Da su muškarci poput društvenih mreža

društvene mreže muškarci twitter

Što ako su muškarci oblikovani poput društvenih mreža?

Ova neobična ideja pala je na pamet fotografkinji Viktoriji Pašuti. Pitala se kako bi muškarci izgledali kao društvene mreže. Kako prenosi sama Viktorija, društvene mreže su živo biće. Virtualna mjesta na kojima komuniciramo i razmjenjujemo ideje ili jednostavno govorimo svoja razmišljanja ili iskustva.

Fotograf je najvažnije društvene mreže pokušao prikazati kao ljude. Nije koristila samo logotipe i odgovarajuće boje, već je predstavila i važne veze, točnije karakterne crte svake pojedinačne mreže.

Iako društvene mreže imaju sličnu logiku i ulogu, one imaju konkretan karakter i stil. Muškarci su također različito i individualno oblikovani. Na primjer, čovjek s Facebooka izgleda ležerno i ležerno, čovjek s Twittera klasičan je i bezvremenski, čovjek s Pinteresta kreativan, čovjek s Linkedina je poslovni čovjek, čovjek s Instagrama u vintage stilu, čovjek s Flickra je tip umjetnika, Tumblr čovjek je moderan i kul, a Google Plus čovjek se smatra inovativnim. Tako su modeli odabrani i stilizirani u skladu s tim. Stilist se zove Jordan Anthony Swain, frizerka i kozmetičarka je Barbara Yniguez a sami se modeli zovu: Vu, Jordan, Mazlow, Taejung, Daniel, Adam, Kenny i Skyler.

 Društvene mreže – čovjek s Facebooka

društvene mreže muškarci facebook

Čovjek iz Flickra

društvena mreža muškarci flickr

Čovjek Google Plus

društvene mreže muškarci google plus

Čovjek s Instagrama

društvene mreže muškarci instagram

Čovjek s Linkedina

društvene mreže muškarci linkedin

Čovjek s Pinteresta

društvene mreže muškarci pinterest

Čovjek Tumblr

društvene mreže muškarci tumblr