Design af en lille lejlighed (+80 fotos)

Design af en lille lejlighed (+80 fotos)

Hjem er et sted, hvor du vil føle tryghed og komfort. Men hvad nu hvis du har et trangt hjem med et lille område, og lysten til at leve komfortabelt ikke forsvinder nogen steder? Bare rolig, designet af en lille lejlighed kan også være smukt! Og de følgende 10 projekter beviser det så godt som muligt..

1. Lille studiolejlighed fra Design Studio Mango

Arealet af denne lille lejlighed er kun 27 kvm. og stiger på grund af den vedhæftede loggia med 4,5 kvm..

Når man ser på interiøret, er det svært at tro, at dette er en lille størrelse – designet ser så rummeligt ud. For at skabe en sådan effekt i dekoration foretrak forfatterne lette materialer, der visuelt udvider området: hvide og grå nuancer er harmonisk kombineret med let laminat.

Et omhyggeligt gennemtænkt layout gjorde det muligt at placere alle de nødvendige zoner. Så på gangen er der indbyggede garderober, som spiller rollen som vigtige opbevaringspladser. Spejlvæggen i spisestuen øger mængden af ​​plads. Mønstrede fliser skaber variation i almindelige farver. Stuen, som også er et soveværelse, er adskilt fra køkkenet med en gennemsigtig glideskillevæg.

Design af en lille studiolejlighed af Design Studio Mango Design af en lille studiolejlighed af Design Studio Mango Design af en lille studiolejlighed af Design Studio Mango Design af en lille studiolejlighed af Design Studio Mango Design af en lille studiolejlighed af Design Studio Mango Design af en lille studiolejlighed af Design Studio Mango Design af en lille studiolejlighed af Design Studio Mango

2. Design af en lille lejlighed på 20 kvm.

Studio “Hyggelig lejlighed” ser ud til at have gjort det umulige og placeret et køkken, soveplads, omklædningsrum, badeværelse, toilet og et sted til en synthesizer i denne lille lejlighed..

Designere har brugt reflekterende overflader, hvor det ser passende ud: på skabet, ved siden af ​​sofaen og endda vinduerne for at fordoble mængden af ​​naturligt lys, der kommer ind i lejligheden. På samme tid lykkedes det dem på en kompetent måde at kombinere spejle med matte overflader for at undgå effekten af ​​en spejl labyrint..

For at redde et allerede lille område besluttede projektforfatterne at installere synthesizeren på vindueskarmen, som de tidligere havde forvandlet til et specielt bordstativ. Den lyse lilla radiatorrist fremhæver lyse, overvejende hvide farver.

Design af en lille lejlighed på 20 kvm. Design af en lille lejlighed på 20 kvm. Design af en lille lejlighed på 20 kvm. Design af en lille lejlighed på 20 kvm. Design af en lille lejlighed på 20 kvm. Design af en lille lejlighed på 20 kvm. Design af en lille lejlighed på 20 kvm. Design af en lille lejlighed på 20 kvm.

3. Design af en lille lejlighed på 33 kvm. i Kiev

Designer Konstantin Rusev fra Rusev Podolyanich Architect Bureau har skabt et unikt interiør, der afspejler kærligheden til sin ejers kunst.

Det er mærkeligt, at projektet først var tænkt til leje, men med tiden blev ejeren forelsket så meget, at han besluttede at forlade den hyggelige studiolejlighed for sig selv. Og det er ikke overraskende: Huset ser rummeligt og stilfuldt ud takket være succesrige designideer.

Først og fremmest foretog forfatteren en fuldstændig ombygning. Tidligere var der hele fem værelser: En entré, stue-soveværelse, køkken, badeværelse og toilet. Som et resultat blev badeværelset kombineret, der blev skabt en skillevæg mellem gangen og soveværelset ved hjælp af en rummelig garderobe. Fraværet af svingdøre samt udskiftning af dem med skydedøre sparede plads.

Lofterne er ret lave i lejligheden, så jeg måtte omhyggeligt vælge belysningen. To lysekroner, en lampe og en gulvlampe – et lille rum kræver enkle løsninger.

