Izvrsna muška moda za novu sezonu jesen / zima 2020

muška moda carl bruto elegantno odijelo sivo

Otkrijte prvoklasnu mušku modu Carla Grossa

Kao prvoklasni stručnjak za mušku odjeću, slijedi Création Gross GmbH & Co. KG I u ovoj sezoni svoje tradicije iskorištavanja elegantne i visokokvalitetne muške mode i istodobno bilježenje stalnog rasta ne samo u Njemačkoj, već i u inozemstvu.

Popularnost koju tvrtka iz Hersbrucka uživa može se lako razumjeti, posebno ako uzmete u obzir Muška odijela od Carla Grossa smatrati. Njezinu eleganciju i izvrsnost u kolekciji za jesen / zimu 2020. uspješno će upotpuniti željeni španjolski top model Andrés Velencoso Segura.

Karizmatični Španjolac nove modne kreacije Carla Grossa nosi s prirodnim spokojem

muška moda carl bruto 2020 jesen zima

Cijela reklamna kampanja nije samo usmjerena na naglašavanje neophodnosti muškog odijela. Modna linija Carl Gross predstavlja ekskluzivnost i prvoklasni stil od osnivanja tvrtke 1925. godine. Tako će ostati zauvijek. To se također može osjetiti u ovom trenutku.

Muškarci se također mogu osjećati ležerno i još uvijek vrlo elegantno s trikotažom, vanjskom odjećom, košuljama i hlačama

muška modna jakna carl gross jersey

Osim klasičnog odijela u antracit, crnoj ili tamnoplavoj boji, dres jakna ponosni je rival i postaje sve više trend. U slučaju jakni iz Carla Grossa ove godine općenito su uočljiva dva stila. Jedan je nonšalancija u savršenstvu, a drugi ima malo više poliranja. Nova, neizgrađena silueta također se može otkriti u košuljama i džemperima. Kod nekih modela hladan, sportsko-urbani smjer može se osjetiti uz blagi anglo-američki zaokret. Sharp-Fit, u kojem torzo izgleda mnogo smislenije, sve se više potvrđuje. Ovisno o ukusu i prilici, uz nju se ne slaže samo kravata, već i kornjača.

A zašto ne i sa sportskim šalom 

muška modna jakna carl bruto siva

Najfinije mješavine merinoa i kašmira, kao i vrijedna nova vuna samo su neki od visokokvalitetnih tekstila s kojima Carl Gross radi. Optika i haptika idu ruku pod ruku na visokoj razini i magično privlače svakog čovjeka svjesnog mode.

Savršen kroj i osebujan stil

muška moda jakna carl bruto 2020 bez bora

 Sjajni mješavine mohera i vune vrhunskih tkalja poput Barberisa i Marzotta, kao i uspješne mješavine vune i svile iz Loro Piane i Ceruttija odijelo će ponovno učiniti odijelom najpopularnijim odjevnim predmetom svakog poslovnog čovjeka ove sezone.

Međutim, s Carlom Grossom odijelo ne ostaje samo obvezna stvar, već se pokazuje inovativnim i svježim stavom i profilom koji se stalno mijenja.

Klasična muškost i suptilan izgled

muška moda carl bruto premium odijelo bež

Indigo je također u trendu u novoj sezoni

muška moda carl bruto odijelo tamno plavo

Od oca do sina

muška moda carl brutalno elegantna odijela

Dostojanstven i elegantan čak i preko zime

muška moda carl bruto kaput grafitna boja

Legere nikako ne znači neukusno

muška modna jakna carl bruto

Tekstil i uzorci čine savršenu, trendovsku cjelinu

muška modna jakna carl bruto