Tambour i et privat hus: indretningsmuligheder og en oversigt over efterbehandlingsmaterialer

Tambour eller et fuldstændigt funktionelt værelse i et privat hus

Tambour er et fuldstændigt funktionelt værelse i et privat hus

Når man planlægger og arrangerer en privat boligbygning, er det vigtigt at tage højde for særegenhederne i klimazonen, da vores breddegrader kendetegnes ved alvorlige frost og snefald om vinteren og høje temperaturer om sommeren. Korrekt planlægning reducerer deres indflydelse på komforten ved at bo i dit eget hjem. For at skabe en barriere mod kulde eller varme er indgangen til huset udstyret med en særlig forlængelse. Sådan et lille rum kaldes en vestibule..

Glasmosaikvindue - et højdepunkt i rummets design

Glasmosaikvindue – “fremhæv” i rummets design

Hovedfunktioner

Tamburen er et valgfrit element, dets tilstedeværelse er ikke påkrævet af de tekniske regler for opførelse af boliger. Men den udfører en masse nyttige funktioner, hvoraf følgende kan skelnes:

  • Varme og kulde isolering. Dette rum er en hindring for varmeudslip fra huset og indtrængen af ​​kulde i det. Det er også vigtigt, at hoveddøren er beskyttet mod regn, sne og vind, hvilket påvirker niveauet af temperaturindikatorer..
  • Forureningsbeskyttelse. Som regel kan vinden bringe støv og snavs ind i huset, især når det er pollen fra blomster eller poppelfnug. Affald bringes også ofte ind i huset under bestemte job. Et lille rum er stedet, hvor alle former for snavs bevares uden at nå huset.

Det rigtige valg af møbler og design kan gøre vestibulen til et helt hyggeligt sted i huset.

Det rigtige valg af møbler og design kan gøre vestibulen til et helt hyggeligt sted i huset.

Dette er hovedfunktionerne i vestibulen. Afhængig af størrelse og opstillingsmetode kan det fungere som et sted til opbevaring af overtøj og sko..

Råd! Her kan du placere en trappe, der fører til loftet eller anden sal. Og om sommeren kan det være et godt sted at slappe af..

15

Påkrævede parametre

Ejerne af private huse opgiver i dag i stigende grad unødvendige tilbygninger eller stræber efter at gøre dem multifunktionelle. Standardforhallen har lidt forskellige parametre og adskiller sig fra den, der nu er sædvanlig at vedhæfte til huse..

Vigtig! Ifølge bygningsregler skal den være mindst 1,2 meter dyb. For at øge beskyttelsesfunktionerne er det værd at installere en dør ved indgangen. Det er ønskeligt, at det er udstyret med glas. Dette vil sikre, at der kommer lys ind i rummet..

Den glaserede dør vil perfekt bevare mikroklimaet i vestibulen og give meget dagslys

Den glaserede dør vil perfekt bevare mikroklimaet i vestibulen og give meget dagslys

Vigtig! Brandsikkerhedsregler bestemmer, at døren mellem gaden og forstuen, såvel som den, der fører til huset, skal åbne udad..

Men som du ved, gælder dette krav ikke for private bygninger, så overholdelse af det anbefales, men ikke obligatorisk. Det er også kendt, at en standard vestibule ikke er udstyret med varme. Moderne tilbygninger foran indgangen til huset adskiller sig noget fra disse standarder..

13

Gang

Gangen er et særligt værelse i huset. Det er et slags visitkort i huset, da de gæster, der kommer til huset og ejerne selv først og fremmest befinder sig i dette rum. Som regel er den udstyret med et sted til placering af overtøj til ejerne og deres besøgende. Der kræves også en skoholder.

Råd! Det er tilrådeligt at placere et spejl der, så du kan sætte dig selv i orden umiddelbart før du går en tur..

Lyse farver, marmorgulv, krystal lysekrone - en ægte dekoration af gangen

Lyse farver, marmorgulv, krystal lysekrone – en ægte dekoration af gangen

En vigtig rolle spilles af stedet for at gemme ting, der anbefales eller skal tages med, før du går ud: taske, paraply, nøgler. Mange ejere placerer et skab på gangen til opbevaring af sæsonbestemte genstande samt forskellige husholdningsapparater.

