Moderni kylpyhuone (+72 kuvaa)

Moderni kylpyhuone (+72 kuvaa)

Ihmiset, joille “sisustussuunnittelu” ei ole tyhjä lause, pyrkivät seuraamaan muodin suuntauksia kodin jokaisen osan suunnittelussa. Ne ovat vakaampia kuin muotialalla, mutta toisin kuin ne, ne tarjoavat paitsi visuaalisesti kauniita myös toimivia ratkaisuja. Tänään kerromme sinulle modernin kylpyhuoneen suunnitteluominaisuuksista – haavoittuvimmasta ja henkilökohtaisemmasta tilasta..

Modernin tyylin piirteitä

Taidehistoriassa oli hetki, jolloin taiteilijat luopuivat menneistä kaanoneista ja loivat uutta taidetta niitä vastaan. Samanlainen tilanne tapahtui modernin tyylin kanssa, joka kukoisti kukoistuksensa alussa klassisten suuntausten vastaisille periaatteille..

Perinteiset sisätilat on muotoiltu selkeiden ilmaisukeinojen, tiukan sommittelun ja aiheen sisällön ympärille. Sitä vastoin nykyaikainen on universaali ratkaisu, joka mukautuu asuntotarpeisiin, on huolissaan mukavuudesta ja on myös kangas rohkeille ideoille. Hänellä ei ole selkeästi säänneltyjä sääntöjä, ja kaikkea visuaalista monimuotoisuutta yhdistävät useat periaatteet:

-Nykyaikaisessa tilassa on hyvin suunniteltu ulkoasu, joka sisältää toiminnallisia alueita ja tyhjiä tiloja vapaata liikkumista varten.

– Ihmiset loivat tällaisen sisustuksen ihmisille, joten jokainen esine on helppokäyttöinen ja osa yksittäistä kokonaisuutta.

– Nykyaika voi olla perusta epätavallisille muotoiluesineille, nykytaiteen teoksille ja pop -kulttuurielementteille.

– Huoneen sisustuksen tulisi olla hillittyä ja ilmetä sileiden viivojen, puhtaiden muotojen ja erilaisten tekstuurien kauneudessa.

– Värivalikoima vaihtelee sisustuksen luonteen mukaan. Jos siinä on tiiviimpi tunnelma, käytetään neutraalia palettia ja kirkkautta voidaan lisätä kontrastisilla yhdistelmillä..

– Moderni huone on paikka, jossa keinotekoiset materiaalit näyttävät sopivilta. Totta, viime vuosien trendit sanovat paluun luontoon, joten valittaessa sinun on keskityttävä projektin tavoitteisiin.

Kylpyhuone on ihanteellinen visuaaliseen esitykseen suunnan laajoista mahdollisuuksista lähinnä sen erityisolosuhteiden sekä tilan käytännön tarkoituksen vuoksi..

Moderni kylpyhuoneen sisustus - ominaisuudet Moderni kylpyhuoneen sisustus - ominaisuudet

Kylpyhuoneen värit

Nykyaikaisessa tyylissä monet sävyt näyttävät orgaanisilta, jos ne on yhdistetty harmoniseen värimaailmaan. Harkitse suosituimpia ratkaisuja.

Valkoinen kylpyhuone moderniin tyyliin

Monipuolisena värinä valkoinen on ihanteellinen kaikkiin muunnelmiin. Sitä käytetään seinä-, katto- ja saniteettitavarat.

Väriä käytetään usein koloristisena hallitsevana tekijänä, jos haluat luoda tilavan, hieman “steriilin” ilmapiirin kylpyhuoneeseen. Pintojen nopean likaantumisen välttämiseksi on tarpeen valita puhdistettavat materiaalit..

Valkoinen kylpyhuone modernilla tyylillä - Sisustussuunnittelu Valkoinen kylpyhuone modernilla tyylillä - Sisustussuunnittelu

Harmaa kylpyhuone moderniin tyyliin

Toinen suosittu vaihtoehto nykyaikaisissa sisätiloissa, joka on yhdistetty yksivärisiin tai kontrastivärisiin sävyihin. Se antaa tunteen vakavuudesta, hillitsemisestä, mutta samalla – kypsän tyylin..

Materiaalien tekstuurit auttavat monipuolistamaan harmaata, ja valaistus “elvyttää” sen kylmän estetiikan.

