Kylpyhuone suihkulla (85 kuvaa): suunnitteluideoita

Kylpyhuone suihkulla (85 kuvaa): suunnitteluideoita

Meillä on usein ongelma, että kylpyhuoneessa ei ole tilaa. Mutta vaikka tilaa on tarpeeksi, jotkut eivät yksinkertaisesti pidä kylvyssä ja ovat valmiita jättämään vain suihkun kylpyhuoneeseen tai laittamaan sen kylpyammeen kanssa. Oli miten oli, haluan sisustaa minkä tahansa huoneen kauniisti. Tässä artikkelissa näytämme sinulle, kuinka tämä tehdään, ja esittelemme valmiita ratkaisuja tyylikkääseen kylpyhuoneeseen..

Suihkukaapin valinta

Kun valitset vesijohtoja, mukaan lukien suihku, on otettava huomioon huoneen mitat ja sen ominaispiirteet..

Tilava kylpyhuone voidaan varustaa tilavalla hydroboxilla. Tämä malli on täysin eristetty ulkopuolelta. Näin voit välttää kriittisten kosteustasojen saavuttamisen, mikä on tuhoisaa puulle ja tapetille. Siksi, jos haluat viimeistellä tällaisilla materiaaleilla, valitse suljetut suihkukaapit..

Suurin rakenne on viisiseinäinen. Se näyttää erittäin tyylikkäältä, on tilava, mutta vaatii riittävästi tilaa huoneessa. Loppujen lopuksi on tärkeää paitsi sovittaa suihku, myös jättää riittävästi tilaa vapaalle liikkumiselle..

Pienissä huoneissa on oltava avoimet suihkut, jotka on sijoitettava kulmaan tai suorakulmioon. Ensimmäinen vaihtoehto, muuten, sopii täydellisesti jopa Hruštšovin kylpyhuoneeseen. Avoimet hytit ovat paras valinta suihkulle, jonka on sovittava klassiseen sisustukseen.

Pienessä kylpyhuoneessa sädevaihtoehdot näyttävät orgaanisilta ja erityisesti lasimallit. Ovet voivat olla paitsi läpinäkyviä, myös mattapintaisia.

Viime aikoina käytetään yhä enemmän suihkutilaa ilman kuormalavoja. Tällaiset mallit, varsinkin jos ne ovat suorakulmaisia, sopivat täydellisesti nykyaikaisiin tiloihin, joille on ominaista keveys, minimalismi ja suorat viivat..

Kylpyhuone, jossa suihkukaappi - Suihkukaapin valinta Kylpyhuone, jossa suihkukaappi - Suihkukaapin valinta

Sisustustyylit

Huoneen koko on tietysti tärkeä, mutta kun valitset LVI -laitteita, viimeistelymateriaaleja ja lisävarusteita, muista kiinnittää huomiota tyyliin..

Klassinen kylpyhuone suihkulla

Klassikko sopii suuriin tiloihin, mutta jos joudut työskentelemään pienessä huoneessa, vähennä koriste -elementtejä mahdollisimman paljon ja käytä valkoisia sävyjä..

Perinteinen tyyli on ylellinen, mutta jalo ja huomaamaton. Väritä tällainen kylpyhuone maitomaiseen, kermanväriseen, herkkään siniseen, vaaleanpunaiseen, persikan, lohen ja rauhallisen harmaan sävyihin.

Mitä tulee materiaaleihin, suosii luonnollisia vaihtoehtoja tai niiden korkealaatuisia jäljitelmiä – se voi olla kivi, puu, metalli, keraamiset laatat, lasi, kipsi, posliinikivitavara.

Sisustuselementtejä ei pitäisi olla paljon, valitse yksityiskohdat oikeassa harmonisessa muodossa ja aseta ne suhteessa.

Klassinen kylpyhuone suihkulla Klassinen kylpyhuone suihkulla

Kylpyhuone suihkulla moderniin tyyliin

Useimpien nykyaikaisten ratkaisujen päälause on vähemmän, mutta parempi. Älä liioittele sitä koristeilla, vaan pidä huolta huonekalujen ergonomiasta.

