Valokuvatapetti makuuhuoneessa: 60 valokuvaa ja ideaa

Valokuvatapetti makuuhuoneessa: 60 valokuvaa ja ideaa

Nykyään seinämaalaukset ovat saaneet suuren suosion sisustuksessa. Ne avaavat paljon mahdollisuuksia luoda alkuperäisiä kalusteita, joita monet kokeneet suunnittelijat käyttävät menestyksekkäästi. Makuuhuoneen osalta tarvitaan erityistä lähestymistapaa, koska huoneen tulisi olla mahdollisimman lepoa ja hyvää unta edistävä. Artikkelissamme tarkastelemme makuuhuoneen valokuvataustan ominaisuuksia ja niiden moderneja lajikkeita..

Valokuvataustakuvan edut ja ominaisuudet

Valokuvatapetit ovat tietysti erinomainen koriste -elementti, joka voi merkittävästi sisustaa sisustuksen, korostaa makuuhuoneen tyyliä ja ihmisarvoa. Tämän tyyppisen viimeistelyn edut eivät kuitenkaan rajoitu koristeluun. Valokuvatapetit pystyvät suorittamaan useita toimintoja sisätiloissa, esimerkiksi:

– Sillä on tärkeä rooli tilan kaavoituksessa. Erilaiset yhdistelmät valokuvaseinäpaperista ja muusta viimeistelystä (maalaus, kipsi jne.) Voivat korostaa tiettyjä alueita tilavassa huoneessa. Usein ne sijoitetaan sängyn päähän tai vastakkaiseen seinään. He voivat korostaa virkistysaluetta, jossa on nojatuoleja ja sohvapöytä (jos sellaisia ​​on), markkinarakoja ja muita alueita;

– Korjaa visuaalinen käsitys avaruudesta. Valokuvatapetin asettaminen seinälle voi visuaalisesti “siirtää sen sivuun”, mikä tekee huoneesta paljon tilavamman. Yleensä tässä tapauksessa käytetään panoraamakuvia, kohtauksia, jotka jäljittelevät huoneen jatkoa, objekteja perspektiivissä;

– Piilota seinien tai kattojen pinnoissa olevat epätäydellisyydet. Taustakuva vinyyli- tai kuitukangaspohjalla selviää paremmin tästä tehtävästä. Epätasainen pinta peitetään täydellisesti kirkkailla maaleilla täytetyillä kuvilla, ja kuvan suurten ja pienten yksityiskohtien vuorottelu selviää kulmien virheistä;

– Luo aksentteja. Koska makuuhuoneet on useimmiten sisustettu pastelliväreillä, seinämaalaukset auttavat elvyttämään tyhjän sisustuksen ja lisäävät vaihtelua;

– Korosta huoneen yleisen suunnittelun tyyliä. Oikein valitut kuvat täydentävät täydellisesti tyylikästä sisustusta. Kukkakuviot, freskot, maisemat ovat tyypillisiä klassisille ja maaseudulle, ja modernit tyylit (huipputekniikka, parvi, minimalismi) tukevat panoraamakuvia kaupungeista, erilaisista nähtävyyksistä;

– Kattovalokuvat korvaavat menestyksekkäästi kalliita venytyskankaita samalla kun ne näyttävät yhtä upeilta.

Kun olet päättänyt koristella makuuhuoneen valokuva -taustakuvilla, sinun on huolehdittava niiden oikeasta sijoittelusta saadaksesi todella näyttävän sisustuksen. Jos aiot tapetoida koko seinän, sinun on huolehdittava etukäteen, jotta tulevaisuudessa osa tontista ei peity suurikokoisilla huonekaluilla. Jos tapetti liimataan lisäämään visuaalisesti aluetta, on parempi hylätä huonekalut kokonaan seinän lähellä. Kuvat valitaan huoneen koon perusteella, koska pienen makuuhuoneen suuret elementit aiheuttavat painetta ja liian pienet suuressa yksinkertaisesti eksyvät.

Valokuvatapetti makuuhuoneessa - Edut ja ominaisuudet Valokuvatapetti makuuhuoneessa - Edut ja ominaisuudet

Tyypit tapetit makuuhuoneeseen

Nykypäivän markkinoilla voi olla valtava valikoima valokuvataustakuvia, joista löydät sekä rulla- että kuvamalleja, joissa on erilaisia ​​tekstuureja, tehosteita, kuvia ja muita erityispiirteitä..

