82 milijuna u jackpotu – što možete učiniti s njim?

Vjerojatno su svi sanjali ovaj san barem jednom u životu. Jednom udari jackpot i kreni. Igraju se različiti scenariji, što da radim sa svim novcem? Gdje i kako najbolje uložiti? Mogu li i ja dati svoj novac? Ulažem li u nekretnine, plovim li svijetom, kupujem otok u Tihom oceanu ili gradim vlastitu tvrtku?

Pitanja o pitanjima na koja bismo rado dali neke moguće odgovore, posebice povodom aktualnog Euro jackpot, što trenutno iznosi nevjerojatnih 82 milijuna. S ovom svotom možete učiniti mnogo, što možete nazvati a "megalomanski" mogao označavati.

jackpot euro jackpot win kockanje novac

Prvo sjednite i sredite misli

Veliki jackpot dobitak. Kakva ideja, odjednom su sve financijske brige gurnute u stranu. Sunce se smije, a i srce. Uz tako velike svote novca potrebni su vam dobri prijatelji, pravi prijatelji. Zato što su dobre vijesti stigle tek kada su zaboravljeni prijatelji i poznanici pozvonili i raspitali se o dobrobiti … Najbolje je sjesti, mirno shvatiti što se događa i pokušati zgrabiti sreću s obitelji . I tek tada biste trebali razmisliti o tome, razumjeti ga i zaista započeti. S takvim zbrojem doista je teško razmišljati o izračunu. Udariti u zid vjerojatno samo mora biti u takvim trenucima. Točka.

Što kažete na mali otok?

San o malom otoku na Karibima, u Tihom oceanu ili u skandinavskom području, zašto ne? Uostalom, sva su vrata i vrata sada otvorena, novac ovdje ne igra bitnu ulogu. Međutim, cijena. Ako je otok toliko skup da na kraju ništa ne ostane, to je sve samo ne dobra i promišljena investicija. To bi trebalo koštati toliko da ostane dovoljno za luksuznu mirovinu. Mali, skromni otok s palmama, bijelom pješčanom plažom i kućicom u sredini, to je sve? Čak i ako s vremena na vrijeme možete ili samo želite posjetiti otok, samo to vrijedi.

jackpot euro jackpot win island snova kupiti ocean

Naša mala farma, samo velika

Prekrasno četvrtasto dvorište s puno štala, šume, pašnjaka i stoke. Zašto ne? Ponašajte se kao samodostatni bez brige o tome je li žetva dobra ili loša. Plemenito i moderno stočarstvo, gotovo Eldorado za sve stvorene i očuvane životinje, možda čak i u popisanoj zgradi ili imanju koje se tada mukotrpno obnavlja. San o našoj maloj farmi tada može postati vrlo velik. S dovoljno osoblja, takvom se farmom može divno voditi i upravljati bez da morate sami mrdnuti prstom.

Jahta iz snova za globalne bacače

Svatko tko voli puno putovati može jednostavno kupiti jahtu srednje veličine. S iskusnim skiperom i kuharom, putovanje može započeti bilo gdje. Jahta ne bi trebala biti prevelika, jer se ne može parkirati u svim lukama, a nasukati u plitkim vodama Kariba, na primjer, nije baš neuobičajeno za veće jahte. Osim nabavne cijene, ne treba zanemariti ni održavanje, pogotovo kad su jahte u pitanju!

jackpot eurojackpot jahta iz snova kupiti svjetsko putovanje

Finca u raju

Prekrasna finca u Španjolskoj, savršena. Za umirovljenje ili samo za zimske mjesece idealna je finca sa svim ukrasima. A ako želite, možete kupiti drugu fincu ili drugu kuću u Italiji, Grčkoj, Monte Carlu, Ibizi ili usred Allgäua. Zašto ne? Zatim možete letjeti naprijed -nazad ili pustiti da leti kako želite.

jackpot euro jackpot win finca španjolski infinity pool

Spašavanje dvorca od propasti

Vrlo je plemenito i doista vrlo elegantno ako biste za sav taj novac kupili povijesni i starinski dvorac ili dvorac. Tada ne biste učinili samo za sebe, već i za povijest dotične zemlje. Međutim, nebrojeni milijuni brzo progutaju veliki dvorci i njihova obnova. Zato što se šume, parkovi i nadasve stare zidine moraju čuvati i obnavljati. I to cijelo vrijeme, jer stare zgrade proždiru ogromne svote novca u troškove obnove i to obično nikad ne prestaje.

jackpot eurojackpot profit ruin castle restore

Zaključak: Zaključak je da je osvajanje velikih nagrada poput onoga na Eurojackpotu vrlo malo vjerojatno, ali unatoč tome privlači sve više ljudi, putem lutrije, na Internetu ili čak u lokalnom kockarnici (npr. Sustavnim igrama ili jednostavno slijepo klađenje – samo iz zabave) da biste stavili na kušnju svoju sreću.

jackpot euro jackpot profit beach house kuća za odmor pogled na more