Parivuoteet (70 kuvaa): tyypit ja mallit

Parivuoteet (70 kuvaa): tyypit ja mallit

Uni on valtava osa jokaisen ihmisen elämää. Oikean levon aikana keho palauttaa voimansa, saa energiaa ja ylläpitää hyvää terveyttä. Tärkeä takuu hyvästä unesta on mukava sänky, jonka kriteerit ovat pehmeys, keveys ja lämpö. Kaksinkertainen muotoilu on suunniteltu rakastuneille pariskunnille, puolisoille tai niille, jotka rakastavat runsaasti vapaata tilaa. Autamme sinua valitsemaan tämän huonekalun oikean valinnan..

Parivuoteen edut ja haitat

Jotta parivuode täyttäisi järkevät ja esteettiset toiminnot makuuhuoneessasi, sinun on perehdyttävä sen tärkeimpiin etuihin ja haittoihin..

Suurimpiin etuihin kuuluu laaja alue, jolle ystävällisten kokoontumisten ja elokuvan katselun aikana voidaan majoittaa paitsi kaksi, myös kolme tai neljä aikuista. Toinen kiistaton tosiasia on vankka rakenne, joka voi kestää yli kymmenen vuotta. Parivuoteiden ulkonäkö on niin monipuolinen, että se sisältää sekä liikkuvia puhallettavia malleja että kauniita takorautaisia. Pääty voi olla myös pehmeä, epätavallisen muotoinen tai yksinkertainen lakoninen. Usein tällaiset suuret vuoteet sisältävät lisäaukkoja tavaroiden säilyttämiseen, mikä on erittäin tärkeää pienille huoneille, joissa jokainen neliömetri on painonsa arvoinen kulta.

Haittapuolena voi olla sama laaja alue, jonka luokittelimme etujen joukkoon. Kaikissa huoneissa ei ole tarpeeksi tilaa sille. Mutta sisustus- ja huonekalumaailma kehittyy niin nopeasti, että siellä on jo taitettavia parivuoteita, joista muutamassa minuutissa muuttuu kompakti sohva. Toinen haittapuoli on korkeampi hinta (verrattuna vakio- tai yhden hengen vuoteisiin). Mutta se oikeuttaa itsensä täysin pitkän käyttöiänsä ja kestävimmän alustansa vuoksi, joka harvoin altistuu muodonmuutoksille..

Parivuoteet - edut ja haitat Parivuoteet - edut ja haitat

Parivuoteiden tyypit suunnittelutyypin mukaan

Tällainen suosittu huonekalutyyppi eroaa toisistaan ​​paitsi ulkoisten kriteerien, myös suunnittelutyypin mukaan, joka edellyttää yksilöllistä lähestymistapaa. Harkitsemme tunnetuimpia parivuoteiden suunnitteluratkaisuja..

Parivuode, jossa on ulosvedettävät aukot

Ulkoisesti tämä malli näyttää mukavalta tilavalta sängyltä. Mutta tuotteen alaosassa on erityisiä vetolaatikoita, jotka liukuvat helposti ulos. Ne voivat olla oppaiden kanssa tai ilman. Tämän käytännöllisen lähestymistavan avulla voit säästää ylimääräistä tilaa huoneessa ja säilyttää tavarat turvallisissa sängyissä, eikä suuria kaappeja. Parivuoteet, joissa on ulosvedettävät aukot, valmistetaan useimmiten puusta tai kauniista metallista.

Suunniteltu parivuoteetyyppi - Parivuode, jossa on ulosvedettävät aukot Suunniteltujen parivuoteiden tyypit - Parivuode, jossa on ulosvedettävät aukot

Parivuode nostomekanismilla

Tämäntyyppisessä laituripaikassa on lisäksi suuri tila sisäkehyksessä. Se on suunniteltu säilyttämään runsaasti vaatteita tai vuodevaatteita. Nämä sängyt ovat erittäin mukavia ja pehmeitä rentoutumiseen ja sopivat myös täydellisesti mihin tahansa sisustukseen..

Suunniteltujen parivuoteiden tyypit - Parivuode, jossa nostolaite Suunniteltujen parivuoteiden tyypit - Parivuode nostolaitteella

Podium parivuode

Epätavallinen vaihtoehto kaiken ylellisen ja alkuperäisen ystäville. Huolimatta värisävyisyydestään ja suunnittelun yksinkertaisuudestaan, pieni korkeus muuttaa makuusängyn huoneen poikkeukselliseksi esteettiseksi elementiksi, joka pystyy tehokkaasti vyöhykkeeseen. Korokesänky sopii parhaiten suuriin huoneisiin. On vakio- ja ulosvedettäviä malleja. Edellinen on ihanteellinen lisä suuriin makuuhuoneisiin, ja jälkimmäinen auttaa säästämään tilaa..

Design -parivuoteet - Podium -parivuode Design -parivuoteet - Podium -parivuode

Parivuode-vaatekaappi

Erittäin luova lähestymistapa nukkumistilaan. Vaatekaappi sänky on taitettava rakenne, joka voidaan naamioida yksinkertaiseksi vaatekaapiksi. Se sisältää erityisen nostomekanismin, joka voidaan helposti rakentaa seinätilaan tai sen lähellä olevaan paikkaan. Malleja ohjataan usein automaattisella kaukosäätimellä. Tämä on hyvä ratkaisu pieneen huoneeseen..

