Amal Clooney nosi sjajnu crvenu odjeću tijekom konferencije

Amal Clooney poznata je po svom društvenom radu i angažmanu u cijelom svijetu. Također je cijenjena zbog svog klasičnog ukusa za dobru odjeću. Oboje su proteklog tjedna privukli pozornost medija. To se dogodilo tijekom konferencije 10. srpnja u Londonu. Nosila je nevjerojatnu crvenu odjeću.

Amal je odvjetnica za ljudska prava

amal clooney kao govornik na konferenciji

Globalna konferencija o slobodi medija u Londonu

Događaj o kojem govorimo je globalna konferencija za slobodu medija (The Global Conference for Media Freedom). To se dogodilo 10. srpnja 2019. u Londonu. Tijekom ove konferencije Amal Clooney pratila je državnog tajnika Ujedinjenog Kraljevstva Jeremyja Hunta.

Tamo je pozvana da iznese svoja razmišljanja o zaštiti prava medijskih djelatnika u cijelom svijetu. S tim ima veliko iskustvo jer radi kao odvjetnica za ljudska prava.

Slike nastupa Amal Clooney na Globalnoj konferenciji – 2019

konferencija amal clooney - 2019

Odjeća Amal Clooney

Amal Clooney pojavila se u odjeći iz Zag Posen Resort Collection 2019. Željela je odjenuti smjensku haljinu i prikladno krojen sako za svoj izgled. Dosezala je do koljena i kroz rez naglasila Amalinu figuru. Međutim, u isto vrijeme haljina je izgledala vrlo otmjeno i elegantno. Ova elegantna odjeća ima kontrastne ružičaste šavove na rubu, što joj daje posebno moderan i istovremeno originalan karakter.

Haljina Amal Clooney

haljina do koljena s jaknom amal clooney

Sklonost Amal Clooney prema crvenim odijelima

Amal Clooney uvijek pokazuje sklonost crvenim odijelima. Vrlo dobar primjer za to je tuš za bebe Meghan Markle. Ovaj događaj održan je u veljači 2019. u hotelu Mark na Upper East Sideu u New Yorku. Za tu je prigodu odjenula odjeću Sergia Hudsona. Već 2018. pojavila se s istom trendi odjećom na naslovnici modnog izdanja, koja prikazuje ovu istu kolekciju. Ostale crvene odjeće, uključujući i za svakodnevni život, jesu na njihovoj osobnoj web stranici vidjeti.

Amalova odjeća iz kolekcije Hudson za 2018. godinu

amal clooney - kolekcija 2018

Sredinom zime 2019. – na putu do tuša za bebe Meghan Markle

usred snijega - amal clooney

Amal Clooney u svakodnevnoj crvenoj haljini

amal clooney - sjajna crvena haljina

Amal u bordo haljini pored Georgea Clooneya 

događaj - amal clooney