Stræklofter i et børneværelse (110 lyse fotoideer): stilfulde designmuligheder til en drengs og et pigeværelse

Lakonisk lys to-etagers loft i en rummelig planteskole

Lakonisk lys to-etagers loft i en rummelig planteskole

Et strækloft i et børneværelse er ikke kun en praktisk indvendig løsning, men også en mulighed for at legemliggøre børns fantasier. Når barnet er meget lille, bidrager overfladens design, korrekt valgt af forældrene, mod hvilken den lille mand der ligger i krybben, til dannelsen af ​​hans æstetiske præferencer..

Smuk stjernehimmel på loftet i vuggestuen

Smuk stjernehimmel på loftet i vuggestuen

Et klassisk strækloft skaber den perfekte baggrund for designideer

Et klassisk strækloft skaber den perfekte baggrund for designideer

Lyse farver og accenter til børneværelset i en moderne stil

Lyse farver og accenter på loftet til et børneværelse i en moderne stil

Stræklofter: designfunktioner, installationsbilleder og vedligeholdelse

Så før du overvejer de eksisterende muligheder for stræklofter og reglerne for deres valg, skal du præcisere, hvad de er..

Konstruktion på flere niveauer i det engelske interiør

Konstruktion på flere niveauer i det engelske interiør

Installation af stræklofter i vuggestuen

En trækstruktur er et lærred lavet af polyvinylchlorid (PVC) eller specielle tekstiler, som er fastgjort på en bestemt måde omkring hele loftets omkreds og strækker sig under påvirkning af høje temperaturer.

Installation udføres af specialister, så det er normalt dyrt. Et godt udført arbejde er dog det værd. Når alt kommer til alt kan en god mester strække loftet på ethvert trin i reparationen uden at skade rummets udsmykning..

Det er imidlertid ekstremt svært at udføre installationen af ​​spændestrukturen selv. Under alle omstændigheder er det bedre ikke at komme i gang uden visse færdigheder..

Loft Matt Satin Glanset
Ekstern opfattelse Ingen glans, ikke-reflekterende, lysabsorberende Glansløs, diffunderer lys. Giver rummet lille volumen og størrelse Høj refleksivitet. Visuelt forstørrer rummet
Struktur Klar Til stede, men mindre tydelig end mat loft Glat, skinnende
Fototryk, kunsttryk Perfekt til fotoudskrivning og tegning Perfekt til fotoudskrivning og tegning Svært at udskrive og udskrive
Farvespektrum Et stort sortiment Et stort sortiment Et stort sortiment
Hvilke lokaler er bedst egnet til Til rummelige værelser eller til små værelser med vægge med højt lys Til rummelige værelser med høje vægge eller i lyse rum For alle lokaler ser det mere fordelagtigt ud i et værelse med lavt loft eller dårlig belysning
Virkning og kombination med interiøret Kombineres med enhver stil og retning Skaber effekten af ​​stramninger, klassisk stil, minimalisme. Gælder både i et roligt interiør og for at fremhæve designideer Tiltrækker opmærksomhed. Giver dig mulighed for at fantasere og skabe interessante designløsninger.
Vandtæt Høj vandmodstand, lækker ikke vand i tilfælde af oversvømmelse Høj vandmodstand, lækker ikke vand i tilfælde af oversvømmelse Høj vandmodstand, lækker ikke vand i tilfælde af oversvømmelse
Delvis demontering / demontering Ledig Ledig Ledig
Forberedelse af hovedloftet før installation af strækningen Ikke påkrævet Ikke påkrævet Ikke påkrævet
Våd rengøring Muligt Muligt Muligt

15

Råd! Da rummets mikroklima afhænger af materialets kvalitet, skal du ikke spare. Husk, at PVC er praktisk talt uigennemtrængelig for luft, derfor bør du undgå andre syntetiske belægninger i vuggestuen, når du bruger det. Stofbeklædninger klarer sig bedre med ventilation, men kan lide af overdreven fugt. Kombinerede muligheder (f.eks. PVC + gipsvægge) er en god løsning.

