Akryylikylpy: nykyiset koot ja pysyvän hoidon säännöt (120 kuvaa)

Yksi erilaisista akryyli -kylpyammeista

Yksi erilaisista akryyli -kylpyammeista

Valurautaiset ja sitten teräshauteet korvattiin akryylikylpyillä. Ei, ensimmäinen ja toinen lajike eivät valittaa suosion puutteesta nytkään. Ja silti, akryyli on tullut lujasti elämäämme, ja sen tuotteiden myynti on saamassa vauhtia – arviot vahvistavat tämän. Päätimme kerätä kaikki tiedot ja antaa yksityiskohtaisia ​​vastauksia kaikkiin kysymyksiin ostajien huolista saniteettitavaran akryylistä. Mitkä ovat materiaalin hyvät ja huonot puolet? Kuinka valita parhaat fontit? Onko akryyli -kylpyammeen asentaminen omin käsin vaikeaa? Mitä voit kohdata valittaessa, asennettaessa ja myöhemmin käytettäessä. Mitä kokoja siellä on? Kuinka pestä akryyli -kylpyamme? Jos vika tulee näkyviin, miten se korjataan?

Ylellinen akryylikylpyhuone parvella

Ylellinen akryylikylpyhuone parvella

Tyylikäs akryylikylpyamme, josta on kaunis näkymä vehreään puutarhaan

Tyylikäs akryylikylpyamme, josta on kaunis näkymä vehreään puutarhaan

Kylpyamme kutsutaan oikeutetusti kylpyhuoneen

Kylpyamme kutsutaan oikeutetusti kylpyhuoneen “sydämeksi”.

Mikä on akryylikylpy?

Akryylikylpyamme on uuden muodostuman saniteettitila. Jos valurauta ja teräs voidaan katsoa johtuvan luonnonmateriaaleista (raaka -aineet ovat luonnollisia, maan suolista uutettuja), akryyli on synteettinen tuote.

Akryyli on muovi, eli polymeerimateriaali. Se murskataan jauheeksi ja sitten lisäämällä muita aineita liuos muunnetaan massaksi mallinnusta varten. Jos luokittelemme akryylin kemian kannalta, tämä aine on PPMA -emäksen (polymetyylimetakrylaatti) korkealaatuinen metyylimetakrylaatti. Emäs on akryyli- ja metakryylihapot. Näiden happojen johdannaisiin lisätään polymeerikoostumuksia ja saadaan haluttu materiaali.

Kulhon muoto ja veneen muoto sopivat orgaanisimmin kylpyläympäristöön.

Kulhon muoto ja veneen muoto sopivat orgaanisimmin kylpyläympäristöön.

Akryylin prototyyppi ilmestyi 1920 -luvulla. Sitten tutkijat loivat polymetyylimetakrylaatin, joka on nimetty ominaisuuksiensa vuoksi orgaanisesta lasista. He etsivät materiaalia, joka olisi kestävä, mutta samalla erittäin kevyt. Kuten näette, ne löytyivät edelleen.

Matkan varrella huomasimme, että akryylillä on joitain muita ominaisuuksia. Yhteenveto niistä:

 • yllä oleva keveys ja vahvuus
 • kulutusta ja mekaanisia vaurioita kestävä
 • vaurioituneet alueet voidaan korjata
 • hygieeninen: materiaali hylkää bakteerit, on helppo puhdistaa, kestää jokapäiväisessä elämässä käytettävien happojen vaikutuksia
 • materiaalille voidaan antaa mikä tahansa väri ja tämä väri säilyy hyvin pitkään ilman haalistumista tai huuhtelua
 • se on muovia, ja siksi, kun teet tuotteita akryylistä, voit leikkiä muodoilla: kulmikas, soikea, monikulmio
 • kylpykoon koko voi olla mikä tahansa: 170×70, 140×70, 120×100 jne..
 • mykistää äänet.

Mukava kulma -amme, suosittu koko 150x150 cm

Mukava kulma -amme, suosittu koko 150 × 150 cm.Kuva: Aquatica Plumbing Groupin virallinen edustusto Venäjällä – Viva Lusso LLC

Upea kylpyhuoneen suunnittelu

Upea kylpyhuoneen suunnittelu

Akryyliä löytyy kosmetologiasta (“akryylikynnet”) ja kevyestä teollisuudesta (akryylitelineet, laatikot) sekä putkistoista (kylpyammeet ja suihkut) ja muilta alueilta. Ja sen käyttöä koskevat arviot ovat kiitettävimpiä..

Akryyli -kylpyammeiden valmistuksen salaisuudet

Akryyli -kylpyammeiden tuotanto on kuin ompelustudio, kun tuotetta kokeillaan mallinukella..

Aluksi akryyli on läpinäkyvää, eli väritöntä. Valkoinen, sininen tai punainen väri annetaan sille joko kylpyammeiden valmistuksen aikana, lisäämällä väriainetta nestemäiseen aineeseen, tai valmis tuote maalataan useissa kerroksissa.

Skandinaavinen kylpyhuone

Skandinaavinen kylpyhuone

Pieni kylpytynnyri, joka vetoaa niille, joilla on kompakti kylpyhuone ja jotka sympatisoivat myös japanilaista kulttuuria. Se voidaan tunnistaa ofuroksi - perinteiseksi japanilaiseksi kylpyksi

Pieni kylpytynnyri, joka vetoaa niille, joilla on kompakti kylpyhuone ja jotka sympatisoivat myös japanilaista kulttuuria. Se voidaan tunnistaa ofuroksi – perinteiseksi japanilaiseksi kylpyksi

Ensin valmistetaan yhdiste – akryyli saatetaan nestemäiseen tilaan. Se kaadetaan muotteihin, joiden kerros on 5-10-15 mm. Höyryuunissa korkeissa lämpötiloissa yhdiste muuttuu kiinteiksi kerroksiksi. Teknisen prosessin noudattaminen uuneissa luo täydellisen tiiviyden ja tyhjiön.

