Yleinen bidee-wc-kaksi yhdessä -laite

Monipuolinen suihku -wc - käytännöllinen ja toimiva

Monipuolinen suihku -wc – käytännöllinen ja toimiva

Koko moderni sivistynyt maailma pyrkii ympäröimään jokapäiväisen elämänsä mahdollisimman mukavasti. Putkityöt ovat osa mukavaa asumista mukavassa kodissa. Yksi elementti oli suhteellisen tuore keksintö – bidee. Tämä hygienialaite auttaa sinua suorittamaan intiimejä toimenpiteitä ilman vaivaa ja epämukavuutta..

Valmistajat ovat pitkään hallinneet monenlaisten mallien tuotannon. Todellisuutemme asettaa kuitenkin joitain rajoituksia niiden ostamiselle monille nykyaikaisten kaupunkien asunnoille. Kylpyhuoneiden pieni alue ei salli lisävarusteiden sijoittamista onnistuneesti. Siksi valmistajat, jotka tapaavat käyttäjiä puolivälissä, tarjoavat universaalin ratkaisun – wc: n, jossa on bidee. Tällaisen tavanomaisten vesijohtolaitteiden muutoksen avulla voit saada toiminnallisia lisäominaisuuksia vaarantamatta ahtaan kylpyhuoneen vapaata tilaa kaupunkiasunnossa..

Suihku -wc modernissa kylpyhuoneessa

Suihku -wc modernissa kylpyhuoneessa

Pyöreä virtaviivainen suihku -wc

Pyöreä virtaviivainen suihku -wc

Putkityöt, joista valita

Ulkoisesti tämä laite ei eroa paljon perinteisestä wc -kulhosta. Jos haluat nähdä suunnittelun ominaisuudet, sinun on katsottava kannen alle. Sisällä takaseinässä on veden ulostulo, josta vesi virtaa kuin suihkulähde. Lämpötilan ja paineen säätämisen ansiosta käyttäjä voi helposti valita itselleen optimaalisen hygieniatoimenpiteen..

Tällaisia ​​laitteita käytettäessä saavutetaan maksimaalinen mukavuus – kaikki manipulaatiot voidaan suorittaa mukavassa ja tasapainoisessa istuma -asennossa, ja ohjaa veden virtausta vain ojentamalla.

Materiaalina tällaisten laitteiden valmistukseen käytetään:

 • fajanssi,
 • posliini,
 • valurauta,
 • teräs,
 • muovi-,
 • lasi-.

Niiden toimintaominaisuudet mahdollistavat hygienia- ja hygieniavaatimusten noudattamisen, varmistavat tuotteen riittävän kestävyyden ja luotettavuuden, määrittävät sen kustannukset ja takuuajan..

Suihku -wc: n käyttö on varsin monipuolista

Suihku -wc: n käyttö on varsin monipuolista

Kun valitset kotiisi LVI-laitteita, jotta voit ostaa todella korkealaatuisen ja luotettavan tuotteen, sinun on tarkistettava:

 • tavaroiden sertifikaattien ja takuuasiakirjojen saatavuus,
 • mallin suunnittelu ja materiaali, josta se on valmistettu,
 • viemärijärjestelmän ja säiliön suunnittelu.

Valmistajien laajan valikoiman ansiosta voit valita vaihtoehdon jokaiseen makuun. Mutta on joitain käytännön vinkkejä, jotka on otettava huomioon ostettaessa:

 • Keskeytetty asennus vie vähemmän tilaa wc: ssä ja on helpompi huoltaa.
 • Vaakasuoralla hyllyllä varustettu viemäröinti takaa minimaalisen vesiroiskeen.
 • Säiliön laatu on kääntäen verrannollinen äänten määrään sen käytön aikana.

Ottaen ne huomioon voit lisäksi neuvotella myyjän kanssa sopivimman näytteen valitsemiseksi..

Suihku -wc: n alkuperäinen muotoilu

Suihku -wc: n alkuperäinen muotoilu

Kaksi yhdessä - wc ja bidee

Kaksi yhdessä – wc ja bidee

Seinään ripustettu suihku-wc kylpyhuoneessa

Seinään ripustettu suihku-wc kylpyhuoneessa

Yleisen suihku -wc: n käyttäminen säästää tilaa kylpyhuoneessa

Yleisen suihku -wc: n käyttäminen säästää tilaa kylpyhuoneessa

Asennus on vastuullista liiketoimintaa

Tämän tyyppisten vesijohtolaitteiden mallivalikoimasta löytyy erilaisia ​​vaihtoehtoja – lattia ja ripustettu sijainti. Mitä valita – sinun on päätettävä mieltymysten ja tapojen perusteella. Tekniseltä kannalta tällaiset laitteet eivät juurikaan eroa tavanomaisista wc -kulhoista, sillä niissä on vain lisäjärjestelmä veden syöttämiseksi suihkulähteen sekoituselementtiin. Ja jokainen kodin käsityöläinen, joka pystyy ymmärtämään ohjeet ja hallitsemaan työkaluja, voi selviytyä uuden hankinnan asennuksesta..