Harmaa kylpyhuone modernilla tyylillä - Sisustussuunnittelu Harmaa kylpyhuone modernilla tyylillä - Sisustussuunnittelu

Musta kylpyhuone moderniin tyyliin

Klassisissa tyyleissä mustaa löytyy pienten yksityiskohtien muodossa, mutta melkein koskaan – kiinteänä osana sisustusta. Tilavat modernit kylpyhuoneet kestävät sen ahdistavan syvyyden ja leikkivät suotuisimmassa valossa.

Huolimatta mustan yhteensopivuudesta melkein koko paletin kanssa, on parempi käyttää sitä yhdessä luonnollisten tai vähemmän tyydyttyneiden sävyjen kanssa..

Musta kylpyhuone moderniin tyyliin - Sisustussuunnittelu

Ruskea kylpyhuone moderniin tyyliin

Ruskea väri voi seistä yksinään tai se voi ilmetä luonnon puupinnoilla. Joka tapauksessa tämä on loistava vaihtoehto hienovaraiselle modernille kylpyhuoneelle, jossa on monoliittisia tilavuuksia..

Suklaa, tiili, kahvin sävyt näyttävät jaloilta. Tällaisessa sisustuksessa klassikot ovat näkymättömästi läsnä, tuomittuina moderneissa muodoissa..

Ruskea kylpyhuone moderniin tyyliin - Sisustussuunnittelu Ruskea kylpyhuone modernilla tyylillä - Sisustussuunnittelu

Sininen kylpyhuone moderniin tyyliin

Tämä kylpyhuoneen väri on usein otettu koristamaan meriteemaa, joka yhdistää suoraan veteen. Sininen tarjoaa kuitenkin itsessään rauhallisen ja rauhallisen ilmapiirin, joka on täydellinen tällaiseen huoneeseen..

Sinistä sävyä käytetään pääasiassa seinien koristeluun. Sen taustalla vaaleasta puusta valmistetut huonekalut näyttävät harmonisilta sekä valkoiset esineet..

Sininen kylpyhuone nykyaikaiseen tyyliin - Sisustussuunnittelu Sininen kylpyhuone nykyaikaiseen tyyliin - Sisustussuunnittelu

Viimeistelyt ja materiaalit

Kylpyhuoneen viimeistelymateriaaleille asetetaan vain käytännön vaatimuksia modernilla tyylillä, ja visuaalinen kuva voi vaihdella suunnitteluprojektista riippuen.

Lattia

Keraamiset laatat ovat pitkään olleet perinteinen viimeistelyvaihtoehto tässä tilassa. Hän ei pelkää vettä, korkeita lämpötiloja ja helppo puhdistaa. Voit valita tuotteen paitsi kuvion, myös koon tai muodon perusteella..

Sisätiloissa klassikkoihin pyrkivä posliinikivitavara näyttää sopivalta, joka on onnistunut saavuttamaan suosiota käyttöominaisuuksiensa vuoksi. Lisäksi sen pinnoite ei luista, mikä on erityisen tärkeää huoneessa, jossa on jatkuva kosteus..

Käyttämällä itsetasaavaa lattiaa voit toteuttaa rohkeimmat ideat – merenpohjasta abstrakteihin sävellyksiin. Sen kiiltävä pinta vain parantaa realistista vaikutelmaa..

Puupohja on kallis, mikä liittyy tarpeeseen käyttää kosteutta kestävää suojaa, koska puu ei siedä ympäristön kielteisiä vaikutuksia. Mutta luonnollinen, elävä estetiikka on kaiken vaivan arvoista..

Moderni kylpyhuone - lattiapinta Moderni kylpyhuone - lattiapinta

Seinät

Edullisin viimeistelytyyppi on maalaus. Soveltuu seinille, joissa on huomaamattomia puutteita, jotka voidaan helposti piilottaa tavallisella kitillä. Saatavana matta- tai kiiltävämalleina.

Kylpyhuoneessa on myös moderneja taustakuvia, mutta ei paperia, mutta kosteutta kestävää – tämä on edellytys. Tällaiset lajikkeet soveltuvat hoitoon, mutta verrattuna muihin materiaaleihin ne eivät eroa kestävyydestään..

Kuten lattia, keraamiset laatat ovat myös suosituin valinta seinille täällä. Viime aikoina on ollut muodikasta viiluttaa koko pinta tai vain yksittäiset osat kuusikulmaisilla tuotteilla..

Käytetään sisätiloissa ja muovipaneeleissa, jotka jäljittelevät muita tekstuureja. Kalleinta materiaalia pidetään luonnonkivinä, mutta vain hän pystyy luomaan samanaikaisesti ylellisen ja minimalistisen ilmeen..

