Jeste li gledali ove filmove Cameron Diaz?

Znate li deset najboljih filmova s ​​Cameron Diaz?

Tražite li nove ideje za ugodne filmske večeri kod kuće? Također želite biti sigurni da ćete pronaći nešto za što je zaista vrijedno vremena. Jeste li pogledali sve filmove s Cameron Diaz? Ispod se nalazi popis najboljih filmova ove glumice. Možda niste pogledali jedno ili drugo? Tada bi to mogla biti savršena prilika za to. Evo deset filmova s Cameron Diaz, koje se po našem mišljenju najviše isplate! Nadamo se da ćete uživati ​​gledati ga!

Hollywoodska glumica Cameron Diaz

Glumica Cameron Diaz elegantno snima u bijeloj boji

Poznajete li sve filmove Cameron Diaz?

Holivudska glumica Cameron Diaz snima filmove

Na crvenom tepihu

Glumica Cameron Diaz snima na crvenom tepihu

Prekrasna u seksi crvenoj haljini

Glumica Cameron Diaz snima crvenu haljinu

Posljednja večera

Politička satira posljednjih godina nije baš dobro zastupljena u američkoj filmskoj produkciji. No nije uvijek bilo tako, a dokazuju to i filmovi poput Vješalovog obroka.Osim Cameron Diaz možete doživjeti i majstorsku igru ​​Rona Eldarda i Annabeth Gish. Riječ je o kampanji za spas svijeta, koja kao strategiju uključuje trovanje konzervativnih gostiju za večerom.

Ni žrtve ni počinitelji nisu suosjećajni. Pokazuje koliko ponekad energični svjetski spasitelji i njihovi protivnici mogu biti slični.

Filmovi Cameron Diaz: Posljednja večera

Glumica Cameron Diaz snimila posljednju večeru 1999. crno -bijela

3 anđela za Charlieja (izvorni naslov: Charlie’s Angels)

Ovo je vjerojatno jedan od najpoznatijih filmova s ​​Cameron Diaz. Riječ je o filmskoj produkciji temeljenoj na serijama filmova koji su postali poznati 70 -ih godina. Osim Cameron Diaz, u ovom filmu sudjeluje i Lucy Liu. Riječ je o akcijskom filmu u kojem Cameron Diaz preuzima ulogu probnog pilota. Atraktivne scene Kung Fua kombinirane su sa duhovitim i romantičnim. Sve malo modernije i dinamičnije nego u originalu.

Tri štapa za pecanje – Drew Barrymore, Cameron Diaz i Lucy Liu

Cameron Diaz Filmovi Zbirka Charles Angels

Vjenčanje mog najboljeg prijatelja

Postoji li netko tko ne zna vjenčanje Moje najbolje prijateljice? Bio je to apsolutni uspjeh nakon dugog razdoblja relativno loših filmova s ​​Cameran Diaz. Film je pokazao njezin talent za komediju. Ovdje se igra s Julijom Roberts, koja je najbolja prijateljica njezina zaručnika. Potonju odjednom muči strah da bi mogla izgubiti kuma za sebe.

Pored Julije Roberts u filmu Vjenčanje moje najbolje prijateljice

Cameron Diaz snima vjenčanje mojih najboljih prijatelja

U njezinim cipelama

Ovaj se film temelji na knjizi Jennifer Weiner i jedna je od najuspješnijih filmskih produkcija s Cameron Diaz. Nakon duge razdvojenosti, dvije sestre ponovno žive zajedno i brzo se sjete što ih je toliko dugo razdvajalo.

Sljedeći prizori poučni su za svakoga tko je već bio u takvoj situaciji.

Cameron Diaz i Toni Collette igraju glavne uloge

Cameron Diaz filmovi u cipelama moje sestre

Bande iz New Yorka

Poznajete li ovaj film s Cameron Diaz? Potječe od Martina Scorsesea i ima povijesnu temu. Prikazuje dramu nasilnih borbi koja je bila uobičajena u New Yorku u 19. stoljeću. Diaz ne igra glavnu ulogu, ali svoj talent pokazuje uz mnoge poznate glumce poput DiCapria, Day-Lewisa i Henryja Thomasa.

Bande iz New Yorka

Cameron Diaz snima bande new yorka

Sa svojim filmskim partnerom Leonardom Di Capriom

Cameron Diaz snima newyorške bande Leonarda Di Capria

Maska

To nije bila najveća i zahtjevna uloga Cameron Diaz. Ujedno, ovo je nezaboravan nastup. Ovo je ujedno jedan od njezinih prvih filmova. U to vrijeme bila je potpuno nova u filmskoj industriji i nije ni znala kako to izgovoriti. No kritike su bile toliko dobre da je ovaj film zasigurno bio prekrasna osnova za njezinu daljnju karijeru.

Maska (1994.) – jedan od prvih filmova Cameron Diaz

Cameron Diaz snima masku

Crazy About Mary (Ima nešto u vezi Marije)

Svi koji su ozbiljno zainteresirani za filmove već su tada jako dobro poznavali Cameron Diaz. No, drugi su možda propustili ovu kazališnu produkciju iz 1998. godine. To je dovoljno aktualno i zabavno da ga se sada gleda. Prema mnogim kritičarima, režija nije bila tako jaka i uglavnom je to bila Diazova izvedba. to čini film. Tako da svi polude za Marijom!

Cameron Diaz u komičnom filmu Crazy About Mary

Cameron Diaz Filmovi Ludi za Mary

Shrek – heroj odvažitelj 1 i 2

Cameron Diaz također je bila dio glumačkog tima koji je svojim glasom osigurao veliki uspjeh kino adaptacije knjige Williama Steiga.

Cameron Diaz je glas iza princeze Fione i tako je imala jednu od vodećih uloga. Mislimo da ne postoje dva mišljenja koja bi mogla naglasiti dubinu i dramatičnost princezinog lika svojom intonacijom i grimasom!

U filmu Shrek, Cameron Diaz je glas iza princeze Fione

Cameron Diaz snima Shreka Junak Daredevila

Biti John Malkovich

Mislimo da je ovo najbolji od svih filmova Cameron Diaz. Sudjelovala je u mnogim dramama i komedijama. Biti John Malkovich jedan je od onih filmova koji su praktički neusporedivi s bilo kojim drugim filmom.

Naš omiljeni: biti John Malkovich

Filmovi Cameron Diaz kao John Malkovich 1999

Sam Diaz teško se može prepoznati. Ima smeđu kosu i bijednog je izgleda. Ona igra ulogu nesretne supruge, po imenu Lotte, jednako bijednog Johna Cusacka. On je lutkar koji pronalazi tajna vrata u glavi Johna Malkovicha. To stvara veliki nered u njihovim životima.

Još uvijek ne znate sve filmove Cameron Diaz? Tada možete odabrati jedan za sljedeću filmsku večer?

Još jedan vrhunski film s Cameron Diaz – super sladak i super seksi

Cameron Diaz u filmovima Najslađa stvar 2002