Podium -sänky sisätiloissa: 80 valokuvaideaa

Podium -sänky sisätiloissa: 80 valokuvaideaa

Nukkumapaikan järjestäminen on yksi tärkeimmistä asioista asuintilojen järjestämisessä, koska mukava lepo takaa erinomaisen mielialan ja hyvän olon koko seuraavaksi päiväksi. Nykyaikaiset markkinat ovat täynnä monia mukavien vuoteiden malleja, mutta kaikki eivät voi ylpeillä korkeista esteettisistä ja toiminnallisista ominaisuuksistaan. Johtavassa asemassa on korokesänky, jonka avulla voit suunnitella asiantuntevasti pienen huoneen tunnelman tai luoda täysin poikkeuksellisen kuvan tilavassa huoneessa. Lisäksi sitä voidaan täydentää useilla lisätoiminnoilla, jotka tekevät siitä korvaamattoman huonekalun. Kutsumme sinut tutustumaan parhaisiin ideoihin korokesängyn järjestämiseksi sekä vieraile kuvagalleriassa, jossa esitetään erilaisia ​​malleja.

Hyödyt ja haitat

Kun järjestät huoneiden sisätiloja, sinun on huolehdittava sekä kodin esteettisestä vetovoimasta että sen mukavuudesta ja toimivuudesta. Makuuhuoneiden, olohuoneiden ja lastenhuoneiden sekä studiohuoneistojen huoneissa podium -sängyn asentamisella on paljon etuja, jotka koostuvat seuraavista ominaisuuksista:

– Sängystä, jossa on korokepohja, voi tulla tilava säilytyspaikka vaatteille, liinavaatteille ja muille taloustavaroille, jolloin ei tarvitse ostaa lisäkalusteita. Tämä kysymys on varsin ajankohtainen pienissä asunnoissa, joissa taistellaan jokaisesta lisäkäyttöalueesta.

– Palkintokorkeussängyn avulla voit tehokkaasti ryhmittää tilan, mikä on erityisen tärkeää studiohuoneistoille. Huone, joka on maantieteellisesti jaettu katolla olevaan sänkyyn, säilyttää tilavuuden tunteen, koska tähän ei tarvitse asentaa muita osioita;

– Podiumien monitoimisuus ja mahdollisuus järjestää niille liikkuvia vuoteita mahdollistavat lisätilan saamisen. Palkintotilaa päivällä voidaan käyttää leikkipaikkana lasten peleille, tapaamisvieraille, luoville aktiviteeteille jne .;

– Esteettinen vetovoima on tärkeä tekijä, jolla on yksi tärkeimmistä rooleista nykypäivän sisätilojen suunnittelussa. Suunnittelu itsessään näyttää melko houkuttelevalta ja alkuperäiseltä. Sitä voidaan täydentää sisäänrakennetulla valaistuksella tai tyylikkäällä katolla, joka luo mukavuuden ilmapiirin..

On syytä huomata, että runkopodiumin tekeminen sängyllä omilla käsillä mahdollistaa sen täyttämisen kaikilla tarvittavilla toiminnallisilla elementeillä ja vähentää samalla rahaa kaappien, jalkojen ja muiden huonekalujen ostamiseen. Mitä tulee haitoihin, tässä voidaan erottaa rakenteen stationaarisuus, mikä ei mahdollista sen siirtämistä helposti tarvittaessa. Kuten käytäntö osoittaa, on vaikea hoitaa vanhusten ja nivelongelmista kärsivien korokkeen suunnittelua, etenkin istua korokkeella ja nousta siitä. Lisäksi ennen ostamista kannattaa harkita katon korkeutta ja huoneen pinta -alaa, jotta sänky ei vie kaikkea vapaata tilaa..