Kulhojen koot valitaan. Vielä lämpimät ja muoviset ja siksi pehmeät akryylilevyt kääritään tulevan kylpyammeen aihion ympärille. Kulhon pohja on vahvistettu useilla lasikuitu- ja epoksiyhdistelmäkerroksilla lujuuden lisäämiseksi. Komposiitin kerrokset on yhdistetty vahvistavaan metalliverkkoon. Mitä enemmän komposiitti- ja vahvistuskerroksia, sitä vahvempi ja parempi kylpyamme..

Ei täysin jäähtynyttä akryyliä säädetään työkappaletta pitkin – tyhjennyksiä, kahvoja ja muita laitteita varten tehdään reikiä, reunat sulatetaan. Kun kylpy on kylmä, se kiillotetaan.

Valmistuksen erityispiirteiden vuoksi akryylikylpyjä on erimuotoisia ja -kokoisia.

Valmistuksen erityispiirteiden vuoksi akryylikylpyjä on erimuotoisia ja -kokoisia.

Suosittu koko 150x70 oikeanpuoleinen kulma-amme

Oikeanpuoleinen kulma -amme, suosittu koko 150 × 70 Kuva: Aquatica Plumbing Groupin virallinen edustus Venäjällä – Viva Lusso LLC

Pienikokoinen akryylinen istuinkylpyamme, jossa lasinen sisäosa

Pienikokoinen akryylinen istuinkylpyamme, jossa lasinen sisäosa

Jos akryyli ei ole alun perin maalattu, kylpyamme on peitetty useilla kerroksilla vedenpitävää ja hypoallergeenista maalia. Jokaisen maalikerroksen annetaan kuivua paremmin.

Kylpyammeiden valmistusprosessi ei ole monimutkainen teknologisesta näkökulmasta. Se vaatii kuitenkin nopeutta, tarkkaa ja koordinoitua toimintaa. Kulhoja valmistettaessa voit vaihdella kokoa ja muotoa. Siksi monet valmistajat tarjoavat palvelun kulhojen yksilölliseen suunnitteluun, tuottavat kulmaisia, vapaamuotoisia kylpyammeita. Tietenkin yksityisellä tilauksella lopputuotteen hinta kasvaa. Kun otetaan huomioon, kuinka monta kylpyhuonetta on julkaistu putkimarkkinoilla, näyttää siltä, ​​että asunnolle tai talolle on helppo valita vaihtoehto..

Kaunis yhdistelmä huoneen akryyli -kylpyammeesta ja marmorista

Kaunis yhdistelmä huoneen akryyli -kylpyammeesta ja marmorista

Akryyli- ja valurautaiset kylpyammeet. Samankaltaisuudet ja eroavaisuudet

Uudesta materiaalista valmistettujen kylpyammeiden markkinoille tulon yhteydessä on syytä tehdä näiden kahden materiaalin vertaileva analyysi eri parametreilla ja selvittää niiden edut ja haitat..

Paino. Akryylituote painaa noin 30 kg ja valurauta – 120 kg ja enemmän.

Karu mutta tyylikäs suorakulmainen akryylikylpyamme

Karu mutta tyylikäs suorakulmainen akryylikylpyamme

Harmoninen yhdistelmä akryyli -kylpyamme ja moderni sisustus

Harmoninen yhdistelmä akryyli -kylpyamme ja moderni sisustus

Vahvuus. Akryylihaude on lujuudeltaan huonompi kuin valurauta, koska kaikki riippuu lujitekerrosten määrästä. Kuitenkin hyvin muinaiset valurautakylvyt muuttuvat hauraiksi. Ja korkealaatuiset akryylit ovat iskunkestävämpiä.

Hinta. Hintaan vaikuttavat muoto, koko ja muotoilu. Mutta vertailun vuoksi: valuraudasta valmistettu suorakulmainen kulho, jonka koko on 170×70 cm, maksaa noin 9 tuhatta ruplaa, akryylistä – noin 10 tuhatta ruplaa. Kylpyammeet parametreilla 120×70 ovat hieman halvempia. Täällä niiden indikaattorit ovat lähes samat.

Valurauta -kylpyammeet näyttävät erittäin jaloilta, mutta niiden muotoilu on rajallinen

Valurauta -kylpyammeet näyttävät erittäin jaloilta, mutta niiden muotoilu on rajallinen

Tyylikäs kylpy Provencen huoneeseen

Tyylikäs kylpy Provencen huoneeseen

Lämpimänä pitäminen. Valurautahauteessa 10 minuutin välein vesi jäähtyy 1 celsiusastetta, akryylihauteessa – puolen tunnin välein.

Ulompi kansi. Valurauta on päällystetty tahroja kestävällä emalilla. Vaikka väriaine (hiusväri, vaatteet) joutuu sisään, se voidaan pestä pois. Jos pinnoite on kulunut, se voidaan korjata. Akryyli -kylpyammeella ei ole tällaista vastustuskykyä ja pohjaan voi jäädä pysyvä tahra. Akryylimalleissa on kuitenkin paljon enemmän värivaihtoehtoja..