Installation af et strækloft er en omhyggelig forretning, som er bedre at overlade til fagfolk

Installation af et strækloft er en omhyggelig forretning, som er bedre at overlade til fagfolk

Korrekt valgt belysning giver en spektakulær udsigt over loftet

Korrekt valgt belysning giver en spektakulær udsigt over loftet

En række spændingsstrukturer giver dig mulighed for at vælge et loft, der passer til enhver smag

En række spændingsstrukturer giver dig mulighed for at vælge et loft til enhver smag

Rengøring og vedligeholdelse af to-etagers og stræklofter i vuggestuen

Omsorg for strækloft afhænger af antallet af niveauer. Et fladt loft kræver slet ingen indgreb, bortset fra at støvet kan rystes af med en tør klud eller tørres af med en speciel polering for at øge glansen. Tiered designs er lidt mere besvær, da rengøring af flere kamme ikke altid er praktisk.

Selvom der vises pletter på loftet i vuggestuen, kan de håndteres uden problemer. Det vigtigste er, at det produkt, du bruger til rengøring, ikke indeholder slibende partikler, der kan ridse overfladen..

15

Nuancerne ved at vælge et loft til en vuggestue

En vigtig rolle spilles af belysningen af ​​strækloftet i vuggestuen. Det er ingen hemmelighed, at synet skal beskyttes fra en tidlig alder, så der bør være et skarpt lys i arbejdsområdet i rummet. Spændingsstrukturer giver en bred vifte af rumzoneringsværktøjer. Belysning installeret i forskellige niveauer af loftet kan være anderledes: rig over skrivebordet og moderat over børnesengen.

To -tone loft - en smuk tilføjelse til det indre af vuggestuen

To -tone loft – en smuk tilføjelse til det indre af vuggestuen

Hovedopgaven ved udsmykning af en vuggestue er god belysning.

Hovedopgaven ved udsmykning af en vuggestue er god belysning.

Inddeling af et værelse med loft

Inddeling af et værelse med loft

Fordele ulemper
Nem installation Sårbarhed. PVC -overfladen er meget let at gennembore med en kastet skarp genstand
Brugervenlighed Fugtighedspermeabilitet. Dette er derimod en negativ egenskab ved tekstillofter.
En række arter. Ethvert billede kan placeres på spændingsoverfladen. Blodmængden er helt fantastisk Utilstrækkelig ventilation. Selvom stræklofter ikke afgiver nogen skadelige dampe, lader de ikke luft passere godt igennem
Sikkerhed. På trods af at syntetiske stoffer bruges til at skabe sådanne lofter, er de helt sikre for børn, forårsager ikke allergi og er desuden brandsikre. Høj pris

Råd! Hvis barnet er lille og ikke indser før afslutningen af ​​sine handlinger, er det bedre at dvæle på et stofstrækloft, da det kan modstå slag.

Stofloft ser godt ud i et babyværelse

Stofloft ser godt ud i et babyrum

Så ud fra materialets egenskaber kan du justere projektet med strækloftet i børneværelset for at opnå det mest positive resultat..

Typer af stræklofter til børn: fotomuligheder

I dag findes der forskellige former for stræklofter. Til at begynde med kan du endda vælge enhver farve til dem. Desuden kan hvert niveau indrettes på sin egen måde. En anden god løsning er at anvende digitale billeder på spændingsoverfladen..

Dette kan være et fotografi af en baby og hans forældre, et landskab eller et billede af din yndlings tegneseriefigur. Generelt er der mange muligheder. I øjeblikket er de mest populære flere løsninger..

Tegninger på stræklofter kan varieres fuldstændigt.

Tegninger på stræklofter kan varieres

Plads

Strækloft “stjernehimmel” er godt, fordi børn kan lide det uanset deres alder. Dette er ikke en tegneseriefigur, som et barn simpelthen kan “vokse fra”. Det er en blå klud, hvor stjerner, månen eller planeterne fremstår lyst om natten..

Ifølge psykologer har dette design en gavnlig effekt på barnets psyke. Derudover vil de glødende stjerner sprede pitchmørket, som mange børn er bange for..