Podium -sänky sisätiloissa - edut ja haitat Podium -sänky sisätiloissa - edut ja haitat

Tyypit podium -vuoteista

Nykyään suunnittelijat keksivät monia uusia malleja korokkeista, jotka pystyvät suorittamaan erilaisia ​​toimintoja sisätiloissa. Toiminnallisten lisävarusteiden kannalta koko valikoima voidaan jakaa ehdollisesti kolmeen tyyppiin:

1. Teknisten toimintojen suorittaminen – sängyt, joiden pohja mahdollistaa ei -toivotun viestinnän tai huonovirheiden piilottamisen, voivat sisältää lisävarastointijärjestelmiä;

2. Koristeelliset – niistä voi tulla todellinen sisustus, sen korostuselementti, osallistua tilan jakamiseen vyöhykkeisiin ja sen säätämiseen;

3. Yhdistetty – yhdistää kahden edellisen tyypin ominaisuudet, usein tilava säilytysjärjestelmä, lisävalaistus, ulosvedettävät mekanismit.

Jokaisella lajilla on monia tulkintoja, joita tarkastelemme tarkemmin alla. Niissä on yksilöllisiä suunnitteluominaisuuksia, joiden avulla voit valita sopivan vaihtoehdon tietylle perheelle..

Sänky monoliittisella korokkeella

Tässä versiossa sängyn podium on muodostettu yhtenä kappaleena. Tällaisten podiumien asentamisella on pääosin koristeellinen tehtävä – monoliittiset korokepatjat asennettiin majesteettisiin linnoihin, ja ne palvelivat pitkään suuren lujuutensa vuoksi. Nykyaikaisissa huoneistoissa tällaisella asennuksella on tietty haitta, joka on sen suuri paino, koska betonia käytetään asennuksen aikana, joten rakenteet soveltuvat omakotitaloihin.

Tyypit podiumvuoteista - Sänky monoliittisella korokkeella Tyypit podiumvuoteista - Sänky monoliittisella korokkeella

Perinteinen sänky runkopohjalla

Yksinkertaisin vaihtoehto korokesängyn järjestämiseen, kun sänky sijaitsee rungon perusteella. Suunnittelu on suunniteltu täyttämään sisustuksen tehtävät ja tasoittamaan tilan epäsymmetria. Täällä ei ole muita tallennusjärjestelmiä, joten tällaisilla malleilla on alhaisemmat kustannukset, mutta ne näyttävät kuitenkin yhtä vaikuttavilta. Niitä voidaan täydentää sängynpäätyillä ja yöpöydillä.

Podium -sängytyypit - perinteinen kehystetty vuode Podium -sängytyypit - perinteinen kehystetty vuode

Monitoiminen korokesänky

Sängyn rakentaminen rungon podiumille tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden järjestää tilava säilytysjärjestelmä. Tällaisiin malleihin kuuluu pääsääntöisesti melko tilavia laatikoita, markkinarakoja ja hyllyjä, joiden tilavuus mahdollistaa kieltäytymisen lisäkaapin ostamisesta..

Hyvä suunnittelutekniikka on peittää säilytyslokerot, kun niitä ei voida havaita heti ja huone on täynnä vapaata tilaa ja ilmaa. Usein podiumit on varustettu paitsi alalaatikoilla myös sivujärjestelmillä, joiden avulla voit sijoittaa vaatteita, liinavaatteita ja muita tarvittavia asioita: kirjoja, laitteita jne. Palkintokorokkeen sisäpuolelle voit sijoittaa pukuhuoneen tai tallelokero, johon pääsee sängyn luukun kautta, jota on vaikea löytää. Runko -podiumin sängyt valmistetaan pääsääntöisesti tilauksesta, ottaen huomioon kaikki omistajien toiveet sisäisestä täytöstä.