Akryyli -kylpyamme epätavallisella viimeistelyllä, joka muistuttaa harjattua kuparipintaa

Akryyli -kylpyamme epätavallisella viimeistelyllä, joka muistuttaa harjattua kuparipintaa

Kulhojen muodot ja koot. Valurautaisia ​​kulhoja valmistetaan vakiomuodossa. Maksimi on eri kokoja. Vapaamuotoista tuotantoa ei harjoiteta. Akryylikulhot voivat yllättää monipuolisuudella. Tarvitsetko kulma -kylpyamme – kiitos. Jos haluat monikulmion, sekään ei ole ongelma. Toteutus on mahdollista yksittäisen luonnoksen mukaan. Ja jos kylpy ei vieläkään sovi, se muuttuu eri muotoiseksi, pidennetään tai päinvastoin lyhennetään, lisätään reikiä, syvennyksiä, niskatukia.

Akryyli -kylpyammeet voivat tyydyttää jopa tiukkojen muotojen ystävät.

Akryyli -kylpyammeet voivat tyydyttää jopa tiukkojen muotojen ystävät.

Lumivalkoinen akryylipari parvella

Lumivalkoinen akryylipari parvella

Hoito. Pesuaineet voivat syövyttää emalikerroksen ja metalliharjat voivat naarmuuntua, ja valurautahaude tulee tylsää eikä niin sileää. Mutta akryyli ei myöskään siedä tuotteita, jotka sisältävät liuotinta tai happoja. Kuinka sitten pestä akryyli -kylpyamme? Pinta puhdistetaan täydellisesti myös nestemäisellä saippualla tai pesugeelillä, astianpesuaineella.

Molemmilla kylpyammeilla on rajoittamaton käyttöikä, jos niitä käsitellään oikein.

Suositut ja mukautetut koot akryylikylpyjä

Polymeerin joustavuuden ja plastisuuden ansiosta voit ostaa ja asentaa minkä tahansa kokoisen kylpyammeen. Tämä tietysti lisää tai laskee arvoa. Vakiokoot maksavat siis vähemmän kuin pienikokoiset tai päinvastoin erittäin suuret kylpyammeet..

Kontrastinen yhdistelmä valkoista kylpyhuonetta ja eklektinen sisustus

Kontrastinen yhdistelmä valkoista kylpyhuonetta ja eklektinen sisustus

Akryyli -kylpyammeet ovat paitsi kauniita myös erittäin mukavia.

Akryyli -kylpyammeet ovat paitsi kauniita myös erittäin mukavia.

Vakiokoot sisältävät kulhot, joilla on seuraavat parametrit:

Pituus – 140-170 cm 10 cm: n välein: 170×70, 130×70, 120×70 jne..

Leveys – 70 cm, 80 tai 85 cm: 130×70, 170×70, 120×70 jne..

Vakiokorkeus – 65 cm.

Niille, jotka rakastavat japania

Niille, jotka rakastavat japanilaista “ofuroa” – tämä on tynnyrikylpy yhdelle henkilölle. Perinteisesti he käyvät kuumassa kylvyssä jopa 10-15 minuuttia Kuva: Aquatica Plumbing Groupin virallinen edustusto Venäjällä – Viva Lusso LLC

Akryylifontti näyttää hyvältä meren innoittamana keraamisia laattoja vastaan

Akryylifontti näyttää hyvältä meren innoittamana keraamisia laattoja vastaan

Tässä tapauksessa lueteltujen parametrien yhdistelmä voi olla mikä tahansa: 140 x 85 cm tai 170 x 70, 120 x 70, 130 x 70 cm jne..

Jos tarvitset erikoismallin, voit tehdä sen. Kompaktit kulhot voivat olla 100, 110, 120 cm pitkiä ja vakiokokoisia (120×70 tai 130×70) tai leveämpiä. Ne tuottavat myös neliön muotoisia kylpyammeita, joiden sivu on 140 tai 120 cm, ja on myös muita yleisiä malleja, joiden pituus on 180-210 cm. Tärkeintä on, että tällaisen laitteen tulisi kulkea oven läpi purkamatta seiniä..

Jopa paikkaan, jossa oletusarvoisesti oletetaan vain suihkukaappi, voit integroida onnistuneesti pienen neliömäisen, ei-vakiokokoisen akryyli-kylpyammeen

Jopa paikkaan, jossa oletusarvoisesti oletetaan vain suihkukaappi, voit integroida onnistuneesti pienen neliömäisen, ei-vakiokokoisen akryyli-kylpyammeen

Vakiokylvyt (130×70, 170×70, 120×70) maksavat 6 tuhatta ruplaa ja enemmän. Kokonaismitoista joudut maksamaan noin 12-18 tuhatta ruplaa. Yksilöllisen suunnittelun kehittäminen ja sen toteuttaminen johtaa 25-35 tuhatta ruplaa tai enemmän.

Lisäksi kustannuksiin vaikuttaa lujitekerrosten määrä. Vertaa kahden samankokoisen mallin painoa. Raskaampi on parempi ja laadukkaampi. Kiinnitä siis huomiota ensin painoon ja sitten tuotteen hintaan..

Akryylikylpyamme art deco -tyylisessä sisustuksessa

Akryylikylpyamme art deco -tyylisessä sisustuksessa

Jotta tuote ei petä sinua, kiinnitä erityistä huomiota valintaan

Jotta tuote ei petä sinua, kiinnitä erityistä huomiota valintaan

Näkemättä hygieenistä huonetta on vaikea arvata, minkä kokoinen kylpyamme sopii sinne paremmin. Yleistäviä vinkkejä on kuitenkin saatavilla.

