Seinä -wc: 85+ parasta mallia moderniin ja klassiseen kylpyhuoneen sisustukseen

Tyylikäs hygieniahuone, jossa on seinälle ripustettu wc

Tyylikäs hygieniahuone, jossa on seinälle ripustettu wc

Rohkea idea asennusjärjestelmistä, joiden avulla voit helposti asentaa ripustetun putkiston, vieraili saksalaisilla insinööreillä 1800 -luvun lopulla. On vaikea uskoa tähän, koska seinään kiinnitettävät wc-altaat ovat ilmestyneet nykyaikaisille markkinoille aivan äskettäin. Aluksi he kuuluivat valikoiman eliittiryhmään, mutta nykyään tuotteiden suosio ja saatavuus ovat kasvaneet niin paljon, että niitä löytyy sekä rikkaasta maalaistalosta että tavallisesta kaupunkiasunnosta..

Tilava moderni valkoinen kylpyhuone

Tilava moderni valkoinen kylpyhuone

Riippuvien wc -altaiden tyypit ja niiden ominaisuudet

Itse asiassa konsoli -wc täyttää epätavallisesta sijoittelustaan ​​huolimatta samat standardit kuin meille tuttu kiinteä wc, joka on kiinnitetty lattiaan..

Jos harkitsemme tuotevalikoimaa, kiinnitämme huomiota pesualtaan muotoon. Valmistajat olivat kuluttajan iloksi suunnittelun kannalta niin kilpailuhenkisiä, että he ottivat huomioon jopa rohkeimmat toiveet. Tänään meillä on seuraavat muodot:

 • soikea, perinteinen tämän tyyppisille putkille;
 • pyöreä, optimaalinen pienelle huoneelle;

Kompakti ja siisti, sopii pieniin tiloihin

Kompakti ja siisti, sopii pieniin tiloihin

Pyöreät mallit - täydellinen sisätilojen epätavallisten ratkaisujen ystäville

Pyöreät mallit – täydellinen sisätilojen epätavallisten ratkaisujen ystäville

 • pitkänomainen, suunniteltu tilavaan wc -tilaan;
 • neliö, pyöristetyt kulmat, sopiva tiettyyn muotoiluun.

Seuraava parametri, joka varmasti kiinnostaa tulevaa omistajaa, on materiaali. Mitä kaupasta löytyy?

 • Lasi. Tällaiset mallit ovat upea eksoottinen putkistolle. Esteettinen ulkonäkö pilaantuu tahroista, joita ei voi pestä kaikkialla, ja tuotteen läpinäkyvyyden vuoksi ne näkyvät kaikille.
 • Fajanssi. Genren klassikot – halpa, edullinen, ajan testattu.

Joitakin etuja lukuun ottamatta seinään kiinnitettävä wc ei käytännössä eroa tavanomaisesta.

Joitakin etuja lukuun ottamatta seinään kiinnitettävä wc ei käytännössä eroa tavanomaisesta.

 • Posliini. Korkeimmat pisteet laadusta ja kauneudesta. Tuotteet ovat helposti puhdistettavia ja kestäviä. Ainoa haittapuoli on hinta, joka on erittäin korkea.
 • Ruostumaton teräs. Ei vaihtoehto kotiin, vaikka se on erittäin vahva ja kestävä. Nämä mallit on suunniteltu julkisiin wc -tiloihin..

 • Polymeeribetoni (nestemäinen kivi). Erilaisia ​​muotoja. Materiaali on kallista, mutta putkimaailman parhaat suunnittelijat rakastavat sitä. Tällainen wc löytyy vain tähtien ja erittäin varakkaiden ihmisten joukosta..

15

Neuvoja! Hyvä lasitettu savi ei näytä huonommalta kuin jalo posliini. Tyylikäs ja kiiltävä, se sopii täydellisesti mihin tahansa sisustukseen murto -osalla hinnasta.

Toinen yksityiskohta, joka ei ole yhtä tärkeä kuluttajalle kuin muoto ja materiaali, on viemäri. Se voi olla vaakasuora, pyöreä ja taaksepäin. Käyttömukavuus riippuu wc -kulhon muodosta. Paras vaihtoehto on hyllyn puuttuminen, mikä luo roiskevaikutuksen, muuten viemäri, olipa se minkä tahansa muotoinen, ei häiritse sinua.

Ja lopuksi seinälle asennettava wc, jossa on mikrolift. Mallit, joiden kansi on varustettu sulkimella, ilahduttavat sinua hiljaisella sulkemisella, suojaavat wc: tä halkeamilta ja kestävät paljon kauemmin kuin näytteet, joissa on voimakkaasti putoava istuinkansi.

Seinäkylpyhuoneiden värimaailma on riittävän monipuolinen tyydyttääkseen kaikki sisustustyylit..

