Tuolityynyt (110 kuvaa): kaikki täydellisen ortopedisen ja koristeellisen tyynyn valitsemisen monimutkaisuudet

Tyynyt voivat olla paitsi koristeellinen toiminto, myös hyödyllinen lisälaite terveyden parantamiseen.

Tyynyt voivat toimia koristeellisena funktiona, mutta myös hyödyllisenä lisälaitteena terveyden parantamiseen.

Valitettavasti tällä hetkellä yhä useammat ihmiset johtavat istuvaan elämäntapaan henkisen työn vuoksi, joten seuraa useita patologioita: huonosta asennosta / verenkierrosta kipeään selkäkipuun. Toimistotyöntekijät, opiskelijat ja koululaiset joutuvat tekemään tavanomaisen työnsä istuma -asennossa, joten ominaisuudesta, kuten tyynyistä tuolilla istumiseen, voi tulla hengenpelastaja. Tämän taloustavaran käyttö voi suojata sinua sairauksilta ja varmistaa mukavan työskentelyn ja ajanvietteen vapaa -ajallasi..

Tyynyille on monia vaihtoehtoja. Joissakin on erittäin käytännöllisiä toimintoja ja ne tarjoavat mukavuutta.

Tyynyille on monia vaihtoehtoja. Joissakin on erittäin käytännöllisiä toimintoja ja ne tarjoavat mukavuutta.

Tuolityynyt ovat suosittu tapa välttää monia sairauksia

Tuolityynyt ovat suosittu tapa välttää monia sairauksia

Valtavan tyynyvalikoiman ansiosta voit valita lisävarusteen mihin tahansa huoneeseen ja erilaisiin tehtäviin

Valtavan tyynyvalikoiman ansiosta voit valita lisävarusteen mihin tahansa huoneeseen ja erilaisiin tehtäviin

Tuolityynyjen rooli

Tyynyt ovat perinteisesti ortopedisiä, ja ne on suunniteltu vähentämään pakaralla istumisen kielteiset seuraukset minimiin ja niillä on useita toiminnallisia ominaisuuksia:

 • kuormien minimointi;
 • urogenitaalijärjestelmän purkaminen, verenvirtaus;

 • lepoa keholle alla;
 • verenkiertoprosessien normalisointi;
 • antaa kehon massalle aseman suhteen normin.

Esimerkki kehon purkamisesta erityisen tyynyn vuoksi

Esimerkki kehon purkamisesta erityisen tyynyn vuoksi

Asennon korjaus tuolityynyllä

Asennon korjaus tuolityynyllä

Perinteisesti klassisessa esityksessä tuolilla istumiseen tarkoitettu ortopedinen tyyny on ympyrä, joka on valmistettu lateksista tai polyuretaanimateriaalista, usein löydät neliön, suorakulmion tai soikean muotoisia malleja. Tärkein ominaisuus on niiden mekanismi kuorman jakamiseksi, mikä edistää vakaata asentoa ja sen pitämistä koko työpäivän ajan..

15

Ortopedisten tuotteiden käyttötarkoitukset

Tämän tyyppisillä tyynyillä on useita tarkoituksia ja ominaisuuksia:

 • mukava istua työalueella ja alueella;
 • käytettäväksi matkustamossa;

 • liikuntarajoitteisille eri syistä;
 • naisille “mielenkiintoisessa asemassa”.

Joten, tyyny tuolin istuimella, josta on helppo ostaa, tulee todellinen auttaja kaikissa tilanteissa ja mahdollistaa terveyden ylläpitämisen..

Työpaikan tyyny

Tavalliset vaahtotyynyt, jotka Neuvostoliiton aikoina vetivät mukanaan virkamiehet ja toimistojen vakituiset työntekijät, ovat nykyään muuttuneet, ja ne on korvattu esteettisesti houkuttelevilla ja korkealaatuisilla tuotteilla. Tämän päivän tuotteet on varustettu korkealaatuisilla pinnoilla ja ne on valmistettu testatuista ja luotettavista materiaaleista..

Ortopedinen tyyny tekee työtuolista mukavan

Ortopedinen tyyny tekee työtuolista mukavan

Perinteisesti ne esitetään kahdessa muunnelmassa: tyyny, joka on kiinnitetty tuolin pohjaan, ja elementti, joka on kiinnitetty selkään. Asiantuntijat suosittelevat molempien tyynyjen käyttöä, koska ensimmäinen tukee lantion elimiä ja pakaraa, ja toinen on suunniteltu jakamaan kuorma tasaisesti selässä..

