Tapaamme Koiran vuoden: kuinka sisustaa talo tyylikkäästi ja harmonisesti uudelle vuodelle 2019?

Vuosi 2018 on keltaisen maan koiran vuosi

Itäisen kalenterin mukaan vuosi 2018 on keltaisen maan koiran vuosi

Uudenvuoden tunnelma riippuu täysin talon sisustamisesta lomien aattona. Erilaisten lisävarusteiden valikoima muuttuu yhä vaikuttavammaksi joka vuosi; jos haluat ja sinulla on siihen sopivat mahdollisuudet, ei ole ollenkaan vaikeaa luoda todellinen joulukortti kotoasi. Jotkut koristeet voidaan tehdä omin käsin, jos haluat viettää miellyttävän illan käsityönä ja ladata tulevan loman hengen!

Kaunis juhlakoriste romumateriaaleista

Luova lomakoriste romumateriaaleista

Vuoden 2018 trendit

Keltaisen maan koiran vuosi on viisautta ja uskollisuutta, rauhallisuutta ja varovaisuutta. Perhearvot ja kodin mukavuus ovat erityisen lähellä tätä eläintä, joten liiallinen monimuotoisuus ja teeskentely säilyvät vielä vuoden ajan. Ja koiran vuonna on suositeltavaa keskittyä luonnollisiin sävyihin ja luonnonmateriaaleihin..

Neuvoja! Kodin sisustamiseen sopivat havupuut, savimaljakset, elävät kasvit ja kuivatut kukat, luonnonkankaat ja pörröiset matot..

Kankaasta valmistetut joululelut koirien muodossa

Kankaasta valmistetut joululelut koirien muodossa

Alkuperäinen puu oksista

Alkuperäinen puu oksista

 • Värimaailma perustuu keltaiseen, joten kaikki sen johdannaiset sopivat sisustukseen juhlapyhinä: oranssi, ruskea, beige, kultainen ja keltainen..

Keltaiseen pohjaan voidaan lisätä myös monimutkaisempia värejä, kuten sinappi, puumainen, sahrami ja terrakotta. Tällainen lämmin paletti voidaan ja pitäisi laimentaa hieman muilla väreillä, esimerkiksi vihreällä tai punaisella. Mutta on parasta käyttää vain mykistettyjä sävyjä, jotta ne eivät mene päällekkäin perusvärin kanssa..

Koristeellinen takan koristelu

Koristeellinen takan koristelu

Todellinen ratkaisu juhlatunnelman koristamiseen on keiju metsän ruumiillistuma, jossa on havupuiden oksia, puita ja eläimiä. Jos kodissasi ei ole takkaa, se voidaan valmistaa useista materiaaleista, kuten kipsilevystä, styroxista, vanerista ja jopa pahvilaatikoista. Se täydentää täydellisesti huoneen sisustusta, johon puu on asennettu, ja luo lämpimän ilmapiirin..

joulukuusi

Perinteen mukaan talon tärkein koriste on joulukuusi; mikään loma ei voi tehdä ilman sitä. Ei ole väliä, minkä vaihtoehdon valitset, asetatko luonnollisen männyn tai keinotekoisen kuusen – Koiran vuonna sinun ei pitäisi kasata tarpeettomasti leluja.

Rajoittaminen ja luonnollisuus auttavat pitämään kiinni perustyylistä. Kun pukeudut kauneuteen, valitse yksi neljästä tavasta:

 • Kaoottinen järjestely ei rajoita mielikuvitusta, kaikki tyhjät tilat täytetään, mutta sinun on varmistettava, ettei ylikuormitusta ole.

Harmoninen yhdistelmä joulukuusta ja olohuoneen sisustuksesta

Harmoninen yhdistelmä joulukuusta ja olohuoneen sisustuksesta

Uudenvuoden sisustuksessa pitäisi olla vähemmän ylellisyyttä koiran vuonna.

Koiranvuoden uudenvuoden sisustuksessa pitäisi olla vähintään ylellisyyttä

 • Ylhäältä alas, kruunusta alkaen, hopealanka ja sade ripustetaan ja jaetaan tasaisesti sivuille.
 • Kierreliike luo eurooppalaisen tyylin: yläpuolella on pieniä leluja ja suurempia palloja voidaan ripustaa lähemmäksi pohjaa..
 • Ympyrän sisustus sisältää lelujen jokaisen tason sulkemisen renkaaseen. Käytä eri kokoisia koruja samalla rivillä saadaksesi luonnollisen ilmeen.

neljätoista

Neuvoja! Koiran vuonna DIY -leluista tulee todellisia leluja. Kaikki saatavilla olevat keinot – kangas, paperi, puu ja jopa ruoka – sopivat lähtöaineeksi. Mikä koira kieltäytyy herkuista?

Voit lisätä luita suosittuihin makeisiin lelujen muodossa – tällainen puu muistetaan pitkään. Tärkeintä on pitää lemmikkikoirasi pois syöttiä, jotta koko rakenne säilyy ehjänä..