Riippuen valmistusmateriaaleista

Tapettia valittaessa on tärkeää kiinnittää huomiota materiaaliin, josta tulostus perustuu, koska pinnoitteen käyttöikä, sen ympäristöystävällisyys ja helppo liimaus riippuvat tästä. Makuuhuoneen seinien koristeluun soveltuu useita päätyyppejä:

1. Paperitaustakuva. Tämä tyyppi on yksi yksinkertaisimmista budjettivaihtoehdoista, koska sillä on huonot laatuominaisuudet. Vaikka paperipohja on melko tiheä, se pelkää korkeita kosteusolosuhteita, mutta kun otetaan huomioon, että puhumme makuuhuoneesta, ne voivat kestää täällä melko pitkään. Tällaisten kankaiden etuna on korkea värintoisto ja sileä, lähes kiiltävä pinta, joka osoittaa hyvin kuvien realismin..

2. Vinyyli tapetti. Valokuvapaperille on ominaista laaja valikoima tekstuureja, korkea lujuus ja kestävyys. Ne eivät ole ympäristöystävällisiä ja ne on helppo puhdistaa..

3. Kuitukankaat. Materiaali on melko kestävää, sillä on ominainen mattapinta. Tämä laji pystyy “hengittämään” ja on tunnustettu ympäristöystävällisimmäksi muiden joukossa. Kevyet ilmavat tontit ja akvarellimaalaukset näyttävät hyvältä kuitukankailla, kun taas kankaat peittävät ihanteellisesti seinien epätäydellisyydet.

4. Itsekiinnittyvä tapetti. Kuten nimestä voi päätellä, seinämaalauksilla on liimapohja, mutta niitä käytetään useimmissa tapauksissa pieninä maalauksina, joita on helppo käsitellä..

Kun valitset tapetin kattoon, käytetään myös PVC-pohjaisia ​​kankaita, jotka ovat erinomaista laatua, ja veluuria, jossa on värikkäitä, kirkkaita värejä, epätavallinen rakenne.

Valokuvatyypit makuuhuoneeseen - Valmistusmateriaaleista riippuen Valokuvatyypit makuuhuoneeseen - Valmistusmateriaaleista riippuen

Mikä pinnoite valita

Valokuvatapetin perustana olevan materiaalin lisäksi kannattaa kiinnittää huomiota kankaan pinnan valintaan, josta kuvan käsitys riippuu. Pienessä huoneessa on parempi valita sileä taustakuva, joka luo heijastuksia. Tällaiset kankaat voivat tehdä sisätiloista kevyempiä..

Maalausfanit pitävät varmasti kuvallisista seinämaalauksista, joissa on kangasrakenne tai kipsiä muistuttava pinta. Tällaisia ​​materiaaleja käytetään usein historiallisten freskojen tai maalausten toistamiseen..

Villieläinten kulmien luomiseksi käytetään usein kankaita, joiden rakenne on todella pellavaa jäljittelevä.

Karkeilla pinnoitteilla on erikoinen armo ja tylsyys. Ne sopivat erinomaisesti pieniin huoneisiin, ja hiekkatapetit, joiden rakenteessa on pieniä murtumia, voivat piilottaa merkittävästi seinäpintojen puutteet ja viat..

Valokuvatyypit makuuhuoneeseen - Kuinka valita päällyste Valokuvatyypit makuuhuoneeseen - Kuinka valita päällyste

Valokuvien piirtäminen makuuhuoneeseen

Taustakuvan kuva on tärkeä rooli. Ensinnäkin sinun on muistettava, että kuvan värit on yhdistettävä muiden sisustusesineiden kanssa. Jokainen ihminen kokee temperamentistaan ​​riippuen nämä tai ne yhdistelmät omalla tavallaan. Taustakuvan kirkkaat värit sopivat hyvin asetuksen vaaleisiin sävyihin, ja voit valita kuvan rikkaat korostusvärit ympäröivän viimeistelyn pastelliväreihin. Makuuhuoneen sisätilojen suosituimpia valokuvia ovat seuraavat:

– Maisemat, joissa näkyy metsiä, vesiputouksia, kasveja, erilaisia ​​kukkia jne. Nämä taustakuvat sopivat mihin tahansa huoneen sisustustyyliin ja täyttävät sen raikkaudella;

– Meriteema, joka kertoo loputtomien vesialueiden ja kauniin elämän kauneudesta. Siellä voi olla kuvia vanhoista aluksista ja moderneista valtamerialuksista, ylellisistä huviveneistä, rannoista jne.

– Taideteosten jäljennökset, jotka sopivat suuriin tiloihin sopivilla tyylikkäillä kalusteilla;

– Abstraktit kuvat voivat olla varsin mielenkiintoisia. Tällaiset valokuvat vaativat omistajalta asianmukaiset näkemykset ja modernit kalusteet;

– Kaupunkikuvat – panoraamakuvia suurista kaupungeista tai vaatimattomista kaduista. Valinta riippuu omistajien henkilökohtaisista mieltymyksistä ja sisustuksen tyylistä. Ensimmäinen vaihtoehto sopii parhaiten trendikkäille korkean teknologian parvi-alueille ja toinen Provencen, Välimeren suunnan makuuhuoneille.