Design af en lille lejlighed på 33 kvm. i Kiev Design af en lille lejlighed på 33 kvm. i Kiev Design af en lille lejlighed på 33 kvm. i Kiev Design af en lille lejlighed på 33 kvm. i Kiev Design af en lille lejlighed på 33 kvm. i Kiev

4. Interiøret i en lille lejlighed i moderne stil

Den funktionelle placering af hovedzonerne såvel som det beherskede design er i stand til at skabe virkelige mirakler med rummet, som arkitekten Ksenia Bobrikova beviser i dette eksempel..

Objekt med et areal på 38,8 kvm. ligger i Moskva og blev opfattet som en gæstelejlighed for klienter og venner af den unge ejer. Oprindeligt var lokalerne for smalle, men efter ombygning blev de omdannet. En rummelig stue-soveværelse, et køkken kombineret med en spisestue, et arbejdsområde, et badeværelse, en entré dukkede op her. Dette resultat blev opnået takket være adskillelsen af ​​skillevægge og skabelsen af ​​en åben rumfølelse..

Den overvejende lette finish og balancen mellem blanke overflader har hjulpet med at udvide rummet ved at fylde det med en række detaljer..

Interiøret i en lille lejlighed i moderne stil Interiøret i en lille lejlighed i moderne stil Interiøret i en lille lejlighed i moderne stil Interiøret i en lille lejlighed i moderne stil Interiøret i en lille lejlighed i moderne stil Interiøret i en lille lejlighed i moderne stil Interiøret i en lille lejlighed i moderne stil Interiøret i en lille lejlighed i moderne stil Interiøret i en lille lejlighed i moderne stil

5. Design af en lille lejlighed fra Space for Life

Det usædvanlige i dette projekt er en toværelses lejlighed med et areal på 43 kvm. blev til en treværelses lejlighed, og ikke omvendt.

Ejerne af boligen er mor og datter, og dette påvirkede naturligvis designets karakter. Interiøret viste sig at være sart og luftigt, hovedsageligt på grund af pastelfarverne. Men lyspaletten er overdådigt dekoreret med lyse accenter på en af ​​væggene, hvilket strider imod reglen “mindre plads – mindre detaljer”.

Layoutet indeholder to soveværelser samt en stue til fælles afslapning.

Design af en lille lejlighed fra Space for Life Design af en lille lejlighed fra Space for Life Design af en lille lejlighed fra Space for Life Design af en lille lejlighed fra Space for Life Design af en lille lejlighed fra Space for Life Design af en lille lejlighed fra Space for Life Design af en lille lejlighed fra Space for Life Design af en lille lejlighed fra Space for Life

6. Lille lejlighed i klassisk stil

Selv den klassiske stil vil se smuk ud på et område på 28,8 kvadratmeter, hvis du tænker grundigt over designet. Den russiske designer Marina Dadiani bragte luksus og rummelighed til denne lejlighed uden at være bange for at arbejde med et lille rum.

Den største fordel, der letter arbejdet, var husets firkantede geometri, hvor zonerne i soveværelset og køkkenet kombineret med stuen blev fremhævet ved hjælp af zonering. Sengen er placeret i en lille niche, som er adskilt fra resten af ​​rummet med massive gardiner og skaber en hyggelig, isoleret atmosfære indeni.

Efter ombygning lykkedes det os at finde et sted til et skab på gangen, et bryggers samt et opbevaringssystem.

Design af en lille lejlighed i klassisk stil Design af en lille lejlighed i klassisk stil Design af en lille lejlighed i klassisk stil Design af en lille lejlighed i klassisk stil Design af en lille lejlighed i klassisk stil Design af en lille lejlighed i klassisk stil Design af en lille lejlighed i klassisk stil

7. Indretning af en lille lejlighed på 32 kvm..

Projektet blev udviklet af designeren Tatyana Pichugina. Hun havde en bestemt opgave: at omdanne en lille lejlighed med et areal på 32 kvm. ind i en hyggelig svensk bolig.

Ændringen i layoutet omfattede opdeling af hallen i to zoner: til afslapning og for gæster. I køkkenet var det muligt at “vinde tilbage” yderligere kvadratmeter ved at arrangere møbler: alle genstande flyttede til væggen, hvilket gav plads til fri bevægelighed.

Selvfølgelig spillede hvide vægge og lys indretning en vigtig rolle. Mursten dekoration på den ene side gav rummet en lidt romantisk stemning, som svarer til solrige og havet Odessa – byen, hvor disse lejligheder er placeret..

