Dizajn baroknog namještaja iz Brazila – izložba namještaja braće Campana

barokni dizajn namještaja s brazilskog bočnog stola cool luster

Izložba namještaja braće Campana – Barokni dizajn namještaja iz Brazila

Ovih dana možete se diviti zanimljivoj kolekciji namještaja u galeriji David Gill St. James u Londonu – namještaju kompliciranog izgleda s motivima zlata i bronce. Ovo je najnovija izložba namještaja brazilskog dizajnerskog dvojca Fernando i Humberto Campana.

Namještaj ima barokne ukrase poput onih iz sedamnaestog i osamnaestog stoljeća. Metalni amblemi i figure braće brazilskih dizajnera jednostavno su izvanredni. Izradili ste brojne stavke u ovom stilu.

Dekorativni uzorak na površini lustera

barokni dizajn namještaja iz Brazila originalni osebujan

Zlatni i brončani gumbi, lišće, životinje i figure – svi su ti elementi korišteni za ukrašavanje namještaja na nogama kamenih stolova i stolica. Podne svjetiljke i svjetla stvorena su u istom dizajnerskom stilu, dok su mali zlatni krokodili bili nagomilani na svijećnjaku.

Pozlaćena podna lampa u klasičnom stilu

barokni dizajn namještaja od brazila zlatna žuta podna lampa

Ovi jedinstveni komadi izrađeni su u rimskoj radionici specijaliziranoj za brončane radove. Zbirka namještaja prvi je put prikazana u Muzeju dekorativne umjetnosti u Parizu prošle godine, ali mali stolovi sada su prvi put na sajmu.

Dizajnerski dvojac Campana iz Brazila nedavno je pokazao pet ekstravagantnih kreveta u Milanu i niz proizvoda za Louis Vuitton u Miamiju.

Ekstravagantna stolica – tekstura mekanog krzna

barokni dizajn namještaja od brazilske krznene stolice

Zlatnožute noge stolice – upečatljiv naglasak

barokni dizajn namještaja od brazila zlatnožute noge stolice

Ekscentrični pomoćni stol sa stilom

barokni dizajn namještaja s brazilskog bočnog stola ekstravagantan

Funkcionalni dizajnerski stol u baroknom stilu

barokni dizajn namještaja s brazilskog bočnog stola kuhinjskog stola  Elegantna bijela sofa – barokni stilbarokni dizajn namještaja od brazilske krznene sofe   Čudni svijećnjaci iz iste kolekcijebarokni dizajn namještaja izrađen od brazilskih svijeća  Udobna, elegantna fotelja – bijelo krzno i ​​zlatne nogebarokni dizajn namještaja od brazila mekano krzno presvlake za stolice noge zlatne