Tyypit tapetit makuuhuoneeseen - Piirustus taustakuva makuuhuoneeseen Tyypit tapetit makuuhuoneeseen - Piirustus taustakuva makuuhuoneeseen Tyypit tapetit makuuhuoneeseen - Piirustus taustakuva makuuhuoneeseen Tyypit tapetit makuuhuoneeseen - Piirustus taustakuva makuuhuoneeseen

Valokuvataustakuva tehosteilla

Nykyaikaiset suunnitteluideat sisältävät monia ratkaisuja, joiden avulla voit luoda odottamattomimmat sisätilat, ja ensimmäiset avustajat tässä ovat erikoistehosteita sisältävät taustakuvat, nimittäin:

1. Tilavuus 3D-taustakuva. Kun luot tämän tyyppisiä valokuvataustakuvia, käytetään erityistä kuvion piirtotekniikkaa – sisäkalvoon levitetään useita kuvion kerroksia siirtymällä tummista vaaleisiin sävyihin. Tämän seurauksena ihmissilmä havaitsee litteän piirustuksen kolmiulotteiseksi. On huomattava, että 3D -taustakuvilla on visuaalinen äänenvoimakkuus vain etäisyydellä, joten niiden käyttö on suositeltavaa tilavissa makuuhuoneissa..

2. Laajentaa tilaa. Tämä tyyppi pystyy visuaalisesti “työntämään taaksepäin” seinät, mikä tekee sisätilasta paljon tilavamman. Pienissä huoneissa sen jatkoa jäljittelevä piirustus olisi hyvä ratkaisu, ja tilavammissa huoneissa voit valita minkä tahansa kuvan tyyli huomioon ottaen.

3. Valoisa taustakuva. Moderni alkuperäinen makuuhuoneen sisustus voidaan luoda seinien ja kattojen valoisan taustakuvan avulla. Ne ovat loistavia ja loistavia. Ensimmäinen tyyppi pystyy keräämään valovirtoja päivällä ja toistamaan ne yöllä pehmeän, silmää miellyttävän taustavalon muodossa, joka luo miellyttävän romanttisen ilmapiirin. Fluoresoivat seinämaalaukset luovat yöllä (erikoislamppujen avulla) upeita suunnittelijavalokuvia, koska pinnoitteessa on erityistä jauhetta, ja päivällä kankaat näyttävät kolmiulotteisilta kuvilta. Tällainen tapetti sisätiloissa voit rentoutua rauhallisesti ja nukahtaa..

Makuuhuoneen seinämaalaustyypit - Tehosteita sisältäviä seinämaalauksia Makuuhuoneen seinämaalaustyypit - Tehosteita sisältäviä seinämaalauksia

Valokuvatapetti makuuhuoneessa – valokuva

Ehdotamme jatkaa yleiskatsausta kuvagalleriamme makuuhuoneen valokuva -taustakuvista. Täällä voit valita kuvan, joka tekee huoneessa vietetystä illasta rauhallisen ja rauhallisen ja aamusta todella ystävällisen ja iloisen. Hyvää katselua!

Valokuvatapetti makuuhuoneessa - valokuva Valokuvatapetti makuuhuoneessa - valokuva Valokuvatapetti makuuhuoneessa - valokuva Valokuvatapetti makuuhuoneessa - valokuva Valokuvatapetti makuuhuoneessa - valokuva Valokuvatapetti makuuhuoneessa - valokuva Valokuvatapetti makuuhuoneessa - valokuva Valokuvatapetti makuuhuoneessa - valokuva Valokuvatapetti makuuhuoneessa - valokuva Valokuvatapetti makuuhuoneessa - valokuva Valokuvatapetti makuuhuoneessa - valokuva Valokuvatapetti makuuhuoneessa - valokuva Valokuvatapetti makuuhuoneessa - valokuva Valokuvatapetti makuuhuoneessa - valokuva Valokuvatapetti makuuhuoneessa - valokuva Valokuvatapetti makuuhuoneessa - valokuva Valokuvatapetti makuuhuoneessa - valokuva Valokuvatapetti makuuhuoneessa - valokuva Valokuvatapetti makuuhuoneessa - valokuva Valokuvatapetti makuuhuoneessa - valokuva Valokuvatapetti makuuhuoneessa - valokuva Valokuvatapetti makuuhuoneessa - valokuva Valokuvatapetti makuuhuoneessa - valokuva