IKEA skriveborde: Vælg en stilfuld arbejdsplads med et rimeligt budget

Lakonisk interiør suppleret med IKEA -møbler

Lakonisk interiør suppleret med IKEA -møbler

Praktiske og funktionelle Ikea-skriveborde har længe nydt velfortjent popularitet rundt om i verden på grund af deres lakoniske og alsidige design, fremragende kvalitet og rimelige priser. Det er altid svært at organisere en behagelig arbejdsplads på et kontor, kontor eller planteskole, samtidig med at man begrænser sig til et ret beskedent budget, men den skandinaviske møbelgigant er altid klar til at tage sig af sine kunder. Skriveborde og computerborde, der er bredt præsenteret i Ikea -butikker, er markante i deres sort. Blandt dem er det let at vælge en model, der matcher farve, form, størrelse, materiale, tilføj funktionalitet ved at installere yderligere moduler, stativer og hylder. Stilfulde skriveborde bliver ikke kun en del af interiøret, men hjælper også med at øge arbejdsproduktiviteten, fordi det altid er mere behageligt at arbejde med komfort.

Skrivebord IKEA, Skarsta

Skrivebord IKEA, Skarsta

Let interiør med møbler fra IKEA

Let interiør med møbler fra IKEA

IKEA skrivebord med metalstel

IKEA skrivebord med metalstel

Lille skrivebord fra IKEA

Lille skrivebord fra IKEA

IKEA transformerende skrivebord

IKEA transformerende skrivebord

Fordele ved Ikea skriveborde

Det første, købere er opmærksomme på, når de vælger skriveborde i Ikea, er kataloget og priserne. Kataloget overrasker med en række valgmuligheder. Det præsenterer både enkle modeller af lakonisk design, der er velegnede til at udstyre kontorer eller som en praktisk arbejdsplads for en studerende, samt muligheder med et mere komplekst design, der kan indtage deres retmæssige plads i et værelse med et stilfuldt interiør..

Hvad angår prispolitikken, er den som med resten af ​​Ikea -serien ret fleksibel. Du kan vælge en budgetversion af et enkelt design eller et dyrere, hvilket ikke kun vil variere i design, men også i de anvendte materialer. I Ikea -butikker kan skriveborde, hvis priser vil glæde mange, vælges for enhver smag og pengepung. Mange vil være glade for muligheden for at vælge en farve på den samme bordmodel, muligheden for at installere yderligere moduler.

Skrivebord fra IKEA med to små skuffer

Skrivebord fra IKEA med to små skuffer

Lille IKEA hvidt skrivebord

Lille IKEA hvidt skrivebord

IKEA skrivebord med sideskuffer

IKEA skrivebord med sideskuffer

Men udover sorten og priserne er der flere grunde til at købe et skrivebord i Ikea:

 1. Funktionalitet – blandt sortimentet er det let at vælge en model udstyret med et modulsystem med det nødvendige antal hylder, skuffer eller uden dem overhovedet.
 2. Praktisk – næsten alle modeller af skrivebordet findes i flere størrelser på én gang, så du kan altid vælge en smallere eller bredere version. Hvis bordet er købt til et barn, kan du vælge muligheder, der kan justeres i højden ved at ændre benstørrelse eller omarrangere bordpladen til forskellige niveauer.
 3. Sikkerhed – Ikea -skrivebordet vil altid være fremstillet af de mest miljøvenlige materialer, også beslagene. Naturligt træ, kvalitetsplast, rustfrit stål eller aluminium. Kun belægninger af høj kvalitet og sikre materialer (maling og lak, pulverlakering osv.) Bruges også som belægninger, der ikke afgiver skadelige stoffer og ikke mister deres udseende i lang tid. Samlingen af ​​strukturen er også så pålidelig og sikker som muligt, hvis alle instruktioner og anbefalinger følges.
 4. Holdbarhed – de materialer, der bruges til fremstilling af skriveborde, varer i mere end et år uden at miste deres oprindelige udseende. Selv den mest budgetmodel er designet til 3-5 års drift, og i de fleste tilfælde giver producenten 10 års garanti..
 5. Let at rengøre – for de fleste modeller er det nok at regelmæssigt tørre overfladen af ​​med en fugtig blød klud med ikke -aggressive rengøringsmidler.

