Bojenje kožne sofe – osvježavanje i oživljavanje starog kožnog namještaja

dnevna soba kauč kožni kauč za bojenje njega kože osvježavajuća boja

Kako obojiti i osvježiti svoju staru kožnu garnituru?

Namještaj od prave kože izgleda otmjeno i prilično je udoban. Kao roba najviše kvalitete, oni također imaju svoju cijenu. Nakon što ste kupili elegantni kožni kauč u dnevnoj sobi i postavili ga nasred sobe, vjerujete da će uvijek izgledati tako lijepo i kao novo.

Dobro …

Koža je prirodni materijal koji je cijenjen zbog svojih izvrsnih svojstava i koristi se u brojnim područjima. Kožni namještaj ima dug vijek trajanja, ali u jednom trenutku gubi sjaj. Potrebno je odgovarajuće održavanje kako se ne bi relativno brzo istrošili. No, ako je vaš kožni kauč preživio nekoliko desetljeća, definitivno mu je potrebna osvježavajuća boja.

Sofa za dnevnu sobu od prave kože

boja kožna garnitura namještaj za dnevnu sobu njega kože osvježiti boju

Kvalitetna kožna galanterija definitivno vrijedi cijene i redovitim održavanjem kože dugo će vas vjerno služiti. No ako je došlo vrijeme kada je vaš omiljeni komad kožnog namještaja ponegdje previše istrošen, to ne znači da bi trebao pripadati krupnom otpadu. Jeste li stekli ideju da ste vi Boja kožna sofa mogao, sam? Evo nekoliko savjeta.

 Elegantna smeđa kožna sofa u modernom okruženju

boja dnevne sobe stara kožna sofa osvježi boju kožnog kauča

Što vam je potrebno za osvježavanje boje kožnog namještaja? (* mislimo samo na namještaj od glatke kože)

 – noćni komplet za nijansiranje i njegu glatke kože (sredstvo za čišćenje kože i kožna boja u pravoj boji, uključujući spužvu za nanošenje itd.)

– priprema (čišćenje i odmašćivanje)

– Pustite da se boja osuši i po potrebi ponovite

 Stari tapecirani namještaj od glatke kože mogao bi izgledati kao nov s malo boje

kožni kauč njega kože osvježavanje boja

Najprije morate pripremiti namještaj za bojanje. Ako je moguće, rastavite sve dijelove namještaja. Potrebno je temeljito čišćenje i uklanjanje masti kako bi se boja upila. Ako postoje mrlje, obradite ih deterdžentom i kružnim pokretima obrišite prljavštinu. Nakon čišćenja, kožu možete dodatno pripremiti brušenjem površine finim brusnim papirom kako biste izravnali male lomove i pukotine. Tada je kožna površina spremna za boju.

Bojanje kožne sofe – ovako to funkcionira

kožna garnitura za bojenje kožni kauč njega kože osvježavajuća boja

Boja kože trebala bi biti u istoj sjeni kao i boja namještaja. Nanesite boju spužvom na istrošenu površinu kružnim pokretima. Pustite da se boja osuši najmanje sat vremena, a zatim možete nanijeti još jedan sloj. Ako ste zadovoljni rezultatom, popravite boju posebnom kožnom mašću / uljem i ostavite kožu da odstoji 24 sata. Zadnje što možete učiniti je ispolirati mekom krpom.

Kako kožni kauč može ponovno izgledati kao nov??

kožna garnitura za bojanje kauč za dnevnu sobu

Za više informacija kontaktirajte trgovce kožom (ili eventualno postolare) i nabavite potrebne proizvode za njegu i kožnu boju.

Osvježite boju kožne sofe i oživite je

Bojenje kožne sofe osvježava boju njege kože

 Sa starim kožnim kaučem možete dodati sjajne retro naglaske

dnevna soba kauč kožna garnitura bojenje kože njega

Produžite život vašem omiljenom kožnom namještaju   

kožni namještaj njega kože osvježiti boju kožnih naslonjača

Osvježava boju starog kožnog namještaja