Lasiset suihkukaapit ilman lavaa (55 kuvaa): kylpyhuoneen tyyli ja ilmavuus

Lasiset suihkukaapit ilman lavaa. Välimerellinen kylpyhuone, jossa on hiottu lasi -suihkukaappi, jonka muotoilu korostaa mosaiikkia sisustuksessa

Välimerellinen kylpyhuone, jossa on hiottu lasi -suihkukaappi, jonka muotoilu korostaa mosaiikkia sisustuksessa

Kylpyhuoneen moderni tyyli on runsaasti ilmaa ja tilaa, lasiset suihkukaapit ilman tarjotinta ovat ihanteellisia muotitrendin mukaisia. Monimutkaisimmat rakenteet, joissa on suuria kirjasimia ja massiiviset seinät, ovat menneisyydessä. Heidät korvataan nuoremmilla veljillä – hienostuneilla, siroilla malleilla. Niitä on helppo huoltaa, asentaa ja ylläpitää.

Lasiset suihkukaapit ilman lavaa. Useimmat eurooppalaiset ja amerikkalaiset hotellit sekä uima -altaat ja höyrysaunat on varustettu lasisuihkulla.

Useimmat eurooppalaiset ja amerikkalaiset hotellit sekä uima -altaat ja höyrysaunat on varustettu lasisuihkulla.

Nykyaikaisia ​​suihkukaappeja ei voi edes kutsua mökeiksi – niiden kevyet seinät asennetaan suoraan kylpyhuoneen lattialle. Tämä muuttaa suihkukaapin yhdeksi sisustuselementiksi..

Useimmat eurooppalaiset hotellit on varustettu tämän tyyppisillä laatikoilla. Hyttien erittäin suosittu ilman lavaa on helppo selittää: niiden upean ulkonäön lisäksi ne ovat erittäin käteviä käyttää. Vanhukset ja vammaiset voivat käyttää niitä vapaasti..

Lasiset suihkukaapit ilman lavaa: trendikäs suihku

Kun valitset uuden suihkulaatikon, voit hämmentyä. Nykyaikaisissa mökeissä on merkittäviä eroja ja ne on jaettu useisiin tyyppeihin. Ne eroavat kokoonpanosta ja valmistusmateriaalista..

  • Runko, jäykät mallit. Erityisen luotettavat laatikot, niiden lujuuden antaa alumiini tai muovi, josta ne on valmistettu. Niiden seinät on lisäksi päällystetty erityisellä, vettä hylkivällä maalilla..

Lasiset suihkukaapit ilman lavaa. Jäykästi kiinnitetty suihkutanko metallirunkoon koristeellisella pölyllä

Jäykästi kiinnitetty suihkutanko metallirunkoon koristeellisella pölyllä

  • Kehyksetön laitteet. Alkuperäiset, erittäin houkuttelevat laatikot ilman kehystä on valmistettu erittäin vahvasta karkaistusta lasista. Tällaiset mallit vaativat kuitenkin monimutkaisemman lähestymistavan asennukseen ja täysin tasaisen lattian ja kylpyhuoneen seinät..

Lasiset suihkukaapit ilman lavaa. Kehyksetön suihkukaappi asennetaan suoraan kylpyhuoneen lattialle. Kuvassa - epätavallisen kokoonpanon suihkukaappi, joka on rakennettu kylpyammeen ympärille, monikulmainen ja kahdella sisäänkäynnillä

Kehyksetön suihkukaappi asennetaan suoraan kylpyhuoneen lattialle. Kuvassa – epätavallisen kokoonpanon suihkukaappi, joka on rakennettu kylpyammeen ympärille, monikulmainen ja kahdella sisäänkäynnillä

  • Lasiset suihkuverhot ilman lavaa. Erilaiset suihkuverhojen kokoonpanot täyttävät asiakkaiden toiveet: liuku, kääntö, kääntö-liuku. Ne voidaan tilata tilauksesta yksittäisille kokoille..

Lasiset suihkukaapit ilman lavaa. Suihkuverhot voidaan asentaa sekä kylpyammeen reunoille että suihkualustalle. Avausmekanismit voidaan valita kylpyhuoneesi koon mukaan - keinu, liukuva tai liukuva

Suihkuverhot voidaan asentaa sekä kylpyammeen reunoille että suihkualustalle. Avausmekanismit voidaan valita kylpyhuoneesi koon mukaan – keinu, liukuva tai liukuva

Lasiset suihkukaapit ilman lavaa. Suihkulattia ilman tarjotinta on yhtä hygieeninen kuin perinteinen

Suihkulattia ilman tarjotinta on yhtä hygieeninen kuin perinteinen

Päätehtävä tällaisia ​​rakenteita asennettaessa on pätevä ja tarkka lattian kaltevuus, sen ihanteellinen vedeneristys. Uudistetuissa suihkulaatikoissa oleva vedenpoisto tulee suoraan lattiasta käyttämällä erityistä viemäriä.