Moderni kylpyhuone - Seinäkoristeet Moderni kylpyhuone - Seinäkoristeet

Katto

Maalaus valitaan, jos seinien korkeus ei salli ripustettujen rakenteiden asentamista. Sileäksi maalattu katto näyttää tyylikkäältä ja hillityltä, mutta se ei sovellu sisäänrakennettujen lamppujen asentamiseen, joita käytetään usein moderneissa kylpyhuoneissa..

Kipsilevytuotteet ovat erittäin joustavia ja niillä voi olla minkä tahansa muotoilun vaatima muoto. Vain kylpyhuoneeseen sinun on valittava kosteutta kestävä pohja.

PVC -kalvosta valmistetut venytyskatot asennetaan nopeasti, niissä on erilaisia ​​pinnoitteita ja ne vähentävät hieman seinien korkeutta. Toisaalta ne suojaavat yläkerran tulvilta, mutta toisaalta ne voivat vaurioitua vähäisellä mekaanisella iskulla..

Moderni kylpyhuone - Katto

Nykyaikaiset kylpyhuonekalusteet

Moderni kylpyhuone on täynnä huonekaluja, joiden muodot ja linjat ovat minimalistisia. Useimmiten nämä ovat halvemman pohjan puusta tai MDF: stä valmistettuja esineitä.

Etusijalla ovat pienikokoiset riippukaapit, jotka muodostavat yhden tilavuuden. Heidän sijaintiaan eivät rajoita tyylisäännöt, vain tilan ominaisuudet.

Monissa kylpyhuoneen sisätiloissa on työtaso yhtä kivi- tai puuseinää pitkin. Pesualtaat, säilytystilat, kodinkoneet on rakennettu siihen. Jälkimmäisestä puhuttaessa huoneen modernista luonteesta huolimatta on parempi piilottaa pesukone, kuivausrumpu ja muut laitteet uteliailta katseilta huonekalujulkisivujen taakse, koska ne sotkevat tilaa..

Nykyaikaiset kylpyhuonekalusteet Nykyaikaiset kylpyhuonekalusteet Nykyaikaiset kylpyhuonekalusteet

Putkityöt

Moderniin kylpyhuoneeseen ostetaan uusia tavaroita, jotka ovat toimivia, käteviä käyttää ja ergonomisia. Kylpyamme yhdistetään usein suihkuun tai rajoitetaan vain jälkimmäiseen. Suuret fontit on korvattu suihkunurkkauksilla – nyt ne ovat osa lasitilan taakse piilotettua tilaa.

Erillisen huoneen varaaminen vain vesikäyttöön on täysin irrationaalinen päätös. Nyt löydät siitä paikan wc-kulhoon, joka on rajoitettu pieneen seinään asennettavaan malliin ilman kulhoa sekä tynnyriin.

Vakiomuotoisten pesualtaiden lisäksi on myös pyöreitä, soikeita tai suorakulmaisia ​​pesualtaita. On tapana rakentaa hanat seinään ja pysäyttää kaksiventtiilisten sijasta yksivipuisissa malleissa..

Kylpyhuoneen suunnittelu moderniin tyyliin - Putkityöt Kylpyhuoneen suunnittelu moderniin tyyliin - Putkityöt Kylpyhuoneen suunnittelu moderniin tyyliin - Putkityöt

Sisustus ja valaistus

Yleisiä esine- ja koristekoostumuksia käytetään tässä koristeina. Nykyaikaisessa tyylissä jokainen esine on omalla paikallaan, joten koristeellisten yksityiskohtien yhdistäminen voi häiritä harmoniaa. Kylpyhuoneen monipuolistamiseksi sinun on valittava mielenkiintoisia lisävarusteita..

Voit ripustaa järjestäjän suihkutilaan ja koristella seinät roikkuvilla hyllyillä. Jopa esteettisestä materiaalista valmistettu hammasharjakuppi tavallisten muovisten vastineiden sijaan “virkistää” sisustusta.

Valitse mielenkiintoisia tekstiilejä kylpypyyhkeille, kylpytakkeille ja matoille, jotka erottuvat yleisestä väriyhdistelmästä. Eri geometristen muotojen peilit eivät vain laajenna tilaa, vaan myös vaikeuttavat sen suunnittelua..

