Kompromisløs bekvemmelighed og pladsbesparende: hvordan vælger man en sammenklappelig seng med en ortopædisk madras?

En moderne klapseng er et godt alternativ til en seng

En moderne klapseng er et godt alternativ til en seng

Det sker, at rummet i rummet ikke tillader dig at placere et fuldt ud sovende sted, der ikke behøver at være skjult. Og det sker, at gæsterne kommer langvejs fra, og de skal indkvarteres et sted for natten. Både i det første og i det andet tilfælde er en glimrende løsning en folde seng med en ortopædisk madras. Det er kompakt, når det er foldet, men på samme tid føler den, der sover på det, ikke ubehaget, som når man sover på gulvet eller på en almindelig barneseng.

Komfort og moderne design

Komfort og moderne design

Glem sovjetiske foldesenge

De dage, hvor det var ekstremt ubehageligt på sådan et soveplads, er forbi. I moderne produkter er alt perfekt gennemtænkt for at skabe fuldstændig komfort for dem, der vil hvile på dem. Gamle aluminiumstænger, der stak ind i ryggen selv gennem tæt stof, er sunket i glemmebogen.

Ergonomisk design til behagelig søvn

Ergonomisk design til behagelig søvn

Rammens stabilitet og ekstra understøtninger i form af hjul

Rammens stabilitet og ekstra understøtninger i form af hjul

Vigtig! Moderne mobile soveordninger har en elastisk base, som ikke desto mindre giver komfort.

Desuden ligner moderne folde senge mere en folde, end hvad der tidligere var forbundet med dem. Der er et justerbart hovedgærde, som giver dig mulighed for slet ikke at bruge en pude. Desuden er nogle modeller udstyret med fødder på hjul, hvilket sikrer behagelig bevægelse..

Rammen er let, men stærk på samme tid, så vægten på den sovende kan være ganske stor, mens komforten ikke går på kompromis.

Kompakt design gør muslingeskallen let at bruge

Kompakt design gør muslingeskallen let at bruge

Let at montere moderne modeller

Let at montere moderne modeller

Lamellerammen giver strukturel styrke

Lamellerammen giver strukturel styrke

Produktvarianter

I øjeblikket er der en bred vifte af foldesenge til salg, som adskiller sig i pris og til en vis grad i komfort. Mulighederne er som følger:

 1. Klud, uden lameller. Dette ligner dem, der var tidligere, kun deres kvalitet er meget højere. Den, der ligger på den, falder ikke ned i en hængekøje på grund af, at lærredet er tæt og godt strakt. Ryggen gør ikke ondt af søvn, og når den er foldet, er den meget kompakt. En sådan foldeseng kan bruges uden madras, selvom det vil gøre det mere behageligt at sove. Dens levetid er relativt kort, da stoffet stadig strækker sig noget over tid, og det påvirker komforten.

  15

 2. Klassisk – dette er en analog af sovjetiske produkter, omend af en højere kvalitet. Det robuste gobelin er fastgjort med fjedre. Den maksimale vægt, der kan modstå, er 100 kg. Dens problemer er de samme som for ovenstående produkter: stoffet kan strække og tørre, fjedrene kan ruste.

  15

 3. Ortopædisk – det er næsten en fuldgyldig seng, da den har en stiv metalramme og trælameller. Dette giver en fast base til madrassen. Du kan ikke sove på en sådan seng uden ham. Den eneste forskel fra det sædvanlige soveplads er evnen til at folde det og skjule det et afsides sted..

  15

Madras

Du bør være meget opmærksom på det, da søvnkomfort afhænger af det. Madrassen kommer ofte med en sammenklappelig seng, men dens høje kvalitet er ikke værd at tale om.

Vigtig! Det ortopædiske produkt til blandt andet den sammenklappelige seng skal foldes med. Det vil sige, at en almindelig madras, f.eks. Til en seng, ikke vil fungere..

For at vælge præcis det, du har brug for, er det bedre at kontakte konsulenterne i en specialbutik, som vil fortælle dig den bedste model.

Ortopædisk madras til en standard foldeseng

Ortopædisk madras til en standard foldeseng

Kombination af kokos og naturlig latex i en ortopædisk madras

Kombination af kokos og naturlig latex i en ortopædisk madras

Mellemfast madras

Mellemfast madras

Råd! For at produktet let kan foldes, skal dets tykkelse være 5-10 cm.

Design

Ortopædiske foldesenge med madrasser har følgende design:

 • Den samlede ramme er lavet af metal, ofte aluminium eller stål. Det vigtigste er, at rammen er lys, da den konstant skal overføres.
 • Den ortopædiske base er lameller, som på alle ortopædiske senge. De er ret tynde, men stærke og modstandsdygtige på samme tid. Fremstillet af birk og andre naturlige materialer. Lamellerne er let buede opad, hvorfor det er muligt at opnå hårdhed, men samtidig fjedring.
 •  Ortopædisk madras.

Vigtig! Et sådant produkt kan med succes bruges som en hel seng. Rygstøtten er fremragende, den kan endda lindre rygsmerter. Dens regelmæssige brug vil ikke påvirke dit helbred. I løbet af dagen kan muslingeskallen let foldes og skjules, så den ikke fylder ekstra.

Det udfolder sig ekstremt let, da det ikke består af tre sektioner, som dem, der blev brugt tidligere, men kun af to. Det vil sige, at du skal gøre en mindre indsats for at folde sig ud. Der er endda produkter, der kaldes en clamshell kommode. Om natten folder den sig ud, i løbet af dagen gemmer den sig i en kommode, hvortil den er fastgjort.

15

Fordele og ulemper

Før man køber, skal man selvfølgelig overveje fordele og ulemper..

For og imod
Enkelhed i konstruktionen – solid base med det samme sovemateriale. Der er praktisk talt intet at bryde i moderne muslinger. Hvis vi taler om et produkt med ortopædiske lameller, vil det ikke være svært at udskifte dem i tilfælde af sammenbrud på en af ​​dem eller endda flere af dem.. I det komplette sæt er madrassen ofte for tynd, du skal købe en ny.
Let at transformere – fold og fold det ud inden for en persons magt. Dette opnås ved tilstedeværelsen af ​​to halvdele, som let kan omdannes til en behagelig seng.. Foldesengens bredde er relativt lille, så der vil ikke være sådan komfort som på en dobbeltseng.
Ortopædiske egenskaber. I Sovjetunionens dage kunne et sådant soveværelse kun drømmes om, men moderne produkter er på ingen måde ringere i komfort end almindelige senge.. Du skal udføre folde- og udfoldningsritualet hver morgen og aften.
Hvis økonomien er begrænset, så er det ganske muligt at købe en foldeseng, gerne med ortopædiske lameller og en madras af høj kvalitet. Udover at det vil erstatte et soveplads, vil det også spare penge og brugbar plads.. _____
Kompakthed – når den er foldet, kan den let passe bag et klædeskab, under en sofa, på en altan. _____
Madrassen kan udskiftes når som helst, og det bliver ikke særlig dyrt. _____
Den perfekte løsning til daglig brug. _____

Produktion

Moderne klapsenge er en glimrende løsning til både at give gæsterne et behageligt ophold og til midlertidig eller permanent søvn hos værterne. Se selv!