Gigi i Bella Hadid u odgovarajućoj odjeći tijekom dodjele glazbenih nagrada MTV

Bella i Gigi Hadid i ove su godine privukle pozornost svima. Udvostručili su svoju prisutnost i karizmu, da tako kažemo, usklađujući seksi odjeću u elegantnim neutralnim bojama. Viđeni su u njima tijekom dodjele MTV nagrada posljednjih dana. Inače, oni također stoje za nadolazeće jesenske trendove, koji će dominirati ulicama u hladnijim tjednima. Pa još jedan razlog da pogledate!

Dvojica braće i sestara ponovno su bili blistavo lijepi

gigi i bella hadid - sjajna lica

Gigi i Bella Hadid – odjeća

Gigi i Bella Hadid imale su različitu odjeću u smislu kroja, ali su istovremeno imale puno zajedničkih karakteristika. Dok je Bella nosila haljinu čiji je izrez naglašavao njezin prekrasan oblik na trbuhu, Gigi se odlučila za korzet u kombinaciji sa elegantnim hlačama.

  Obje su odjeće naglasile sjajne figure dviju manekenki. Neutralna svijetlosmeđa boja bila je pozadina odjeće. Ipak, izgledali su luksuzno i ​​privlačno, s Bellom – kroz sjajne naglaske u žutoj boji i s Gigi – kroz vrijedne i tako luksuzno izrađene tekstile.

Trenuci s dodjele nagrada MTV 

gigi i bella hadid s drugom glumicom

Pribor

S takvim neutralnim odijelom, postoji mnogo slobode za korištenje pribora. Dvojica braće i sestara imali su od toga veliku korist. Bella Hadid imala je cijeli niz prstenova, lanaca i naušnica koje su privlačile pažnju. Tome su se slagali i lijepi lanci vaših cipela, koji su na nevjerojatan način naglasili ljepotu vaših stopala, ali i vaše figure. U Gigi Hadid gotovo sve što se tiče nakita svelo se na zlatni lanac koji je presavijen nekoliko puta. Cipele su bile elegantne, ali zaključane i nisu se isticale poput neovisnog ukrasa.

Odgovarajuće odjeće Gigi i Belle

gigi i bella hadid odlično stoje

Iznenađenje

Postoji i određeno iznenađenje povezano s ovom pojavom braće i sestara Gigi i Belle Hadid. Nije se očekivalo da će se pojaviti sami u parovima. Na temelju glasina, nadalo se da će Gigi Hadid dovesti novog prijatelja. Priča se da s njom trenutno radi Tyler Cameron su. No, ni jedno ni drugo nisu se zajedno pojavili na dodjeli nagrada MTV. Uskoro ćemo možda saznati jesu li još uvijek par.

Za ukrase, Gigi se oslanjala na prekrasan lanac

gigi hadid samo mtv nagrade

Opet dvije odjeće u usporedbi

gigi i bella hadid prije dr ceremonije

sjedeći na pozornici gigi i bella hadid