 • Kulhon on mentävä oviaukon läpi.
 • Saman muotoinen kylpyamme sopii suorakulmaiseen huoneeseen. Neliö – leveä tai kulmikas. Tässä tapauksessa on oltava pääsy seinille laitteen kehän ympärillä..
 • Optimaalinen asento hygieniaprosessien aikana on makuuasento. Voit määrittää pituuden empiirisesti, kuten itse asiassa leveyden.
 • Kylpyammeen on oltava mukava: vartalo on rento, jalat ovat taipuneet, pää on veden yläpuolella ja lepää sivussa tai niskatuessa.
 • Aikuisten perheenjäsenten tulisi nousta kulhosta ilman ongelmia..

Ulkoilma-amme vesihieronnalla

Ulkoilma-amme vesihieronnalla

Ja sitten – valitse muoto, väri, lisävarusteet.

Epästandardeista sileistä muodoista valmistettu kylpyamme

Epäsäännöllisen virtaavan muodon kylpyamme “orgaanisesta” kokoelmasta. Kuva: Aquatica Plumbing Groupin virallinen edustus Venäjällä – Viva Lusso LLC

Kylpy muotoilu ja muoto

Materiaalin ominaisuudet selittävät myös laajan valikoiman kylpyammeita muodoltaan, väriltään ja suunnittelultaan. Väri, kuten jo tiedät, voi olla mitä tahansa – läpinäkyvästä karmiininpunaiseen ja mustaan. Mutta muoto, muotoilu ja muut kauneudet …

Tuotantotekniikan avulla voimme valmistaa minkä tahansa värisiä akryylihauteita.

Tuotantotekniikan avulla voimme valmistaa minkä tahansa värisiä akryylihauteita.

Akryyli -saniteettituotteita on useita lajikkeita:

 • kierros on yleensä rakennettu korokkeelle;

Pyöreä kylpy musta ja valkoinen sisustus

Pyöreä kylpy musta ja valkoinen sisustus

 • suorakulmainen – klassinen;
 • soikea – virtaviivainen, sileät viivat, mutta vaatii kunnollisen alueen;

Kaunis ekotyylinen kylpyhuone

Kaunis ekotyylinen kylpyhuone

Moderni muotoilu: puhtaat linjat ja huomaavainen mukavuus

Moderni muotoilu: puhtaat linjat ja huomaavainen mukavuus

 • kulma. Symmetriset mallit sopivat tilaviin huoneisiin, epäsymmetriset (vasen tai oikea) kulmamallit ovat monipuolisempia;
 • monikulmio – niille, jotka arvostavat ainutlaatuisuutta;
 • epäsymmetrinen sopii paremmin moderniin sisustukseen ja monimutkaisiin kylpyhuoneisiin.

Tilava kylpyamme suihkun vieressä

Tilava kylpyamme suihkun vieressä

Tyylikäs vapaasti seisova kylpyamme, jossa koriste

Tyylikäs vapaasti seisova kylpyamme, jossa on koristeellinen “viistetty” ulkopinta

Jo valmistusvaiheessa he miettivät, mitä akryyliastioilla varustetaan myöhemmin. On olemassa monia erilaisia ​​LVI -laitteita.

 • Portaat ja porrastetut reunat
 • Pääntuet ja käsinojat
 • Luistamattomat kahvat ja uritettu pohja
 • Valaistus ja karniisit
 • Poreallas ja vedenlämmitin
 • Vesihieronta ja lämmönvaihdin. Poreallasjärjestelmä voidaan asentaa tai asentaa kylpyammeen oston jälkeen

Kylpyamme, jossa on sisäänrakennettu vesihierontajärjestelmä maalaistalon terassilla

Kylpyamme, jossa on sisäänrakennettu vesihierontajärjestelmä maalaistalon terassilla

Salaisuus: erillinen poreallasjärjestelmä on halvempi kuin jo sisäänrakennettu

Kylpyammeet eroavat materiaalista. Kyllä, niillä on sama perusta, mutta muita komponentteja voidaan lisätä.

 • 100% akryyli (PMMA) ei huonone, ei muodostu, ei altistu tekniselle eroosialle. Nämä kylvyt ovat parhaita.
 • Yhdistetty polymeeri (PMMA + ABS) on halvempaa muovin (ABS) käytön vuoksi. Jos akryylikerros on halkeillut, sitä ei voida palauttaa jauhamalla..
 • Suulakepuristus akryyli. Myös edullinen, mutta saattaa alkaa halkeilla ajan myötä. Tällaiset kylpyammeet voidaan asentaa kesämökkeihin ja käyttää niitä aika ajoin, ei jatkuvasti..

Neonvalaistus sävyttää tehokkaasti valkoisen akryylin paksuuden

Neonvalaistus sävyttää tehokkaasti valkoisen akryylin paksuuden

Aasialaistyylinen kylpyhuone, jossa on sisäänrakennettu poreallas

Aasialaistyylinen kylpyhuone, jossa on sisäänrakennettu poreallas

Vinkki: Säästä paremmin gadgeteissa tai osta vakiomuotoinen säiliö, joka on valmistettu 100% akryylistä. Se kestää kauemmin

Akryylihauteiden edut

Harkitse akryylihauteiden etuja.

 • Kevyt, mikä yksinkertaistaa huomattavasti kuljetusta, nostamista lattialle ja asennusta. Paino on 15-35 kg.
 • Muodoltaan vaihtelevat (pyöreät, kulmaiset, suorakulmaiset) kylpyammeet, laaja värivalikoima ja laaja valikoima kokoja (120×80, 170×70, 200×100, 150×90 ja monet muut).
 • Vesi valuu kylpyammeeseen lähes hiljaa.
 • Akryyli ei johda sähköä.