Råd! Ikea skriveborde er meget lette at samle selv.

Usædvanligt skrivebord med høje ben fra IKEA

Usædvanligt skrivebord med høje ben fra IKEA

IKEA computerbord

IKEA computerbord

Stilfuldt gråt skrivebord fra IKEA i loftstil -interiør

Stilfuldt gråt skrivebord fra IKEA i loftstil -interiør

ulemper

Ikea -skriveborde, på trods af alle deres fordele, er ikke uden ulemper, blandt hvilke vi kan bemærke:

 1. Massivitet – store partier af produkter, der fremstilles, reducerer chancerne for at skabe et unikt interiør markant. Men du kan altid gøre dit bord individuelt, dekorere det efter smag eller oprindeligt kombinere det med andre møbler. Hvis du vil have eksklusive møbler, er det bedre at være opmærksom på andre producenter, men deres priser vil være betydeligt højere..
 2. Enkelhed – et af Ikeas hovedprincipper kan komme i vejen, hvis du vil skabe et kunstnerisk interiør med en overflod af dekorative detaljer. Producenten har simpelthen ikke sådanne borde (med udskårne ben, mønstret top osv.). Men sådanne interiørartikler er som regel skabt på bestilling, så dette kan ikke engang kaldes en ulempe..

Råd! Lav pris er ofte forbundet med lav kvalitet, men Ikea kæmper med succes denne stereotype. Selvfølgelig vil skriveborde af bedre kvalitet koste mere, men de vil vare meget længere..

Skrivebord kombineret med IKEA reoler

Skrivebord kombineret med IKEA reoler

IKEA Schroller skrivebord

IKEA skolebord

Stilfuldt interiør i lyse farver med IKEA -møbler

Stilfuldt interiør i lyse farver med IKEA -møbler

Materialer

Ikea skriveborde er fremstillet af sikre og miljøvenlige materialer, der er kendetegnet ved lang levetid og æstetisk udseende..

Til fremstilling af bordplader bruges:

 • Spånplade af høj kvalitet med fineret overfladelag. Sådant materiale er ikke bange for høje belastninger, fugt og ekstreme temperaturer, falmer ikke og er let at rengøre..
 • Massivt træ – fordelene ved naturligt træ i dets holdbarhed, praktisk, æstetik.
 • Glas kombineret med metal.

IKEA skrivebord med glasplade

IKEA skrivebord med glasplade

IKEA skrivebord med frostet glasplade

IKEA skrivebord med frostet glasplade

Anvendes som dekorative belægninger:

 • Plet, der bevarer træets tekstur og giver den ønskede farve.
 • Akryl lak.
 • Akrylmaling.
 • Polymer film.
 • Pulverlakering – giver et ensartet blankt lag med forbedret ydeevne.

Bunden og benene på Ikea skriveborde er lavet af slidstærke materialer, der kan modstå store belastninger. Det kan være stål, aluminium, træ. Oftest har de en belægning, der er modstandsdygtig over for ydre påvirkninger (epoxy- eller polyesterpulverbelægning), hvorfor de ikke mister deres æstetiske udseende i lang tid..

Skrivebord fra IKEA med solid top

Skrivebord fra IKEA med solid top

Stilfuldt interiør med plastmøbler fra IKEA

Stilfuldt interiør med plastmøbler fra IKEA

Designfunktioner og en række muligheder

Ikea skriveborde, hvis katalog kan prale af muligheder for enhver smag og budget, adskiller sig fra de fleste producenter i deres funktionalitet. Blandt det præsenterede sortiment er det let at vælge en mulighed for et værelse i ethvert område, som er optimalt i størrelse..

Råd! Smalle Ikea -skriveborde kan tage meget lidt plads, så det vil være muligt at organisere en arbejdsplads selv i en lille niche uden at gå på kompromis med det brugbare område.