Valitse kromi-, metalli-, betoni-, muovi-, lasipinnat. Värimaailma on perus, neutraali, mutta kirkkaita elementtejä voidaan käyttää aksentteina esimerkiksi tekstiileissä.

Kylpyhuone suihkulla moderniin tyyliin Kylpyhuone suihkulla moderniin tyyliin

Kylpyhuone maalaistyylisellä suihkulla

Tässä tapauksessa voit jo antaa vapauden mielikuvitukselle ja kokeilla. Koristele esimerkiksi seinät suihkun ulkopuolella puusta (korkealaatuiset suojavarusteet auttavat materiaalia säilyttämään eheytensä) ja käytä suihkutiloissa sirpaleita osittain.

Teemaa voidaan korostaa yksityiskohdilla – kuvioitu hana, pesuallas, lamppu, retro -peili. Ripusta hauska kuva söpöstä leppäkertusta, joka pureskelee kukkia. Kaikki maalaismaisen tyylin viehätys on niin yksinkertaisissa, kauniissa elementeissä. Rauhalliset jalo sävyt taustalla auttavat tasapainottamaan huoneen leikkisän kuvan..

Kylpyhuone maalaistyylisellä suihkulla Kylpyhuone maalaistyylisellä suihkulla

Loft-tyylinen kylpyhuone suihkulla

Loft -tiloille on ominaista runsaasti vapaata tilaa. Tietenkin, jos haluat, voit tehdä sisustuksen jopa pienessä kylpyhuoneessa, jossa on suihku. Käytä tätä varten runsaasti vaaleita värejä, pääasiassa valkoisia, sekä monia valonlähteitä..

Käytä esimerkiksi seinien viimeistelymateriaalina valkoisia laattoja “sika” tai vaaleaa maalia, joka ei pelkää kosteutta, ja lähellä suihkua – suuria harmaita laattoja.

Tee suihkukaapin väliseinät täysin läpinäkyviksi tai lisäämällä ovia, jotka saavat ovet näyttämään suurilta ikkunakehyksiltä. Jälkimmäisessä tapauksessa yhdessä hieman karkeiden viimeistelymateriaalien kanssa on mahdollista luoda uudelleen tehdastilojen vaikutus tyypillisillä suurilla ikkunoilla..

Kiinnitä huomiota yksityiskohtiin – jätä putket näkyviin, asenna lavuaarit, jotka muistuttavat kiinteitä raskaita kiviä. Lämpimän ruskeat, puumaiset sävyt, pehmeä valo lisäävät kodikkuutta sisätiloihin..

Loft-tyylinen kylpyhuone suihkulla Loft-tyylinen kylpyhuone suihkulla

Kylpyhuone, jossa suihkukaappi hiekkatyyliin

Tämä on loistava ratkaisu pieneen tilaan. Marine -sisustus on kevyt, ilmava ja romanttinen. Jätä suihkukaappi auki ja tee väliseinät lasista.

Värimaailman osalta sopivat vaaleat hiekkaiset sävyt, valkaistut siniset sävyt, puu, joka viittaa laivan aiheeseen tai muistuttaa telakkaa, et voi tehdä ilman yleistä valkoista.

Käytä punottuja esineitä, raidallisia pyyhkeitä, meritähtiä. Peili voidaan ripustaa pienestä köydestä. Huomaa kuitenkin, että ranta-, laiva -teema ei saa olla häiritsevä, vaan merkitse se vain muutamalla koriste -elementillä..

Kylpyhuone, jossa suihkukaappi hiekkatyyliin Kylpyhuone, jossa suihkukaappi hiekkatyyliin

Kylpyhuone päättyy

Ei ole mitään järkeä puhua monista moderneista viimeistelymateriaaleista. Ei ole mikään salaisuus, että kylpyhuoneen pinnat voivat saada minkä tahansa ilmeen, jopa budjettivaihtoehdoissa. Katsotaanpa tarkemmin, kuinka voit laatoittaa suihkukaapin ja muut kylpyhuoneen tasot..