Musta akryyli -kylpyamme hienolla laattalaudalla

Musta akryyli -kylpyamme hienolla laattalaudalla

 • Laadukas materiaali kestää jopa 600 kg painon ja yli 10 vuoden käyttöiän.
 • Yksinkertainen kulhon huolto (lue alta akryyli -kylpyammeen puhdistusohjeet).
 • Pienet naarmut ilman jälkiä voidaan poistaa “nolla” hiomapaperilla. Sitten sinun tarvitsee vain kiillottaa tai peittää auton lakalla.
 • Yksi henkilö voi selviytyä sen asennuksesta. Jopa omistaja itse ja itsenäisesti. Alla kuvataan akryylikylvyn askel askeleelta asennus omilla käsilläsi..

Kevyt akryyli -kylpyamme on helppo asentaa

Kevyt akryyli -kylpyamme on helppo asentaa

 • Pitää veden lämpötilan pitkään.
 • Kylpyamme ei ole liukas, ei menetä väriä ja kiiltoa.
 • Akryyli-kylpyammeet ovat kestäviä, luotettavia ja kulutusta kestäviä.
 • Bakteerit ja ruoste eivät tartu niihin..
 • Tarvittaessa pinnoite voidaan helposti korjata. Myydään nestemäisellä akryylillä, joka kaadetaan yksinkertaisesti kylvyn kuivalle pinnalle.

Akryylihauteet ovat kestäviä ja kulutusta kestäviä

Akryylihauteet ovat kestäviä ja kulutusta kestäviä

On monia muita etuja. Ja vain ne, jotka ovat jo asentaneet akryyli -kylpyammeen kotiin, voivat täysin arvostaa niitä..

Akryylihauteiden haitat

Esine, asia, tuote, tuote ei voi olla ihanteellinen kaikilta osin. Ja akryylimalleilla on haittoja..

 • Akryylipohja pelkää teräviä esineitä. Siksi sinun ei pitäisi pudottaa veitsiä, heittää tikkaa..
 • Osta eläimelle kumimatto, jotta lemmikki ei allekirjoita kynsillään akryylia.
 • Pohjan pilaaminen on yhtä helppoa tulella, savukkeella, kynttilällä tai tulitikulla. Totta, jos kylpyammeessa ei ole vettä.
 • Akryyli sulaa 160-200 asteen lämpötilassa.

Suhteellisesta lujuudestaan ​​huolimatta akryyli -kylpyammeet eivät kestä teräviä esineitä

Suhteellisesta lujuudestaan ​​huolimatta akryyli -kylpyammeet eivät kestä teräviä esineitä

 • Akryyli on muovimateriaali. Siksi reunat voivat “kellua” fyysisen iskun vaikutuksesta. Viiden vuoden kuluttua muodon palauttaminen vaatii korjauksia.
 • Kulho tulee sijoittaa paitsi jalkoihin myös runkoon tai tiiliin. Kerromme myös akryyli -kylpyammeen asentamisesta.
 • Raskas esine, joka putoaa kylpyyn riittävän korkealta, voi rei’ittää materiaaliin reiän. Paras tapa on tehdä kolhu.

Voit sietää luetellut haitat. Riittää, kun valitset oikean, asennat sen hyvin ja huolehdit kylpylästä sääntöjen mukaisesti. Lopulta jopa halkeama tai siru voidaan korjata purkamatta kylpyamme ja kuljettamatta sitä valmistajalle..

Englantilainen tyyli kylpyhuoneen sisätiloissa

Englantilainen tyyli kylpyhuoneen sisätiloissa

Säännöt akryyliputkien valitsemiseksi

Jotta putkisto miellyttäisi omistajiaan jopa pidempään kuin sille varattu aika, sen on oltava korkealaatuista. Joten sinun on tiedettävä, kuinka valita akryyli -kylpyamme.

 • Olemme jo puhuneet koosta. Ennen ostamista mittaa ensin oviaukon leveys ja korkeus sekä sen seinän pituus, jolle asennat ostoksen. Muussa tapauksessa voit tehdä virheen jollakin parametreista..
 • Lue ohjeet, siinä kuvataan, mistä materiaaleista tuote on valmistettu – vain akryylistä tai muita lisäaineita; onko vahvistavaa pinnoitetta ja kuinka monta kerrosta se koostuu?.

Kevyt kylpyamme asennettuna koristeelliselle keinokivestä valmistetulle korokelaatalle

Kevyt kylpyamme asennettuna koristeelliselle keinokivestä valmistetulle korokelaatalle

Kylpyamme, jossa on nahkaverhoilu, näyttää erittäin tyylikkäältä

Kylpyamme, jossa on nahkaverhoilu, näyttää erittäin tyylikkäältä

Vinkki: tarkista materiaalin paksuus vanteen leikkauksesta. Tämä voidaan tehdä tavallisella taskulampulla. Siitä tuleva valo loistaa jopa hieman, jos seinät ovat alle 5 mm paksuja.

 • Vahvistuskerros näkyy myös leikkauksessa, kuten vuosirenkaat puun kannoissa.
 • Ääni kevyellä lyönnillä tulee vaimentaa. Pohjassa ja seinissä ei saa olla karheutta, halkeamia, siruja, naarmuja; väri on tasainen, ilman tahroja ja raitoja. Nämä ominaisuudet määräävät myös käyttöiän..
 • Ei pitäisi olla vieraita, ärsyttäviä hajuja.
 • Jos tuotteella on vaatimustenmukaisuustodistus, valmistaja on luotettava ja todistettu. Osto voidaan tehdä.

Akryyli -kylpyamme suorakulmaisen huoneen sisätiloissa

Akryylikylpyamme suorakulmaisen huoneen sisätiloissa

Vinkki: osta rungon kiinnityskehys heti kylpyammeen kanssa, koska se sopii vain tämän sarjan tuotteisiin. Ja se ei ole tosiasia, että kylpy on kehystetty toiselta linjalta.

