Peili keittiön sisustuksessa: keittiön visuaalisen laajentumisen salaisuudet

Viistetyt laatat luovat näyttävän lasitunnelman

Viistetyt laatat luovat näyttävän lasitunnelman

Alun perin ja siististi keittiöön asennetun peilin avulla voit lisätä kokonaistilaa, parantaa valaistusta ja lisätä sisustusta entisestään. Nykyaikaisia ​​peiliviimeistelyitä on useita muotoja, kokoja ja värejä, joten voit helposti löytää täydellisen sopivuuden keittiöön. Tästä artikkelista voit oppia paljon tällaisten keittiöiden suunnitteluominaisuuksista, valmistusmateriaaleista, saada neuvoja hoitoon ja suunnittelun valintaan.

Peilattu backsplash ja päivänvalo luovat vaikutelman siitä, että keittiössä ei ole rajoja

Peilinen esiliina ja päivänvalo luovat illuusion siitä, että keittiössä ei ole rajoja

Materiaalivalinnan ominaisuudet

Peilirakenne voidaan valmistaa polystyreenistä, lasista ja akryylimateriaaleista. Polystyreeni pelkää hyvin kosteutta, joten sitä ei suositella käytettäväksi keittiössä. Sitä ei myöskään ole sovitettu mekaanisiin vaurioihin. Siksi kannattaa harkita tarkemmin kahta muuta vaihtoehtoa..

  1. Akryyli. Tästä materiaalista valmistettu peili on vakain ja sitä pidetään turvallisimpana. Sen etuja ovat helppo asentaa, helppo leikata ja kuljettaa. Haitat huomioon ottaen voit ottaa huomioon alhaisen naarmuuntumiskestävyyden ja korkean hinnan..

    Keittiön korkean teknologian tyyliä täydentää kylmä akryylivalaistus

    Korkean teknologian keittiötyyliä täydentää kylmä akryylivalaistus

  2. Lasi. Se on raskaampaa kuin edellinen materiaali ja sitä käytetään seinien koristeluun ja keittiön backsplashiin.

Läpinäkyvä lasi on lähes näkymätön, mutta sillä on tärkeä tehtävä suojata seinä lialta

Läpinäkyvä lasi on lähes näkymätön, mutta sillä on tärkeä tehtävä suojata seinä lialta

Seuraavat materiaalit ja elementit valmistetaan näiden rakenteiden perusteella:

Elementit -ominaisuus
Arkki paneelit Useimmiten niitä voidaan käyttää seinien, huonekalujen julkisivujen ja esiliinojen sisustamiseen keittiöön. Levypeilien paksuus voi olla jopa 4-6 mm. Tarkkojen parametrien säätö tapahtuu suoraan asennusprosessin aikana
Mosaiikkilaatta Perinteisesti tällaista mosaiikkia käytetään keittiössä seinien verhoamiseen, backsplashiin sekä kaarevien elementtien viimeistelyyn. Nämä rakenteet toteutetaan joustavien matriisien muodossa, mutta jotkut valmistajat tarjoavat tuotteita, jotka koostuvat erillisistä komponenteista. Peilityyppisessä mosaiikissa on valtava määrä positiivisia puolia. Tämä on tahrojen, tahrojen näkymättömyys ja paikallisten korjausten mahdollisuus sekä tasaisen pohjan tarpeen puuttuminen. Ja tietysti tämän materiaalin tehokkuutta ja monipuolisuutta ei voida sivuuttaa. Jos otamme huomioon haitat, voimme puhua korkeasta hinnasta ja saumojen säännöllisen puhdistuksen tarpeesta.
Laatta Sillä voi olla erilaisia ​​muotoja ja kokoja, ja sen julkaisu on tehty “sika” -laatana neliöiden, kolmion muotoisten elementtien, kuusikulmioiden ja muiden kokoonpanojen muodossa. Tällaisista materiaaleista sinun ei ole vaikea luoda alkuperäistä esiliinaa tai paneelia seinälle.

13

Kuten näette, keittiön peililasista on useita muunnelmia. Osaavan suunnanvalinnan avulla voit luoda ainutlaatuisen tilan ja tuntea olosi paljon paremmaksi..

