8 cool ideja za izvrstan zatvoreni bazen

Odlične ideje za zatvorene bazene u obliku graha

Cool ideje za izvrstan zatvoreni bazen

Zbog hladnog vremena naše aktivnosti i aktivnosti na otvorenom prestaju. Osim što se bavite gimnastikom u zelenom i šetate parkom, hladno vrijeme više ne znači i kupanje, zar ne? Rješenje ovog problema već je pronađeno i naziva se zatvoreni bazen.

To je također tema našeg današnjeg doprinosa.

Unutarnji bazeni lakše se i brže čiste i tamo možete održavati najbolju moguću temperaturu. Naravno, zahtijevaju neko čišćenje, ali lišće, bube ili druge insekte zasigurno nećete pronaći u vodi.

Najvažnija stvar kod zatvorenog bazena je da soba treba biti okružena staklenim prozorima kako bi unutra bilo što više dnevne svjetlosti. Inače biste se u ovoj mračnoj prostoriji osjećali jezivo i bizarno. Još jedna stvar koju biste trebali uzeti u obzir je namještaj. Za prirodan izgled upotrijebite drvene klupe, stolove i ne zaboravite posude za cvijeće! To će zasigurno obogatiti prostoriju kisikom i apsorbirati dodatnu vlagu u zraku.

Ovdje se radi o nekim od najvećih zatvorenih bazena u privatnim kućama ili odmaralištima. Pogledajte našu galeriju fotografija i uživajte u dizajnu!

Knavesmire Manor Hotel u Yorku

Ideje za odlične zatvorene hotele sa zelenim biljkama

Luksuzna kuća

Ideje za izvrstan namještaj za zatvorene bazene

Galaktički bazen

Ideje za izvrsnu unutarnju stropnu rasvjetu su ratana

Privatna kuća

Ideje za izvrsno uređenje feng shuija u zatvorenom

Feng Shui bazen

Ideje za sjajan unutarnji krovni dizajn kamenih zidova

Sokolski bazen

Ideje za izvrsne klasične bazene za zatvorene bazene

Fantastičan bazen

Ideje za sjajne zatvorene staklene stijenke bazena

Prije nego završimo ovaj post, moramo imati na umu još jednu stvar. Bez obzira imate li unutarnji ili vanjski bazen, brinite se o svojoj djeci, mnoge se nesreće događaju jer roditelji ne gledaju svoju djecu kako plivaju u bazenu. Zato uvijek budite oprezni s mališanima!

Dakle, koji zatvoreni bazen vam se najviše sviđa od onih koji su ovdje prikazani? Jeste li odjednom došli na kupanje? Ja, da!

    Ideje za odličan zatvoreni bazen galaktički bazen