Kiinnitä huomiota valmistajiin. Jos yrityksen nimi ei merkitse sinulle mitään, älä osta. Katso ensin Internetistä, onko sellaista lainkaan, ja mitä arvosteluja sen tuotteista on.

Mitä akryylihauteiden valmistajia tiedät?

Huolimatta akryylihauteiden suhteellisesta nuoruudesta, monet yritykset Euroopassa ja Aasiassa harjoittavat tuotantoaan, mutta on myös kotimaisia ​​valmistajia. Niistä laatu erottuu hollantilaisista, saksalaisista ja englantilaisista merkeistä. Suurimmaksi osaksi he valmistavat saniteettitavarat puhtaasta akryylistä. Sen perusteella, kuinka positiivista palautetta he saivat.

Ravak

Tšekin tasavalta. Laaja kokemus, käytetyt korkealaatuiset materiaalit, nykyaikaiset tuotantolaitteet. Yhtiö valmistaa 100% akryylikylpyjä, joiden seinämäpaksuus on 5–6 mm. Tuote on vahvistettu lasikuidulla.

Akryyli kylpyamme yritys

Ravak -akryyli -kylpyamme

Yrityksellä on laaja valikoima paitsi kokoja myös kulhon muotoja. On olemassa vakio- ja epäsymmetrisiä malleja, kulmaisia ​​ja monikulmaisia. Haitat ovat, että kaikissa malleissa ei ole lisävarusteita.

Cersanit

Puolalainen valmistaja. Laadun ja hinnan yhdistelmä on vaikuttava. 7 vuoden tuotetakuu. Mukavat, tilavat kylpyammeet. Laaja valikoima malleja. On olemassa laatusertifikaatit. Puutteista voidaan huomata vain akryylin paksuus. 4 mm ei selvästikään riitä vesihierontajärjestelmän asentamiseen.

Cersanit on palkittu poikkeuksellisista suunnitteluideoistaan

Kolo

Yritys sijaitsee Puolassa. Yhtiö tekee yhteistyötä eurooppalaisen Sanitek -konsernin (Sanitek) kanssa. Monia muotoja: lakoninen, epäsymmetrinen, alkuperäinen. Edullisesta hinnasta huolimatta laatu on kiitettävää. Tuotteet ovat luotettavia ja täyttävät Euroopan korkeat laatuparametrit (DIN, Saksa; KIWA, Hollanti; ISO 9002). Kylpyammeet ovat kestäviä, mutta eivät tarpeeksi jäykkiä, joten vesihierontaa ei voida asentaa.

Uima -allas Spa

Tuotanto sijaitsee Espanjassa. Putkisto on mukava. Seinän paksuuden ja jäykkyyden ansiosta poreallasjärjestelmän ja muiden laitteiden asentaminen on helppoa. Käytetään korkealaatuista Lucit -akryylia. Kulhojen lisäksi yritys valmistaa myös lisävarusteita, jotka on yhdistetty harmonisesti mihin tahansa malliin: kahvat, suihkoverhot, niskatukit jne. Kaikkien sarjojen eduista joudut kuitenkin maksamaan hieman korkeamman hinnan.

Kaunis kiinteä kylpy

Kaunis kylpy Pool Spasta

Alpen

Itävaltalainen valmistaja. Suhteellisen nuori. Tuottaa laadukkaita mutta edullisia 100% akryyli -kylpyammeita. Ne ovat luotettavia, kestäviä ja täyttävät kaikki ilmoitetut kriteerit.

Kulma -amme

Kulma -amme “Alpen”

VagnerPlast (WagnerPlast)

Tšekin tasavalta. Heti kun akryyliä käytettiin putkistoon, yhtiö käynnisti heti tuotantolinjan. Eikä se alenna laatupalkkia tähän päivään. Mallivalikoima on erittäin laaja; vesihieronta on mahdollista asentaa säiliöön. Käytetään vain puhdasta akryylia Englannista. Takuuaika on 10 vuotta.

Riho

Yritys sijaitsee Hollannissa, on avannut tuotannon Tšekissä ja Puolassa. Laatu on eurooppalaista. Yhtiön tuotteita erottaa ei-triviaali muotoilu, jota modernit mökit ja kaupunkiasunnot arvostavat..

Akryyli kylpyamme

Akryyli kylpyamme “Riho”

On myös venäläisiä valmistajia, joiden tuotteet ovat luotettavia..

1Marka (1Marka)

Kylpyammeilla on 10 vuoden takuu. Laatu ei ole huonompi kuin eurooppalaiset tuotteet. Valettua akryylia ostetaan Saksasta Plexiglasilta tuotantoa varten.

Aquanet

Laadukkaat kylpyammeet venäjäksi, mikä tarkoittaa edullista hintaa. Koot, muodot, värit, kokoonpanot – jokainen asiakas voi valita haluamansa kylpytynnyrin.

Muita valmistajia ovat H2O (Venäjä), BAS (Venäjä), TEIKO (Kiina), Triton (Venäjä) ja jotkut muut. Niiden laadusta ei ole epäilystäkään.

Korkean teknologian akryyli-kylpyamme korkealla päätyllä

Korkean teknologian akryyli-kylpyamme korkealla päätyllä

Asennamme kylpyamme itse

Akryyli -kylpyamme voidaan asentaa kolmella tavalla – runkorakenteeseen, tiiliin tai yhdistettyyn alustaan. Tarkastellaan kutakin niistä.

