Musta kylpyhuone – kauden trendi: 65 tyylikästä muotoiluideaa mustana

Ylellinen kylpyhuone, jossa on alkuperäinen musta art deco -kylpyamme

Ylellinen kylpyhuone, jossa on alkuperäinen musta art deco -kylpyamme

On mielipide, että musta sävy sisätiloissa on synkkä, surullinen ja jopa surullinen. Mutta älä aliarvioi sitä, koska se voi näyttää tyylikkäältä kylpyhuoneen sisätiloissa. Lisäksi tämä vaihtoehto on universaali, koska se voidaan yhdistää mihin tahansa sävyyn..

Yksi suosituimmista kylpyhuoneen sisustustyypeistä - musta

Tyylikäs musta kylpyhuone

Yksivärinen sisustus korostaa omistajien tyyliä ja makua

Yksivärinen sisustus korostaa omistajien tyyliä ja makua

Neuvoja! Mustan suunnittelun valitseminen kylpyhuoneeseen on rohkea päätös, eivätkä kaikki päätä siitä. Jotta synkkä synkkä huone ei synny, noudata suunnittelijoiden neuvoja ja hanki alkuperäinen tyylikäs huone..

Hienostunut lähestymistapa hygieenisen huoneen suunnitteluun

Hienostunut lähestymistapa hygieniahuoneen suunnitteluun

Musta kylpyhuone: valokuvaideoita ja suunnitteluvinkkejä

Tutustu ammattilaisten suosituksiin, joiden avulla voit luoda houkuttelevan ja toimivan kylpyhuoneen:

 1. Huoneen ei pitäisi olla täysin musta. Tumma väri on yhdistettävä vaaleisiin sävyihin. Klassinen versio on yhdistelmä mustaa ja valkoista.
 2. Tee kirkkaita aksentteja. Nämä voivat olla lisävarusteita – pyykkikori tai pyyhe. On tärkeää, että kaikki on kohtuudella..
 3. Älä täytä laattojen välisiä saumoja eri väreillä. Jos olet valinnut valkoisen putkityön, tätä sävyä voidaan käyttää saumaukseen..
 4. Tilan visuaalisen lisäämiseksi seinän alaosa voidaan tehdä mustaksi ja yläosa vaaleaksi..

15

Oikean suunnittelun saavuttamiseksi sinun ei tarvitse olla suunnittelija, riittää, että noudatat neuvoja ja tutustut yksinkertaisiin lakeihin – tämä auttaa saamaan alkuperäiset tilat.

Kuinka sisustaa huoneen eri elementtejä?

Huomautuksella! Jos teet kylpyhuoneen lattian vinottain, se laajentaa tilaa visuaalisesti. Sinun on kuitenkin muistettava, että tällaisen kuvion asettaminen lattialle ei ole helppoa: sinun on yritettävä, mutta tulos on sen arvoista..

Korkean katon ansiosta voit keskittyä valaisimiin. On tärkeää kiinnittää huomiota riittävään valaistukseen, koska huoneessa on paljon mustaa. Hyvä vaihtoehto olisi luoda ikkuna päivänvalolle. Luomalla kirkkaan valaistuksen voit absorboida mustan sävyn, mikä mahdollistaa tällaisen paletin käytön pienissä huoneissa..

Suuren ikkunan ja siihen suunnatun peilin läsnäolo auttaa laajentamaan tilaa visuaalisesti

Suuren ikkunan ja siihen suunnatun peilin läsnäolo laajentaa tilaa visuaalisesti

Mustassa kylpyhuoneessa on käytettävä heijastavia pintoja, ja tämä voi olla peili. Se parantaa valon vaikutusta ja suurentaa siten tilaa. Aseta peili niin, että se ei heijasta kylpyhuonetarvikkeita ja huonekaluja. Voit sijoittaa kaksi peiliä, tärkeintä ei ole asettaa niitä vastakkain. Voit levittää peililaattoja sijoittamalla ne huoneen eri osiin..

15

Vastuullisesti sinun on lähestyttävä kylpyammeen valintaa. On toivottavaa, että se on matala ja valmistettu akryylistä, koska tällaisilla vaihtoehdoilla on useita etuja:

 1. eri muotoisia ja kokoisia malleja;
 2. akryylia on helppo hoitaa;
 3. se pitää veden lämpötilan hyvin;
 4. voidaan palauttaa;
 5. käytännöllinen materiaali.

Tasapainoa sisätiloissa käyttämällä kahta täysin vastakkaista väriä

Kaksi täysin vastakkaista väriä tasapainossa sisätiloissa

Huomautuksella! Valkoisen saniteettituotteen valinta ei ole ollenkaan välttämätöntä. Nykyaikaisilla rakennusmarkkinoilla voit ostaa kylpyammeen missä tahansa sävyssä – harmaa, musta tai marmori yhdistettynä.