TOP-7 suosittuja roikkuvien wc-kulhojen malleja

Mallitiedot Hinta
Ifo Grandy RP213100200 seinään ripustettu wc-kulho seinään asennettava malli ilman säiliötä 7450 ₽ Osta
BelBagno Marino ripustettu wc 9 165 ₽ Osta
Gustavsberg Hygienic Flush WWC 5G84HR01 seinään ripustettu wc-kulho seinään asennettava malli ilman säiliötä 10590 ₽ Osta
cersanit City Clean On + Link PRO SET-CITYC / LPRO / S-DL / WG seinään kiinnitettävä wc-seinäasennus ilman säiliötä sisältyy runkomateriaaliin: saniteettitavarat microlift-roiskeenestojärjestelmän ulostulo: vaakasuora mekaaninen tyhjennys 12 026. Osta
Roca Meridian 893104110 (asennuksella ja istuimella, mikrohissi) seinään asennettava wc-kulho seinään asennettava malli ilman säiliötä 16 000 ₽ Osta
Roca The Gap 346477000 (istuimen ja asennuksen kanssa) seinään kiinnitettävä wc-kulho seinään asennettava malli ilman säiliötä 17 500 ₽ Osta
Jacob Delafon Presqu’ile E4440-00 seinään kiinnitettävä wc-seinäasennus ilman säiliötä sisältyy roiskevesijärjestelmän ulostulo: vaakasuora 23 040 ₽ Osta

neljätoista

Hyödyt ja haitat

Edut
Seinään kiinnitettävän wc-istuimen ja asennuksen kiistaton etu on tuotteen esteettinen puoli. Kaikki viestintä on rakennettu seinään, vain wc -kulho on näkyvissä. Visuaalisesti se näyttää leijuvan lattian yläpuolella, mikä antaa huoneelle keveyttä ja ilmavuutta..
Plussat ovat myös puhdistuksen helppous. Seinään kiinnitetyn wc: n alla oleva avoin tila on helpompi puhdistaa kuin kiinteä wc. Laattojen asettamisessa ei ole vaikeuksia, jos haluat muuttaa wc -tilan muotoilua..
Riippumallit ovat tietysti hyviä myös tilan säästämisen kannalta. Yhdistettynä kylpyhuone ja wc, tällaisen ratkaisun avulla voit säilyttää liikkumisvapauden ja lisätä hyödyllistä tilaa. Asennusmalli sopii yhtä hyvin pieneen huoneeseen, jossa jokainen senttimetri on tärkeä..
Edut olisi lisättävä laitteen äänettömään toimintaan. Koska säiliö on piilotettu seinään ja jos täydennät sitä myös äänieristysmateriaalilla, veden tyhjennys ei kuulu ollenkaan.

haittoja
Haittoja ei ole monia, mutta ne aiheuttavat suuren ongelman. Rakenteen monimutkainen asennus, joka vie paljon aikaa ja vaatii tarkkoja laskelmia. Jos päätät vaihtaa lattiassa seisovan wc-kulhon ripustettuun versioon, joudut tekemään viemäriputkien johdotuksen uudelleen..
Kaikkia seinään piilotettuja laitteita on vaikea saada tarvittaessa korjattavaksi.
Valitse mallit, joissa on suuri tyhjennyspainike, sen kautta on helpompi päästä viemärilaitteisiin. Pienellä painikkeella päällikkö joutuu purkamaan osan seinästä.

15

Laitteiden asennus (reunaton, riippuva ja asennettuna)

Hyvä tietää! WC -laatat: millaiset laatat ovat, laattojen koot, materiaalin laatu, laattojen asettaminen, muotoilu, värit, 46 kuvaa.

Ennen kuin valitset seinään kiinnitettävän wc-sarjan, sinun on selvitettävä, onko asennusmenetelmä sinulle hyväksyttävä. Nykyään on kehitetty kahdenlaisia ​​asennustyyppejä:

 1. Estä asennus.
 2. Kehyksen asennus.

Lohkomenetelmällä sinulla on säiliö, jossa on kiinnitys ja kaksi nastaa, joihin WC on ripustettu. Asennus suoritetaan vain kiinteälle seinälle.

Kehyksen asennus edellyttää, että sarjassa on erityinen muotoiltu ripustettu wc -kulho, jäykkä runko, joka on rakennettu sekä pääseinään että kevyisiin väliseiniin. Tämän asennusmenetelmän mahdollisuudet ovat laajemmat, koska sekä pesuallas että bidee voidaan ripustaa asennuskehykseen..

neljätoista

Tärkeitä parametreja

Lohkoasennus kestää 350 kg: n kuorman, runkoasennuksessa tämä parametri on 400 kg.

WC -kulhon ripustustappien välinen etäisyys voi olla 18 tai 23 cm – nämä ovat vakioarvoja.

WC on ripustettu seinään enintään 43 cm: n korkeudelle, ja vesisäiliö on kiinnitetty 1 m korkeuteen viemärin oikean toiminnan varmistamiseksi.

neljätoista

Fakta! Tutkittuamme kaikki riippuvien wc -kulhojen asennuksen vivahteet, teemme ilmeisen johtopäätöksen: tuotteet on asennettava ennen laattojen tai muiden huoneen sisustamiseen tarkoitettujen materiaalien asettamista..

Kun valitset riippuvalaisimet, saat kylpyhuoneen tai wc: n tyylikkään sisustuksen, säästät tilaa ja saat pitkän käyttöiän omaavia putkistoja..