Autotuotteet

Kaikkien liikennemuotojen kuljettajat, kuorma -autonkuljettajat ja jopa lentäjät arvostavat varmasti tämän tyyppisiä istuinvarusteita, koska niillä on valtavia etuja. Peräpukamien, suonikohjujen, eturauhastulehduksen ehkäisemiseksi käytetään useimmiten suorakulmaisia ​​ja puolipyöreitä ortopedisiä tyynyjä, jotka on valmistettu materiaaleista, jotka eivät aiheuta allergista reaktiota. Tällaisten elementtien käyttö takaa sen, että kuljettajan ei tarvitse käyttää paljon rahaa “häpeällisten” peräpukamien hoitoon..

15

Tyynyt raskaana oleville naisille

Yksilöllisten lääketieteellisten käyttöaiheiden perusteella raskaana olevat naiset käyttävät usein tällaisia ​​tuotteita parantaakseen hyvinvointiaan ja estääkseen kipua. Tällaisesta ortopedisesta tyynystä tuolilla istumiseen, jota ei ole vaikea ostaa, tulee erinomainen tuki luille, vähentää niiden kuormitusta ja voit myös välttää väärän asennon kohdussa. Lisäksi tuotteen käyttö synnytyksen jälkeen mahdollistaa haavojen ja vammojen paranemisen mahdollisimman nopeasti..

Jagon ortopedinen istuin on suunniteltu erityisesti naisvartalon purkamiseen synnytyksen ja synnytyksen aikana

Jagon ortopedinen istuin on suunniteltu erityisesti naisvartalon purkamiseen synnytyksen ja synnytyksen aikana

Tyynyjä koskevat vaatimukset, valintaominaisuudet

Ihanteellisen tuotteen on täytettävä useat perusvaatimukset:

 • oikean muodon hallussapito;
 • toiminnan tavoitteiden noudattaminen;

 • imeytyneen kosteuden puute;
 • valmistus laadukkaista raaka -aineista;

Tuolit ovat laadukkaita raaka -aineita. Tällaisilla tuotteilla on sileä pinta, ne ovat miellyttäviä kosketukseen.

Tuolit ovat laadukkaita raaka -aineita. Tällaisilla tuotteilla on sileä pinta, ne ovat miellyttäviä kosketukseen.

 • miellyttävä ulkoinen muotoilu;
 • pitkä käyttöaika;
 •  korkeatiheyksinen.

Osaava tuotevalinta takaa erinomaisen hyvinvoinnin ja hyvän terveyden.

Tunnetuimmat valmistajat

Nykyään yritykset tarjoavat laajan valikoiman istuintyynyjä kaikentyyppisille tuoleille – markkinoilla on suuri määrä tuotteita eri toimintoihin ja tarpeisiin. Alkuperäiset mallit on tehty työtuoleihin, auton sisätiloihin, nojatuoleihin.

15

Valmistajat tarjoavat laajan valikoiman värejä jokaiseen makuun ja väriin. Kaikki valmistuksessa käytetyt materiaalit ovat täysin turvallisia ja jopa hyödyllisiä ihmisille. Tuotteet ovat suosittuja kuljettajien, synnytysnaisten ja pääasiassa istuvan elämäntavan omaavien naisten keskuudessa.

Ortopedisten nimikkeiden lajikkeet

Tietenkin, tee-se-itse-istuintyynyt tuolille ovat erittäin suosittuja, mutta niille, jotka eivät halua viettää aikaa tuotteen tekemiseen, on hyvä vaihtoehto-ostaa valmiita malleja. Onneksi niitä on tarjolla runsaasti, ja laajan luokituksen avulla voit valita hyödykkeitä jokaiseen makuun ja väriin..

Ortopedisen tyynyn voi ostaa helposti mistä tahansa verkkokaupasta

Ortopedisen tyynyn voi ostaa helposti mistä tahansa verkkokaupasta

Luokittelun perusominaisuus on tuotteiden valmistusmateriaali ja toiminnallinen tarkoitus. Tyynyt eroavat muodosta ja koosta.

15

Ne riippuvat yksilön tarpeista ja soveltamisalasta. Yleensä tuotteet luodaan siten, että ne muistavat kehon muodon, joten kun käytät tuotetta, voit pysyä samassa asennossa pelkäämättä tyynyn muodonmuutosta..