Nykyaikainen valaistus on tärkeä toiminnallinen ja koristeellinen elementti. Sääntöjen mukaan asennetaan useita valojärjestelmiä: yleisvalaistus, josta sisäänrakennetut kohdevalaisimet ovat vastuussa, sekä pesulaitteet tai ripustimet. Valaistut peilit kehyksen ympärillä näyttävät tyylikkäiltä.

On tarpeen kiinnittää huomiota katon ja muiden huoneen esineiden peittämiseen. Kiiltävät korostavat valoa, ja mattapintaisille on järjestettävä enemmän kylläistä valaistusta..

Nykyaikainen kylpyhuone - sisustus ja valaistus Nykyaikainen kylpyhuone - sisustus ja valaistus Nykyaikainen kylpyhuone - sisustus ja valaistus

Suunnittelu pieneen kylpyhuoneeseen moderniin tyyliin

Toisin kuin klassikot, moderni tyyli voi sopeutua asettelun erityispiirteisiin, joten sitä voidaan käyttää turvallisesti pienten kylpyhuoneiden sisustamiseen. Tämä auttaa noudattamaan seuraavia periaatteita:

1. Seinien koristeen tulee olla tasainen pinnoite tai se on koristettava pienillä tavallisilla laattoilla, jotka jäljittelevät esimerkiksi tiilimuurausta. Tällaisten yksityiskohtien kanssa työskentely on kuitenkin hankalaa. Vaihtoehtoisesti suurikokoiset tuotteet, joissa on matala reliefi, näyttävät hyvältä..

2. Moderneissa kylpyhuoneissa, joiden pinta -ala on enintään 5 neliömetriä, on parempi viimeistellä lattia kapeilla keraamisilla laattoilla..

3. Värivalikoima koostuu vaaleista sävyistä, joita parannetaan kirkkaassa valaistuksessa..

4. Huonekalut tulisi rajoittaa vain olennaiseen. Etusijalla ovat roikkuvat yksiköt, koska pienissä kylpyhuoneissa on suositeltavaa käyttää pystysuoraa aluetta.

5. Vaahtokylpyjen ottamisen fanien on uhrattava ilo käytännöllisyyden nimissä ja ostettava kompakti suihkukaappi.

6. Peili- ja kiiltävät pinnat lisäävät visuaalisesti tilavuutta sisätiloihin.

Pienen kylpyhuoneen sisustus moderniin tyyliin Pienen kylpyhuoneen sisustus moderniin tyyliin Pienen kylpyhuoneen sisustus moderniin tyyliin

Kylpyhuoneen suunnittelu moderniin tyyliin – valokuva

On vaikea kattaa kaikkia erilaisia ​​kylpyhuoneen suunnitteluratkaisuja modernilla tyylillä kerralla. Siksi olemme keränneet kauneimpia projekteja valokuvavalikoimaamme. Inspiraatiota ja hyviä ideoita!

Moderni kylpyhuoneen sisustus - kuva Moderni kylpyhuoneen sisustus - kuva Moderni kylpyhuoneen sisustus - kuva Moderni kylpyhuoneen sisustus - kuva Moderni kylpyhuoneen sisustus - kuva Moderni kylpyhuoneen sisustus - kuva Moderni kylpyhuoneen sisustus - kuva Moderni kylpyhuoneen sisustus - kuva Moderni kylpyhuoneen sisustus - kuva Moderni kylpyhuoneen sisustus - kuva Moderni kylpyhuoneen sisustus - kuva Moderni kylpyhuoneen sisustus - kuva Moderni kylpyhuoneen sisustus - kuva Moderni kylpyhuoneen sisustus - kuva Moderni kylpyhuoneen sisustus - kuva Moderni kylpyhuoneen sisustus - kuva Moderni kylpyhuoneen sisustus - kuva Moderni kylpyhuoneen sisustus - kuva Moderni kylpyhuoneen sisustus - kuva Moderni kylpyhuoneen sisustus - kuva Moderni kylpyhuoneen sisustus - kuva Moderni kylpyhuoneen sisustus - kuva Moderni kylpyhuoneen sisustus - kuva Moderni kylpyhuoneen sisustus - kuva Moderni kylpyhuoneen sisustus - kuva Moderni kylpyhuoneen sisustus - kuva Moderni kylpyhuoneen sisustus - kuva Moderni kylpyhuoneen sisustus - kuva Moderni kylpyhuoneen sisustus - kuva Moderni kylpyhuoneen sisustus - kuva Moderni kylpyhuoneen sisustus - kuva

Video: Moderni kylpyhuone – Sisustusideoita