Realistisk rumloft i et lyst værelse

Realistisk rumloft i et lyst værelse

Den dybblå himmel på loftet virker beroligende

Dybblå himmel på loftet giver en beroligende effekt

“Stjernehimmel” understreger rummets individualitet

Skyer

Stræklofter genskaber ofte den daglige himmel med solen og skyerne. En sådan overflade er normalt lysere, mere glad og luftig..

Råd! Hvis der er lavt til loftet i vuggestuen, vil designet i form af daghimlen visuelt udvide rummet og også skabe plads til fantasi..

Smukt skymaleri på loftet med baggrundsbelysning

Smukt skymaleri på loftet med baggrundsbelysning

Utroligt luftigt billede af børneværelset

Utroligt luftigt billede af børneværelset

Spejloverflade

Refleksion kan skabes på både lyse og mørke overflader. Valget af farve afhænger af den effekt, du vil opnå. Hvis du skal forstørre rummet visuelt, skal du foretrække kolde, lyse farver. Varme, tykke nuancer skaber en mystisk atmosfære.

Visuel pladsforøgelse takket være et blankt loft

Visuel pladsforøgelse takket være et blankt loft

Teenagers værelse med blank loftsoverflade

Teenagers værelse med blank loftsoverflade

Smukt blankt loft i delikat pulverform

Smukt blankt loft i delikat pulverform

Tips til valg af stræklofter

Valget af loftsdekoration i et børneværelse afhænger af mange faktorer: køn, alder, barnets præferencer samt hans karakter.

Farve

Selvfølgelig skal et børneværelse være lyst og farverigt, men du skal heller ikke overdrive. For mange mættede og iørefaldende farver (rød, orange) påvirker negativt barnets psyke.

Jordnære, brune toner er heller ikke særlig egnede, da de er forbundet med alderdom, hvilket, du ser, er helt upassende i det indre af en vuggestue..

Det er ikke dårligt, når det er muligt at opdele et værelse ved hjælp af stræklofter i zoner. I dette tilfælde er loftet over arbejdsområdet bedst udført i gult, da det stimulerer hjernens aktivitet. Til sengekanten er blå, lyserøde og lilla nuancer velegnede, og legeområdet kan være mere farverigt. Neutrale farver er grøn, beige og hvid..

15

Råd! Overvej også barnets egen mening. Det er usandsynligt, at han vil kunne lide et værelse i det design, hvis farve ikke er elsket..

Denne type loft vil uden tvivl retfærdiggøre de penge, der er brugt på det.

Denne type loft berettiger utvivlsomt de penge, der er brugt på det.

En smuk kombination af lyse nuancer med hvidt

En smuk kombination af lyse nuancer med hvidt

Loft, der matcher rummets farve

Loft, der matcher rummets farve

For piger

Traditionelt forsøger de at vælge et strækloft i et pigeværelse i pink, ligesom resten af ​​det indre af vuggestuen. Dette er dog ikke altid berettiget. En voksen ung dame elsker måske ikke denne farve så meget, og monotonien vil have en skærpende effekt på hende.

Det er meget bedre ikke at dvæle ved en farve, men at bruge forskellige, men matchende nuancer. Disse skal selvfølgelig være bløde farver: lyseblå, lilla, beige, salat, mælk, hvid, lilla.

16

Råd! Husk, at børn vokser op, og deres præferencer ændrer sig hurtigt. Derfor, hvis du ikke har mulighed for at foretage reparationer ofte, skal du tænke dig om to gange, før du skildrer tegneseriefigurer og eventyrprinsesser på loftet. Bedre at foretrække neutrale billeder.

Himlen i skyerne – plads til et barns fantasi

For drenge

Stræklofter til et drengeværelse er som regel lavet i mere mættede farver. Du bør dog ikke stadig ty til lyse farver. Bedre at vælge moderate, anstændige nuancer. Den kan være grøn, varm brun, blå, lyseblå, beige og hvid..

15

Afhængigt af drengens hobbyer kan du genskabe det store rum, havets dybder eller billeder af dyreliv på loftet. Og barnet vil også blive henrykt over billederne på loftet af deres yndlings tegneseriehelte..