Trendovi modernog tuširanja

Trendovi modernog tuširanja

Svi cijene ugodno toplu kadu, osobito u hladnim zimskim danima. Kada je savršena za opuštanje nakon stresnog i napornog dana na poslu. Ipak, kade se ugrađuju u sve manje domova. Posebno mlađe generacije preferiraju tuš kabine i otvorene tuševe. Sama kada je ovdje ocijenjena samo kao bonus, ali odavno je prestala biti “neophodna”. No odakle dolazi ovaj trend i kako je dizajnirana nova moderna kupaonica s tušem?

moderni tuševi ideje za uređenje kupaonice ideje za podove

Tuš u razini poda

Trend prema tuš kabini na razini poda trenutno pronalazi svoj put u svim domaćim kupaonicama. Ovdje se može potpuno odbaciti tuš kada. Tuš kabina smatra se osobito modernim i odiše određenim daškom luksuza, iako to nije nužno povezano s dodatnim troškovima.

Uglavnom iznimno velikodušne dimenzije, tuš kabine u razini poda zaštićene su velikim staklenim stijenkama. Zbog toga kupaonica izgleda još veća. Takve moderne Tuš kabine nalaze se u Baddepotu biti pronađen. Baddepot nudi niz standardnih tuš kabina. Ali mogu se napraviti i individualno prilagođene tuš kabine. Svi kojima je potreban savjet mogu se obratiti kućnom vodiču za opremanje tuš kabina.

Usput, ako vam smeta odvod vode, koji se obično nalazi na sredini tuš kabine, možete staviti glazuru na tortu na svoj novi moderni tuš sa zidnim odvodom. Zidnim odvodom voda jednostavno “nestaje” u zidu i odatle se dovodi u kanalizacijski sustav.

moderni tuševi kupaonske ideje mala kupaonica

Zamjena glave tuša

Donedavno je tuš kabina bila više -manje roba, sredstvo za postizanje cilja. No, to se također u potpunosti mijenja u modernim kupaonicama i tuš kabinama. Iako se konvencionalni tuš ne može lako zamijeniti, na raspolaganju je mnogo različitih atraktivnih dizajna i alternativa. Sve više kupaonica kod kuće izrađuje se s iznimno ugodnim i luksuzni kišni tuševi pristaje. Ova vrsta tuš glave dizajnirana je tako da oponaša ugodan osjećaj toplog kišnog tuša i tako osigurava nezaboravno iskustvo tuširanja. Kišna glava za tuš može se dodatno opremiti uz konvencionalnu tuš glavu ili se može pričvrstiti izravno na strop tuš kabine.

moderni tuševi kupaonske ideje s kišnim tušem

Pod za tuširanje

Budući da se obično tuširate bosi, osjećaj koji se upija kroz tabane također igra važnu ulogu. Hladne, glatke pločice vjerojatno su svima dobro poznate. Ali ni pod tuš kabine ne mora nužno biti dosadan. I ovdje možete eksperimentirati s raznim materijalima i površinama. Što kažete na grubi prirodni kamen ili čak šljunak? Ovo se također može zasaditi bambusom, na primjer. Zajedno s kišnim pljuskom ovo pruža nezaboravno iskustvo tuširanja kao u prašumi.

moderni tuševi kupaonica dizajn tuš kabina kada

moderni tuševi kupaonska prostirka za kupanje