Asennus runkoon

Yleensä ohjeet kertovat asennuksesta, mutta jos ei, lue:

 • Tee merkinnät pohjaan jalkojen kiinnittämiseksi ja jo reiän merkinnän mukaan.

Tärkeä! Käytä tulppaa välttääksesi poraamisen kulhon läpi. Vaihtoehtoisesti älä tee reikiä, vaan käytä saman paksuisia puupalikoita tai metallilevyjä. Ja jos sinulla on valinnanvaraa – osta vain jalat, mutta kehyksellä.

 • Kierrä ohjaimet ja jalat niihin.

Kiskojen ja jalkojen asennus

Kiskojen ja jalkojen asennus

 • Liitä sifoni ylä- ja alareikiin. Liitä se viemäriin.

Sifonin asennus

Sifonin asennus

 • Laita suojaava näyttö.

Näytön asentaminen

Näytön asentaminen

Neuvoja. Kylpy voidaan tehdä vakaammaksi. Tätä varten sinun on asetettava se tasolle ja merkittävä viiva seinää pitkin. Kierrä kiinnityskoukut merkinnän mukaan, joihin kulho lepää. Älä unohda ottaa huomioon sivun leveys.

Luotettavuuden lisäämiseksi voit asentaa ohjaimia seinää pitkin, joihin kulho lepää.

Luotettavuuden lisäämiseksi voit asentaa ohjaimia seinää pitkin, joihin kulho lepää.

Asennus tiileen

Jos et voi ostaa kehystä, voit rakentaa sen tiilistä. Ja sinun tarvitsee vain rakentaa vaaditun korkeuden tiilimuuraus. Luotettavuuden lisäämiseksi kiinnitä kiinnikkeet seinään.

Kylpyamme asennetaan tiilituille

Kylpyamme asennetaan tiilituille

Vinkki: jätä 1-2 cm tyhjää tilaa muurauksen ja pohjan väliin ja täytä se polyuretaanivaahdolla. Kovettumisen jälkeen vaahto on tarpeeksi lujaa kestämään putkiston painon..

Täytä kylpyhuoneen ja lattian välinen aukko polyuretaanivaahdolla

Täytä kylpyhuoneen ja lattian välinen rako polyuretaanivaahdolla

Johtojen liittämisessä voi olla vaikeuksia.

Yhdistetty asennusmenetelmä

Siinä yhdistyvät jalkoihin kiinnitys ja tiiliseinien rakentaminen.

Kulma -kylpyammeet. Asennus

Kulma -amme näyttää erittäin mielenkiintoiselta

Kulma -amme näyttää erittäin mielenkiintoiselta

Kulma -amme kestää hieman kauemmin.

 • Tasoita kulmat tarvittaessa kipsillä.
 • Aseta laatat.
 • Valmistele kulho ja runko, säädä jalat.
 • Merkitse kylpy seinälle.
 • Tee tiilimuuraus.
 • Liitä viemäri- ja vesiputket, jos ne tulevat sivulta.
 • Jos käytettiin polyuretaanivaahtoa, ota vesi kylpyyn ja anna sen seistä tällä painolla, kunnes vaahto kovettuu.

Kulma -amme tehdaskehyksellä ja näytöllä

Kulma -amme tehdaskehyksellä ja näytöllä. Kuva: Aquatica Plumbing Groupin virallinen edustus Venäjällä – Viva Lusso LLC

Epäsymmetriset kylpyammeet asennetaan samalla tavalla kuin kulma, suorakulmainen.

Akryylinen kylpyamme puukehyksellä

Akryylinen kylpyamme puukehyksellä

Epäsäännöllinen akryylikylpy, joka sijaitsee korokkeella, näyttää vieläkin vaikuttavammalta

Epäsäännöllinen akryylikylpy, joka sijaitsee korokkeella, näyttää vieläkin vaikuttavammalta

Ohje: voitele viemärin ja imuputken liitokset, sivut ja seinät sekä kylpyalusta silikonitiivisteellä. Tämä estää vuodot. On hyödyllistä tarkistaa kylpyamme vuotojen varalta ennen sen lopullista asennusta..

Jos olet huolissasi siitä, että kylpyvesi jäähtyy nopeasti, pidä se lämpimänä. Käännä se ylösalaisin, kostuta liinalla ja levitä ohut kerros polyuretaanivaahtoa (tarvitset noin 6-7 tölkkiä). Samaan aikaan “sifonoi” jalkojen kiinnitys pohjaan luotettavuuden lisäämiseksi. Odota vaahdon kovettumista ja jatka asennusta.

Aidosti moderni kylpyhuone, jossa on itämaisille kylpyille tyypillisiä lisävarusteita. Tässä on akryyli -kylpyamme - epätavallinen peilipinta

Aidosti moderni kylpyhuone, jossa on itämaisille kylpyille tyypillisiä lisävarusteita. Akryyli -kylpyamme täällä – epätavallinen peilipinta

Kylpyhuoneen hoidon säännöt

Akryylihauteet vaativat erityistä hoitoa

Akryylihauteet vaativat erityistä hoitoa

Hyvä asia akryylituotteissa on, että se ei vaadi monimutkaista ja kallista huoltoa. Päinvastoin, voit selvitä siitä, mitä jokaisessa kodissa on. Ja silti on olemassa tiettyjä sääntöjä.

