Fantastični krevetići oduševit će svakog mališana

Fantastični krevetići postavili su dječacima crvenu prestanak vožnje

Sjajni automobili za djecu: kreveti u obliku bundeve i trkaći automobili

Da sam imala priliku sama dizajnirati svoju sobu dok sam odrastala, sve bi se ideje vjerojatno vrtjele oko bajke o Ariel. Išao bih na podvodnu temu s obiljem plavih uzoraka i muralom koji je oponašao valovitost vode.

To je bila soba mojih snova i siguran sam da će moja djeca imati jedno svoje. Umjesto da se pitate koji će im biti omiljeni ukras, pročitajte današnji članak i odaberite krevet koji je sve samo ne uobičajen.

Fantastični dječji kreveti – odlučite se za temu

Fantastični dječji kreveti geometrijski su postavljeni

Futuristički vrtić može inspirirati svakog mališana

futuristički dizajn interijera fantastični dječji kreveti

Prije nego prijeđemo na prilično otmjene primjere, pogledajmo prvo neke primjere koji spajaju konvencionalno s kreativnošću.

Ako ne želite odvažiti se na odvažniji krevet, djeci će se svidjeti i kreveti koji sadrže teme poput ove.

Svemirski brod s teleskopom jedna je od najhladnijih ideja za spavaću sobu koju sam do sada vidio. Ovaj krevet izgleda kao da je upravo preuzet iz sjedišta NASA -e. To će bez sumnje biti prikladno za dijete koje želi jednog dana postati kozmonaut.

Teme automobila za male superjunake

batman fantastični krevetići žuti crni dječaci

Ako vas djeca zamole da za rođendan kupite Batmobil, mogu zadovoljiti svoje potrebe krevetom poput ovog ispod. Izvornik je reproduciran ovdje. To je najbolji izbor za svu malu djecu koja sanjaju o borbi protiv kriminala. I Batman će se sigurno složiti s ovim.

Ovdje vidimo krevet u obliku kamiona. Udobna i prostrana, odgovarajuće je veličine za rastuće dijete gladno akcijskih sportova. Kotači na krevetu dodaju dodatni WOW faktor.

Najbolje je na četiri kotača

kotači auto Fantastični krevetići lijepi umjetnički fantastični

Sviđaju li se nekome kolica od bundeve??

kočija djevojka iz snova Fantastični krevetići

Gotovo je sigurno da vaše djevojke neće cijeniti trkaći automobil. No što je s kolima s konjskim zapregama koja zadovoljavaju njihove potrebe? To može biti Pepeljuga, ali i druga vrsta kraljevskog kreveta koja će dodati doživljaj iz bajke.

Male princeze obožavaju ovaj krevet

ružičasta blijeda moderni krevetić slide girl

Želite li nešto manje ekstravagantno i stvarno prikladno za moderno uređenje vašeg doma? Možda će hit biti i izrezani osobni automobil.

Ovaj ružičasti drveni krevet privući će pozornost svih ljudi koji vole kreativna rješenja. Tako će djevojka imati priliku spavati i imati zaista široko područje.

Sve vrste prijevoza

ugrađeni orijentalni Fantastični krevetići kotači stepenice

Želite li ući u staromodni ekspresni vlak kako biste stigli do Zemlje snova? Možete li zamisliti nešto ljepše od kreveta s lokomotivom za djecu? Krevet je integriran u zid, stvarajući praktičan prostor. Kraljevske zavjese i klasični aristokratski dizajn, precizno razrađen do detalja, također doprinose šarmantnom izgledu.

Letenje na čarobnom tepihu zapravo može biti jako zamorno. Ali to se ne odnosi na arapsku pustinjsku oazu poput ove, koja je po meni romantično mjesto odmora.

Soba također sadrži zlatni krevet koji je dorađen do savršenstva.

U sobi dolje sve su stvari koje plijene male sanjare spojene

orijentalni krevet s mekom teksturom za krevet

Prije nego što su čarobni vagoni došli na scenu, bilo je vagona i hrpe kotača. Na prvi pogled djeluju vrlo originalno. Ovi ruralni kreveti predstavljaju najbolju opciju i udobni su i udobni.

Sretna, eklektična životna atmosfera

živahni veseli krevetići za dječju sobu

Vrući kotači u pokretu

socal contractor stubišni motor Fantastični dječji krevetići

Kreveti za trkaće automobile definitivno su tu. Oni su elegantni i kreću se vrlo brzo. Sve su to osobine u kojima uživa mala djeca. Možda je vrijeme da njihovim sobama damo nekoliko bicikala, goriva i smeća.

Koji trkaći automobil želite odabrati?

zbirka vozača njemačkog namještaja

Pogodno za buduće vozače

kompaktni fantastični krevetići igra crveni automobil dječaka

U engleskom stilu življenja

dječji krevetić s britanskim stilom življenja