JEDNO stablo mačaka – ekskluzivan dizajn i savršena ergonomija

katzenbaum katzenenturm jedan dizajn modernog minimalističkog namještaja za mačke

Dajte svojoj mački više ugode i sreće!

Ako želite držati mačku u svom stanu, teško da možete izbjeći kupnju stabla mačaka. Mačke uvijek mogu pronaći mjesto za oštrenje kandži. Bolje je ako to učinite tamo gdje mi želimo.

No, tu tek počinje problem. Nažalost, većina postova za grebanje ne izgleda kao da biste ih željeli staviti u svoju dnevnu sobu. Ali oni nemaju nikakve koristi u skladištu, jer mačke vole biti tamo gdje su “njihovi ljudi”.

Mačji toranj THE ONE rješava ovaj problem na vrlo elegantan i lijep način.

On je pravo mačje stablo. Mačke se mogu penjati unutra i izvana, imaju mnogo mjesta za skrivanje i igru. Nudi im platformu za gledanje i zaklonjena mjesta za spavanje i odmaranje.

mačje drvo mačji toranj ergonomski namještaj za mačke

U isto vrijeme, ONE ONE namještaj za mačke pravi je komad namještaja u modernom dizajnu. Ne samo da se uklapa u moderno uređenje doma, već ga i poboljšava. THE ONE privlači pažnju. Zbog svog svestranog i otvorenog dizajna, izgleda drugačije iz svakog kuta. Služi kao dizajnerski objekt, prostorna pregrada i privlači pažnju. Nije uzalud dobio nagradu Plus X Award za dizajn, kvalitetu i funkcionalnost te je proglašen proizvodom godine 2016./17..

Mačji namještaj dostupan je u 2 veličine: veličina L za normalne pasmine mačaka i varijanta XL za velike pasmine mačaka kao što su Maine Coon ili norveške šumske mačke. Domaćinstva s više od 2 mačke također će uživati ​​u XL tornju za mačke.

mačje drvo mačka kula mačji namještaj antracit elegantan dizajn

Dizajn mačjih stabala izrađen je od čvrstih MDF ploča i premazan lakom otpornim na ogrebotine. Ovdje možete birati između bijele i antracitne boje, ali moguće su i posebne boje na zahtjev kupca. Dostupna je i varijanta masivnog drva izrađena od svijetlog bora. Najvažnija komponenta su presvlake od sisala, koje su trenutno dostupne u 3 različite boje (prirodna, srebrna i crna). Visokokvalitetni tepisi od sisala čvrsto su zalijepljeni iznutra i izvana na mačji toranj i nude mačkama popularne površine za grebanje.

jedna kula za mačke modernog dizajna bijela

Time se štiti drugi vrijedni namještaj. Mačke se mogu baviti omiljenom zabavom, češkajući se, igrajući, drijemajući ili promatrajući svoju okolinu, a i dalje su blizu svojih najmilijih.

Ideja za Katzenturm potekla je od mladog švicarskog arhitekta. Mačji toranj razvio je za svoju mačku. Njemačko-švicarski par kasnije je preuzeo proizvodnju i prodaju stabala mačaka. U međuvremenu su njih dvoje emigrirali u Španjolsku i proizvodili moderna stabla mačaka u maloj tvornici na jugu Španjolske.

Možete ih povoljno naručiti na Internetu katzenbaumdesign.de, dostavljaju se izravno na vaš dom putem špediterske agencije diljem Europe.

tvrđava mačji namještaj mačje drvo mačka kula onaj

 mačka stablo mačka kula bijela katzenbaum katzenenturm moderni namještaj za mačke  katzenbaum katzenturm jedan bijeli moderni dizajn namještaja za mačke naručite online   grebanje toranj mačka stablo grebanje post one  mačje drvo mačji namještaj online bijela mačja kula ona