Podium -sängyt - Podium -monikäyttöinen sänky Podium -sängyt - Podium -monikäyttöinen sänky

Ulosvedettävä sänky-podium

Tätä muotoilua voidaan kutsua toimivimmaksi ja sopivimmaksi pieniin tiloihin. Tärkeintä on, että nukkumapaikka “piiloutuu” korokkeen suolistoon ja vedetään tarvittaessa ulos rullien avulla. Tämä on loistava vaihtoehto, johon kannattaa kiinnittää huomiota suurperheille tai niille, jotka asuvat ahtaissa elinoloissa. Sisäänvedettävän sängyn avulla voit käyttää podiumtilaa lähes kokonaan tarvittaviin tarkoituksiin – voit sijoittaa leikkialueen, työalueen tai asentaa pehmeän sohvan, jolloin alue muuttuu olohuoneeksi.

Mielenkiintoinen tosiasia on, että tämä idea lisävuoteen “piilottamisesta” tulee keskiajalta, jolloin varakkaan aateliston edustajien vuoteiden alla oli lisämajoituspaikkoja avustajille, jotka viettivät heidän kanssaan yön. Tietenkin entiset mallit eivät eronneet suuresta liikkuvuudesta ja esteettisistä indikaattoreista, toisin kuin nykyiset, mutta kuitenkin heidän organisaationsa käsite heijastui moderneihin korokkeisiin..

Podium -sängyt - ulosvedettävä podium -vuode Podium -sängyt - ulosvedettävä podium -vuode

Siirrettävä sänky korokkeella

Tässä tapauksessa koroke ja sänky ovat sängyn erillisiä elementtejä. Illalla suuren askeleen alueelle asetetaan ohut patja vuodevaatteilla. Päivällä kaikki tämä voidaan helposti poistaa reunakiveen, ja itse podiumia käytetään muihin tarkoituksiin..

Podium -sängyt - Podium -mobiilivuode Podium -sängyt - Podium -mobiilivuode

Parvekkeen podium

On täysin mahdollista järjestää mukava nukkumapaikka parvekkeen tai loggian alueelle, jos huolehdit ensin lisäeristyksestä. Parvekkeelle on parempi asentaa kolminkertaiset kaksinkertaiset ikkunat sekä eristää seinät ja lattia (joskus lämmitysjärjestelmä suoritetaan täällä). Ei ole vaikeaa koota parvekekoroketta itse, kun olet tehnyt alustavat tarkat mittaukset. Runko on valmistettu metallikulmista, huonekalulevystä ja vanerista. Tässä tapauksessa voit tehdä lisäkannen päästäksesi korokkeen sisätilaan. Rakenteen päälle asetetaan pehmeä patja. Tällainen palkintokoroke on loistava paikka hyvälle lepoa varten..

Podium Bed Tyypit - Parveke Podium Podium Bed Tyypit - Parveke Podium

Pyöreä korokesänky

Nykyaikaiset pyöreät korokkeet näyttävät varsin vaikuttavilta. Tässä tapauksessa laituripaikka voi olla suorakulmainen tai pyöristetty. Useimmiten nämä vuoteet asennetaan tilaviin huoneisiin tai makuuhuoneisiin, joissa on epätavallinen ulkoasu. Sängystä tulee eräänlainen keskus, jonka ympärille tuleva tilanne muodostuu. Tämä huonekalu on niin epätavallinen, että se varmasti keskittyy itseensä..

Sänky asennetaan joko huoneen keskelle tai lähemmäksi pisintä seinää. Pitkissä kapeissa makuuhuoneissa tämä vaihtoehto näyttää kannattamattomalta, koska pyöreä sänky toimii osiona. Ratkaisu voi olla pyöreän korokkeen ostaminen lisäpäätyllä, jonka avulla voit asentaa sängyn nurkkaan, seinää pitkin tai kapealle..

