Ideje za dizajn kuhinje i trenutni trendovi 2020

Najpopularniji trendovi u dizajnu kuhinja koje bismo trebali ukloniti od 2019

Bliži se kraj 2019. godine i vrijeme je za konačna potraživanja i bilance. U ovom trenutku, osvrnimo se nazad i razgovarajmo o vrućim trendovima ove godine i razmislimo što možemo ponijeti sa sobom u sljedeću 2020..

Ovogodišnji trendovi uključuju mnoge zanimljive ideje, od skrivenih objekata u smislu besprijekornog izgleda do odvažne uporabe boja za više životnog zanosa.

Ideje za dizajn kuhinje i trenutni trendovi

ideje za dizajn kuhinje uska kuhinjska garnitura kuhinjski namještaj drvo

Također smo saznali da uporaba poznatih elemenata dizajna, uključujući klasične trendove, ne sprječava obnovu i inovacije u dizajnu.

Usput, to je lekcija koju bismo također trebali naučiti krajem godine.

Dizajn kuhinje u dvije boje

Jednobojni dizajn kuhinje, čak i u dvije najmodernije boje, veliki je rizik, no dizajneri su pokazali da može funkcionirati vrlo dobro.

Dosadu je potrebno ukloniti, ali to se može postići izvrsno kroz raznolikost materijala. Primjenom različitih tekstura postignute su nove i nove kombinacije. Uparivanje “toplih” i “trijeznih”, poput pločica i drva, posebno je popularno.

Skriveni funkcionalni sadržaji

Težnja za besprijekornim izgledom postala je sve popularnija posljednjih godina. Donosi toliko udobnosti i ugodnosti da biste ovu modernu jednostavnost mogli proširiti na gotovo sva područja života. Do prije nekoliko sezona gotovo se isključivo odnosilo na kuhinju, ali sada se donosi sve više odluka o proširenju besprijekornog izgleda na sve stambene prostore. Skrivenu funkcionalnu opremu sada možemo pronaći i u kuhinji, gdje su čak i pećnica i hladnjak skriveni u ormaru ili drugom komadu namještaja. Naravno, to također olakšava otvoreni plan koji povezuje kuhinju s dnevnim boravkom ili drugim ambijentom.

Vješto kombinirajući dizajn i funkciju

ideje za dizajn kuhinje ladica za kuhinjski namještaj dodatni prostor za pohranu

Dođite do praktičnih ideja

ideje za dizajn kuhinje kuhinjski namještaj prostor za odlaganje ormar

Drvo, drvo i još više drva

Vaša kuhinja može biti ultra moderna i još uvijek uključivati ​​drvo – to smo naučili iz najnovijih kuhinjskih trendova u 2019. Ovaj materijal je ekološki prihvatljiv, prilagodljiv i može se kombinirati s gotovo bilo kojim dizajnom interijera. U velikoj mjeri izražava našu čežnju za prirodnim načinom života, čak i u svakodnevnom životu.

Tamno drvo ima važnu ulogu u tome i često je preferirano među svim mogućim varijantama u boji zbog svog otmjenog izgleda.

Drveni kuhinjski namještaj vrlo je u trendu

ideje za dizajn kuhinje drveni dizajn kuhinje drveni pod

Rustikalna kuhinja od punog drveta

ideje za dizajn kuhinje rustikalni dizajn kuhinje drveni namještaj

Pomiješajte moderne kuhinjske aparate i sjajne površine

Kuhinjski aparati i površine u različitim stilovima – to će biti vrlo uobičajeno u modernim kuhinjama 2019. Nikada prije nismo imali tako veliku raznolikost. Ovo je lijepo i nudi još više mogućnosti u besprijekornom i jednobojnom stilu.

Sjajni naglasci daju kuhinji moderan karakter

ideje za dizajn kuhinje dizajn privjesaka za kuhinjski namještaj bakarne boje

Pravi granit u kuhinjskom namještaju

Granit je drugi pravi vrhunac 2019. godine pored drveta, ali trebao bi biti stvaran. Okićene imitacije, koliko god dobre trebale biti, više nisu prisutne.

Kuhinjska ploča od granita

ideje za dizajn kuhinje kuhinjski otok moderan kuhinjski namještaj

Mali kuhinjski ormari

U 2019. smo jako dobro naučili koristiti što je moguće manje stvari u dizajnu naše kuhinje i vrlo je važno da to nastavimo. Na ovaj način koncentriramo se na najvažnije i osjećamo se opuštenije. Čini se da bismo trebali u određenoj mjeri pratiti ovaj trend koristeći sve više malih, ali vrlo pametno dizajniranih kuhinjskih ormara.

Držite sve što vam je potrebno u ladicama ispod sudopera

ideje za dizajn kuhinje kuhinjski ormarići skladišni prostor sudoperi

Traženje i izražavanje vlastite osobnosti u dizajnu interijera – to je još bilo važno u 2019. U tom smjeru poduzeti su mnogi koraci. Kako na tome želimo graditi 2020?

Moderna kuhinja s betonskim izgledom

ideje za dizajn kuhinje betonski izgled privjesci svjetla drvena stolica

Kreativna rješenja koja se mogu prilagoditi individualnim potrebama

ideje za dizajn kuhinje drveni zid praktički mobilan

Jednostavan dizajn u crno -bijeloj tehnici

ideje za dizajn kuhinje mala kuhinjska garnitura bijela boja

Za inspirativnije ideje dizajna kuhinje samo se pomaknite prema dolje

ideje za dizajn kuhinje kuhinjski dizajn pločice podni kuhinjski ormari bijeli ideje za dizajn kuhinje moderan dizajn kuhinje drveni pod ideje za dizajn kuhinje moderna kuhinja kuhinja radna ploča drvo ideje za dizajn kuhinje skladišni prostor začini ladica praktične kuhinjske ideje ideje za dizajn kuhinje dvobojni dizajn kuhinje crno-bijeloideje za dizajn kuhinje granitna radna površina kuhinjski poluotok ideje za dizajn kuhinje drvene grede privjesci u boji bakra u blagovaonici stol ideje za dizajn kuhinje drvo kuhinjski namještaj kuhinja otočno drvo ideje za dizajn kuhinje kuhinjska radna ploča sudoper za drvo ideje za dizajn kuhinje kuhinjski otok bijele viseće svjetiljke u boji bakraideje za dizajn kuhinje kuhinjske police drvene rustikalne kuhinjske garniture ideje za dizajn kuhinje retro hladnjak smeg bijel ideje za dizajn kuhinje rustikalni dizajn kuhinje prostor za odlaganje drvene kutije