Neuvoja! Älä heitä pois kuusen tai männyn oksia, niistä voi tulla korvaamaton koriste talossa. Lisäksi toisin kuin keinotekoisilla, aidolla puulla on ainutlaatuinen aromi, jota ilman uudenvuoden loma on mahdotonta..

Katto, ovet ja portaat

Huoneen sisustuksessa katto unohtuu usein, mutta se on täydellinen epätavallisten ideoiden toteuttamiseen. Erityiset LED-nauhat auttavat luomaan monivärisen valaistuksen ja sopivat värikkäästi joulukuun seppeleisiin. Lisäksi voit käyttää tavallista sadetta, kun lelut on kiinnitetty siimaan. Ratkaisevimmille asunnon omistajille on olemassa erityinen akryylimaali, joka voidaan helposti pestä pois liuoksella..

Neuvoja! Kaavaimen avulla on helppo maalata katto, ja tulos miellyttää sekä aikuisia että lapsia..

Koristeelliset lamput ruokapöydän yläpuolella

Koristeelliset lamput ruokapöydän yläpuolella

Appelsiinin ja kanelin seppele täyttää kotisi miellyttävällä tuoksulla

Appelsiinien ja kanelin seppele täyttää talon miellyttävällä tuoksulla

 1. Ovet on yleensä koristeltu erilaisilla hopealangoilla tai seppeleillä. Tätä menetelmää, vaikka se on melko tavallinen, voidaan käyttää melko hyvin lisäämällä ripaus omaa tyyliäsi. Loppujen lopuksi kaikki koristeet on tehtävä samassa värimaailmassa ja säilytettävä samalla tyylillä..
 2. Voit tehdä pörröisiä lumihiutaleita hopealangasta tai ripustaa satiininauhoja..
 3. Onnekortit ovat mielenkiintoinen ratkaisu etuovelle, varsinkin jos vieraita odotetaan..

Idea! Jos talossa on portaikko, käytä sen potentiaalia tekemällä siitä puun lisäksi päähahmo. Muista jättää tilaa turvalliselle kululle, voit koristella kaiteen seppeleillä, palloilla ja nauhoilla jousilla.

Älä ohita vaiheita: voit laittaa niihin lahjoja tai sytytettyjä kynttilöitä sisältäviä laatikoita. Tyylikäs portaikko luo juhlallisen ilmeen ja on erinomainen kodin sisustus.

neljätoista

Neuvoja! Garlandit ovat yleinen koriste kaikkiin juhliin. Ne on helppo valmistaa mistä tahansa materiaalista – paperista, karkista, kankaasta tai muovikupista. Ne sopivat täydellisesti mihin tahansa talon paikkaan.

Kaunis koristeellinen paperiseppele

Kaunis koristeellinen paperiseppele

DIY LED -koristekoriste

DIY LED -koristekoriste

Ikkuna

Viime vuosina pakkas harvoin miellyttää meitä uudenvuoden lomilla, mikä tarkoittaa, että joudut koristamaan ikkunat itse. Yleisen menetelmän lisäksi leikata lumihiutaleet paperista ja käyttää erilaisia ​​maaleja, on enemmän epätavallisia vaihtoehtoja ikkunan sisustamiseen. Käyttämällä tavallista hammastahnaa voit luoda todellisen mestariteoksen lasille.!

Ikkunoiden sisustus tarroilla

Ikkunoiden sisustus tarroilla

Kauniisti suunniteltu ikkuna luo huoneeseesi erityisen tunnelman

Kauniisti sisustettu ikkuna luo huoneeseen erityisen tunnelman

Tätä varten tarvitset kaavaimen, joka on Internetistä löytyvien lukujen muodossa, vanha hammasharja, vesi, astiat, sakset ja paperi..

 1. Malli on kasteltava ja kiinnitettävä ikkunaan pyyhkimällä ylimääräinen vesi pois.
 2. Laimenna tahna vedellä hapankermaiseksi ja suihkuta kaavain siveltimellä.
 3. Kun kaavain on kokonaan peitetty hammastahnalla, se voidaan poistaa, kuva on valmis.

Voit koristella ikkunan kaavaimilla ja hammastahnalla.

Voit koristella ikkunan kaavaimilla ja hammastahnalla.

 • Kynttilöiden ja kuusen oksien koostumukset näyttävät yhtä mielenkiintoisilta. Kynttilöiden asentamiseen tarvitset paperikuppeja ilman kuviota, jotka voit maalata oman harkintasi mukaan; täytä vapaa tila rypistyneellä paperilla ja koristele yläosa keinotekoisella sammalla.
 • Voit tehdä seppeleen kuusen oksista ja ripustaa sen kynttilöiden päälle punaisella nauhalla. Lisäkoristeena voit käyttää mitä tahansa materiaalia: käpyjä, leluja tai seppeleitä.

Neuvoja! Jos sinulla ei ole aikaa luoda monimutkaisia ​​kuvioita, voit ostaa valmiita ikkunatarroja. Ne tarttuvat sekunnissa, mutta näyttävät erittäin kirkkailta ja laadukkailta. Joten kaikki hahmot voivat katsoa ikkunoihisi.