Älä pelkää luoda huonetta mustaan ​​tyyliin, se ei häiritse ja häiritse perhettäsi. Mustavalkoiset sävyt yhdistävät yin- ja yang -energiaa. Tämä auttaa luomaan rauhallisen ilmapiirin kylpyhuoneen käytön aikana. Tämä tyyli sopii niille, jotka haluavat kokeilla. On tärkeää olla pelkäämättä luoda ainutlaatuinen sisustus. Jos et ole varma kyvyistäsi, ota yhteyttä ammattisuunnittelijoihin.

15

Yhdistä värit mustaan ​​kylpyhuoneessa

Saat ylellisen tunnelman yhdistämällä mustan hopean tai kullan kanssa. Jotta huone ei pimene, ota laatat kahdessa värissä, esimerkiksi valkoinen ja musta. Lisäksi seuraavat värit toimivat hyvin mustan kanssa:

 1. sisustuksen tuoreuden vuoksi voit ottaa vihreän;
 2. lämpö tuo keltaista;
 3. punainen näyttää ainutlaatuiselta;
 4. vaaleanpunainen antaa romantiikkaa.

neljätoista

Hetken kuluttua voit muuttaa lisävarusteiden sävyjä: mattoja, verhoja, saippua -astioita ja niin edelleen, valitsemalla ne yhdestä tai toisesta sävystä.

Tarvikkeet mustavalkoiseen kylpyhuoneeseen

Jotkut tarvikkeet, joita voidaan käyttää vedenkäsittelyhuoneen sisätiloissa:

 1. saippua-annostelija;
 2. suihkuverho;
 3. paperin roskakori;
 4. saippuakuppi;
 5. harjateline;
 6. lattiamatot;
 7. hammasharjojen lasit;
 8. lamput ja peilit.

Korostetut koriste -elementit virkistävät huoneen sisustusta

Korostetut koriste -elementit virkistävät huoneen sisustusta

Kaikki esitetyt tuotteet on tehtävä samalla tyylillä. Jos olet valinnut kultaiset hanat, on parempi käyttää tätä sävyä myös lisävarusteissa. Hopeahana ei velvoita sinua valitsemaan tiettyä sävyä, voit yhdistää sen mihin tahansa valitsemaasi. Mustat koriste -elementit näyttävät hyvältä valkoisella taustalla tai putkistossa.

Valikoima huonekaluja mustavalkoiseen kylpyhuoneeseen

On tärkeää, että tummat huonekalut eivät eksy samanväristen seinien taustaa vasten. Tätä varten sen ei pitäisi olla yksivärinen, vaan yhdistää useita värejä. Myös mustat huonekalut voidaan asentaa, mutta seinien tulee olla valkoisia. Ja päinvastoin: mustat seinät valitaan valkoisista esineistä..

Neuvoja! Voit valita luonnollisen puun värin kylpyhuoneen kaappeihin, mikä pehmentää syntyvää sisustusta.

On tärkeää, että huonekalut on valmistettu laadukkaista materiaaleista. Se voi olla joko luonnonpuuta tai muovia tai vedenpitävää MDF -levyä. Tässä valitset, koska valmistusmateriaali vaikuttaa merkittävästi kustannuksiin.

neljätoista

Mustan kylpyhuoneen sisustuksen hyvät ja huonot puolet

Tätä sävyä on vaikea soveltaa muotoiluun, mutta oikein käytettynä se auttaa luomaan hienostuneita sisustusratkaisuja..

Edut Haitat
Tässä värissä huone näyttää samalla kodikkaalta ja modernilta, se korostaa omistajien hyvää makua ja tyyliä älä käytä tätä sävyä pienessä huoneessa, on parempi yhdistää se muihin
varjolla on rauhoittava vaikutus: tällaisessa huoneessa oleminen rentouttaa ja rentouttaa kovan päivän jälkeen edellyttää lisävalaistuksen ja heijastavan sisustuksen käyttöä: peilit, lasi ja kiiltävät laatat
hyvä yhdistelmä eri sävyillä antaa sinun toteuttaa fantasioita – tämä antaa sinulle mahdollisuuden eri malleihin raitoja ja vesipisaroita näkyy tummalla seinällä. Meidän on käytettävä erityisiä kotitalouskemikaaleja

Ainutlaatuinen sisustusprojekti harmailla ja mustilla sävyillä ja puuta

Ainutlaatuinen sisustusprojekti harmailla ja mustilla sävyillä ja puuta

Jos luot premium -huoneen, valitse kallis, ylellinen sävy ja täydennä sitä laadukkailla lisävarusteilla, kalusteilla ja varusteilla. Kaikki tämä luo upean sisustuksen..