Radiale garderober: fotos af strukturer, fordele og en oversigt over moderne modeller

Radial garderobe vil være en vidunderlig dekoration til dit interiør

Radial garderobe vil være en vidunderlig dekoration til dit interiør

I jagten på det usædvanlige finder dekoratører mange interessante former i velkendte boligindretninger. Så i 2017 blev radiusgarderober modekongerne. Typiske møbler har længe ophørt med at interessere ejerne af lejligheder og huse, ikke kun på grund af ensformigheden. Folk begyndte at sætte pris på ikke kun originalitet, men også funktionalitet, som også mangler i de fleste standard garderober og kommoder. Så hvis du vil købe en radiusgarderobe, er det nu tid til dette..

Radial garderobe i soveværelsets interiør

Radial garderobe i soveværelsets interiør

Hjørne garderobe med glaslåger

Hjørne garderobe med glaslåger

Radial garderobe i minimalistisk stil interiør

Radial garderobe i interiøret i stil med minimalisme

Hvad er en radius garderobe

Radiale skydeskabe er en moderne trend i skabelsen af ​​skabsmøbler

Radiale skydeskabe er en moderne trend i skabelsen af ​​skabsmøbler

Radial garderobe – kronen på moderne teknologier, dette er en model med bizarre fleksible former, udstyret med et specielt system af mekanismer. Design og dimensioner afhænger af kundens krav baseret på rummets type og størrelse og det sted, hvor det ønskede skab skal placeres.

Design

Stue i pastelfarver med radius garderobe

Stue i pastelfarver med radius garderobe

Radiale skydedørsmøbler kan have forskellige former, men efter design er det opdelt i to typer.

Typer af designs af radius garderober:

 • Skab – et separat element, som et standardskab; den har side- og bagvæg, hylder, låg og bund. Når du installerer det, er det ikke nødvendigt at justere det, det er simpelthen placeret på et på forhånd udpeget sted, det er nok til på forhånd at måle og korrelere dimensionerne korrekt. Dette er et enkelt system, der kan flyttes og let omarrangeres til andre steder i lejligheden..

Radial garderobe med et kontrasterende design ser meget interessant ud

Radial garderobe med et kontrasterende design ser meget interessant ud

Råd! Hvis du vil købe en garderobeskab med radius, skal du matche det til de eksisterende møbler, så skiller det sig ikke ud fra den ensartede sammensætning af det eksisterende design..

 • Indbygget – et skab uden krop og sidevægge, bundens og omslagets rolle spilles af gulvet og loftet på det sted, hvor det er “indskrevet”. Det er disse muligheder, der oftest kan findes i alle fashionable reklamebrochurer med reklamer “radius glidende garderober til ordre.” De er designet ud fra rummets form og placeringen, mens parametrene beregnes meget omhyggeligt. Ifølge de givne tal vælges passende buede brædder og mekanisme.

Gangprojekt med buet garderobe

Gangprojekt med buet garderobe

Radiale garderober bliver meget populære i moderne interiør.

Radiale garderober er meget populære i moderne interiør.

Mekanisme

Radius -systemet er en forholdsvis ny videnskabelig udvikling. Dens grundlag er styreskinner i den ønskede form, langs hvilken dørrullerne bevæger sig, og stel, hvor trædele, glas eller plast af enhver farve kan indsættes.

Gul i det indre af loftsgangen

Gul i det indre af loftsgangen

Afhængigt af skinnernes placering er glidemekanismer opdelt i flere typer:

 • Top-hung-et design uden tærskelværdi, der oftest bruges i indbyggede typer skabe, men det har også en række kontroversielle nuancer. Ikke hvert loft er i stand til at understøtte sin vægt, hvilket betyder, at lofter skal forstærkes, før denne type system installeres. Almindelig gipsvæg kan kollapse.

Råd! Det giver mening at planlægge tophængte radiusskabe sammen med installation af lofter, så du senere ikke skal udføre unødvendigt arbejde for at styrke dem..