Seinämalli on kiinnitetty erityisellä kehyksellä, joka kiinnitetään seinään. Ja kun bideetoiminnolla varustettu seinä-wc on liitetty viemäriin ja asennettu, runko peitetään viimeistelymateriaaleilla.

Kapeassa kylpyhuoneessa suihku wc on

Kapeassa kylpyhuoneessa suihku -wc on pelastusratkaisu

Lattiamalli aiheuttaa vielä vähemmän vaikeuksia asennuksen aikana, koska se on ruuvattu suoraan lattiaan, kuten tavallinen wc. Vesi- ja viemärijärjestelmän liitäntä tehdään alustavasti. Kaikki tarvittavat osat joko toimitetaan laitteen mukana tai ostetaan lisävarusteena. Mutta koska niillä kaikilla on yhteiset standardit, oikeiden laitteiden löytäminen ei ole ollenkaan vaikeaa..

Putkistojen asennuksessa on tärkeää tiivistää kaikki liitokset ja liitokset, joiden läpi nesteet kulkevat. Silloin laitteesi eivät aiheuta sinulle ongelmia ja ongelmia monien vuosien ajan..

Sinun on myös harkittava huolellisesti laitteen kiinnityshetkeä – keramiikka on melko hauras materiaali, joten kiinnittimien kiristäminen edellyttää, että ponnistelut jaetaan selvästi. Muussa tapauksessa tuotteessa voi esiintyä sirua, joka tekee siitä käyttökelvottoman..

Seinään asennettava suihku-wc

Seinään asennettava suihku-wc

Suihku -wc, joka sulautuu harmonisesti kylpyhuoneen tilaan

Suihku -wc, joka sulautuu harmonisesti kylpyhuoneen tilaan

Alkuperäinen suihku wc nykyaikaiseen tyyliin

Alkuperäinen suihku wc nykyaikaiseen tyyliin

Suihkualue ja suihku -wc erotettu lasiseinällä

Suihkualue ja suihku -wc erotettu lasiseinällä

Erinomaista mukavuutta rajoitetussa tilassa

Kun olet asentanut wc -kulhon ja bideen “yhteen pulloon” kylpyhuoneeseen, saat täysin mukavan laitteen, joka säästää tilaa huoneessa ja parantaa samalla merkittävästi asunnon asukkaiden elämänlaatua. Nykyaikaiset mallit on valmistettu ergonomian lakien mukaisesti ja ne on varustettu kehittyneillä tietokoneohjaimilla. Mutta jopa yksinkertaisimmat vaihtoehdot mahdollistavat intiimit toimenpiteet mahdollisimman mukavasti..

Yleisten wc -laitteiden ostaminen on nykyään yhä intensiivisempää, koska tällaiset mallit mahdollistavat niiden käytön nykyaikaisten kaupunkiasuntojen ahtaissa kylpyhuoneissa. Lisäksi kaikki perheenjäsenet voivat käyttää yhdistettyä laitetta iästä ja sukupuolesta riippumatta..

Valmistajat tarjoavat paitsi erilaisia ​​malleja tuotteistaan, myös mahdollistavat tuotteiden kustannusten valinnan. Löydät kalliita malleja, joissa on hienostunut muotoilu, maksimaalinen toimivuus ja hienostunut elektroninen “täyte”. Valitse myös melko edulliset budjettivaihtoehdot luotettavilla ja laadukkailla laitteilla.

Siksi jokaisessa kodissa voit luoda olosuhteet maksimaaliseen mukavuuteen nykyaikaisella eurooppalaisella tasolla..

Valkoinen suihku -wc mustaa seinää vasten

Valkoinen suihku -wc mustaa seinää vasten

Nykyaikainen kylpyhuone, jossa on monipuolinen suihku -wc

Nykyaikainen kylpyhuone, jossa on monipuolinen suihku -wc

Kompakti suihku -wc pienessä kylpyhuoneessa

Kompakti suihku -wc pienessä kylpyhuoneessa

Bidee yhdistettynä wc: hen - käytännöllinen ratkaisu kylpyhuoneessa

Bidee yhdistettynä wc: hen – käytännöllinen ratkaisu kylpyhuoneessa