Godišnji horoskop 2021. – velika iznenađenja za šest horoskopskih znakova!

Svima nam je drago što smo se prije 10 dana oprostili od stare 2020. Posljednjih 12 mjeseci nije bilo lako. Ali naprotiv! Donijeli su nam samo neugodna iskustva i negativne emocije te nam predstavili nove prepreke i izazove. Veliko je pitanje sada točno predvidjeti što vas očekuje u Novoj godini. Godišnji horoskop za 2021. daje nam pogled u budućnost. Prema horoskopu definitivno postoje ugodna iznenađenja za sve horoskopske znakove. Još malo: 2021. možete postići ono o čemu ste godinama sanjali, bez obzira radi li se o osobnoj ljubavi i strasti ili o poslu i karijeri. Danas vam predstavljamo godišnji horoskop 2021 za prvih šest znakova zodijaka. Oni se mogu smatrati pravim sretnicima u cijelom zodijaku. U nastavku želimo otkriti što čeka pojedine horoskopske znakove.

 Godišnji horoskop 2021: Jeste li znatiželjni baciti pogled u budućnost??

Godišnji horoskop 2021., prekrasna iznenađenja za sve horoskopske znakove kodirane u zvijezdama

Ugodna iznenađenja u godišnjem horoskopu za 2021. kodirana su u planetarnom sazviježđu

Astrolozi kažu da će u novoj godini 2021. zvijezde biti pod znakom Saturna. Ovaj se planet zalaže za bolju strukturu, zakon, čistu savjest, jaku ustrajnost i odgovornost. To znači da nam Saturn pomaže u prevladavanju teških situacija iz prošle godine i boljem suočavanju s korona krizom.

No, na novu godinu ne utječe samo Saturn. Kraljevski planet ometa i podržava pozitivan utjecaj Saturna. Najveći planet u Sunčevom sustavu također nam donosi optimizam i više samopouzdanja. Dakle, došlo je vrijeme za razmišljanje o protekloj godini i sagledavanje stanja. A onda s mnogo više optimizma gledati u budućnost.

2021. godina je Saturnova!

Godišnji horoskop 2021 nova godina Saturn godina planeta utječe na naš život

Što predviđa godišnji horoskop za 2021. godinu za prvih 6 horoskopskih znakova u zodijaku?

Ovan (21.03. – 04.04.20)

Zahvaljujući Jupiteru i Saturnu, život svih rođenih u Ovnu promijenit će se nabolje. Oba planeta donose dobro raspoloženje i blagostanje. U siječnju će doživjeti prva velika iznenađenja. Možda imaju vruć flert ili čak upoznaju veliku ljubav. Osim toga, Ovnove ljeti podržava i planet Mars. Nakon pomalo kaotične 2020. godine, imat će nove ciljeve, pa čak ih i postići u toplim ljetnim mjesecima. Naš savjet onima koji su rođeni u Ovnu je: Pokušajte meditirati 2021. kako biste doveli tijelo i dušu u ravnotežu!

Ovnovi će najkasnije do kolovoza imati nove uspjehe u svojim poslovima.

Godišnji horoskop 2021 Ovan u kolovozu novi uspjesi na poslu

 

 “Ako se ne usudite, ne možete pobijediti”, trebao bi biti moto bikova 2021. godine.

Godišnji horoskop 2021 Bik, mladić na stijeni Gleda u daljinu tko se usuđuje osvojiti Moto godine za Bika

 

Bik (21.04. – 20.05.)

Početkom godine, točnije sredinom siječnja, rođeni Bikovi doživjet će svoj sretan dan. Veselite se velikom uspjehu u svom poslu koji će vam osigurati dobru karijeru sljedećih 12 mjeseci. Osim toga, bikove treba pripremiti na određene promjene. U studenom imaju priliku pronaći upravo ono što su dugo tražili. Jupiter podržava sve nove projekte ovog horoskopskog znaka, tako da bikovi 2021. pokazuju puno inicijative, pa se čak i bacaju u nove avanture.

 

Godišnji horoskop 2021: Sada je vrijeme da Blizanci naprave nove planove.