Rullesystemer til skydeskabe

Rullesystemer til skydeskabe

 • Med støtte på den nederste skinne – denne mulighed kan bruges både før og efter installationen af ​​loftet, den er universel. Her spiller den nedre guide en nøglerolle, det er på den, at hovedvægten falder, så det er ikke nødvendigt at styrke loftet, det kan være hvad som helst.

Installation af den øverste skinne

Installation af den øverste skinne

Installation af bundskinnen

Installation af bundskinnen

Radiale garderober kan findes i ethvert rum, de har ikke et klart formål. Sådanne møbler ser smukke og originale ud både på gangen og i soveværelset, stuen eller endda et badeværelse eller køkken, hvis bare der er fantasi og en tilstrækkelig mængde optagelser. Det er effektivt og billigt, i dag kan du nemt hente radiusgarderober fra producenten til en overkommelig pris uden at betale for meget til mellemled. Hvis du vil have indbyggede produkter til at bestille eller foretrækker udelukkende designer radius garderober, vil prisen være højere, men udseendet vil også være meget mere avanceret. Nogle gange er det det værd.

I det store og hele er det ligegyldigt, om du har købt enkle radiusskabe billigt eller forklet ud til en version buet med bogstavet “siu” – de passer organisk ind i alle stilarter fra klassisk eller moderne til loft og hi -tech. Det vigtigste er at fylde strukturens rammer korrekt. Du kan blive overrasket, men det kan ikke kun være træ, glas eller plast: moderne designere bruger også andre elementer. Skydedøren kan spejles helt, farves glas, indeholde læderelementer eller være fuldstændig dækket med et tredimensionelt billede af farvefototryk.

Gang i klassisk stil med garderobe i radius

Gang i klassisk stil med radius garderobe

Skydeskabe kan købes færdige eller bestilles efter et individuelt projekt

Skydeskabe kan købes færdige eller bestilles efter et individuelt projekt

Et rummeligt og lyst rumskib i dit hjem – det er hvad radius garderober er! Fotos af sådanne, selv de enkleste modeller i interiør forbløffer fantasien med utrolige bøjninger af geometriske linjer, finish og farveskemaer.

Fordele

Radial garderobe har mange fordele.

Radial garderobe har mange fordele.

Radiale glidende garderober sammenligner sig positivt med alle andre typer og har en række ubestridelige fordele.

fordele

 • alsidighed – passer til ethvert sted takket være dens fleksible former. Sådanne møbler kan monteres både i hjørnerne, hvilket sparer plads og langs væggene;
 • bekvemmelighed ved intern planlægning – de har ikke typiske ubelejlige hylder. Ligesom basen kan du bestille rør, skuffer, udtræksgenstande til slips osv.;

Korrekt valgt fyld til skydeskabe gør det rummeligt og funktionelt

Korrekt valgt fyld til garderober gør det rummeligt og funktionelt

Forskellige skuffer og systemer vil gøre din garderobe meget behagelig

Forskellige skuffer og systemer vil gøre din garderobe meget behagelig

 • rummelighed – på grund af særegenhederne ved den interne struktur indeholder de en større mængde ting end nogen af ​​deres modstykker;
 • æstetik – radius garderober er et glimrende værktøj, der giver dig mulighed for at rette ujævnheder i bygninger på grund af deres usædvanlige former;
 • enkelhed og bekvemmelighed ved rullesystemet til åbning / lukning af døre – det er meget mere pålideligt og funktionelt end de sædvanlige hængsler;

Glasdøre i garderobedesign

Glasdøre i garderobedesign

Ulemperne inkluderer måske en lidt højere pris end andre typer skabe, men kombinationen af ​​skønhed og bekvemmelighed er så god, at det ikke kan kaldes en ulempe. Derudover er et klogt russisk ordsprog passende her: en elendig betaler to gange. Det er bedre at betale godt en gang for sådan et kabinet og bruge det i snesevis af år uden problemer, end at smide et ødelagt almindeligt om tre år og købe et nyt. I dag kan du bestille radius garderober billigt eller straks købe en færdiglavet model på producentens websted.