Næsten alle modeller af Ikea -skriveborde præsenteres i flere versioner på én gang og adskiller sig fra hinanden i farve, bredde, antal skuffer, hylder. Derudover kan selv det enkleste Ikea -skrivebord gøres mere funktionelt ved at købe yderligere moduler (skrivebordshylde, reoler osv.), Hvorfor det vil være muligt at organisere opbevaring af nødvendige ting så effektivt som muligt og efterlade nok plads til arbejde..

Stilfuldt interiør med møbler fra IKEA

Stilfuldt interiør med møbler fra IKEA

Smalt skrivebord IKEA med skuffe

Smalt skrivebord IKEA med skuffe

IKEA skrivebord med krøllede ben er velegnet til både klassisk og moderne interiør

IKEA skrivebord med krøllede ben er velegnet til både klassisk og moderne interiør

Udover de klassiske rektangulære skriveborde indeholder Ikea -kataloget alle slags hjørnemuligheder (symmetrisk, med et højre eller venstre arrangement). Sådanne skriveborde er velegnede til små rum og kan også bruges som computerborde med bordpladens opdeling i funktionelle zoner..

For nemheds skyld at arbejde ved bordet og opretholde orden har de fleste modeller et hul i bordpladen til ledninger eller et specielt net til dem.

IKEA skrivebord, Khismon

IKEA skrivebord, Khismon

IKEA skrivebord til to

IKEA skrivebord til to

IKEA møbler i designet af vuggestuen

IKEA møbler i designet af vuggestuen

Højden på benene på de fleste modeller er justerbar.

Råd! Alle Ikea -skriveborde opfylder standarderne for sikkerhed, holdbarhed og stabilitet, så de kan bruges både hjemme og i kontorlokaler..

At vælge det rigtige bord

Når du vælger et skrivebord i Ikea, skal du være opmærksom på følgende punkter:

 1. Placering i rummet – bordet skal placeres ved siden af ​​vinduet, derfor skal bordets form vælges afhængigt af størrelsen og formen på denne sektion af rummet. Til små rum er hjørne- eller computerborde eller kompakte rektangulære modeller velegnede..
 2. Bordhøjde – skuldrene til den person, der sidder ved bordet (albuerne er på bordpladen) skal være i en naturlig position. Hvis skuldrene er kraftigt sænket eller hævet, er det bedre at finde en anden mulighed eller forhøre sig om muligheden for højdejustering.
 3. Bordpladens størrelse er den bedste mulighed, når en person sidder behageligt ved bordet, og der er plads nok til bøger, papirer, notesbøger, skriveredskaber og en lampe. Hvis bordet er en computer, skal der være et sted til installation af en skærm eller bærbar computer (mindst 60 cm fra den siddende persons øjne), og i bunden er der en niche til systemenheden, der ikke forstyrrer benene. Du bør også angive et sted til installation af et computerheadset (mus, tastatur, højttalere osv.). Hvis dette er en udtrækkelig konsol, skal den placeres på niveau med solar plexus.
 4. Funktionalitet – i Ikea præsenteres skriveborde med hylder eller skuffer i flertallet. Disse kan være indbyggede skuffer under bordpladen eller på siden, åbne hylder af skuffer samt alle slags indbyggede hylder. Ikea skrivebord med skuffer kan udstyres med ekstra modulhylder, det er også muligt at vælge antallet af skuffer på samme model. Skrivebord IKEA, Klimpen

  Skrivebord IKEA, Klimpen

  IKEA skrivebord, Linnmon

  IKEA skrivebord, Linnmon

  Skrivebord IKEA, Paul

  Skrivebord IKEA, Paul

Ikea skriveborde: design og sortiment

De enkleste Ikea -skriveborde med hensyn til design er inkluderet i Bekant -serien. De kendetegnes ved deres enkelhed i form, der minder om et skolebord og er ikke udstyret med hylder eller skuffer. Sådanne borde har en rektangulær eller kantet form, der er også transformatormodeller, der giver dig mulighed for at ændre bordpladens position, højde for bekvemmeligheden ved at sidde eller stå. Bekant skrivebord er ideelt til et kontor eller til et elevværelse, som også kan bruge det som en computer.