Neuvoja! Luota suihkutilojen asennus ilman lavaa vain ammattilaisille. Jos asennat tällaisen laatikon väärin, voit joutua katastrofaalisiin tilanteisiin: oikosulku sähköjohtoihin, naapureiden tulviminen ja lopulta suuret taloushäviöt..

Lasiset suihkukaapit ilman lavaa. Lattian oikean kaltevuuden lisäksi tehdään usein matalat monoliittiset aidat, 5-15 cm korkeat, ja niihin on asennettu lasinen suihkukaappi.

Lattian oikean kaltevuuden lisäksi tehdään usein monoliittisia aitoja, 5-15 cm korkeita, ja niihin on asennettu lasinen suihkukaappi.

Suihkukaappi ilman lavaa miellyttää erilaisia ​​malleja. Millaisen suihkun haluat? Karu suorakulmainen tai klassinen neliö, romanttisesti pyöreä tai epäsymmetrinen, monikulmio, joka antaa kylpyhuoneelle erityisen tyylikkään? Mukavuuden ystävät voivat myös valita laatikoita, joissa on lisävarusteita: peilit, taitettavat istuimet, kynnys, pyyhekuivaimet, kaiteet, eri hyllyt.

Lasiset suihkukaapit ilman lavaa. Saumaton pyöreä korokepohjainen suihkurasia näyttää ainutlaatuiselta

Saumaton pyöreä korokepohjainen suihkurasia näyttää ainutlaatuiselta

Lasiset suihkukaapit ilman lavaa. Jäykät suihkukaapit

Jäykät suihkukaapit tilavissa kylpyhuoneissa eivät vaadi avaus- ja sulkumekanismeja

Suihkukaapien tyypit

  • Keinu. Laatikoissa, joissa ei ole kuormalavoja, nyt tärkeimmät ovat heilurirakenteet tai mallit, joiden seinät kääntyvät sisäänpäin. Swing -väliseinät ovat kätevämpiä pitämään kylpyhuone puhtaana (vesi ei pääse ulos kopista).

Neuvoja! Jos valitsit heilurimallin, huolehdi tarvittavasta tilasta oven liikkumiseen..

Lasiset suihkukaapit ilman lavaa. Kylpyhuoneen lasiseinät ja kaiteet luovat aina illuusion suuremmasta huoneesta

Kylpyhuoneen lasiseinät ja kaiteet luovat aina illuusion suuremmasta huoneesta

Lasiset suihkukaapit ilman lavaa. Suihkukaappi, joka koostuu monoliittisista seinistä ja yhdestä lasiovesta, jossa on perinteinen kääntömekanismi

Suihkukaappi, joka koostuu monoliittisista seinistä ja yhdestä lasiovesta, jossa on perinteinen kääntömekanismi

  • Liukuva. Suosituimmat mallit. Ne eivät vaadi erityisiä asennusvaikeuksia ja liian suuria alueita (sopivat pienimpiin kylpyhuoneisiin). Samalla ne tarjoavat täydellisen tiiviyden.

Lasiset suihkukaapit ilman lavaa. Suihkukaappien taitettavat avaus- ja sulkumekanismit voivat tarjota täydellisen tiiviyden tai jättää suihkutilan puoliksi auki

Suihkukaappien taitettavat avaus- ja sulkumekanismit voivat tarjota täydellisen tiiviyden tai jättää suihkutilan puoliksi auki

  • Taitettava. Tällaiset ovet siirretään toisistaan ​​rullien avulla ja taitetaan laatikon sisäpuolelle. Kun valitset tämän mallin, muista, että metallirullat kestävät paljon kauemmin kuin muoviset..

Lasiset suihkukaapit ilman lavaa. Liukuvat rullalasiset suihkuovet. Rullamekanismi voi toimia itsenäisenä sisustuksena läpinäkyvässä lasissa

Liukuvat rullalasiset suihkuovet. Rullamekanismi voi toimia itsenäisenä sisustuksena läpinäkyvässä lasissa

Lasiseinien salaisuudet

Kylpyhuoneen lasilaatikoissa käytetään erityistä lasia. Iskunkestävä ja karkaistu, 6-10 mm paksu. Lasikaiteiden reunat hiotaan erityisellä tavalla ja vahvistetaan lisäksi magnetoiduilla PVC -tiivisteillä. Niiden ansiosta ovet sulkeutuvat erittäin tiiviisti eivätkä päästä kosteutta ja vettä huoneeseen.