Visninger

Smuk stue i beige

Smuk stue i beige

Radiale garderober er opdelt i typer efter deres form.

De er:

 1. Konveks – normalt placeret i nicher, hvor det ikke er muligt at arrangere almindelige møbler, oftest bruges de på gange.
 2. Konkave døre – “presset” ind i dørens indre visuelt udvide rummet, glatte hjørner og give rummet ekstra dybde. Radial garderobe med en konveks form

  Radial garderobe med en konveks form

  Konkave radius garderobe i det indre af et børneværelse

  Konkave radius garderobe i det indre af et børneværelse

 3. Kombineret – en symbiose af de to første muligheder, der som et resultat ligner en konveks -konkave bølge. Ser bedst ud i stuer, soveværelser og store børneværelser..
 4. Runde – virkelig kapsler eller tidsmaskiner. Dette er ideelt til højteknologisk rumstil. Den eneste advarsel er, at denne type udelukkende er egnet til værelser med et meget stort område..
 5. Hjørne – denne type radius garderobe betragtes som den mest populære, det er en garderobe med en trekantet form i bunden og kombineret i døren. Det vil sige, at det er sådan et trekantet stykke kage, afrundet på den ene side og dekoreret med flødeskum og et kirsebær, for at bruge en allegori. Det er det nemmeste at installere, har den mest overkommelige pris, er alsidig, fordi der er et hjørne i hvert værelse. Desuden er denne type møbler den bedste pladsbesparende..

Radiale ovale garderober fungerer ikke kun som et møbel, men også som en skillevæg i designet af din lejlighed

En oval formet radial glidende garderobe vil tjene ikke kun som et møbel, men også som en skillevæg i designet af en lejlighed

Radial garderobe af kombineret form ser meget interessant ud

Radial garderobe af kombineret form ser meget interessant ud

Sort og hvid garderobe i moderne stil

Sort og hvid garderobe i moderne stil

Radiale garderober: fotos af mulige designmuligheder

Radiale garderober - ny geometri i opholdsrum

Radiale glidende garderober – ny geometri i opholdsrum

Ud over dørformerne adskiller radius garderober sig i deres udvendige design. Oftest er der tale om spejle, glas eller blank flerfarvet plast. Eller de samme typer, men med anvendelse af lasertegninger, sandblæsningssammensætninger osv. Men nutidens teknologer er trådt lidt længere frem, og der er dukket en anden underholdende nyhed op – fotoudskrivning.

Radiale garderober: foto: radiusmøbler - en række former og en overflod af nyttige kvaliteter

Radiale møbler – en række forskellige former og en overflod af nyttige kvaliteter

Radiusdøre med fotoudskrivning:

 • Opløsningsmiddelfilmudskrivning – tegning med maling ved hjælp af en særlig teknologi påføres filmen, som limes til døren.
 • Opløsningsmiddeludskrivning på blankt eller mat tykt papir – ligesom den første mulighed limes det inde i dørrummene, hvis det er opdelt i karme eller helt over hele området. Det koster meget mindre, men er mere modtageligt for mekanisk ødelæggelse.

Takket være udskrivningsenheder kan du anvende ethvert billede på facaderne på dit skab

Takket være udskrivningsenheder kan du anvende ethvert billede på facaderne på dit skab

 • UV -print – påføring af maling, der kan modstå langvarig udsættelse for ultraviolet stråling. Relativt dyrt, men også den mest holdbare løsning, da billedet ikke falmer eller falmer over tid.

Garderobens forside, dekoreret under naturligt træ, ser meget ædel ud

Garderobens forside, dekoreret under naturligt træ, ser meget ædel ud

De forskellige teksturer til dekoration af kabinettets forside har praktisk talt ingen grænser

De forskellige teksturer til dekoration af kabinettets forside har praktisk talt ingen grænser

Radiale garderober er rumskibe, der hurtigt bryder ind i det store hverdagsliv og forbløffer mennesker med en ideel symbiose af skønhed og funktionalitet. Hvilken der vil flyve til dig, afhænger af rummets form og din fantasi..