 1. Kulho on pestävä säännöllisesti..
 2. Älä käytä puhdistukseen jauheita tai liituja, alkoholia, asetonia tai ammoniakkia sisältäviä tuotteita. Sama koskee metallisia pesulappuja..
 3. Puhdistaa täydellisesti seinät ja pohjan tavallisesta nestemäisestä saippualta, geelistä tai astianpesuaineesta.
 4. Estääksesi plakin muodostumista kovasta vedestä, pyyhi kulho pesun jälkeen pehmeällä liinalla puhdistusta varten.
 5. Pinttyneen lian voi pestä pois hammastahnalla ilman mikrorakeita tai vettä, johon on lisätty sitruunamehua tai etikkaa.
 6. Kylpy on suojattava kuumilta esineiltä: sytytetyiltä kynttilöiltä, ​​tulitikkuilta, savukkeilta, kuumilta juustoaineilta, kattiloilta.
 7. Älä pudota raskaita esineitä astiaan pesun aikana: kattiloita, käsipainoja, altaita, kauhoja.
 8. Eläinten uiminen kumimatolla. Käytä sitä laittamaan pesuallas tai ämpäri kylpyammeeseen..
 9. Valkaisu- ja pyykinpesuaineet sisältävät hiovia aineita ja aktiivisia ainesosia. Älä siis liota liinavaatteita kylvyssä..

Yksityisen talon ullakko kylpyhuoneella

Yksityisen talon ullakko kylpyhuoneella

Neliönmuotoinen kylpyhuoneen kulho, jossa on pyöristetyt kulmat, näyttää erittäin mukavalta

Neliönmuotoinen kylpyhuoneen kulho, jossa on pyöristetyt kulmat, näyttää erittäin mukavalta

Käsittele kylpyamme varovasti, niin se ilahduttaa sinua ulkonäöltään pitkään.

Akryylin restaurointi kylpyammeessa

Huolimattoman käsittelyn, veden lämpötilan laskun tai aikatekijän vuoksi kulho voi heikentyä. Tämä voi tapahtua, vaikka tiedät kuinka puhdistaa akryylikylpyamme. Mutta naarmut pohjassa, lastut, halkeamat sivuilla tai jopa reiät eivät ole syy korvata vaurioitunut putkisto uudella. Kaikki voidaan korjata.

Akryyli-kylpyammeen korjaus itse

Akryyli-kylpyammeen korjaus itse

Pienet naarmut suojataan nollahiekkapaperilla ja sitten kiillotetaan tahnalla ja liinalla. Vaikeissa tapauksissa käytetään korjaavaa koostumusta: nestemäinen akryyli kovetteella. Korjauksen koostumus valitaan sen mukaan, miten kylpy valmistettiin.

 • Tuote sisältää polymetakrylaattia. Soveltuu tyhjiömuovauskylpyihin. Muistatko, onko tuote pakattu suojakalvoon myyntihetkellä? Tällaisissa malleissa yläkerroksen paksuus on 2 – 5 mm.
 • Tuote sisältää polyesterihartseja. Soveltuu valetulle akryyli- tai suihkehauteelle. Tässä tapauksessa sinun on tarkasteltava kylvyn leikkausta – pintakerros on noin 1 mm.

Pienet kolhut katoavat, jos niihin kaadetaan nestemäistä akryylia. Kun tuote on kovettunut, kävele hiekkapaperilla ja kiillota.

Kylpyamme täytetään nestemäisellä akryylillä

Kylpyamme täytetään nestemäisellä akryylillä

Halkeama ei ole lause. Sen sulkemiseksi tarvitset korjausvuokraa ja sopivan korjaussarjan. Halkeama tasoitetaan ensin hiekkapaperilla molemmin puolin. Halkeaman molemmille puolille on tehtävä 1 mm: n reiät, jotta halkeama ei kasva. Nyt on hyvä puhdistaa ja kuivata halkeama, levittää siihen ja reikiin valmistettua kaksikomponenttista korjausseosta (pohja + kovete). Levitä tasaisesti applikaattorilla ja anna kuivua. Sitten hio ja kiillota.

Jos korjausteippiä käytetään akryyliepoksin sijasta, vaiheet ovat samanlaiset. Tee reikiä, puhdista, pese, kuivaa. Kiinnitä teippi tahmealla puolella 1 cm: n raolla, anna sen kuivua, kiillota.

Musta kylpy näyttää erittäin vaikuttavalta

Musta kylpy näyttää erittäin vaikuttavalta

Maalaismainen kylpyhuone sijaitsee ullakkokerroksessa

Maalaismainen kylpyhuone sijaitsee ullakkokerroksessa

Kulhon ja lastun reiät voidaan myös korjata:

 1. karkea kitti levitetään, kunnes saadaan tasainen kerros;
 2. kun se kovettuu – hiekkapaperi;
 3. nyt on aika hienojakoisille korjaussarjoille;
 4. ja jälleen hiekkapaperi;
 5. viimeinen vaihe – käsittely lakalla.

Jos pelkäät itse tehdä korjausta, kutsu asiantuntijoita. Materiaalien hintaa lukuun ottamatta itse työ maksaa kuitenkin puolet korjattavan putkiston hinnasta..

Mosaiikkimuuraus kylpyhuoneessa aasialaiseen tyyliin

Mosaiikkimuuraus kylpyhuoneessa aasialaiseen tyyliin

Akryylikylpyamme on loistava valinta moderniin sisustukseen

Akryylikylpyamme on loistava valinta moderniin sisustukseen

Pystysuora maisemointi vapaasti seisovan kylpyhuoneen yli

Pystysuora maisemointi vapaasti seisovan kylpyhuoneen yli

Arviot sanovat, että akryylikylpy kannattaa ostaa. Vakio tai epäsymmetrinen, valkoinen tai värillinen, erikokoisia – ne ovat tervetulleita kylpyhuoneeseemme. Ja tietäen mitä puhdistaa akryyli -kylpyamme, pidennät sen käyttöikää..