne toliko najnovijeg, provjerite namještaj Marco Sousa Santos s portugalskom markom namještaja, Branca Lisboa. Njegova posljednja kolekcija, sada prikazana u katalogu tvrtke 2013., uglavnom je bijela i pepeljasto plava sa svijetlom, dubokom, svijetlom bojom koja je u kontrastu s monotonim bojama.

Nisko postavljena drvena ploča služi kao polica – minimalističkog dizajna

moderne stolice akcenti dizajnersko rješenje ideja ploča drvo

 Mješavina materijala korištenih u njegovim sjajnim modernim stolicama – poput bolno obične drvene bočne stolice koja je postavljena na udobnu, ali jednostavnu podlogu od bijele pjene i gume. Što robna marka kaže o svojim procesima i viziji: „Kombinacijom portugalske tradicionalne izrade sa suvremenom estetikom, BRANCA nastoji ponovno oživjeti davno zaboravljenu eru razvijajući proizvode strpljenjem, stručnošću, znanjem i integritetom. Naš cilj je postići visoku kvalitetu naše robne marke. Rekli bismo da je rezultat ono što je zapravo ciljano. “

 Jednostavne drvene stolice s naslonima za ruke i naslonima – jedinstven dizajn

moderne stolice akcenti dizajnersko rješenje ideja drvo

Lagana, drvena stolica Marca Sousa Santosa

moderne stolice akcenti dizajnersko rješenje ideja drvo jednostavno

Dekorativni element – Marco Sousa Santos Design moderne stolice akcenti dizajnersko rješenje ideja jednostavno drvo