Podium -sängyt - pyöreä podium -vuode

Podium-vuode sisäänrakennetulla valaistuksella

Erityisen alkuperäinen ratkaisu on valaistun sängyn järjestäminen, joka antaa ilmapiirille tietyn mysteerin ja omaperäisyyden, luoden sängyn “kelluvan” avaruudessa vaikutelman. Taustavalon valmistukseen käytetään kohdevaloja tai LED -nauhaa. Sen lisäksi, että tällainen podium -sänky näyttää melko kauniilta illalla, lisävalo palvelee myös turvallisuutta ja valaisee portaiden reunat. Jos säilytysjärjestelmä sijaitsee korokkeella, lisävalaistuksella ei ole vaikeaa löytää tarvittavaa illalla ilman päävalon kytkemistä päälle.

Podium -sängyt - Podium -sänky, jossa on sisäänrakennettu valaistus Podium -sängyn tyypit - Podium -sänky, jossa on sisäänrakennettu valaistus

Podium -sängyn muotoilu

Palkintokorkeuden toimivuuden ja esteettisen käsityksen valitsemisen lisäksi on tärkeää kiinnittää huomiota sisustuksen tyyliin. Esimerkiksi klassisessa tyylissä sängyllä voi olla ja sen pitäisi olla melko rikas ulkonäkö, joka saavutetaan rungon ja päätypeitteen ylellisen verhoilun avulla. Useimmissa tapauksissa klassiset mallit toimivat sisustuksena, joten mahdolliset säilytysjärjestelmät on peitetty.

Parvi-tyyliset vuoteet näyttävät erityisen mielenkiintoisilta, joiden podiumit on valmistettu karkeasta, käsittelemättömästä puusta. Puun väri voi olla erilainen, mutta sen on oltava luonnollista. Koska antiikkihuonekaluja arvostetaan erityisesti tähän suuntaan, niissä voi olla ikääntymisen merkkejä, kuoriutuva maali. Mukavan oleskelun varmistamiseksi puisella korokkeella on tärkeää valita mukava moderni patja.

Esimerkiksi itäsuunnissa japanilaiseen tyyliin suositellaan matalia korokkeita, joissa on liikkuva vuode. Se käyttää kansallisia tatamipatjoja, joissa on mukavat tyynyt. Huonekalujen ei tarvitse olla kalliita, vaan niille on ominaista tiukkuus ja yksinkertaisuus ilman koriste -elementtejä.

Korkean teknologian podium-vuoteella voi olla rohkeimmat ja odottamattomat muodot. Tämä teknologinen suunta edellyttää geometrisia tiukkoja tai virtaviivaisia ​​muotoja yhdessä epätyypillisen suunnittelun kanssa..

Podium -sängyn muotoilu Podium -sängyn muotoilu Podium -sängyn muotoilu Podium -sängyn muotoilu

Podium -sänky – valokuva

Valikoimastamme löydät monia vaihtoehtoja nykyaikaisille korokesänkyille, joissa voit itse nähdä tietyn mallin mukavuuden, jotta voit tehdä oikean sängynvalinnan huoneeseesi tulevaisuudessa. Samanaikaisesti on tärkeää kiinnittää huomiota mahdollisuuteen huonekalujen oikeaan järjestelyyn sisätiloissa, sen kykyyn jakaa alue vyöhykkeisiin ja tulla myös erinomaiseksi sisustukseksi. Hyvää katselua!

Podium -sänky - valokuva Podium -sänky - valokuva Podium -sänky - valokuva Podium -sänky - valokuva Podium -sänky - valokuva Podium -sänky - valokuva Podium -sänky - valokuva Podium -sänky - valokuva Podium -sänky - valokuva Podium -sänky - valokuva Podium -sänky - valokuva Podium -sänky - valokuva Podium -sänky - valokuva Podium -sänky - valokuva Podium -sänky - valokuva Podium -sänky - valokuva Podium -sänky - valokuva Podium -sänky - valokuva Podium -sänky - valokuva Podium -sänky - valokuva Podium -sänky - valokuva Podium -sänky - valokuva Podium -sänky - valokuva Podium -sänky - valokuva Podium -sänky - valokuva Podium -sänky - valokuva Podium -sänky - valokuva Podium -sänky - valokuva Podium -sänky - valokuva