15

Peilin reunan muunnelmia

Huuli on yksi peilin tärkeimmistä osista. Sen reunat eivät ole minkään käsittelyn kohteena, joten tuotteesta tulee yhä haavoittuvampi lastujen ja halkeamien vuoksi.

Neuvoja! On syytä suosia rakenteita, joissa on kiillotettu reuna tai viiste (reunat, jotka on varustettu viistoilla 40 ° kulmassa).

Peilitriptyykki laajentaa tilaa visuaalisesti suorakulmaisen muodon ansiosta

Peilitriptyykki laajentaa tilaa visuaalisesti suorakulmaisen muodon ansiosta

Toinen peilityyppi on vahva ja kestävä. Lisäksi näillä tuotteilla on uskomaton kiilto, koska ne kykenevät taittamaan valoa..

Huomautuksella! Viisteen leveys voi vaihdella materiaalin paksuuden mukaan – 4-45 mm.

15

Peilien suunnitteluohjeet

Peilipinnan tyyppi voi olla erilainen. Perinteisen kankaan lisäksi voit valita seuraavat tyypit:

Värillinen rakenne Se voidaan esittää kullan, samppanjan, grafiitin väreissä. Käytännössä tuotteita käytetään usein myös syaanina, vihreänä, punaisena ja violettina, mikä voidaan saavuttaa värillisen peruslasin ansiosta
Satiini Tämä on eräänlainen peilirakenne, joka on mattapintainen erityisen kemiallisen etsauksen avulla. Tämä voi olla koko kangas tai vain yksi piirustus siitä. Ulkopuolella sen viimeistely on samanlainen kuin hiekkapuhallusprosessi, mutta lopputulos näyttää tyylikkäämmältä ja tasaisemmalta.
Ikääntynyt vaikutus Tässä tapauksessa puhumme tylsän pinnan visualisoinnista, joka voidaan saavuttaa kemiallisella etsauksella tai painatuksella, joka levitetään amalgaamin alle. Tällaiset peilit sopivat täydellisesti klassisiin sisustusratkaisuihin ja auttavat parantamaan keittiön yleistä ulkonäköä ja kuntoa.
Hiekkapuhalluskuvio Hiekkapuhallustekniikan avulla on mahdollista levittää kuvio peilin ulkopuolelle, jolloin voit luottaa pakkasen vaikutukseen. Tärkeä asia on, että tällaisessa mallissa on välttämättä oltava kehys. Lisäksi tämä malli ei sovellu esiliinalle, koska se vaatii huolellista käsittelyä.
Piirustus amalgaamin alla Tällainen peili voidaan varustaa millä tahansa kuviolla tai kuviolla, jonka haluat vain nähdä keittiössäsi. Se levitetään kalvolle yksinkertaisella ultraviolettitulostusmenetelmällä, joka liimataan myöhemmin lasiin ja joka on päällystettävä amalgaamilla. Tässä on joitain muunnelmia tällaisten rakenteiden suunnittelusta, ja voit valita haluamasi.

Mielenkiintoinen ratkaisu on mosaiikkilaatat, jotka yhdistetään onnistuneesti huonekaluihin ja varusteisiin.

Tehokas ratkaisu – mosaiikkilaatat, jotka yhdistetään onnistuneesti huonekaluihin ja varusteisiin

Tällaisten rakenteiden suunnittelun useista muunnelmista voit valita haluamasi..

Asennusperiaatteet

Peilityyppisten rakenteiden kiinnitys on suoritettava tasaisilla pinnoilla. Seinien järkevä valmistelu on erityisen tärkeää, varsinkin jos asennat arkkipeililiinaa tai kokoseinäpeiliä.

Hieno muovaus ja pehmeällä valolla valaistu peili muuttavat keittiön taideteokseksi

Hieno muovaus ja pehmeällä valolla valaistu peili muuttavat keittiön taideteokseksi

Materiaalin asennus voidaan suorittaa eri tavoilla:

  1. kiinnikkeet ja poraus;
  2. nestemäinen liima tai kynnet;
  3. koukut.

16

Huomautuksella! Optimaalisin tapa on käyttää liimakiinnikkeitä, vaikka käytännössä löytyy usein muita vaihtoehtoja..