Ideje za kuhinjske otoke za male prostore

ideje za kuhinjski otok mala soba kuhinjsko ogledalo

Ideje za kuhinjske otoke za male prostore

Jela možete pripremiti brže i učinkovitije zahvaljujući inovativnom kuhinjskom otoku. Definitivno proširuje vaš radni prostor i pokazuje vaš stil namještaja u kuhinji. Pratite nas i pogledajte našu galeriju slika kako biste se uvjerili!

  Otok s otvorenim skladišnim prostorom – mobilni

ideje kuhinjskog otoka mali prostor pokretni pokretni metal

Vizualno možete proširiti izgled svoje kuhinje kombinacijom otvorenog i zatvorenog skladišnog prostora. Na primjer, ovaj maleni otok ima trio zaključanih vrata – ormarići služe za spremanje svega od porculana do srebrnog pribora i dvije otvorene police za često korištene kuharice. Čvrsti otok ovdje ne bi bio na mjestu, nadmašio bi dizajn male kuhinje, ali ovaj maleni otok s otvorenim policama – čini sobu svjetlom i prozračnom.

 Maksimalno iskoristite ograničeni prostor u kuhinji s pokretnim kuhinjskim otokom. Ova pomična jedinica pruža dodatni prostor za pripremu obroka po potrebi, ali se može ukloniti kako bi se olakšao učinkovit protok prometa u prostoriji. Glatka površina otoka savršeno se slaže s aparatima od nehrđajućeg čelika i sjajno kromiranim okovom.

   Mirno u stilu ladanjske kuće

ideje za kuhinjski otok mala soba seoski stil

Ovaj mali otok zasigurno je godinama napušten i zaboravljen u tajnom podrumu. Sada mijenja cijeli izgled kuhinje. Istrošena površina ovoj sunčanoj prostoriji daje karakter kuće za odmor. Originalna ploča zamijenjena je novom od crnog sapuna, pretvarajući stari kuhinjski otok u žarište koje oduzima dah..

    Sve je u detaljima ideje kuhinjskog otoka detalji male sobe

Raspored male kuhinje može biti pravi izazov. Ti su vlasnici kuća maksimalno iskoristili svoj ograničeni prostor stvarajući dugački, uski otok opremljen stilom i funkcijom.

Moderan kuhinjski otok

ideje za kuhinjski otok stil namještaja za male sobe

Ovdje pojedinosti stvaraju klasičnu atmosferu seoske kuće u ovoj kuhinji. Baš kao i namještaj oko njega, tu je i osjetljivi otok s vidljivim stopalima, karakteristika kuhinjskog namještaja iz prošlosti. Radna ploča od nehrđajućeg čelika odražava obližnje aparate i dodaje neočekivane dodire modernog stila tradicionalno namještenom prostoru.

    Elegantno rješenje

ideje kuhinjskog otoka mala soba koža elegantna

 Dugi, tanki otok osigurava učinkovit protok prometa u zatvorenoj kuhinji. Nekoliko kuhara može raditi istovremeno na ovom otoku, a tu je i prikladan prostor za švedski stol za povremene igrače. Ladice s jedne strane otoka nude dovoljno prostora za pohranu, dok je s druge strane ugrađena mikrovalna pećnica.

  Mobilna radna ploča

ideje kuhinjskog otoka mali prostor mobilni

U kuhinji ove veličine čak bi i najmanji integrirani otok bio dobar. Umjesto toga, vlasnici kuća željeli su ugraditi mesarski blok s ograničenim mogućnostima skladištenja, ali očito su to učinili s puno stila! Mali stolić u sredini sobe može poslužiti kao dodatna površina pri pripremi jela, ali se može sakriti u obližnju nišu kad više nije potreban.

Mali otok sa skladištem

 trgovina trgovina kuhinjski ormarići drvo mali prostor

Čak i najmanji otok može imati brojne kreativne mogućnosti skladištenja. Ovaj elegantni, elegantni otok opremljen je s tri ormarića i nudi spremište za predmete poput posuda za kolače i plehova. U velikoj ladici s jedne strane otoka nalazi se košara za otpadni papir.

Otok starinskog bloka

vintage starinski dizajn kuhinje suncokret

Stari mesarski blok ovdje služi kao mali otok koji estetski nadopunjuje ovu malu kuhinju. Stara oslikana stolica postavljena je s jedne strane otoka, dodajući izgled buvljaka.

Pokretna

kuhinjski dizajn pogodnost od rolo drva barske stolice

Kolica za kupovinu u pokretu omogućuju učinkovit protok prometa u ovoj svijetloj prostoriji. Mali tepih postavljen ispod košarice sprječava klizanje tijekom uporabe.

  Rustikalni šarm

šarm rustikalnog seoskog stila mala kuhinja

Drveni otok dodaje rustikalni šarm i dodatne mogućnosti pripreme u malu kuhinju. Velika ladica osigurava prostor za skladištenje u prostranoj kuhinji, a otvorena polica donosi zdjele i tablete za pregled.

Suptilna elegancija

elegantni rustikalni tradicionalni metalni bijeli kuhinjski ormari

Elegantan stol služi kao privlačan pogled u ovoj tradicionalno namještenoj kuhinji. Rustikalni luster iznad otoka naglašava vintage izgled.

Drveni otok – kuhinjski otok izrađen od drveta drvo tamno dizajn male kuhinje

Potrošena površina sugerira starost stola, koji je najvjerojatnije pronađen na buvljaku. Otvorena polica ispod otoka nudi prostor za skladištenje kuhinjskog pribora.

 Tanak i elegantan

Kupljen s buvljaka, ovaj uski otok savršeno se uklapa u kuhinju starinskog izgleda.

mali tanak, moderan dizajn kuhinje drvo lakirano staromodno

20 modernih dizajna kuhinjskih otoka

Dizajnirajte kuhinjski otok i poluotok

Prekrasne ideje za kuhinjski otok sa sjedalima

15 šarenih kuhinjskih otočnih ideja za vaš dom