Spice Girls ponovno rade zajedno! Saznajte više o svom novom projektu

Spice Girls trenutno rade na novom projektu. Uključen je cijeli bend, uključujući i Victoria Beckham. Ova je vijest stigla ubrzo nakon što je film koji su animirali naručio Paramount Pictures. Trenutno su djevojke starije od 40 godina – Mal C ima 45, Geri Horner 47, Mel B 44 i Emma Burton 43 i u odličnoj su formi. Victoria Beckham trenutno ima 45 godina, i kao što sam rekao, bit će i ona tamo, iako su neki u početku sumnjali.

Slike iz animacije sa Spice Girls

upisane spice girls

13 godina kasnije …

Nakon 13 godina Spice Girls su se ponovno okupile. Za tu su prigodu organizirali obilazak, a Victoria Beckham nije došla. U to je vrijeme pokušavala unaprijediti neke svoje planove na području glazbe. Ipak, čini se da su svi u grupi ostali u kontaktu i počeli su prikupljati svoja razmišljanja i raditi na novim projektima.

Sve je u vrlo ranoj fazi, ali svakako će krenuti u dobrom smjeru. Očekujemo uzbudljive rezultate!

Uskoro će se realizirati duži projekt!

spice girls - tri animirana lika

Djevojke su nekoliko puta pitale jesu li u kontaktu s Victoria Beckham. Pristali ste. Kao što je već spomenuto, već je objavljeno da je naručen film koji su animirale Spice Girls. Tamo će se čuti čuveni zvukovi iz 90 -ih. Novi projekt, koji je tek na početku, govori o novim snimanjima. Prema izvorima, prvi rezultati su fascinantni.

Victoria nije često na javnim nastupima, ali svi ostaju u kontaktu

četiri od pet začinskih djevojaka

Tko stoji iza produkcije filma

Ostanimo još malo s filmom koji Paramount Pictures producira. Iza njega stoji Simon Fuller i radit će na tome s Karen McCullah i Kiwi Smith, koje pišu scenarij. Tijekom ove produkcije uložit će se napori da se djevojke predstave na najbolji mogući način. Cilj je stvoriti produkciju koja će imati veliki utjecaj na svjetskoj razini! To djevojkama želimo svim srcem. Željeni uspjeh vjerojatno će biti sljedeća poruka popularnih Spice Girls!

Spice Girls – kakve poznajemo

pet velikih dama - začinske djevojke

Petorica će zasigurno ostati ikone glazbe uživo još dugo

spice girls - nekoliko djevojaka

Ovako ih prepoznajete!

spice girls u animiranom obliku