Desværre tillader de små dimensioner af vores huse os ikke at oprette en separat rummelig gang, så mange mener, at en glimrende løsning er at tage den til indgangsbilaget. Dette er ganske muligt, hvis særlige krav er opfyldt..

Råd! Vælg møbler, der er modstandsdygtige over for temperaturændringer i et sådant rum. Dette vil sikre en længere levetid..

Skillevægge af træ og glas ser ud til at sløre grænserne mellem rum

Skillevægge af træ og glas ser ud til at sløre grænserne mellem rum

Vigtig! I et sådant rum er det bydende nødvendigt at organisere opvarmning. Mellem det og resten af ​​det er værd at installere en dør. For at undgå dannelse af fugt og fugt, som efterfølgende kan forårsage skimmelsvamp og meldug, er det nødvendigt at installere en hætte.

Baldakin

I dag virker ordet “seni” så forældet, at det hovedsageligt findes i landsbyerne. Men det var de første muligheder for at arrangere vestibulen. Men få mennesker husker dens betydning..

  • Baldakinen er et særligt rum, der både er en forbindelses- og en bufferzone mellem boliger og udhuse..

Vores forfædre forenede et hus og en stald under ét tag. Men heldigvis opgives denne teknik i dag i stigende grad. En garage, værksted og andre bygninger kan bruges som en tilstødende bygning. Dette giver dig mulighed for at komme fra et værelse til et andet uden at gå udenfor, hvilket er meget bekvemt, især om vinteren..

Den moderne løsning er et stort anneks, der kan udstyres, som du vil

Den moderne løsning er et stort anneks, der kan udstyres efter eget skøn

Baldakinen beskytter ikke kun mod naturfænomener og snavs, der kommer ind fra gaden, men er også en fremragende barriere for lugt og støj fra udhuset. På trods af dette anbefaler eksperter at installere ventilation i ikke-boligområder..

Råd! Hvis der foretages en ekstra indgang fra gaden til fyrrummet, kan det ved hjælp af baldakinen forbindes til brændeskuret.

Denne type er klassificeret som uopvarmet. Når du vælger en dør, bør du foretrække en glaseret eller finde et sted til et vindue for at sikre tilstrækkeligt sollys..

15

Veranda

Verandaen er en glimrende mulighed for at arrangere blokering af plads. Hvordan adskiller en sådan struktur sig fra andre? Svaret er meget enkelt: Verandaen er et lyst værelse foran indgangen. Dette skyldes det store antal vinduer.

En stor veranda fungerer som et sted for hvile og afslapning

En stor veranda fungerer som et sted for hvile og afslapning

Vægge kan bygges af mursten, skumblokke og andre materialer. De kan også være af træ, men i dette tilfælde skal de isoleres..

fjorten

Det moderne byggematerialemarked giver dig mulighed for at bygge en fuldglaseret veranda ved hjælp af metalplaststrukturer til basen, udstyret med termoruder.

På en note! Normalt opvarmes verandaen ikke. Det fungerer som et godt sted at slappe af i foråret og efteråret..

Veranda

Tilbygningens størrelse afhænger af den samlede plads i gården ved siden af ​​huset. Det sker så, at det er minimalt. Men lejere kan ikke nægte at oprette en indgangszone. I dette tilfælde kan du installere en veranda. Det er en halvåben struktur, der ikke har vinduer eller døre..

Jo mere åben veranda, desto mindre beskytter den mod vejret.

Jo mere åben veranda, desto mindre beskytter den mod vejret.

Små vægge beskytter mod vind og sne. Men dens varmeisoleringsegenskaber er ikke så store som andre bygninger. Som regel er verandaen rejst af træ..

fjorten

Produktion

Tambouren er ikke et obligatorisk element i bygningen, men dens tilstedeværelse giver dig mulighed for at holde huset varmt og rent. Valget af bygning afhænger af dine præferencer og mængden af ​​ledig plads. Gør ikke dette værelse for stort, så det vil ikke være i stand til at opfylde sin hovedfunktion – at levere varmeisolering.