Indretning af en lille lejlighed på 32 kvm. Indretning af en lille lejlighed på 32 kvm. Indretning af en lille lejlighed på 32 kvm. Indretning af en lille lejlighed på 32 kvm. Indretning af en lille lejlighed på 32 kvm. Indretning af en lille lejlighed på 32 kvm. Indretning af en lille lejlighed på 32 kvm. Indretning af en lille lejlighed på 32 kvm.

8. Design af en lille lejlighed af Irina Krasheninnikova

Denne lejlighed med et soveværelse er 38 kvm. blev designet til en 65-årig værtinde, men der er meget at lære af designet til mennesker i alle aldre.

Det oprindelige layout havde betydelige ulemper: et lille køkken, et separat badeværelse og mangel på lagerplads.

Enkle, men effektive løsninger har ændret boliger. Så ændrede placeringen af ​​indgangen til køkkenet – gjorde det muligt at frigøre en niche til køleskabet. I gangens “køl” er der døre, der fører til stuen og omklædningsrummet. Badeværelset blev kombineret til ét rum.

Interiøret afspejler lidt ydersiden af ​​den gamle bygning fra 1970, hvor lejligheden er placeret. Både der og der er elementer af modernismen, samt et gråt farveskema. Rummet er fyldt med lys og luft takket være store vinduer, blanke overflader og et kompetent layout.

Design af en lille lejlighed af Irina Krasheninnikova Design af en lille lejlighed af Irina Krasheninnikova Design af en lille lejlighed af Irina Krasheninnikova Design af en lille lejlighed af Irina Krasheninnikova Design af en lille lejlighed af Irina Krasheninnikova Design af en lille lejlighed af Irina Krasheninnikova Design af en lille lejlighed af Irina Krasheninnikova Design af en lille lejlighed af Irina Krasheninnikova Design af en lille lejlighed af Irina Krasheninnikova Design af en lille lejlighed af Irina Krasheninnikova Design af en lille lejlighed af Irina Krasheninnikova Design af en lille lejlighed af Irina Krasheninnikova Design af en lille lejlighed af Irina Krasheninnikova

9. Design af en lille lejlighed i Moskva

Follow Beauty Interior -studiet satsede på originalitet og traf den rigtige beslutning: I lejligheden bemærker du slet ikke, at den er lille. Og selvom projektforfatterne håbede, at en sådan beslutning ville falde i smagen af ​​en ung pige (lejligheden var lejet ud), flyttede en midaldrende mand herind som følge heraf.

Engang var det en almindelig etværelses lejlighed, men designerne “tilføjede” endnu et værelse. Så soveværelset dukkede op på stedet for et separat køkken, som delvist besatte korridoren..

Eklektik matchede perfekt kravet om at skabe et spektakulært udseende af lejlighederne – endnu et bevis på, at du ikke bør være bange for lyse farver og detaljer selv i en lille lejlighed..

Design af en lille lejlighed i Moskva Design af en lille lejlighed i Moskva Design af en lille lejlighed i Moskva Design af en lille lejlighed i Moskva Design af en lille lejlighed i Moskva Design af en lille lejlighed i Moskva Design af en lille lejlighed i Moskva

10. Lille lejlighed i Granatny lane, Moskva

Denne bolig er på 38 kvm. også beregnet til at blive udlejet. Kunderne præsenterede projektdesigneren Yulia Golavskaya med mange krav til farver og layout, der afspejlede deres smag. Og selvom sædvanligvis sådanne lejligheder “med karakter” sjældent finder lejere, så blev alt med denne toværelses lejlighed anderledes.

Interiøret er udført i blødt blå med mønstret tapet, sofa og døre. I øvrigt øgede designeren deres højde for at understrege lofterne på 3,5 meter..

Køkkenet er placeret i en niche ved siden af ​​vinduet – så det fylder ikke meget. Der er to indgange til soveværelset, hvilket tilføjer en følelse af frihed og rummelighed.

Design af en lille lejlighed i Granatny lane, Moskva Design af en lille lejlighed i Granatny lane, Moskva Design af en lille lejlighed i Granatny lane, Moskva Design af en lille lejlighed i Granatny lane, Moskva Design af en lille lejlighed i Granatny lane, Moskva Design af en lille lejlighed i Granatny lane, Moskva Design af en lille lejlighed i Granatny lane, Moskva

Video: Design af en lille lejlighed – indvendige ideer