Parivuoteiden tyypit suunnittelutyypin mukaan - Parivuode -vaatekaappi Parivuoteiden tyypit suunnittelutyypin mukaan - Parivuode -vaatekaappi

Parivuode-sohva

Nämä huonekalut muistuttavat nojatuolin, sohvan ja sängyn yhdistelmää. Kompaktisuutensa ja keveytensä ansiosta se voidaan sijoittaa mihin tahansa kätevään huoneen osaan. Ulkopuolella sohvasänky voi olla pyöreä, neliömäinen, yhdistetty. Se on valmistettu metallista tai puusta. Se sopii hyvin ortopedisten patjojen kanssa, mikä on tärkeää terveydelle. Tällainen sohva taittuu täyteen parivuoteeksi.

Parivuoteiden tyypit suunnittelutyypin mukaan - Parivuode -sohva

Materiaalien valmistus

Huonekalujen rakenneosalla ei ole vähemmän roolia kuin esteettisellä tiedolla. Valinnan tulee perustua henkilökohtaisiin mieltymyksiin, yksilölliseen lähestymistapaan ja tuotteen mahdollisten materiaalien tuntemukseen..

Puinen parivuode

Suunnittelu on tunnettu korkeasta lujuudestaan, helpotuksestaan, ympäristöystävällisyydestään ja kestävyydestään. Jotkut puuparivuoteet on peitetty ylimääräisellä suojalakalla, joka luo kauniin visuaalisen vaikutelman, ja jotkut ovat jopa antibakteerista puuta, joka on täysin turvallista terveydelle. Tällaiset huonekalut näyttävät hyvältä parvella, Provencessa, maalaismaisessa ja klassisessa suunnittelussa.

Puinen parivuode Puinen parivuode

Parivuode lastulevystä ja MDF: stä

Tämä on vähemmän ympäristöystävällinen materiaali parivuoteiden valmistukseen, mutta myös halvempaa. Kun valitset lastulevystä tai MDF: stä valmistettuja huonekaluja, kannattaa tarkastella tarkasti, ettei kehyksessä ole naarmuja ja halkeamia, sekä merkkejä E0 ja E1, jotka osoittavat valitun sängyn luokan ympäristöystävällisyyden. Ulkonäkö erottuu yksinkertaisesta eleganssista ja lakonisista muodoista.

Parivuode lastulevystä ja MDF: stä Parivuode lastulevystä ja MDF: stä

Metallinen parivuode

Todistettu, kestävä ja edullinen materiaali, joka on ylpeä parivuoteiden valmistuksessa. Metallirunko on niin kestävä, että se voi kestää jopa kaksikymmentä vuotta. Jotta sänky säilyttäisi kauniin ulkonäön ja ominaisuudet monien vuosien ajan, se voidaan päällystää erityisellä lakalla, joka estää korroosiota..

Metallinen parivuode Metallinen parivuode

Kuinka valita parivuode: vinkkejä

Asiantuntijat laativat kokonaisia ​​luetteloita käytännön vinkkejä, jotka voivat suuresti helpottaa parivuodetta. Olemme valinneet suosituimmat suositukset:

1. On syytä kiinnittää huomiota sängyn merkkiin ja huonekalujen käyttöikään.

2. Sängyssä on välttämättä oltava ohjeet, jotka kertovat askel askeleelta asennuksesta.

3. Jos päätät kokeilla huonekaluja, mutta tunnet rätisevän äänen, se tarkoittaa, että tuote saattaa syövyttää ja se on hävitettävä..

4. Ennen valitun tuotteen ostamista kannattaa kysyä, onko kehys peitetty erityisellä sienilääkkeellä. Se on erittäin tärkeää terveydelle..

5. Jos olet valinnut haluamasi sängyn, mutta päällinen ei sopinut sinulle, muista, että se voidaan helposti vaihtaa mihin tahansa.

6. Jos sänky myydään yhdessä patjan kanssa, on parasta, että se on ortopedinen elementti, joka tarjoaa mukavan unen.

7. Lapsille on parasta ostaa sänky, jossa on pehmeä pääty. Tämä auttaa välttämään levottoman lapsen traumaa..

8. Metalliset kaksoisrakenteet sopivat kauniisti barokkityyliin, klassiseen ja moderniin muotoiluun, ja puiset mallit ovat loistava lisä loft-, maa- ja Provence -tyyliin..

Kuinka valita parivuode - Vinkkejä Kuinka valita parivuode - Vinkkejä Kuinka valita parivuode - Vinkkejä

Parivuoteet – kuva

Olemme koonneet kokoelman kauniita valokuvia, jotka osoittavat, millaisia ​​parivuoteita ovat ja minkä tyylisten ohjeiden kanssa tämä mukava huonekalu on sopusoinnussa. Nauti katsomisesta ja inspiraatiosta!

Parivuoteet - kuva Parivuoteet - kuva Parivuoteet - kuva Parivuoteet - kuva Parivuoteet - kuva Parivuoteet - kuva Parivuoteet - kuva Parivuoteet - kuva Parivuoteet - kuva Parivuoteet - kuva Parivuoteet - kuva Parivuoteet - kuva Parivuoteet - kuva Parivuoteet - kuva Parivuoteet - kuva Parivuoteet - kuva Parivuoteet - kuva Parivuoteet - kuva Parivuoteet - kuva Parivuoteet - kuva Parivuoteet - kuva Parivuoteet - kuva Parivuoteet - kuva Parivuoteet - kuva Parivuoteet - kuva Parivuoteet - kuva Parivuoteet - kuva Parivuoteet - kuva Parivuoteet - kuva Parivuoteet - kuva