Enkle skriveborde med skuffer inkluderer Alex i hvidt med to skuffer under toppen og Arkelstorn med kontrasterende massiv fyrretræ og sideskuffer. Disse skriveborde har en bagpanelfinish, så de kan endda installeres i midten af ​​et rum..

IKEA Written Hundred, Arkelstorn

Skrivebord IKEA, Arkelstorn

IKEA skrivebord, Bekant

IKEA skrivebord, Bekant

IKEA skrivebord, Alex

IKEA skrivebord, Alex

Råd! Ikea skriveborde er lavet i et enkelt stil koncept med resten af ​​møblerne fra denne producent, så det vil ikke være svært at skabe et harmonisk interiør ved at vælge flere forskellige varer fra samme linje.

Elskere af klassiske former og silhuetter kan være opmærksomme på modellerne:

 • Brusali (lige eller hjørne) med en overflod af skuffer og hylder.
 • Liatorp – massivt skabsbord med to symmetriske sideskuffer.
 • Leksvik – elegant model fra 1700 -tallet med buede ben og en skuffe under bordpladen.

Smalle Witsche -borde med glasplade er velegnede til arbejde med en bærbar computer. Sådanne modeller kan desuden udstyres med modulære hylder til bøger, mapper.

Skrivebord IKEA, Brusali

Skrivebord IKEA, Brusali

Skrivebord IKEA, Witshe

Skrivebord IKEA, Witshe

Tilhængere af minimalisme vil elske bordene:

 • Besto Bar med en glat blank overflade.
 • Lisabo i ufarvet træ med runde ben.
 • Malm lakonisk rektangulær form med sideskuffe eller udtrækkeligt panel.
 • Teague med glat top og stålben.
 • Todalen – lige og hjørne borde med massive ben, glat matchende top og mulighed for at installere en modulhylde.

Skrivebord IKEA, Tige

Skrivebord IKEA, Tige

Skrivebord IKEA, Todalen

Skrivebord IKEA, Todalen

IKEA skrivebord, model Besto Brus

IKEA skrivebord, model Besto Brus

IKEA skrivebord, model Malm

IKEA skrivebord, model Malm

Og for et interiør i loftstil er Kullaberg skrivebord med kontrastdesign ideelt: en bordplade i naturligt træ med et unikt mønster kombineret med en usædvanlig stel af sort metal. Et sådant møbel vil med succes understrege den moderne industrielle stil.

Farveskemaet på Ikea -skriveborde præsenteres i neutrale nuancer, der er velegnet til ethvert interiør. Det kan være både lyse toner af naturligt træ, hvidt og mørke nuancer af brun, grå, sort. Nogle modeller har en lys farve på rammen eller individuelle elementer, disse farver kan overlappe med andre møbler.

IKEA skrivebord, model Lisabo

IKEA skrivebord, model Lisabo

IKEA skrivebord, Kullaberg

IKEA skrivebord, Kullaberg

Skrivebord til skoleelever i Ikea

Det er meget let at vælge et skrivebord til en studerende i Ikea. Især tilbyder producenten følgende linjer:

 • Mikke – forskellige bredder, med skuffer.
 • Paul – forskellige bredder med mulighed for at installere en modulopbygget bordhylde.

Skrivebord IKEA, Mikke

Skrivebord IKEA, Mikke

Skrivebord IKEA, Paul

Skrivebord IKEA, Paul

Skriveborde Ikea, Flisat

Skrivebord IKEA, Flisat

 • Fleece – skrivebord justerbart i højde og bredde.
 • Stuve – med 2-3 skuffer og et puslebord til små børn og “til vækst”.

Ved at vælge et skrivebord Ikea får alle, hvad de forventer: den bedste kombination af pris og kvalitet, stilfuldt design og funktionalitet.