Älä pelkää iskuja. Puristettuna tällaisen lasin lujuusindikaattorit ovat paljon korkeammat kuin teräslasit. Vaikka yrität rikkoa lasiaidan, se hajoaa turvallisiksi, teräviksi paloiksi..

Tämä materiaali parantaa lämmönkestävyyttä, on ympäristöystävällinen, pesee hyvin eikä koskaan homehtu. Huurrettu, peilattu, läpinäkyvä, sävytetty, kuvio- tai valokuvatulostus, lasinen suihkukaappi täyttää kaikki kauneus- ja turvallisuusvaatimukset.

  • Sävytetty lasi. Tietty värin väri lisätään itse lasimassaan tai kolminkertaistamalla (yhdistämällä useita lasikerroksia). Värisävyt korostavat suotuisasti kaikkia kylpyhuoneen tyyliratkaisuja.

Lasiset suihkukaapit ilman lavaa. Suihkukaapin lasi voidaan sävyttää haluamallasi värillä

Suihkukaapin lasi voidaan sävyttää haluamallasi värillä

Savuinen lasiseinä näyttää hyvältä kylpyhuoneessa, joka on sisustettu luonnollisilla väreillä

Savuinen lasiseinä näyttää hyvältä kylpyhuoneessa, joka on sisustettu luonnollisilla väreillä

  • Huurrettu lasi. Lasimatto voidaan tehdä aidan koko pinnalle tai sen yksittäisille alueille. Tämä vaihtoehto on ihanteellinen, jos suihku vaatii suuren valonläpäisyn ja minimaalisen näkyvyyden..

Lasiset suihkukaapit ilman lavaa. Suosittu vaihtoehto pitkään aikaan on suihkukaapin lasin sävytys ei koko ihmisen pituudelle, jotta näkyvyys kahteen suuntaan

Suosittu vaihtoehto pitkään aikaan on suihkukaapin lasin sävytys ei koko ihmisen pituudelle, jotta näkyvyys kahteen suuntaan

Lasiset suihkukaapit ilman lavaa. Suihkurasian sileän ja himmeän läpinäkymättömän lasin yhdistelmä

Suihkurasian sileän ja himmeän läpinäkymättömän lasin yhdistelmä

Neuvoja! Jos käytät himmeää lasisuihkukaappia, valitse mattapintainen satiinipinta. Tällaisen lasin valmistuksessa käytetään kemiallista etsausta, mikä lisää väliseinän lujuutta..

  • Jyrsitty lasi. Suurin osa lasiseinää pysyy läpinäkyvänä, ja joillakin sen vyöhykkeillä minkä tahansa monimutkaisuuden piirustukset luodaan jyrsimällä. Suihkurasiat, joissa on jauhettua lasia, tarjoavat poikkeuksellisen keveyden yleiseen tyyliin ja koristeellisen vaikutuksen koko rakenteessa.

Lasiset suihkukaapit ilman lavaa. Rentoutumista itämaisella maulla: piirtäminen japanilaisilla karpeilla suihkulaatikon jauhetulle lasille

Rentoutumista itämaisella maulla: piirtäminen japanilaisilla karpeilla suihkulaatikon jauhetulle lasille

Kirkkaan omaperäisyyden ystäville voit käyttää kaksoislasisia laatikoita, joiden sisällä voidaan vahvistaa LED -valoja tai koristeita. Koe! Leiki lattian kanssa. Ei ole tarpeen keskittyä yhteen värivaihtoehtoon. Käytä mosaiikkeja, alkuperäisiä kuvioita, fantasiapunoksia.

Lasiset suihkukaapit ilman lavaa. Mitä tahansa kuvioita voidaan levittää suihkukaappien lasille jyrsimällä, merelliset, kasvi- ja etniset aiheet ovat erityisen suosittuja.

Mitä tahansa kuvioita voidaan levittää suihkukaappien lasille jyrsimällä, merelliset, kasvi- ja etniset aiheet ovat erityisen suosittuja.