Keraaminen tiili

Tämä on suosittu ja käytännöllinen vaihtoehto erityisesti seinille ja suihkulattialle. Ilmeisesti “sika” -laatta, joka tunnetaan myös nimellä “metro”, pysyy suosittu pitkään. Se voi olla matta tai kiiltävä, kupera tai tasainen mieltymystesi mukaan. Laattojen asettamisen jälkeen voit käyttää laastia, joka vastaa laatan väriä, sävyä tai kontrastiväriä.

Laatta voi myös helposti toistaa puun tai kiven tekstuurin missä tahansa sävyssä..

Keramiikan kiistaton plus on, että taudinaiheuttajat eivät juurtu siihen; puhtauden saavuttamiseksi riittää, että pyyhit pinnat puhdistusaineilla.

Viimeistely kylpyhuone suihkulla - keraamiset laatat Viimeistely kylpyhuone suihkulla - keraamiset laatat Viimeistely kylpyhuone suihkulla - keraamiset laatat

Mosaiikkilaatta

Materiaali on tullut meille antiikista lähtien. Ja tämä ei ole yllättävää, koska käytännön ominaisuuksien lisäksi sitä arvostetaan uskomattomista koristeellisista ominaisuuksistaan. Metalli, peili, muovi, lasi, keramiikka – mistä tahansa materiaalista valmistettu mosaiikki täydentää mitä tahansa huoneen muotoilua, jossa on suihku.

Mosaiikkipinnat näyttävät hyviltä suihkun seinillä ja kylpyhuoneen yksittäisillä pinnoilla. Kuvittele ja löydä oikean kokoisia ja muotoisia laattoja – ne varmasti koristavat tilaa, joka on sisustettu mihin tahansa tyyliin.

Viimeistely kylpyhuone suihkulla - mosaiikkilaatat Viimeistely kylpyhuone suihkulla - mosaiikkilaatat Viimeistely kylpyhuone suihkulla - mosaiikkilaatat

Posliinikivitavaraa

Itse asiassa posliinikivitavara on sama keraaminen laatta, mutta kestävämpi ja vahvempi. Materiaali selviytyy täydellisesti lattian toiminnasta, mutta se soveltuu myös seinien verhoamiseen.

Yleensä pinnoite toistaa keraamisten laattojen ominaisuuksia. Ero on siinä, että tässä tapauksessa sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että se murtuu raskaan esineen osumasta..

Viimeistelykylpyhuone suihkulla - posliinikivitavaraa Viimeistelykylpyhuone suihkulla - posliinikivitavaraa Viimeistelykylpyhuone suihkulla - posliinikivitavaraa

Marmori

Luonnonkivi on toinen suosikki kylpyhuoneiden viimeistelyssä. Se on kestävä ja kestävä. Sen upein ja jaloin edustaja on tietysti marmori. Sillä vuoratut pinnat näyttävät uskomattoman tyylikkäiltä ja ylellisiltä. Me kaikki tiedämme, että tämä on kallis materiaali, mutta se on ehdottomasti investoinnin arvoinen. Se voidaan myös korvata korkealaatuisella posliinikivitavaralla, jolla on kaunis jäljitelmä..

Marmoria voidaan käyttää paitsi klassisissa sisätiloissa, se sopii täydellisesti tiukkaan moderniin muotoiluun lisäämällä siihen erityistä tyylikkyyttä ja kiiltoa.

Viimeistely kylpyhuone suihkulla - marmori Viimeistely kylpyhuone suihkulla - marmori Viimeistely kylpyhuone suihkulla - marmori

Materiaalien yhdistelmä

Käyttämällä pintojen yhdistelmää voidaan saavuttaa todella mielenkiintoinen viimeistely. Suihkukaapin seinät ja lattia on koristettava laattoilla tai kivillä, eli materiaaleilla, jotka eivät ime kosteutta lainkaan. Puuta, maalia ja jopa tapettia voidaan käyttää muilla pinnoilla, mutta muista huolehtia korkealaatuisesta kosteutta hylkivästä käsittelystä.

Voit yhdistää keskenään paitsi rakenteeltaan erilaisia ​​materiaaleja myös väreiltään erilaisia ​​viimeistelyjä. Suosittelemme käyttämään valkoista pohjaa – vaikutus on yksinkertaisesti mahdoton pilata, se luo erinomaisen pohjan kaikelle koristukselle ja sävyjen leikille. Toinen väri on myös valittava perusväriksi, esimerkiksi beige tai harmaa, tai suosittava valkaistua, mykistettyä sävyä. Aloita seuraavaksi valitusta tyylistä, se kertoo mihin suuntaan liikkua..