Seppeleitä ikkunan koristeluun

Seppeleitä ikkunan koristeluun

Uudenvuoden sävellys paperista ikkunalaudalla

Uudenvuoden sävellys paperista ikkunalaudalla

Sävellykset

Harmonisen sisustuksen luomiseksi on käytettävä erilaisia ​​sävellyksiä yhdistämällä useita ideoita yhteen kokonaisuuteen:

 1. Kirkkaat valot. Garlandit näyttävät hyviltä paitsi joulukuusi koristeina. Ne sopivat ikkunoihin, kaariin ja kattoihin. Voit tehdä uudenvuoden laatikon täyttämällä sen juhla -asusteilla tai lahjoilla ja koristelemalla koko sävellyksen värikkäillä valoilla..

  Valaistut koristeelliset pallot

  Valaistut koristeelliset pallot

 2. Romanttiset kynttilät. Pöydälle ne ovat yksinkertaisesti korvaamattomia illalla. Kerää lisää kynttilöitä sekä väärennettyä lunta ja männynkäpyjä, jotta juhlapöytäsi näyttää juhlalliselta.
 3. Uudenvuoden aromit. Vuoden pääjuhlaa ei voi kuvitella ilman mandariinien, kuusen oksien ja kanelin tuoksua. Tällainen koostumus on erityisen tärkeä, jos puu on keinotekoinen. Se voidaan sijoittaa sekä juhlapöydälle että joulukuusi viereen..
 4. Upea juoni. Luo “elävä” sävellys, jolla on tietty merkitys. Voit esimerkiksi tehdä koriste -rekiä koristamalla ne seppeleillä ja hopealankalla..
 5. Jouluseppele. Voit rakentaa yhden joulun symboleista kuusen oksilla. Koristeina käytetään kartioita, nauhaa, helmiä ja palloja. Se näyttää hyvältä ovissa, ikkunoissa ja takan päällä.

15

Pihan alue

Usein talon sisustus ei ylitä kynnystään, ja kaikki upeat koristeet pysyvät sisällä. Mutta luonto on jo huolehtinut tunnelman luomisesta, jäljellä on hyvin vähän – lisätä kirkkaita värejä lumipeitteeseen. Pihan koristamisperinne on ollut amerikkalaisten keskuudessa vuosikymmeniä ja sitä käytetään yhä enemmän muissa maissa. Joten miksi ei lainata hyviä ideoita?

Postilaatikon koristaminen männyn oksilla

Postilaatikon koristaminen männyn oksilla

Seppeleet, joissa on seppeleitä, tekevät portistasi vastustamattoman

Seppeleet, joissa on seppeleitä, tekevät portista vastustamattoman

Tunnelman luominen kadulle alkaa talon julkisivusta ja menee sisäpihalle kynnyksen portaita pitkin. Voit ripustaa seppeleen kartioilla ja kellon, jossa on punainen nauha etuovelle. Ja koristele talon julkisivu kuusen oksien seppeleillä tai valaise kirkkaasti.

Portaissa voit laittaa ruukkuja erilaisilla paperifiguureilla ja jakaa jääpalloja alueelle. Jääpallo on myös helppo tehdä: kaada vettä tavalliseen palloon ja lisää väriainetta ja lähetä se sitten pakkaselle. Kun jää on valmis, sinun on poistettava kumi – ja saat jääpalloa.

Neuvoja! Päähenkilöt voivat olla myös hirvieläimiä, rekiä joulupukin kanssa, lumiukkoja. Jos kaupasta ei ole mahdollista ostaa valmiita asennuksia, kuka tahansa voi tehdä lumiukon lumen läsnä ollessa, koska ämpäri porkkanaa löytyy mistä tahansa kodista.

Kaunis kukka -asetelma yksityisen talon kuistilla

Kaunis kukka -asetelma yksityisen talon kuistilla

Pihan joulukoriste kuivilla oksilla

Pihan joulukoriste kuivilla oksilla

Jos ikivihreät kasvavat talon edessä, on täysin mahdollista koristella ne joulukuusi esimerkkiä noudattaen. Jopa pienet thuja -pensaat voivat ohittaa kuusen, jos pukeudut niihin leluilla. Tavallisille puille, jotka jäävät ilman lehvistöä talveksi, pallot tilalle sopivat kirkkaista vaatteista, jotka on valmistettu mistä tahansa kankaasta. Voit yksinkertaisesti kääriä puunrungot monivärisillä kangasleikkeillä tai vanhoilla esineillä, ja nuhjuisten puiden rungon ulkonäkö muuttuu..

Neuvoja! Jos haluat jotain erityistä, voit ostaa hahmon kiipeilevästä joulupukista ja ripustaa sen kotiisi tai aidalle. Saat loistavan idean, joka vetoaa kaikkiin poikkeuksetta – sekä vieraisiisi että tavallisiin ohikulkijoihin..