Godišnji horoskop 2021. Blizanci pronalaze novu ljubav, prave nove planove

Blizanci (21.05-21-06)

Nesumnjivo najveći komunikacijski talenti rođeni su u horoskopskom znaku Blizanci. Mogu izabrati prave riječi kako bi uvjerili, formulirali svoje namjere i postigli ciljeve. Godišnji horoskop 2021. nudi vruće flert za sve Blizance i možda dugoročno partnerstvo za samce. Na poslu, predstavnici ovog horoskopskog znaka su pod utjecajem dva diva među planetima. Zato pršte od energije i imaju sjajne ideje pa je uspjeh blizanaca neizbježan. Ove bi godine također trebali više vježbati i hraniti se zdravije. To blizancima donosi mentalnu ravnotežu i dobro zdravlje najkasnije do jeseni.

 

 Godišnji horoskop 2021: Svi znakovi ukazuju na sreću za one rođene s Rakom!

2021 godišnji horoskop Rak dvije ruke blizak osobni odnos Znakovi predstavljaju sreću

Rak (22.06. – 22.07.)

Osjećaj za novi početak i žeđ za akcijom postaju uočljivi kod Rakova u godišnjem horoskopu 2021. Napunjeni ste novom energijom i vrlo ste poduzetni. Osim toga, uspijevaju u svemu, bilo osobno ili profesionalno. 2021. Rakovi će se konačno pomiriti sami sa sobom. Zahvaljujući sretnom planetu Jupiteru, do polovice godine pronaći će svoju srodnu dušu i započeti novo razdoblje života puno harmonije. Također su vrlo kreativni i entuzijastični na poslu te uživaju u onome što rade. Najbolje je to što postoji čak i mali stres za Raka u godišnjem horoskopu 2021. godine! Ove su godine među sretnicima u cijelom zodijaku!

 

 Prema godišnjem horoskopu za 2021. godinu, rođeni u Lavu puni su energije!

Godišnji horoskop 2021. Lav dobiva puno energije dodatnom snagom putem Saturna

Lav (23.07. – 23.08.)

Leuven je imao tešku 2020. godinu jer su izuzetno društveni i poduzetni. S tim u vezi, društvena izolacija i druge mjere korone nisu im najpogodnije. No sada se sve opet mijenja na bolje. Prema godišnjem horoskopu za 2021., fokus je opet na onima rođenima u Lavu, ali moraju pokazati više strpljenja. Za to će biti nagrađivani od sredine godine. Uskoro će se lav naći na oblaku devet. Ali Saturn mu pomaže da ostane realan. U kolovozu Lavove čeka veliko iznenađenje, ovaj put na poslu. Tamo se planiraju promjene koje idu u korist lavu. Dodatnu moć ima od sredine godine i može puno postići u svom poslu.

Za one rođene u Djevici, 2021. godina je posvećena ljubavi i obitelji.

Godišnji horoskop za 2021. Djevicu, godinu pod znakom ljubavi i obiteljskih sretnika Zodijaka

Djevica (24.08. – 23.09.)

Poznato je da je rođen u Djevici tipičan obiteljski čovjek. Za ove ljude Novu godinu karakteriziraju i ljubav i obitelj. Održavat ćete savršene romantične partnerske odnose i možda doživjeti lijepo iznenađenje u smislu planiranja obitelji. Samci u ovom horoskopskom znaku imaju najveće šanse da prođu ispod haube u drugoj polovici godine. Također morate biti spremni na duboke, ali pozitivne promjene u svom poslu. Prema godišnjem horoskopu za 2021. godinu, oni su planirani za posljednje mjesece u godini. Do tada djevice moraju puno raditi i samo od studenog nadalje očekuju dobre rezultate od svog rada. Naš savjet svim rođenim Djevicama je: Pokušajte izbjeći stres na poslu i svakako si priuštite lijep odmor, po mogućnosti uz more!

Kako vam se sviđa godišnji horoskop za 2021. godinu? Sada barem znate što vam zvijezde spremaju!

Godišnji horoskop 2021. godina Saturna što su zvijezde znatiželjne saznati