Kylpyhuoneen viimeistely suihkulla - Materiaaliyhdistelmä Kylpyhuoneen viimeistely suihkulla - Materiaaliyhdistelmä Kylpyhuoneen viimeistely suihkulla - Materiaaliyhdistelmä

Pieni kylpyhuone suihkulla

Kerrostaloissa ei usein ole tilavaa kylpyhuonetta. Ja teet oikein, jos päätät rajoittua suihkuun.

Ensinnäkin sinun on valittava paikka suihkulle. Valitse sijainti viestinnän lähellä – putkisto, ilmanvaihto, viemäröinti. On sopimatonta asentaa suihku pienen huoneen keskelle. On parempi tehdä koostumuksen keskeinen osa, esimerkiksi pesuallas, ja sijoittaa mökki kulmaan..

Valitse optimaaliset mitat, joiden avulla voit liikkua vapaasti huoneen ympärillä äläkä sotkea jo pientä tilaa. On parasta valmistaa kaavain, joka osoittaa rakenteen halutut mitat, ja mennä jo sen kanssa LVI -myymälään, koska myyntipisteessä ei yksinkertaisesti voi tehdä mielikuvitusta ja muistia, mutta virhe aiheuttaa vakavaa haittaa.

Kuten kaikissa muissa pienen huoneen tapauksissa, sinun tulee luottaa vaaleisiin väreihin, hyvään runsaaseen valaistukseen, tulla toimeen kalusteiden ja sisustuksen välttämättömien ominaisuuksien kanssa ja käyttää myös suuria peilejä, kiiltoa ja lasipintoja. Vinkit näyttävät vähäpätöisiltä, ​​mutta monet eivät halua noudattaa niitä, ja sen seurauksena he roskaavat suihkukaapin vapauttaman tilan. Muista, että minimalismi ylisuuressa kylpyhuoneessa on järkevin ja esteettisin ratkaisu..

Pieni kylpyhuone suihkulla Pieni kylpyhuone suihkulla Pieni kylpyhuone suihkulla Pieni kylpyhuone suihkulla Pieni kylpyhuone suihkulla

Kylpyhuoneen suunnittelu suihkulla – kuva

Kuvagalleriastamme löydät lisää ideoita kylpyhuoneen sisustamiseen suihkulla. Täällä on koottu jo toteutettuja suunnitteluprojekteja, jotka auttavat sinua järjestämään osaavasti ja kauniisti omien tilojesi tilan. Toivotamme inspiraatiota ja nautittavaa katseltavaa!

Kylpyhuone suihkulla - sisustuskuva Kylpyhuone suihkulla - sisustuskuva Kylpyhuone suihkulla - sisustuskuva Kylpyhuone suihkulla - sisustuskuva Kylpyhuone suihkulla - sisustuskuva Kylpyhuone suihkulla - sisustuskuva Kylpyhuone suihkulla - sisustuskuva Kylpyhuone suihkulla - sisustuskuva Kylpyhuone suihkulla - sisustuskuva Kylpyhuone suihkulla - sisustuskuva Kylpyhuone suihkulla - sisustuskuva Kylpyhuone suihkulla - sisustuskuva Kylpyhuone suihkulla - sisustuskuva Kylpyhuone suihkulla - sisustuskuva Kylpyhuone suihkulla - sisustuskuva Kylpyhuone suihkulla - sisustuskuva Kylpyhuone suihkulla - sisustuskuva Kylpyhuone suihkulla - sisustuskuva Kylpyhuone suihkulla - sisustuskuva Kylpyhuone suihkulla - sisustuskuva Kylpyhuone suihkulla - sisustuskuva Kylpyhuone suihkulla - sisustuskuva Kylpyhuone suihkulla - sisustuskuva Kylpyhuone suihkulla - sisustuskuva Kylpyhuone suihkulla - sisustuskuva Kylpyhuone suihkulla - sisustuskuva