Lasiset suihkukaapit ilman lavaa. Lasisen suihkuverhon tilavuuskuvio voi toistaa ja korostaa luonnonkiven tai kiveä jäljittelevien laattojen kuvioita

Lasisen suihkuverhon tilavuuskuvio voi toistaa ja korostaa luonnonkiven tai kiveä jäljittelevien laattojen kuvioita

Arvokas ostos

Lasisuihkukaapilla on monia etuja. Niiden tärkein plus on niiden edullinen hinta verrattuna suuriin kuormalavoihin. Tämä on täydellinen ratkaisu kaikkiin kylpyhuoneisiin. Tyylikkäät mallit sopivat täydellisesti mihin tahansa suunniteltuun kylpyhuoneeseen.

Lasiset suihkukaapit ilman lavaa. Minkä tahansa kokoonpanon suihkulla olevat lasiseinät lisäävät tilaa visuaalisesti

Minkä tahansa kokoonpanon suihkulla olevat lasiseinät lisäävät tilaa visuaalisesti

Lasiset suihkukaapit ilman lavaa. Suihkukaapin hienostunut muotoilu voi koostua jäykästi asennetuista verhoista, jotka on valmistettu valmiista tiilistä, kipsilevyistä jne. Valmistetuista matalista väliseinistä, ja lasiovesta, jossa on kääntöavausmekanismi.

Suihkukaapin hienostunut muotoilu voi koostua jäykästi asennetuista verhoista, jotka on valmistettu valmiista tiilistä, kipsilevyistä jne. Valmistetuista matalista väliseinistä, ja lasiovesta, jossa on kääntöavausmekanismi.

Lasiset suihkukaapit ilman lavaa. Sopii hyvin yhteen lasin kanssa suihkukaappien materiaalissa, eri väreissä eristetty diodivalaistus

Sopii hyvin yhteen lasin kanssa suihkukaappien materiaalissa, eri väreissä eristetty diodivalaistus

Koska lisäkomponentteja ei ole, laatikko ilman fonttia palvelee sinua pitkään ilman, että tarvitset osia. Omistajille, jotka rakastavat puhtautta, tällaiset mökit vetoavat heidän makuunsa ja helppoon huoltoon. Puhdistusaineet, joita käytetään kylpyammeiden tai alustojen pesuun, voidaan laittaa pois ja säästää kustannuksia.

Kylpyhuoneen siivoaminen riittää nyt vain pesemällä lattian ja puhdistamalla seinät. Erikoiskäsitelty lasi ei jätä tippajälkiä ja muodostaa valkoisen pinnoitteen, mikä lyhentää puhdistusaikaa.

Lasiset suihkukaapit ilman lavaa. Suihkukaapin lasin erityinen vettä hylkivä pinnoite vaatii vähäistä huoltoa. siihen ei muodostu kalkkia

Suihkukaapin lasin erityinen vettä hylkivä pinnoite vaatii vähäistä huoltoa. siihen ei muodostu kalkkia

Lattiatason vedenpoisto - kätevä vaihtoehto kaikille perheenjäsenille, myös vanhuksille

Lattiatason vedenpoisto – kätevä vaihtoehto kaikille perheenjäsenille, myös vanhuksille

Suihkutilan aitaaminen ilman tarjotinta on hyvä tapa pitää sisustus minimalistisena tai keskittyä seinäkoristemateriaalien kauneuteen

Suihkutilan aitaaminen ilman tarjotinta on hyvä tapa pitää sisustus minimalistisena tai keskittyä seinäkoristemateriaalien kauneuteen

Suihkukaapin laitteessa, jossa ei ole lavaa, ei ole lainkaan haittoja. Tietenkin, jos laatikon asennus on tehty oikein. Haitat ja tarpeettomat kulut sisältävät palkattujen asiantuntijoiden työn. Mutta tyylikäs lasinen suihkukaappi, joka sopii täydellisesti mihin tahansa sisustukseen, on siihen käytetyn ajan arvoinen..

Lasiset suihkukaapit ilman lavaa. Jäykkä runko suihkuseinä ovella

Jäykkä runko suihkuseinä ovella

Lasiset suihkukaapit ilman lavaa. Leikkii suihkualueen ja muun kylpyhuoneen laattojen värien kontrastilla

Leikkii suihkualueen ja muun kylpyhuoneen laattojen värien kontrastilla

Lasiset suihkukaapit ilman lavaa. Suihkunäyttö integroitu välimerellisen kylpyhuoneen kaarevaan ikkunaan

Suihkunäyttö integroitu välimerellisen kylpyhuoneen kaarevaan ikkunaan

Minimalistinen suihkukaappi jäykillä lasikaiteilla

Minimalistinen suihkukaappi jäykillä lasikaiteilla

Kiva kylpyhuone sinulle!