Važni tlocrti kuhinje – nacrti i model kuhinja

važni tlocrti kuhinje svemirski sudoperi trokutasti

Važni tlocrti kuhinje

 Odabir kuhinjskog plana ovisi o raspoloživom prostoru i o tome koju razinu učinkovitosti i udobnosti tamo želite. Ovo je područje definirano hladnjakom, pločom za kuhanje i sudoperom. Kompaktni trokut ograničava udaljenost između ovih važnih kuhinjskih objekata.

Ako želite odabrati pravi nacrt za svoj dom, onda obratite posebnu pozornost upravo na taj trokut na kojem ćete zasigurno raditi.

Važni rasporedi kuhinja – u obliku slova L

Važni tlocrti kuhinje u obliku slova l fleksibilni dizajn ideja

 U obliku slova L najčešći je plan lokacije. Zauzima manje prostora i nudi veću fleksibilnost između radnih područja. Ovaj plan dobro funkcionira kada je kuhinja u blizini slobodnog prostora.

Luksuzni oblik slova L – dizajn kuhinje

Važni tlocrti kuhinje u obliku slova l fleksibilna ideja interijera

    Prednost kuhinje u obliku slova L je što se stol nalazi u sredini sobe. Ovo je uvijek dobra prilika za svaku obitelj da se okupi, da bude zajedno na mjestu gdje se priprema hrana. Ovo također privlači goste da ostanu blizu kuhara dok svi razgovaraju. Kuhinjski aparati nalaze se uz stražnju stijenku, a hladnjak na bočnoj stijenci, što zapravo čini dobar i sjajan trokut.

 Kuhinjski otok – dizajn

važni tlocrti kuhinje prostor kuhinjski otok

Čini se da su otoci najbolje rješenje u kuhinji u obliku slova L, čija je razmjera 3X3 m, a dizajnirana je i za otvaranje u drugu sobu. Poboljšajte funkcionalnost svoje kuhinje stvaranjem otoka s pločom za kuhanje ili barskim stolicama za ugodno blagovanje s prijateljima.

Otok inspiriran selom

rustikalni dizajn kuhinje kompaktna uska urednost

Ovaj plan kuhinje u obliku slova L pruža otok u sredini sobe. Ovo je dobar pokazatelj želite li u kuhinju instalirati veliki skladišni prostor s dovoljno prostora za pohranu. Otočne ladice povećavaju skladišni kapacitet, a otvorene police služe i kao izložbeni prostor i kao dodatni skladišni prostor.

    U-obliku Projekt dizajna kuhinje u obliku slova U otočna ideja kvadratni trokut Važni tlocrti kuhinje

Pažljivo pogledajte trokut na ovom nacrtu. Ako su uređaji preblizu, osjećat ćete se zarobljeno i potišteno u kutu. Otvorite pola zida u susjednu susjednu prostoriju.

 Kuhinja u obliku slova UGlamurozne kuhinjske stolice u obliku slova U, podovi od tamnog drveta

Kuhinja u obliku slova U omogućuje kuharu da se brine o svom poslu i istovremeno bude dio društva u susjednoj prostoriji. Kuhinje u obliku slova U idealne su za ozbiljne kuhare jer ima dosta otvorenih prostora koji su korisni pri pečenju ili pripremi velikog obroka.

    Galija

kompaktna mala uska kuhinja Nacrt ideje Važni tlocrti kuhinje

Ključna riječ ovdje je: nemojte se zatvarati u kuhinju uskog hodnika! Pokušajte stvoriti prostor u blizini najčešće korištene opreme! Da biste stvorili više prostora za pohranu, razmislite o tome da ostavite ostavu na izvlačenje, ostavu ili dodatnu ostavu izvan kuhinje.

Prekrasna uska kuhinja

prekrasan dizajn kuhinja mala kompaktna radna ploča crna

    Male kuhinje, poput kuhinje 2,40 x 3,00 m, dizajnirane su samo za jednog kuhara. Naravno, kuhanje za jednu osobu uvijek je moćno u ovoj prostoriji. Kuhinjske aparate postavite s obje strane, to će vam olakšati rad u trokutastom sustavu. Crne, polirane granitne radne ploče idealne su za kuhanje ili posluživanje hrane.

P-oblika

p-oblik kuhinje dizajn nacrt ideja podna ploča važni tlocrti kuhinje

P znači engleska riječ peninsula, tj. Poluotok. Plan izgradnje u obliku slova P proizlazi iz tlocrta u obliku slova L i U. Omogućuje dodatnu radnu površinu u kuhinji bez zauzimanja puno prostora.

Tlocrt u obliku slova P

kuhinja u obliku p moderni suvremeni glamurozni kuhinjski namještaj

Kako bi optimizirao ovaj plan izgradnje 3,90 X 3,30 m, projektant se odlučio za tlocrt u obliku slova P. Poluotok s umivaonikom i kuhinjskim ormarićima dodaje dodatne mogućnosti rada u prostoriji i nudi još više mogućnosti skladištenja za plan gradnje u obliku slova U.

 Moderni kuhinjski otok u smeđoj i bijeloj bojikuhinjski otok moderna sjajna smeđa drvena podna obloga saksija

Prekrasna paleta boja za kuhinju – 14 nevjerojatnih šarenih dizajnerskih ideja