Kehon helpottamiseksi voit käyttää kahta tyynyä - selkää ja alavartaloa varten

Kehon helpottamiseksi voit käyttää kahta tyynyä – selkää ja alavartaloa varten

Puhallettavat tuolin istuintyynyt

Ne on valmistettu kumimateriaalista. Tämä on sama ortopedinen tuolityyny. Voit lukea monia arvosteluja Internetissä tällaisten tyynyjen eduista. Tärkein mukavuus on, että voit ottaa tällaisen tyynyn mukaasi tiellä, koska jos rullaat sen ylös, se mahtuu taskuun, laukkuun tai salkkuun. Jos tarvetta ilmenee, riittää, että hankit tuotteen ja täytät sen haluttuun mittamittariin. Tällaisia ​​tyynyjä käyttivät kaukaiset esi -isämme..

Nykyaikainen teollisuus tarjoaa puhallettavia tuotteita, jotka on kääritty lateksiin tai puuvillaan.

Pyöreiden tyynyjen edut

Tämä on yleisin muoto. Esimerkiksi ortopedinen rengaspehmuste tuolilla istumista varten ei ole harvinaista. Käytettäessä runko on jakautunut tasaisesti koko kehälle, eikä alavartalo ole lainkaan kuormitettu. Tämäntyyppinen tuote on erittäin kätevä useisiin käyttöaiheisiin:

 • ehkäisevät toimenpiteet peräpukamia vastaan;
 • taistella eturauhastulehduksen ilmiötä vastaan;
 • lisääntymistoiminnan normalisointi;

Periaate ortopedisen tyynyn vaikutuksesta naisen terveyteen

Periaate ortopedisen tyynyn vaikutuksesta naisen terveyteen

 • toipuminen synnytyksen jälkeen;
 • ongelmia urogenitaalijärjestelmän toiminnassa.

Pyöreät tyynyt voivat seurata kehon kaaria. Jotkut valmistajat tekevät pinnan erityisillä kaivoilla paremman vaikutuksen saavuttamiseksi. Kuvassa - tyyny naisille ja miehille

Pyöreät tyynyt voivat seurata kehon kaaria. Jotkut valmistajat tekevät pinnan erityisillä kaivoilla paremman vaikutuksen saavuttamiseksi. Kuvassa – tyyny naisille ja miehille

Tuotetta valittaessa otetaan huomioon lukuisia kriteerejä ja ominaisuuksia, jotka takaavat hyvän terveyden ja luovat olosuhteet mukavalle ja viihtyisälle työskentelylle..

Suorakulmaiset tyynyt

Kuljettajat käyttävät perinteisesti neliömäisiä ja suorakulmaisia ​​kappaleita, koska ne voivat toimia helposti missä tahansa asennossa. Jos puhumme toimistotyöntekijöistä, heille valmistetaan kymmeniä malleja eri materiaaleista ja on suunniteltu suurelle määrälle kuormia. Ne ovat mukavia muodon ja sopivan koon sekä muiden ominaisuuksien ja ominaisuuksien vuoksi..

Suorakulmainen tyyny sopii mihin tahansa tuoliin

Suorakulmainen tyyny sopii mihin tahansa tuoliin

Kotikäyttöön voit ostaa mukavat istuintyynyt

Kotikäyttöön voit ostaa mukavat istuintyynyt

Suorakulmaiset tyynyt on helppo puhdistaa ja niissä on erityinen päällinen, joka on helppo irrottaa

Suorakulmaiset tyynyt on helppo puhdistaa ja niissä on erityinen päällinen, joka on helppo irrottaa

Tuotteet selän alla

Ne on suunniteltu normalisoimaan selkärangan toimintaa. Tosiasia on, että osa painosta putoaa rullan alueelle, joka on kiinnitetty tuolin selkään. Tämän asennon seurauksena selkäranka ja muut elimet eivät koe luonnotonta stressiä. Ortopediset tyynyt ovat enemmän kuin pelkkiä tuolin mukavuutta lisääviä tuotteita – ne tarjoavat valtavia terveyshyötyjä..

Nykyaikaiset lääkärit suosittelevat niiden käyttöä töissä ja vapaa -ajalla mahdollisimman usein, koska jatkuvaan istumiseen liittyvä elämäntapa vaikuttaa kielteisesti yleiseen terveyteen. Lisäksi sukupuolielimet ovat jatkuvasti puristuksissa, mikä vaikuttaa negatiivisesti lisääntymisjärjestelmään, ja tämä koskee sekä naisia ​​että miehiä. Mukavan tyynyn, järkevästi ja optimaalisesti valitun tyynyn ansiosta, pitkä työaika toimistossa tai ajaminen ei vaikuta terveyteesi millään tavalla.