Mineralni puder – prekrasna inovacija na području kozmetike

Mineralni puder lijepi savjeti za kožu

Mineralni puder i mineralna kozmetika protiv klasike

Mineralna kozmetika trenutno je apsolutni hit na tržištu. Mnogi su se vodeći brendovi posljednjih godina posebno oslanjali na to.

Prirodni temeljni premaz za šminku

Mineralni puder proizvodi za lijepu kožu nanose puder

Što se tiče podloga, mineralni puder prvi je izbor za mnoge žene. Zbog sve većih problema s kožom kod odraslih, shvaćeno je da zdravlje uvijek mora biti na prvom mjestu, to je naš najveći dragulj. Mineralni puderi i mineralna kozmetika u cjelini imaju zdravstvenu skrb kao glavnu prednost.

Novi trend: mineralni puder i mineralna kozmetika

Mineralni puder temeljni premaz za proizvode za kožu

Zdravlje je uvijek na prvom mjestu

Mineralni puder lijepa koža dva u jednom

Što je mineralna kozmetika u njima??

Upravo formulirano pitanje misli se doslovno. Budući da upravo sadržaj kozmetičkih proizvoda čini najveću razliku između ove i bilo koje druge vrste kozmetike. Novi proizvodi sadrže minerale mljevene u prahu. Konkretno, to su sljedeće tvari: cinkovi oksidi, oksidi željeza, titanijevi dioksidi. Mineralna kozmetika također sadrži talk i neorganske pigmente. Kao što možete i sami vidjeti, ovo su prirodni sastojci. Ne nadražuju kožu i ne izazivaju alergije.

Mljeveni minerali u prahu

Mineralni puder prelijepi savjeti za šminku kože puder u prahu i Font de Teint

Nedostatak arome također će biti blag prema koži. Druge vrste pudera i podloga uvijek su bogate umjetnim bojama. Također sadrže puno masti, što je još jedan problem za većinu žena.

Prednosti mineralnog praha 

Mineralni puder lijepi proizvodi za kožu

Ostale prednosti mineralnog praha

Mineralni puderi i kozmetika općenito neće vam začepiti pore. Može čak imati i pozitivan učinak na prištiće i druge mrlje na koži. Konkretno, to je posljedica oksida cinka. Oni imaju antibakterijski i regulacijski učinak na seboreju.

Antibakterijski i regulacijski učinak na seboreju

Mineralni puder lijepa koža prirodni proizvodi

Stoga je super za žene s masnom kožom. No, žene sa suhom kožom također će se dobro osjećati s tim. S ovim mineralni prah ima antibakterijski, umirujući učinak. Ne isušuje kožu dodatno.

Pogodno za sve tipove kože

Mineralni puder za lijepu njegu i šminku kože

Pogled

Čisto vizualno gledano, mineralni prah nudi se u istom obliku kao i konvencionalni prah. Stoga se može zbuniti. Pažljivo pročitajte opis proizvoda ili zatražite savjet.

Nema vizualne razlike

Mineralni puder prekrasna šminka kože prirodni učinak

Dva u jednom

Kao i svaka visokokvalitetna kozmetika, i ova s ​​mineralima ima odgovarajuću visoku cijenu. No, dugoročno gledano, ovo je vrlo dobra investicija. Razlog je taj što konzistencija mineralnog praha kombinira font de ten i podlogu. Dakle, ne morate kupiti oba proizvoda. Mnogo vam je lakše izgledati savršeno, a i na zdrav način. Primjena je također jednostavna!

Puder i Font de Teint u jednom

Mineralni puder lijepi savjeti za šminkanje kože

Mineralni prah jedna je od prekrasnih inovacija na području kozmetike. Čini nas ljepšima i istodobno nam olakšava život. Što ima bolje za poželjeti??

Mineralni prah – prekrasna inovacija

Mineralni puder, naravno, lijepi proizvodi za šminku kože